...Rahim...
Registered User
سلام . به همه دوستان .
تصمیم گرفتم سایت رله دانلود رو که خیلی براش زحمت کشیدم و الآن تو اوج خودش هست رو بفروشم .... دلیلش هم فقط و فقط درسه !
مشخصات :
هاست : نت افراز - طرح برنزی (خرجی نداره) هر سه ماه باید 22 تومن بدید (چون آی پی اختصاصی داره وگرنه 13 تومنه) یا 1 ساله تمدید کنید که کمتر در میاد. مهلت تمدید 10 اسفند 90
دامنه : اونم تا اواخر اسفند مهلت تمدید داره
هاست دانلود : یه هست دانلود هم از هاست دی ال هست که ماهی 10 تومن خرجشه و عکس ها و برخی فایل ها هم رو اون هست ...
خب بریم سراغ بازدید و .... :
سایت روزانه به طور میانگین +4000 تا ورودی از گوگل داره ... معمولا 4500 تا ... ولی خب مثلا دیروز 5000 تا بوود ... و پریروز 6000 تا !
واسه بک لینک زیاد خرج کردم ... الآن از سایت های رنک 3-4-5-6 بک لینک داره که تا دو ماهه دیگه هم تمدید شده ... (از یک ماه پیش خریداری شده) (در صورت درخواست ادرس سایت ها رو میدم)
سرعت ایندکس معمولا 30 ثانیه هست ... نهایت یک دقیقه ... مطالب 99 درصد اول گوگل هستند مگه اونایی که عنوان هاشون دیگه زیادی زیاد باشن . کلا رتبه و رنک سایت تو گوگل خوبه .
تعداد مطالب 2200
تعداد ایندکس گوگل : حدود 40000
درآمد سایت ماهیانه +250
الکسا هم الآن حدود 1400 ایران هست که به داره روز به روز کمتر میشه ...
آمارگیر سایت هم امارگیر گوگل هست لگه کسی خریدار واقعی بود جیمیل بده ادد کنم ...
اینم های استات که تازه قرار داده شده : http://www.histats.com/viewstats/?SID=1515945&f=1
راستی اینم هست که به خریدار داده میشه : link.reledownload.com
هر سوالی هم بود در خدمتم ..
قیمت پایه : 850 تومن
گام افزایش : 10 هزار تومن !
پایان مزایده : 12 ظهر (90/10/7)
آخرین پیشنهاد تا الآن : 960 از طرف جناب hnikdel
تصمیم گرفتم سایت رله دانلود رو که خیلی براش زحمت کشیدم و الآن تو اوج خودش هست رو بفروشم .... دلیلش هم فقط و فقط درسه !
مشخصات :
هاست : نت افراز - طرح برنزی (خرجی نداره) هر سه ماه باید 22 تومن بدید (چون آی پی اختصاصی داره وگرنه 13 تومنه) یا 1 ساله تمدید کنید که کمتر در میاد. مهلت تمدید 10 اسفند 90
دامنه : اونم تا اواخر اسفند مهلت تمدید داره
هاست دانلود : یه هست دانلود هم از هاست دی ال هست که ماهی 10 تومن خرجشه و عکس ها و برخی فایل ها هم رو اون هست ...
خب بریم سراغ بازدید و .... :
سایت روزانه به طور میانگین +4000 تا ورودی از گوگل داره ... معمولا 4500 تا ... ولی خب مثلا دیروز 5000 تا بوود ... و پریروز 6000 تا !
واسه بک لینک زیاد خرج کردم ... الآن از سایت های رنک 3-4-5-6 بک لینک داره که تا دو ماهه دیگه هم تمدید شده ... (از یک ماه پیش خریداری شده) (در صورت درخواست ادرس سایت ها رو میدم)
سرعت ایندکس معمولا 30 ثانیه هست ... نهایت یک دقیقه ... مطالب 99 درصد اول گوگل هستند مگه اونایی که عنوان هاشون دیگه زیادی زیاد باشن . کلا رتبه و رنک سایت تو گوگل خوبه .
تعداد مطالب 2200
تعداد ایندکس گوگل : حدود 40000
درآمد سایت ماهیانه +250
الکسا هم الآن حدود 1400 ایران هست که به داره روز به روز کمتر میشه ...
آمارگیر سایت هم امارگیر گوگل هست لگه کسی خریدار واقعی بود جیمیل بده ادد کنم ...
اینم های استات که تازه قرار داده شده : http://www.histats.com/viewstats/?SID=1515945&f=1
راستی اینم هست که به خریدار داده میشه : link.reledownload.com
هر سوالی هم بود در خدمتم ..
قیمت پایه : 850 تومن
گام افزایش : 10 هزار تومن !
پایان مزایده : 12 ظهر (90/10/7)
آخرین پیشنهاد تا الآن : 960 از طرف جناب hnikdel
Last edited: