• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت خبری فناوری اطلاعات

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
با سلام
یک سایت خبری در حوزه فناوری اطلاعات به فروش می رسد.
ویژگی ها: دامنه بسیار مرتبط و ویژه.شناخته شده در بین شرکت هاو نهادهای مختلف.اعتبار بالا برای حضور در بین سایتهای خبری بزرگ.
دلیل فروش: نیاز مالی
آدرس و قیمت : در پیغام خصوصی گفته خواهد شد . در مورد قیمت بسیار پایین می باشد. نگران نباشید.
پیج رنک : 3
الکسا رنک : 7000 ایران و 300 هزار جهان ( تا 1000 ایران رفت که از روی نمودار می توانید ببینید)
دارای کلمات کلیدی بسیار خوب در گوگل. مانند "خرید گروهی "
دارای 790 خبر.
دارای قالب اختصاصی و بسیار زیبا که همه مخاطبان سایت به این موضوع اقرار کردندو خردیار نیز اقرار خواهد کرد
در آمد نداشته چون دنبالش نبودم.ولی اگه کسی دنبال درآمد باشه باید سایت رو بیاره زیر 1000 . به دلایلی که به خریدار واقعی عرض می کنم به راحتی میشه درآمد خوبی داشت.
اسپم گزارش میشه. به هیچ عنوان از قیمت دادن در اینجا و یا دوستانی که بنده رو میشناسن از ذکر آدرس خودداری کنند.

مهم : همون طور که دوستان در یاهو و اینجا دیدن من روی این سایت زحمت زیادی کشیدم. مشکل مالی باعث فروشش شده و اگر این مشکل حل بشه فروش سایت لغو خواهد شد.

Last edited:

G A L A X Y

Registered User
لایک‌ها
71
با سلام

آدرس پیام خصوصی شود لطفا !

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
آدرس رو میدونم دوست عزیز ، سوالی که دارم اینه که مطالبتون رو خودتون ترجمه میکنید یا احیانا کپیه از سایت های دیگه؟ مبلغ رو هم بگید لطفا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
مطالب بعضا کپی (که جدیدی ها اغلب کپی است) و بعضا اختصاصی.قبلا نویسنده های حرفه ای از جمله یک گیمر بسیار معروف در بین اهالی خبر با ما همکاری داشتند. در زمینه های مختلف هم همین طور. مترجم هم داشتیم که کارش فقط ترجمه بود تخصصی در کار نبود.
خبری داشتیم که بالای 30 هزار بازدید داشته.
بالاترین رکورد رو زمانی داشتیم که رتبه سایت نزدیک 1000 بود و 15000 بازدید در روز بود.

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
قیمت،آدرس لطفا

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
به درخواست دوستان یک متن مختصر در مورد نحوه کار سایت و برنامه هایی که برای سایت داشتم رو آماده کردم. اگر دوستان واقعا خریدار هستند و تمایل دارند دوباره پیغام بدن تا براشون ارسال بشه.

بالا