• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت جدید تنديس پال درگاه پرداخت آنلاین (www.TandisPal.com)

iran-network.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
عرض سلام و ارادت خدمت دوستان و همكاران گرامي.

سایت جدید تنديس پال با امکانات ویژه و امنیت فوق العاده بالا با تسویه كمتر از 1 ساعت راه اندازی شد. در ضمن درگاه مستقیم شده است ...

استفاده از سرویس تنديس پال برای خرید و فروش کالاهای غیر مجاز ممنوع است مانند

1.کالاهای قاچاق
2.انواع سلاح های سرد و گرم
3. اموال غیرمنقول
4. دخانیات ، مواد مخدر ، روان گردان ، مشروبات الکلی و نوشیدنی های غیرمجاز
5. کارت های شرط بندی ، قمار و بخت آزمایی
6. کالاهای که معامله آن ها دارای مقررات و قوانین خاص است
7. معامله کالاهای که خطر جدی برای مصرف کننده آن در پی دارد
8. استفاده از V - P - N و موارد عبور از ف ی ل ت ر ی ن گ جمهوری اسلامی ایران
9. کالاهای که خلاف قوانین کپی رایت و حقوق ناشر است
10. کالاهای که مورد تائید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نباشد
11. معامله کالاهای که طبق قانون ممنوع و مغایر با آداب اسلامی است
12. معامله کالاهای که به انجام فعالیت های غیر قانونی تشویق می کند
13. کالاهای که از ارتکاب جرم و یانقض مقررات کشوری و لشکری بدست آمده اند
14. هرگونه فعالیت مغایر با **** بانکی کشور

15. دریافت وجه به عنوان سرمایه گذاری و پرداخت سود

يكي از خدمات تنديس پال، تسويه حساب زير 1 ساعت با فروشنده مي باشد.
( پس از اعلام تسويه از طرف فروشنده، نهايتاً تا 1 ساعت بعد از درخواست، تسويه حساب انجام خواهد شد )
( زمان تسويه حساب از ساعت 8 تا ساعت 14 و از ساعت 18 تا 22 شب، به مدت 1ساعت پس از درخواست مي باشد )
( زمان تسويه حساب از ساعت 22 شب به بعد، در صبح روز بعد انجام خواهد گرفت. )

شماره تماس پشتيباني 24 ساعته : 09334559390 - 07222622425

( كارمزد هر تراكنش 2 % از مبلغ كل محصول مي باشد، كه زمان تسويه حساب از فروشنده كسر خواهد شد )

آدرس سايت : www.tandispal.com

گذرگاه تراكنش هاي اينترنتي تنديس پال

اينجانب مصطفي محمودي، مديريت سايت تنديس پال مي باشم.

هر گونه سوال و نظر جهت بهبود سیستم داشتید. در خدمت گذاری حاضر هستم!

مورخه 5/1/1391 :
ثبت سايت تنديس پال در سامانه ستاد ساماندهي پايگاه هاي اينترنتي
براي مشاهده جزئيات مدارك در انجمن ثبت گرديد و ميتوانيد مشاهده بفرمائيد.

http://tandispal.com/images/samandahi/01.PNG
http://tandispal.com/images/samandahi/02.PNG
http://tandispal.com/images/samandahi/03.PNG

در تنديس پال كليه تراكنش ها به مدت 1 ساعت به حساب پذيرنده واريز مي شود.

مورخه 6/1/1391 :
در راستای ارائه خدمات هر چه بهتر شرکت لوتوس تندیس, یک فرم ساده طراحی شده برای کسانی که دارای وبلاگ هستند و امکان نصب سیستم های فروشگاه اینترنتی را ندارند. با استفاده از این فرم و قرار دادن آن در سایت خود, کاربران شما میتوانند هزینه محصولات را به با استفاده از این فرم پرداخت نمایند. توجه نمائید یکی از قابلیت این فرم ارائه گزارش کاملی از قبیل, شماره درخواست کاربر - شماره درخواست پذیرنده و شماره ارجا بانک در سیستم کاربری شما ثبت می کند و همچنین در فرم میتوانید یک ادرس سایت را وارد نمائید تا پس از پرداخت کاربر شما به آن سایت انتقال داده شود.

