• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت رله دانلود

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام . به همه دوستان .
تصمیم گرفتم سایت رله دانلود رو که خیلی براش زحمت کشیدم و الآن تو اوج خودش هست رو بفروشم .... دلیلش هم فقط و فقط درسه ! :(

مشخصات :

هاست : نت افراز - طرح برنزی (خرجی نداره) هر سه ماه باید 22 تومن بدید (چون آی پی اختصاصی داره وگرنه 13 تومنه) یا 1 ساله تمدید کنید که کمتر در میاد. مهلت تمدید 10 اسفند 90
دامنه : اونم تا اواخر اسفند مهلت تمدید داره

هاست دانلود : یه هست دانلود هم از هاست دی ال هست که ماهی 10 تومن خرجشه و عکس ها و برخی فایل ها هم رو اون هست ...

خب بریم سراغ بازدید و .... :

سایت روزانه به طور میانگین +4000 تا ورودی از گوگل داره ... معمولا 4500 تا ... ولی خب مثلا دیروز 5000 تا بوود ... و پریروز 6000 تا !

واسه بک لینک زیاد خرج کردم ... الآن از سایت های رنک 3-4-5-6 بک لینک داره که تا دو ماهه دیگه هم تمدید شده ... (از یک ماه پیش خریداری شده) (در صورت درخواست ادرس سایت ها رو میدم)

سرعت ایندکس معمولا 30 ثانیه هست ... نهایت یک دقیقه ... مطالب 99 درصد اول گوگل هستند مگه اونایی که عنوان هاشون دیگه زیادی زیاد باشن . کلا رتبه و رنک سایت تو گوگل خوبه .

تعداد مطالب 2200

تعداد ایندکس گوگل : حدود 40000

درآمد سایت ماهیانه +250
الکسا هم الآن حدود 1400 ایران هست که به داره روز به روز کمتر میشه ...

آمارگیر سایت هم امارگیر گوگل هست لگه کسی خریدار واقعی بود جیمیل بده ادد کنم ...

اینم های استات که تازه قرار داده شده : http://www.histats.com/viewstats/?SID=1515945&f=1

راستی اینم هست که به خریدار داده میشه : link.reledownload.com

هر سوالی هم بود در خدمتم ..

قیمت پایه : 850 تومن

گام افزایش : 10 هزار تومن !

پایان مزایده : 12 ظهر (90/10/7)

آخرین پیشنهاد تا الآن : 960 از طرف جناب hnikdel

Last edited:

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686

zarkav

Registered User
لایک‌ها
51
سلام

در مورد درامدی که فرمودید میتونید مدرک معتبری بدید. عکس از پنل یا هرچیز دیگری.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
فهمیدنش زیاد سخت نبود ولی.... الآن 2 هست . البته من خودم احتمال میدم تو اپدیت بعدی حداقل 4 بشه .
موفق باشید

احتمال رو نمیشه روش جساب کرد.
اگه مطمئن هستید.
من واسه سایتتون مشتری دارم.
قرار داد رسمی ببندیم.
چک میدیم اگه رنک 4 شد تو آپدیت بعدی که خوب چک هم معتبر میشه.
اگه رنکتون نشد که هیچی سایت رو پس میدیم.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
یک سوال مهمتر : سایت شما توسط جهان سئو بهینه شده - و در شاپ کیپر شکایت داشتید که سایتتون بلوک شده در گوگل - در مورد این توضیح می دید ؟

آره چند ماه پیش بلوک شد که بعد یک و نیم روز در اومد... مشکلش این بود که یهو قالبو عوض کرده بودم . بعد که دوباره همین قالب رو گذاشتم اوکی شد (اون قالبی که گذاشته بودم مورد زیاد داشت) الآنم از جهان سئو خداییش راضیم ... پشتیبانیشون حرف نداره ... تایپیک رو هم خواستم پاک کنم که مدیر فروم نذاشت ...
از نظر سئو هم هیچ مشکلی الآن سایت نداره .. (خیلی وقته مشکلی نداره)

سلام

در مورد درامدی که فرمودید میتونید مدرک معتبری بدید. عکس از پنل یا هرچیز دیگری.

