• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت تفریحی نیمه اتوماتیک با 27000 مطلب !

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سلام دوستان !

یک سایت هست که مطالب سایتهای تفریحی به صورت تقریبا اتوماتیک واردش می شه با دامنه زیبای joooj.ir بازدید حدود 700-800 و حدود 550 آی پی در روز ! تقریبا تمام ورودیها از موتورهای جستجو هست !

بدون هاست به فروش می رسه !

قیمت پایه 300 هزار تومن !

مهمترین چیز این سایت اتوماتیک بودنش هست که فقط روزی 10 دقیقه وقت می گیره که مطالب را تایید کنید تا منتشر بشه !

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوستان !

یک سایت هست که مطالب سایتهای تفریحی به صورت تقریبا اتوماتیک واردش می شه با دامنه زیبای joooj.ir بازدید حدود 700-800 و حدود 550 آی پی در روز ! تقریبا تمام ورودیها از موتورهای جستجو هست !

بدون هاست به فروش می رسه !

قیمت پایه 300 هزار تومن !

مهمترین چیز این سایت اتوماتیک بودنش هست که فقط روزی 10 دقیقه وقت می گیره که مطالب را تایید کنید تا منتشر بشه !
میشه بگید چه جوری این مطالب رو جمع می کنه؟و از هر سایتی می شه مطلب برداشت؟

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
حداقل ماهی 20 تومان یک سالش میشه 240

همون طور که عرض کردم ، دوستمون می خواد بفروشه و سایت دیگری هم نداره که بخواد براش بک لینک بگیره !
خودم هم که پول ندارم ازش بخرم وگرنه تاپیک نمی زدم ، خودم ازش می گرفتم !

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
50 تومن می خوامش

5000 تا که آمار نداره !

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
3000 که غیر ممکنه فروش بره بازدیدش در حد وبلاگه ... 55هزار

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
50 تومن می خوامش

5000 تا که آمار نداره !

منظورتون از 5000 تا بازدید را نفهمیدم ! آمار وبگذر بازه می تونید ببینید ! حدود 550 آی پی در روز !
قیمتتون منصفانه نست !
3000 که غیر ممکنه فروش بره بازدیدش در حد وبلاگه ... 55هزار
300 تومن می ارزه ولی تا حدودی می شه تخفیف داد !

قیمت شما هم منصفانه نیست ! سایت حدود یک سال هست که فعال هست !

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
باسلام
اگه میشه بیشتر در مورد سیستم مدیریت توضیح دهید و حداقل یک عکس از سیستم مدیریت برای من ارسال کنید

سلام از ماست !

سیستم مدیریت سایت وردپرس هست ! که تقریبا همه باهاش کار کردن و می دونن چی هست ! نیمه اتوماتیک بودن سایت هم تا جایی که من می دونم نوعی پلاگین هست که از rss سایتهای دیگه استفاده می کنه و مطالبشون را توی سایت نشون می ده !

irannoise

Registered User
لایک‌ها
2
سایت مال خودم نیست من خودم هم ازش پرسیدم بهم نگفت چطور این کار را کرده !!! :D

wp o matic
wp robot 3
با این پلاگین های وردپرس میشه روزی 10.000 مطلب ارسال کرد فقط از طریق RSS امتحان هم کردم جواب میده :دی
هردو قابلیت زمانبندی هم دارند

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
wp o matic
wp robot 3
با این پلاگین های وردپرس میشه روزی 10.000 مطلب ارسال کرد فقط از طریق RSS امتحان هم کردم جواب میده :دی
هردو قابلیت زمانبندی هم دارند
اتقاقا من پارسال برای سایتهای خودم wp o matic نصب کردم ، ولی اون جور که باید جواب نگرفتم ، این بود که غیر فعالش کردم !
حتما این دوستمون هم از همین پلاگین ها استفاده می کنه ، شاید تغییراتی توش ایجاد کرده باشه !
در هر حال امشب بهش دسترسی نداشتم که بپرسم دقیقا قضیه چیه !

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
و همچنین برای من

همون طور که توی پست 14 عرض کردم سیستمش وردپرس هست ! عکس هم قکر نکنم نیاز باشه ولی اگر از جای خاصی مد نظرتون هست من فردا شب که به صاحبش دسترسی پیدا کردم می گم ازش عکس بگیره بذارم !

jamas0111

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
من صاحب سایت هستم .
به دوستم گفتم که اگه میتونه سایت منو بفروشه چون با سابقه تر هست از من توی این انجمن.
مطالب این سایت با یک پلاگین وردپرس به سایت وارد میشود و از rss سایت هایی که میخوام مطالبشونو بردارم استفاده میکنه
از لحاظ ایندکس شدن مطالب هم خیلی سریع توی گوگل ایندکس میشه وحتی بعضی از مطالب از سایت اصلیش در گوگل هم بالاتره یعنی بالاتر نشون میده نسبت به سایت اصلیش.

vpsserverx

Registered User
لایک‌ها
177
سایت هنوز موجود هست !

من یادم هست تقریبا دوماه پیش این دوستمون بیشتر از یک ماه توی اینترنت آن نشدو با اینکه سایت را آپ نکرد ( یعنی مطالب ورودی سایت را تایید نکرد که منتشر بشه ) بازدید سایتش از 600 کمتر نشد ! من خیلی دوست داشتم سایت را بخرم ازش ولی متاسفانه از نظر مالی امکانش را نداشتم !

دوستانه میگم کسی که سایت را بخره ضرر نکرده ! چون با یک کم تغییر توی قالب و اگر براش امکان داشته باشه سئو کردن اون و بک لینک گرفتن سایت خیلی پیشرفت می کنه ( الان هیچ بک لینکی از هیچ جا نداره )

بالا