راهنمای استفاده از فرم آسان پرداخت تندیس پال :

1 - فایل را از زیر دانلود نمائید و از حالت فشرده خارج کنید.
2 - فایل tandispal.html را ویرایش کرده و در خط 2 بجای xxxxxxxxxxxxx شماره ترمینال خود را وارد کنید.
3 - در خط 17 بجای http://www.yourdomain.com/form.html ادرس سایتی را وارد کنید که پس از پرداخت موفق کاربر انتقال داده شود.
در این سیستم به کاربر شما یک کد رهگیری داده میشود که میتواند جهت دریافت خدمات, کد رهگیری را به شما اعلام دارد. همچنین این کد در سایت تندیس پال و کنترل پانل شما جهت بررسی وضعیت پرداخت کاربر ثبت می گردد.

برای دریافت فایل و فرم html آسان پرداخت به " سایت ----- > ماژول ها " مراجعه فرمائید

تسویه حساب با پذیرنده در تندیس پال زیر یک ساعت می باشد.

تنديس پال - گذرگاه تراكنش هاي اينترنتي

Last edited:

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
درود
تبریک می گم بهتون .. مثل اینکه همشهری هم هستیم :)
سوالاتی داشتم :
شما شرکت هستید ؟
شماره تماسی که قرار دادید مربوط به شیراز میشه ؟ کد 722 ؟
تسویه چطوری هست یعنی یکی 3 میلیون خرید کنه 2 درصد برمیدارید و اگر 30 هزار تومان هم خرید کنه همینطور ؟ سقفی نداره ؟ چون مبالغ بالا درصد خیلی بالا میره.
با ارزوی موفقیت شما همشهری عزیز

iran-network.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
درود
تبریک می گم بهتون .. مثل اینکه همشهری هم هستیم :)
سوالاتی داشتم :
شما شرکت هستید ؟
شماره تماسی که قرار دادید مربوط به شیراز میشه ؟ کد 722 ؟
تسویه چطوری هست یعنی یکی 3 میلیون خرید کنه 2 درصد برمیدارید و اگر 30 هزار تومان هم خرید کنه همینطور ؟ سقفی نداره ؟ چون مبالغ بالا درصد خیلی بالا میره.
با ارزوی موفقیت شما همشهری عزیز

در خدمتم
به اميد خدا - خيلي دوست دارم به فروشندگان عزيز كمك كنم تا 3 يا 4 روز منتظر تسويه نباشند.
كليه تراكنش ها در سايت در پانل كاربري قابل مشاهده هست ( تراكنش انجام شده و انجام نشده )
اگه محصولي داشته باشيد كه 2000 تومان قيمت محصول باشه و مشتري شما خريد كنه. مبلغ كامل به حساب كاربري شما انتقال داده ميشه.
در زمان تسويه حساب و زماني كه در پانل درخواست تسويه نموديد. 2 درصد از كل مبلغ درخواست بابت كارمزد تنديل پال كسر و مابقي به حساب شما واريز خواهد شد.
- هدف من فقط خدمات به فروشندگاني كه پروانه كسب ندارند و امكان قرارداد با بانك را ندارند.
محدوديت در تراكنش روزانه نيست و هر سقفي كه باشه امكان انجام تراكنش هست.

مثال : موجودي حساب شما 200.000 تومان هست و درخواست تسويه مي دهيد.
2 درصد از 200.000 تومان كسر و مابقي به حساب ثبت شده شما در سايت تنديس پال به صورت آنلاين انتقال و رسيد بانكي در پانل كاربري شما ثبت خواهد شد.