سلام . البته !
همین الآن چند نفر از دوستان پی ام دادن واسه خرید .. اگه خواستن بهشون میدم . مشکلی نیست

احتمال رو نمیشه روش جساب کرد.
اگه مطمئن هستید.
من واسه سایتتون مشتری دارم.
قرار داد رسمی ببندیم.
چک میدیم اگه رنک 4 شد تو آپدیت بعدی که خوب چک هم معتبر میشه.
اگه رنکتون نشد که هیچی سایت رو پس میدیم.

سلام . بله معلومه که رو احتمال نمیشه حساب کرد ...
منظروتون اینه که وایسیم تا آپدیت بعدی گوگل ؟ من دارم واسه درس و اینکه واقعا دیگه وقت ندارم میفرشوم ... اگه میتونستم تا اون موقع سایت رو آپ کنم که نمیفروختمش چون فکر کنم تا اون موقع ورودیش بالای 7000 بره راحت .. (یعنی بیارمش)
ولی به هر حال اگه با قیمت پایه فروش نره نمیفروشم اصلا .... چون کمتر از این به نظرم بی انصافیه ...

راستی چند نفر از دوستان پی ام دادن که آمارگیر وبگذر رو هم بزارم که قرار شد امشب ساعت 12 بزارم رو سایت تا دوستان با وبگذر هم آمار رو ببینن .
موفق باشید .

Last edited:

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
وبگذر عضو شدم میگه ایمیل تایید فرستاده شد ولی هیچ ایمیلی نیومده !

در ضمن آمار دیروز 4100 آی پی و 7,815 Pageviews با آمارگیر گوگل + الکسا به 1390 ایران کاهش یافت ..

Mohamad26

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
داداش ميگم الان اين سايته دانلوده يا تفريحي ؟
من 3 صفحش رو چك كردم ميخواستم ببينم لينك برنامه هاي دانلودي رو آپلود كردي خودت يا كپي كردي يه نرم افزارم پيدا نكردم. فقط تفريحي ديدم
كلا چندتا پست نرم افزار داري ؟
آپلود كردي يا لينك ها هم كپي شده ؟
ممنون ميشم بگي سايت رو به صورت قسطي هم ميدي يا نه اگه آره آخرين قيمت و شرايطش رو بگو.
با تشكر

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
سلام
داداش ميگم الان اين سايته دانلوده يا تفريحي ؟
من 3 صفحش رو چك كردم ميخواستم ببينم لينك برنامه هاي دانلودي رو آپلود كردي خودت يا كپي كردي يه نرم افزارم پيدا نكردم. فقط تفريحي ديدم
كلا چندتا پست نرم افزار داري ؟
آپلود كردي يا لينك ها هم كپي شده ؟
ممنون ميشم بگي سايت رو به صورت قسطي هم ميدي يا نه اگه آره آخرين قيمت و شرايطش رو بگو.
با تشكر

جفتش ... :D
1000 تا تفریحی و 1000 تا دانلود که از پست های دانلود کمتر در واقع بیشتر این ورودی واسه اون 1000 و خورده ای پست تفریحیه . (البته بازی ها و نرم افزار های اندروید بحثش جداس ... روزی حدود 400 تا ورودی واسه اندروید دارم و از کیورد هایی مثل دانلود قرآن آندروید که تو گوگل اول هست روزی 100 تا ورودی فقط از اون دارم)

نه به صورت قسطی فروخته نمیشه .

در ضمن با یکی دوتا از دوستان داریم به توافق میرسیم اگه کسی دیگه ای خریدار هست زودتر اعلام کنه .

موفق باشید

Last edited:

ccirco

Registered User
لایک‌ها
4
خریدام ام مدارکی از درامد واقعی ماهیانه سایت شما می خواهم لطفا پخ کنید

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
با عرض سلام خدمت دوستان
با توافقات صورت گرفته با آقای رله دانلود، بنده سایت رو به مبلغ 860.000 تومان خریدارم.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
با عرض سلام خدمت دوستان
با توافقات صورت گرفته با آقای رله دانلود، بنده سایت رو به مبلغ 860.000 تومان خریدارم.

سلام .
تا 24 ساعت دیگه اگه پیشنهاد بالاتری نبود به شما واگذار میشه .
موفق باشید

بالا