• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت فافان . آی آر

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
سلام

تصمیم گرفتیم که سایت فافان رو به فروش برسونیم.
دلیل : کمبود وقت و در نظر داشتن پروژه های دیگه !

FaFun.ir| سرگرمی و تفریح

2700 تا مطلب
تعدادی دانلودی هست ( همه ی پست های دانلودی به صورت اختصاصی هستند )
تعدادی تفریحی هستش ( اکثر پست های تفریحی هم سعی شده اختصاصی باشند به این صورت که پست های خبری از سایت های خارجی ترجمه میشد و پست هایی که داخلی بودند ، با ویرایش کامل و رعایت اصول پست زده میشد )

مشخصات سایت :
2 تا هاست داره و هر دو از هاست دی ال سرویس میگیره

برای بخش اصلی سایت : ( سرویس ویژه سایت هاست دی ال )
5 گیگ فضا و 200 گیگ پهنای باند ماهانه
که تا تاریخ انقضای سفارش : ۲۱ دي ۱۳۹۰ مهلت داره ( به صورت ماهانه تمدید میشه )
ماهانه 20 هزار تومان

برای بخش دانلود :
15 گیگ فضا و 300 گیگ پهنای باند ماهانه
که تا تاریخ انقضای سفارش : ۳ بهمن ۱۳۹۰ مهلت داره ( به صورت ماهانه تمدید میشه )
ماهانه 10 هزار تومان

رنک گوگل : 4
برای رنک گوگل خیلی خرج شده و فراوان بک لینک خریداری شد برای این سایت.
4 ماه در زمانی که فروم پرشین تولز رنک 5 داشت در تمام صفحات لینک قرار داشت که فقط 400 هزار تومان خرج بک لینک چهار ماهه از پرشین تولز بود
مبالغ زیادی در سایت های با رنک 4 - 5 - 6 خرج شد که رنک بگیره سایت و رنکش قابل تکیه هستش ، و به راحتی قابل ارتقا به رنک 5
هنوز هم در سایت های زیادی بک لینک ما وجود داره از جمله دانلود ها و بلاگ اسکین و ...

برخی از سایت هایی که قبلا ازشون بک لینک خریداری شد :
یک پزشک - بلاگ اسکین - بلاگ هلپ - پرشین تولز - دانلود ها - پارس تولز - گروه سایت های بلاگ اسکین ( چند تایی بودن ) - 30 - 35 تا وبلاگ رنک 3 و 4 - newseek - پاتوق یو - [ تعداد سایت هایی که بک لینک خریداری شده ازشون خیلی زیاد بود ، خیلی هاشون رو فراموش کردم. میشه گفت از هر گروه سایتی به فافان لینک داده بودن. با این وجود از نظر اینکه روی کلمات کلیدی خاصی می خواید کار کنید ، مطمئنا کارتون ساده خواهد بود. رنک سایت هم در صفحات مختلف پخش شده ، یعنی یه سری از صفحات سایت پیج رنک بالایی دارند. ]

قالب سایت به صورت اختصاصی طراحی شده و طراح : علی رحیمی _ بلاگ اسکین
نزدیک 200 هزار تومان هزینه در بر داشت.

کانتر برای سایت وبگذرش رو تازه گذاشتم.
پسورد : 123321
لینک وبگذر : وبگذر فافان

گوگل وبمستر ثبت شده
گوگل آنالیتیکز ثبت شده در صورت نیاز ادد می شید تا چک کنید.

رنک الکسا : 2400 - 2500 ایران
تبادل لینک بعد از یه مدتی انجام شد که نسبتا با سایت های خوبی سعی کردیم تبادل لینک کنیم ، و با هر سایتی تبادل نشده!

درآمد:
تو این رنج سایت ها معمولا نیاز هست بیشتر روشون کار بشه تا اینکه درآمد زا بشن
درآمد های کمی که داره :
بنر دابی بالای سایت به صورت ثابت 15 هزار تومن پرداخت میکنه به صورت منظم ( 6-7 هر ماه شمسی )
بنر نت برگ هم نزدیک شده به 20 هزار تومن
مبالغ تعیین شده در صورتی که سایت به فروش برسه متعلق به خریدار است.

دوستان زیادی ایمیل میزدن برای اینکه از سایت تبلیغات متنی خریداری کنن یا به اصطلاح بک لینک بگیرن و تعرفه رو جویا میشدند و خیلیهاشون مایل بودن بیشتر خرج کنن نسبت به سایر سایت ها چون خروجی کمی داره سایت!
اما چون برنامه ای برای درآمد زایی سایت نکرده بودیم نه تعرفه تبلیغات بنری گذاشتیم برای سایت نه تبلیغات متنی قبول کردیم. اما دوست خریدار می تونه به راحتی از این راه کسب درآمد مناسبی داشته باشه.
در سایت دابی به عنوان سایت های نمونه معرفی شده و نشون میده که سایت از لحاظ بازدهی تبلیغات از وضعیت خوبی برخورداره ( البته نسبت به بازدید و بازدید کننده )

CTR بنر های تبلیغاتی رو چند بار تست کردم ، وضعیت خوبی داشتند ، نسبت به سایت های مشابه تفریحی.

ایندکس گوگل : 20 هزار تا هستش که به دلیل رنک بالا و کارهایی که روش کردیم ، خیلی سریع می تونید مطالب رو ایندکس کنید و این مقدار خیلی سریع افزایش پیدا میکنه.

نزدیک به 2 هفته میشه سایت رو آپ نکردیم چون واقعا وقت نیست ، ولی بر خلاف انتظار همه سایت به جای اینکه افت کنه ، رشد کرده و طبق نمودار وبمستر گوگل و آنالیتیکز ، نمایش سایت تو نتایج جستجو بیشتر شده و بدیهی هستش که اگه سعی کنید اخبار و مطالب به روز در سایت وارد کنید ، ورودی گوگل چند برابر خواهد بود.

آمار ریز رو در اختیار خودتون میذارم که مشاهده کنید.
سوالی بود در خدمتم.

پیشنهاد : این سایت به صورت اصولی بالا اومده و به هیچ وجه پایین تر از اینی که هست نخواهد رفت ، و وضعیت فعلی کف آمارش هست !
من پیشنهاد میکنم کسی این سایت رو خریداری کنه که وقت داشته باشه و بتونه مطالب به روز رو در سایت بذاره ، مطمئنا به زودی کمتر از 3 ماه این سایت جایگاه خودش رو پیدا میکنه!

زیاد نوشتم ، امیدوارم که خسته کننده نباشه ، ولی هر کسی میخواد تو مزایده شرکت کنه ، حتما کامل بخونه که متوجه باشه.

قیمت پایه : 500 هزار تومان
هر گام : 10 هزار تومان
پایان مزایده : 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد

پ.ن : این تاپیک در چند فروم دیگر هم ایجاد خواهد شد و همه ی اطلاعات توی تاپیک ها آپدیت خواهد شد.
پ.ن 2: برای اینکه همه چیز عادلانه و تو روال خودش پیش بره ، پیشنهاد میکنم که پیشنهاد قیمت ها و بید ها رو همین جا بدید و اگر موضوع خاصی بود پ.خ بزنید.

لینک تاپیک ها در فروم های دیگه :

وب هاستینگ تالک
شاپ کیپر

تشکر از همگی

Last edited:

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
درامد ماهیانه چقدره؟
بدون قالب نمیفروشی؟
درآمدش رو هم تو پست اول توضیح دادم.
ما قصد داشتیم آمار اول ببریم بالا بعد به فکر کسب دآمد باشیم. کار منطقی هم همینه چون تو این آمار کار خاصی نمیشه کرد.
اصولی و پایه ای کار کردیم که ، الان رنک و چیزای اصولیش خوبه.
درآمد زیادی الان نمیشه داشت ، نهایت 100 تومن که زیاد جالب نیست
نسبت به خرجی که شده رقم اصلا خوبی نیست
اما اگه وقت گذاشته بشه روش ، رقم خوبی مشه ازش دراورد
پیشنهاد قیمت خودتون رو که بدون قالب باشه رو برام پ.خ کنید. چون یه نفر هم قالبش رو خواسته بود که می تونیم یه جوری هماهنگ کنیم.
خارج از مزایده چنده حاجی؟ :دی
خارج از مزایده چند در نظر داری؟ :blush:

persiavps

Registered User
لایک‌ها
0
محمدجان اینطوری که میشه داخل مزایده :D

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
یه چیزی یادم رفت بگم

هر دوستی خواست
جیمیلش رو تو پ.خ بده که ادد کنم تو آنالیتیکز ، آمارش رو دقیق چک کنه.

ممنون

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
اگه کسی که ازت خرید با فروش قالب مشکلی نداشت یه خبر به من بده ;)

xaniar1

Registered User
لایک‌ها
1
سلام دوست عزیز من سایت شما را قسطی به قیمت 800 هزار تومان میخرم

Last edited:

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
با عرض سلام به خدمت همه کاربران
من پست ها رو خوندم ولی فکر تا به این لحظه کسی ارزش واقعی این سایت رو درک نکرده.شاید بپرسید چرا؟به خاطر دلایل زیر:
این سایت قالب اختصاصی دارد که این خودش یک مزیت مفید برای سایت هست
پیج رنک 4 گوگل در این مدت کم فعالیت نشان از قدرت سایت می باشد و با این پیشرفتی که این سایت داشته به راحتی میتوان به پیج رنک های بالاتر هم رسوند
با کمی گردش تو سایت هم میتونید خودتون ببینید که مطالب به طوری گذاشته شده اند که انگار برای اولین بار هست که فقط از سایت فافان منتشر می شود.
درضمن افرادی که درآمد این سایت رو میپرسیدند باید این نکته رو هم بدونند که این سایت فقط دو تا بنر گذاشته و فقط از دو تا بنر 100 هزار تومان درآمد داره حالا اگه چند تا هم محصول همکاری در فروش بگذارید ببینید درآمد کجا میره ...!
به نظر شخص من که قیمت این سایت بیشتر از این هاست و در حال حاظر هم نمیشه برای این سایت قیمت گذاشت چون روز به روز داره به ورودی های گوگلش افزوده میشه
که این خودش یعنی یک پیشرفت بزرگ و داشتن درآمد بیشتر درآینده
فکر کنم خودتون حالا ارزش این سایت رو فهمیدید.
موفق باشید