منظور شما در مورد مبالغ بالا چيه ؟

انشالله كه بتونم خدمت خوبي به دوستان فروشگاه دار كنم و از ما كه تازه شروع كرديم به اميد خدا راضي و اعتماد كنند تا اعتبار خوب را نشان دهيم.

iran-network.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ماژول پرداخت آنلاين براي Virtual Freer :

home1.png

با استفاده از اسكريپت Virtual Freer ميتوانيد يك فروشگاه آنلاين جهت پرداخت هاي اينترنتي, اكانت هاي اينترنت, كارت شارژ و خدمات مجازي به مشتركين خود ارائه نمائيد. با استفاده از ماژول پرداخت آنلاين تنديس پال ميتوانيد فروشگاه Virtual Freer خود را به سيستم پرداخت آنلاين و تحويل فوري خدمات اتصال داده و تجارت خود را رونق دهيد. براي دانلود ماژول از لينك هاي زير استفاده فرمائيد. در صورت بروز مشكل ميتوانيد جهت ارتباط با ما با شماره تماس 09334559390 تماس بگيريد و به صورت رايگان براي شما نصب و فعال مي گردد.

براي نصب ماژول در اسكريپت Virtual Freer مراحل زير را انجام دهيد :
1 - فايل مربوطه را از حال فشرده خارج كنيد.
2 - فايل tandispal.php را در مسير نصب اسكريپت Virtual Freer و شاخه plugins قرار دهيد.
3 - وارد پانل مديريت اسكريپت Virtual Freer شويد و به بخش ( افزونه‌ها ) مراجعه فرمائيد.
4 - در بخش ( افزونه‌ها ) ميتوانيد ماژول ( تنديس پال ) را فعال كنيد.
5 - پس از فعال كردن ماژول بر روي ( تنظيمات ) جلوي ماژول كليك كنيد.
6 - در اينجا شماره ترمينال كه از پانل تنديس پال دريافت كرده ايد را در بخش ( ترمينال ) وارد كنيد و در قسمت (بانك ) عبارت (Parsian ) را تايپ كنيد و ذخيره را فشار دهيد.

در صورت بروز مشكل و يا جهت اطلاعات بيشتر ميتوانيد با ما در ارتباط باشيد.
واحد طراحي و توسعه تنديس پال

iran-network.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
ماژول پرداخت آنلاين براي WHMCS :

logoblue.png

اين ماژول به منظور استفاده هر چه بهتر از مرچنت تنديس پال،در نرم افزار مديريت فروش whmcs طراحی و برنامه نويسی شده است. بوسيله اين ماژول امکان انجام فروش آنلاين، توسط دروازه پرداخت تنديس پال ميسر خواهد شد. با توجه به استفاده از دروازه پرداخت در اين حالت، تمامی سفارشات داخل وبسايت شما انجام خواهد شد. برای نصب برنامه کافی است تمامی فايل ها را در شاخه های مورد نظر مشخص شده قرار داده و پس از آپلود فايل ها از بخش مديريت اقدام به تنظيم ماژول نمائيد. برای تنظيم ماژول کافی است مرچنت کد دريافت شده از تنديس پال را وارد کرده و همچنين واحد پول مورد استفاده در وبسايت خود را انتخاب کنيد.

پس از دريافت ماژول، جهت فعال سازي پرداخت آنلاين مراحل زير را انجام دهيد

1 - ابتدا فايل دريافت شده را از حالت فشرده خارج كنيد.
2 - دايركتوري modules را در دايركتوري whmcs خود آپلود كنيد.
3 - در شاخه whmcs_dir/modules/gateways/ يك دايركتوري با نام tandispal براي شما ايجاد مي شود، وارد اين شاخه شويد.
- فايل config.php را ويرايش كنيد و مسير نصب whmcs خود و همچنين شماره ترمينالي كه در سايت تنديس پال دريافت نموده ايد را وارد كنيد و فايل را ذخيره فرمائيد.
4 - وارد قسمت مديريت whmcs خود شويد و به مسير Setup -> Payments -> Payment Gateways مراجعه فرمائيد.
5 - در اين صفحه نام Tandispal Online Payment را انتخاب و آن را فعال كنيد.
6 - پس از فعال سازي ماژول، ميتوانيد نام دلخواهي را كه مي خواهيد در صفحه پرداخت نمايش داده شود در فيلد مربوطه ماژول وارد كنيد.

