• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت بچه های آن لاین، لطفا نظر بدید!

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
چاکر همه دوستان
این سایتو ببینید و لطفا نظر بدید.
کل سیستم تماما با ام تی بالا میاد و تماما ام تی بازه خلاصه.
ممنون می شم نظراتتون رو بنویسید.

http://4raah.com

shaar

Registered User
لایک‌ها
57
آقا الان ديده نشد - لينكش هم درست نوشته نشده ظاهرا! ولي قبلا ديدم! توپه آقا توپ! نه ببخشيد توپ چيه؟ موشكه! طرح و اجراش حرف نداره! حالا ببينيم چي مي خواد نوشته بشه . . .
موفق باشيد

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با اجازه تون من لينكش رو درست كردم.
وبلاگتون هم خيلي جالب هستش و براتون آروزي موفقيت دارم....
راستي وبلاگ شما آرشيو (بايگاني) نداره؟

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
شرمنده من اول نفهميدم بايگاني چطوري هستش
توجه براي دوستان كه آرشيو اين وبلاگ به صورت دسته اي مباشد كه لينك هر بخش در كنار وبلاگ گذاشته شده است...
ولي در صفحه اصلي وبلاگ لينكي به صفحه اصلي رو نداشت در صورتي كه در قالب موضوعي در پايين لينك داشت...

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
واقعا سايت زيبا و محكميه... دمتون گرم... برو بچه هاي چلچراغ كارهاي خيلي خوبي ميكنن. خسته نباشيد و اميدوارم زودتر همه بخشهاش كامل بشه. :)

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
شرمنده من اول نفهميدم بايگاني چطوري هستش
توجه براي دوستان كه آرشيو اين وبلاگ به صورت دسته اي مباشد كه لينك هر بخش در كنار وبلاگ گذاشته شده است...
ولي در صفحه اصلي وبلاگ لينكي به صفحه اصلي رو نداشت در صورتي كه در قالب موضوعي در پايين لينك داشت...
در مورد اينكه در صفحه وبلاگ سايت لينكي به صفحه اصلي سايت وجود نداره درسته. آرشيو وبلاگ هم چون چند روزه تازه راه افتاده در روز هاي اينده مي سازم. فقط يه نكته هست كه من يك قالب يكسان به عنوان قالب موضوعي ندارم. مثلا همون طور كه مي بينيد نحوه سورت شدن مطالب براي بخش گقتگو با بخش خبر كاملا متفاوته. اين قضيه براي بخش ظنز تازه متفاوت تر هم ميشه. هر چند الان چون تازه راه افتاده خوشو نشون نمي ده. من براي بخش طنز مثلا عملا سل توليد مي كنم و اگه از يه حدي بيشتر بشه ام تي خودش براي اين ارشيو پيج مي زنه. اين نمونه رو من دست كم تو وبلاگ هاي فارسي نديدم تا حالا...
در هر صورت اين حاصل 50 ساعت كار شبانه روزيه. يعني از 0 تا اينجايي كه ميبينيد. 50 ساعتي كه همزمان امتحان هيدروديناميك پيشرفته هم مي خوندم!

ممنون از نظراتتون

yehnafar

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ehsan :
واقعا سايت زيبا و محكميه... دمتون گرم... برو بچه هاي چلچراغ كارهاي خيلي خوبي ميكنن. خسته نباشيد و اميدوارم زودتر همه بخشهاش كامل بشه. :)
اي ملت... اي مردم... اي همه... من چلچراغي نيستم. خدا بگم اين پرستو دوكوهكي رو چي كار كنه كه براي اولين بار چاچراغي بودن رو رو ژيشوني ما ثبت كرد!
:) :) :) ;) ;) ;)

بالا