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
من پست ها رو خوندم ولی فکر تا به این لحظه کسی ارزش واقعی این سایت رو درک نکرده.شاید بپرسید چرا؟به خاطر دلایل زیر:
پیج رنک 4 گوگل در این مدت کم فعالیت نشان از قدرت سایت می باشد و با این پیشرفتی که این سایت داشته به راحتی میتوان به پیج رنک های بالاتر هم رسوند
با کمی گردش تو سایت هم میتونید خودتون ببینید که مطالب به طوری گذاشته شده اند که انگار برای اولین بار هست که فقط از سایت فافان منتشر می شود.
درضمن افرادی که درآمد این سایت رو میپرسیدند باید این نکته رو هم بدونند که این سایت فقط دو تا بنر گذاشته و فقط از دو تا بنر 100 هزار تومان درآمد داره حالا اگه چند تا هم محصول همکاری در فروش بگذارید ببینید درآمد کجا میره ...!
به نظر شخص من که قیمت این سایت بیشتر از این هاست و در حال حاظر هم نمیشه برای این سایت قیمت گذاشت چون روز به روز داره به ورودی های گوگلش افزوده میشه
موفق باشید

شما از مدیران این سایت هستید؟

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
اگه کسی که ازت خرید با فروش قالب مشکلی نداشت یه خبر به من بده ;)
اگه دوستان مشکل نداشته باشند ، حتما بهتون اطلاع میدم.
سلام دوست عزیز من سایت شما را قسطی به قیمت 700 هزار تومان میخرم
اولین پیشنهاد برای ایشون.
تا 48 ساعت دیگه این تاپیک برپا هستش. ( شب اگه برسم محدودیت پایان مزایده رو کمتر میکنم یعنی میکنم 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد. )
موفق باشید
ممنون از نظرتون
در مورد درآمد سایت فقط اشتباه گفتین.
ولی در کل درآمد زایی از این حالت فعلی سایت رو کار درستی نمی دونم چون سایت توی رشده و باید فقط به پیشرفتش فکر کرد ، نه به درآمدش!
بعد از سه ماه به راحتی میشه درآمد خوبی داشت ازش.
--------------------------------------

پ.ن : درآمد های فعلی سایت هم که به حساب واریز نشده هم بعد از فروش متعلق به خریدار محترم می باشد.

ikiosan

Registered User
لایک‌ها
231
موفق باشید

:blink:

مشکوکه . اولین پست تو اولین روز از عضویت برای تعریف کردن از یک سایت . دوست عزیز نکن این کارو خیلی قدیمی و تابلو شده .

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
نه خیر من از مدیران این سایت نیستم. و نمیدونم چرا شما این فکر رو کردین.اما با این همه اگه خودم سایت نداشتم حتما این سایت رو میخریدم
چون واقعا یه سایت خوب هست .هم از لحاظ محتوا و هم از نظر ظاهر.
ID : dlmusicmp3

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274

مشکوکه . اولین پست تو اولین روز از عضویت برای تعریف کردن از یک سایت . دوست عزیز نکن این کارو خیلی قدیمی و تابلو شده .
عجب ها:(
بابا چند بار بگم من هیچ ربطی به این سایت ندارم.
من خودم چندین سایت و وبلاگ دارم.الان هم از گوگل وارد انجمن شدم.دیدم دارن سایت می فروشن فقط خواستم نظر خودم رو بگم.

...Rahim...

Registered User
لایک‌ها
686
عجب ها:(
بابا چند بار بگم من هیچ ربطی به این سایت ندارم.
من خودم چندین سایت و وبلاگ دارم.الان هم از گوگل وارد انجمن شدم.دیدم دارن سایت می فروشن فقط خواستم نظر خودم رو بگم.

پی تی اینطوریه دیگه :D اول به عنوان مجرم شناخته میشی .... حالا بیا ثابت کن نیستی :p
زیاد به دل نگیر ;)

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
نه. ایشون از مدیران این سایت نیستند.

نیازی به این کارا ندارم ;)
بچه های قدیمی همین فروم منو میشناسن ، اهل این جور کارا نیستم!
تو تاپیک فروش فافان تو فروم های شاپکیپر و وب هاستینگ تالک از این سایت تعریف شده. منم کسی رو نمیشناسم !
فروش سایت تفریحی و دانلود | فافان . آی آر
فروش سایت تفریحی و دانلود | فافان . آی آر

نشون میده سایت ، سایت اصولی هستش نه سایتی که با 15 تومن بالا بیاد :p

xaniar1

Registered User
لایک‌ها
1
من سایت را به قیمت 800 هزار تومن میخرم

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
محدودیت زمانی به سفارش دوستان کمتر میشه.
به جای 48 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد =====> میشه 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد

بالا