واحد طراحي و توسعه تنديس پال
شماره تماس : 2425 262 0722 - 9390 455 0933

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
در خدمتم
به اميد خدا - خيلي دوست دارم به فروشندگان عزيز كمك كنم تا 3 يا 4 روز منتظر تسويه نباشند.
كليه تراكنش ها در سايت در پانل كاربري قابل مشاهده هست ( تراكنش انجام شده و انجام نشده )
اگه محصولي داشته باشيد كه 2000 تومان قيمت محصول باشه و مشتري شما خريد كنه. مبلغ كامل به حساب كاربري شما انتقال داده ميشه.
در زمان تسويه حساب و زماني كه در پانل درخواست تسويه نموديد. 2 درصد از كل مبلغ درخواست بابت كارمزد تنديل پال كسر و مابقي به حساب شما واريز خواهد شد.
- هدف من فقط خدمات به فروشندگاني كه پروانه كسب ندارند و امكان قرارداد با بانك را ندارند.
محدوديت در تراكنش روزانه نيست و هر سقفي كه باشه امكان انجام تراكنش هست.

مثال : موجودي حساب شما 200.000 تومان هست و درخواست تسويه مي دهيد.
2 درصد از 200.000 تومان كسر و مابقي به حساب ثبت شده شما در سايت تنديس پال به صورت آنلاين انتقال و رسيد بانكي در پانل كاربري شما ثبت خواهد شد.

منظور شما در مورد مبالغ بالا چيه ؟

انشالله كه بتونم خدمت خوبي به دوستان فروشگاه دار كنم و از ما كه تازه شروع كرديم به اميد خدا راضي و اعتماد كنند تا اعتبار خوب را نشان دهيم.

واقعا سرویس خوبی هست اینطوری که می فرمایید
منظورم از مقادیر بالا مثلا 5 میلیون هست . که فروش ماهانه یک فروشگاه باشه
در اون مورد سقفی وجود داره یا اینکه باز 2 درصد لحاظ میشه ؟ مثلا از 2 میلیون به بالا . 20 هزار تومان محاسبه بشه و بیشتر نشه

iran-network.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تبریک میگم اگر بتونید تصفیه حساب رو واقعا همینی که گفتید انجام بدید، عالیه.

ما داراي كنترل پانل در بانك پاسيان همانند كليه پذيرندگان هستيم و زماني كه كاربر درخواست تسويه ميدهد هر تراكنش را سريعا در سايت بانك چك و در صورتي كه تراكنش تمام شده باشه، موجودي حساب كاربر رو ميريزيم حساب، مشكلي هم براي ما نيست نهايتا بانك روز بعد با ما تسويه ميكنه .

مزيت خوبي كه براي فروشنده داره اينه كه مثل امروز ساعت 10 صبح محصولي را ميفروشه به ارزش 200.000 تومان و ساعت 10:10 دقيقه درخواست تسويه ميكنه ما سريعاً در بانك چك مي كنيم و در صورت تائيد تراكنش مبلغ را به حساب بانكي پذيرنده واريز مي كنيم.

iran-network.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
واقعا سرویس خوبی هست اینطوری که می فرمایید
منظورم از مقادیر بالا مثلا 5 میلیون هست . که فروش ماهانه یک فروشگاه باشه
در اون مورد سقفی وجود داره یا اینکه باز 2 درصد لحاظ میشه ؟ مثلا از 2 میلیون به بالا . 20 هزار تومان محاسبه بشه و بیشتر نشه
كلا 2 % حساب ميشه و به هيچ وجه درصد بالايي دريافت نميشه
چه 1000 تومان موجودي داشته باشيد و چه 2.000.000 تومان موجودي داشته باشيد كلا با فقط 2 درصد كارمزد محاسبه خواهد شد.

