• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت : ماشین سواری آنلاین NFSWorld

Gjust

Registered User
لایک‌ها
1
سلام به دوستاران ماشین سواری ...

سایتی رو معرفی میکنم که توسط شرکت بزرگ need for speed فعالیت دارد ؛

در این سایت شما میتوانید با داشتن یک ایمیل و کمی زبان انگلیسی قدم بر دنیای کوچولوی ماشین سواری بردارید...

شما با ثبت نام کردن در انتها یک لینک دانلود دریافت کرده پس از دانلود شما حدود 1.500 گیگابایت رو باید با نرم افزار خودش که دانلود کردید دانلود اصلی

رو شروع و در ادامه وارد بازی شوید

مواردی که باید برای بازی یادتون نره:

1. اینترنت شما : بهتر است سرویس دانلود نامحدود داشته باشه چرا که هر زمانی که شما وارد این بازی بشید مانند دانلود عمل میکند

2. سرعت شما : مثلا adsl استفاده می کنید حتما نبایدسرعت اینترنت کمتر از 512 باشد البته بعضی مثل سرویس اینترنت مخابرات که قالب 512 دارند

ولی سرعت آن 70 فوقش هست با اونم میشه بازی کرد

3.در این سایت بهتره یک زبان مثل انگلیسی یا فرانسوی یا اسپانیایی یا المانی رو یاد داشته باشید برای لذت بیشتر بردن ...

------
عزیزان چون اونجا ایرانی غریبه من یک فکری کردم

وقتی شما تونستید وارد بازی بشید

نام اکانتتون یا همون نام کاربری خودتون در بازی رو اینجا بزارید

و بیشتر ساعتهایی که میای در روز و در هفته( ترجیحا) ذکر کنید

بعد چه من چه هر کی که این نامتون رو ببینه و بتونه بازی کنه شما رو عضو دوستانش میکنه اونوقت ما ایرانی ها میتونیم هم در بازی صحبت کنیم

به ایرانی و هم تایپ کنیم و لذت بیشتر ببریم

اگه کسی دوست داشت در مورد این بازی در داخل بازی چه اهداف سازنده چه امکانات بازی بدونه خبر بده تا اینجا بیشتر توضیح بدم.
----
آدرس سایت این بازی:http://world.needforspeed.com/login?xl=/download

Last edited:

Gjust

Registered User
لایک‌ها
1
ویرایش کردم فکر کنم دیگه بتونی بفهمی !

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
میشه بیشتر توضیح بدی؟ این بازی پولیه یا رایگان؟ چون فکر نکنم شرکت Electronic Arts بیاد سرور رایگان بزاره.

7MilaD7

Registered User
لایک‌ها
12
نیمه رایگانه! :hmm:

شما ابتدا به صورت رایگان رجیستر میشید و بازی + آپدیت ها رو دانلود می کنید. اصطلاح پولی بازی، Boost است. وارد بازی ک میشید تعدادی ماشین و یا آپشن ها به صورت خرید به روش boost هستش. مثلا بعضی ماشین ها حتما باید از طریق boost خریداری بشن.

البته در لول های بالاتر ماشین ها رو میشه با پول مجازی خود بازی خرید. ولی انقدر طولانی میشه ک ترجیح میدید boost بخرین!

جوریه ک Ea با این بازی خیلی بیشتر سود میکنه!

3.در این سایت بهتره یک زبان مثل انگلیسی یا فرانسوی یا اسپانیایی یا المانی رو یاد داشته باشید برای لذت بیشتر بردن ...

:wacko:
شما خیلی پیچیده کردید بازی رو دوست عزیز.

در ضمن هموطن های زیادی هم در این بازی هستند.

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
نیمه رایگانه! :hmm:

شما ابتدا به صورت رایگان رجیستر میشید و بازی + آپدیت ها رو دانلود می کنید. اصطلاح پولی بازی، Boost است. وارد بازی ک میشید تعدادی ماشین و یا آپشن ها به صورت خرید به روش boost هستش. مثلا بعضی ماشین ها حتما باید از طریق boost خریداری بشن.

البته در لول های بالاتر ماشین ها رو میشه با پول مجازی خود بازی خرید. ولی انقدر طولانی میشه ک ترجیح میدید boost بخرین!

جوریه ک Ea با این بازی خیلی بیشتر سود میکنه!

:wacko:
شما خیلی پیچیده کردید بازی رو دوست عزیز.

در ضمن هموطن های زیادی هم در این بازی هستند.

مرسی الان داره دانلود میکنه

بالا