نمونه محاسبه با نرخ 2 درصد كارمزد در زمان ثبت تسويه حساب در پانل كاربري :

فروش 1000 تومان باشه و درخواست تسويه كنيد كارمزدش ميشه 20 تومان
فروش 10000 تومان باشه و درخواست تسويه كنيد كارمزدش ميشه 200 تومان
فروش 100000 تومان باشه و '' '' '' ''' ميشه 2000 تومان
فروش 1000000 تومان باشه و '' '''' '''' ' ''' ' ميشه 20000 تومان
فروش 10000000 تومان باشه و '' ''' ''' ''' ميشه 200000 تومان

و ... .

فقط 2 درصد كارمز كسر خواهد شد و نه بيشتر ...

دوستان اميدوارم بتونم فقط خدمت كنم .

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
كلا 2 % حساب ميشه و به هيچ وجه درصد بالايي دريافت نميشه
چه 1000 تومان موجودي داشته باشيد و چه 2.000.000 تومان موجودي داشته باشيد كلا با فقط 2 درصد كارمزد محاسبه خواهد شد.

نمونه محاسبه با نرخ 2 درصد كارمزد در زمان ثبت تسويه حساب در پانل كاربري :

فروش 1000 تومان باشه و درخواست تسويه كنيد كارمزدش ميشه 20 تومان
فروش 10000 تومان باشه و درخواست تسويه كنيد كارمزدش ميشه 200 تومان
فروش 100000 تومان باشه و '' '' '' ''' ميشه 2000 تومان
فروش 1000000 تومان باشه و '' '''' '''' ' ''' ' ميشه 20000 تومان
فروش 10000000 تومان باشه و '' ''' ''' ''' ميشه 200000 تومان

و ... .

فقط 2 درصد كارمز كسر خواهد شد و نه بيشتر ...

دوستان اميدوارم بتونم فقط خدمت كنم .
من الان دارم با پی لاین کار می کنم
قیمت ها و ادعاهای شما در برابر پی لاین واقعا هیچه ‍
Payline.ir - سامانه پرداخت اینترنتی
هزینه هاش که نهایتا 6 تومنه برای 10-20 میلیون هم که باشه
هزینه تسویه نداره
واقعا از سرعت تسویه هم راضیم و حرف نداره و در روز چندین بار تسویه می کنن
در ضمن درگاه مستقیم دارن که من جایی ندیدم
شما درگاه مستقیم دارید؟

iran-network.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من الان دارم با پی لاین کار می کنم
قیمت ها و ادعاهای شما در برابر پی لاین واقعا هیچه ‍
هزینه هاش که نهایتا 6 تومنه برای 10-20 میلیون هم که باشه
هزینه تسویه نداره
واقعا از سرعت تسویه هم راضیم و حرف نداره و در روز چندین بار تسویه می کنن
در ضمن درگاه مستقیم دارن که من جایی ندیدم
شما درگاه مستقیم دارید؟

به درگاه مستقيم هست و مستقيم به سايت بانك ميريد و بدون ورود به سايت تنديس پال.
من ك جايي نديدم چند بار در روز تسويه حساب كنه
ولي ما در سايت و خدمات كه ميديم اعلام كرديم نهايتا 1 ساعت پس از درخواست تسويه كه از ناحيه كاربري در سايت درخواست تسويه توسط پذيرنده ايجاد مي شود، انجام خواهد شد.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به درگاه مستقيم هست و مستقيم به سايت بانك ميريد و بدون ورود به سايت تنديس پال.
ولي ما در سايت و خدمات كه ميديم اعلام كرديم نهايتا 1 ساعت پس از درخواست تسويه كه از ناحيه كاربري در سايت درخواست تسويه توسط پذيرنده ايجاد مي شود، انجام خواهد شد.
شما فرمودید در پستاتون:

ولی من نمونه آوردم که پی لاین تا 5 بار در روز تسویه می کنه !
هزینه پی لاین نهایتا در بالاترین مبالغ هم 6000 تومان در درگاه مستقیم هست و اگر واسط باشه بسیار کمتر خواهد شد حتی در مبالع چند ده میلیونی !
اینا محض دشمنی یا انتقاد از نظر عداوت نیست ، فقط میخوام اگر انعطافی در سیستمتون میتونید داشته باشید جوری کار کنید که من مشتری یا کاربر شما ، بتونم یک سیستم دلخواه خودم با سود دو طرفه داشته باشم.

iran-network.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما فرمودید در پستاتون:

ولی من نمونه آوردم که پی لاین تا 5 بار در روز تسویه می کنه !
هزینه پی لاین نهایتا در بالاترین مبالغ هم 6000 تومان در درگاه مستقیم هست و اگر واسط باشه بسیار کمتر خواهد شد حتی در مبالع چند ده میلیونی !
اینا محض دشمنی یا انتقاد از نظر عداوت نیست ، فقط میخوام اگر انعطافی در سیستمتون میتونید داشته باشید جوری کار کنید که من مشتری یا کاربر شما ، بتونم یک سیستم دلخواه خودم با سود دو طرفه داشته باشم.

تنديس پال هر 1 ساعت يك بار تسويه حساب ميكنه به صورت اتوماتيك و توسط سيستم

mrnazem

Registered User
لایک‌ها
193
تنديس پال هر 1 ساعت يك بار تسويه حساب ميكنه به صورت اتوماتيك و توسط سيستم

پی لاین امنیت و باقی مواردش بالاتر هست ، و همچنین ساپورتش

به خصوص تسویه حساب و همچنین تسویه حساب

از همه مهم تر پشتیبانی فوق العاده ، چه ساعت 2 صبح چه 4 صبح !!! همیشه پاسخ گو هستن

بالاترین کارمزدی هم که میگیرن 6000 تومن هست اونم درگاه مستقیم ، غیر مستقیم کمتر

تسویه حساب 5 بار در روز و حتی خدمات ویژه هم دارن اتفاقا !!!!

من تسویه حساب دستی رو ترجیح میدم به تسویه حساب اتوماتیک و توسط سیستم چون پولت رو هواست ، یا میره به حساب یا نمیره ، یا اختلال بانکی یا اختلال .....
پول رو نباید به احتمالات سپرد دوست عزیز

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79
خدمات سایت خوبه من چک کردم .
راستی در مورد درگاه های پرداخت بیم المللی شما کاری انجام دادید ؟
مثلا طرف می خواد یه پولی را واریز کنه یا پولی را از کسی بگیره و همینطور باز کردن حساب ورفای شده ؟

neo2

Registered User
لایک‌ها
184

اول بهتون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشید.
این موضوع که شما تابحال ندید که Payline بین 5 تا 6 بار در روز تسویه می کنه برای من جالب بود.
میدونید که برای استفاده از درگاه پارسیان برای اینکار باید از بانک مرکزی مجوز داشته باشید ؟
امیدوارم رقبای شما به بانک پارسیان گزارش ندن.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
اول بهتون تبریک میگم و امیدوارم موفق باشید.
این موضوع که شما تابحال ندید که Payline بین 5 تا 6 بار در روز تسویه می کنه برای من جالب بود.
میدونید که برای استفاده از درگاه پارسیان برای اینکار باید از بانک مرکزی مجوز داشته باشید ؟
امیدوارم رقبای شما به بانک پارسیان گزارش ندن.
آقای پی لاین ممنون از خدماتتون !

در ضمن بگم در پشتیبانی ایشون که حتی اسکریپت هم برام نصب کردن !
امیدوارم همیشه موفق باشید.

galaxy_pro

Registered User
لایک‌ها
59
ماژول پرستا شاپ رو هم اگر آماده کنید من مشتری میشم
البته از وقتی پی لاین اومده کلا زرین پال ر بوسیدم گذاشتم کنار
ولی بازم کار از محکم کاری عیب نمیکنه

iran-network.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
پی لاین امنیت و باقی مواردش بالاتر هست ، و همچنین ساپورتش

به خصوص تسویه حساب و همچنین تسویه حساب

از همه مهم تر پشتیبانی فوق العاده ، چه ساعت 2 صبح چه 4 صبح !!! همیشه پاسخ گو هستن

بالاترین کارمزدی هم که میگیرن 6000 تومن هست اونم درگاه مستقیم ، غیر مستقیم کمتر

تسویه حساب 5 بار در روز و حتی خدمات ویژه هم دارن اتفاقا !!!!

من تسویه حساب دستی رو ترجیح میدم به تسویه حساب اتوماتیک و توسط سیستم چون پولت رو هواست ، یا میره به حساب یا نمیره ، یا اختلال بانکی یا اختلال .....
پول رو نباید به احتمالات سپرد دوست عزیز

سلام داداش
ببينيد درگاهي كه ما ميديم كاملا مستقيم هست و بزودي امكان تعيين در خود پانل كاربري مهيا خواهد شد. ( توضيح در خصوص اين سرويس : كاربر با مراجعه به پانل كاربري خود ميتواند تعيين نمايد درگاه مستقيم باشه يا واسط - كه اگه درگاه مستقيم را انتخاب كنه 2 درصد و اگر درگاه واسط را انتخاب كنيد 1.5 درصد محاسبه خواهد شد. )

در مورد مسئله دوم كه فرموديد بايد خدمتتون عرض كنم روال كار ما به اين صورت هست :
پس از اينكه كاربر درخواست تسويه در سيستم داد. يك گزارش در سيستم مديريت ثبت خواهد شد. يك نسخه از اين گزارشات پرينت فيزيكي گرفته ميشه و در پرونده اي بايگاني ميشه و كارمند سيستم با مراجعه به صفحه ورود در بانك پارسيان وارد سيستم بانك شده و تك تك تراكنش ها را چك مي نمايد و پس از تائيد كليه تراكنش ها به درخواست پذيرنده ترتيب اثر خواهد داد و هزينه را كارت به كارت مي نمايد و رسيد بانكي و توضيحات كلي در سيستم كاربر ثبت و يك نسخه از رسيد پرينت و با شماره ترمينال كاربر در بايگاني ثبت خواهد شد.
چون سيستم يك سيستم مالي هست ما خيلي حساس هستيم و استرس هاي زيادي بايد داشته باشيم و مطمئناً از كليه اطلاعات بايگاني هم ديتابيس و هم به صورت فيزيكي پرينت از دستگاه گرفته خواهد شد.

iran-network.com

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
خدمات سایت خوبه من چک کردم .
راستی در مورد درگاه های پرداخت بیم المللی شما کاری انجام دادید ؟
مثلا طرف می خواد یه پولی را واریز کنه یا پولی را از کسی بگیره و همینطور باز کردن حساب ورفای شده ؟

خواهش مي كنم اميدوارم بتونم خدمتي كرده باشم

در مورد درگاه هاي بين المللي در دبي شركت ثبت شده داريم ولي اقدامي نكرديم

در مورد افتتاح حساب هم بايد عرض كنم حساب paypal معتبر با مدارك ثبت خواهد شد و يك كارت فيزيكي ويزا جهت خريد هاي اينترنتي و وريفاي كردن حساب
در خدمتم.

بالا