• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت من به نظرتو ن چطور؟

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
سایت من آدرسش تو امضام هست در مورد موتورسیکلت واقعیتش بیشتر واس سرگرمی خودم و مفید بودن اینو زدم اگر هم به درامد رسید خوب چه بهتر تجربه وب مستری هم نداشتم تا الان قالبش رایگان هیچ پولی هم ندادم واسه ساختش همه چیش خودم البته کار سختی نیست هر کس با یه سرچ کوچیک میتونه در کل میخوام بدونم اشکالات یا خوبی های سایتم از دید حرفه ای ها چطور مرسی

priche

Registered User
لایک‌ها
67
یکی دیگر از مشکلاتش هم فونت سایت هستش.باید فونتش درست بشه چون هر قسمتش یه فونتی داره و زیاد جالب نیستش

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
سلام پیام خصوصی ارسال شد

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
در مورد فونت حق باشماست ولی سرعت از همین پی تی هم واسه من سریع تر باز میشه شاید نتتون ایراد داره
سرعت لود برای من هم مشکلی نداشت.

وی اینکه براتون سریعتر از پی تی میاد چون کش شده براتون.

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
چون سایت در هاست ایران هست سرعت خوبی داره ولی قالب سنگینه و حجم عکس ها زیاد هستند.

omidss3

Registered User
لایک‌ها
1,449
خیلی ایده خوبیه
اگه تخصصشو دارید حتما روی آموزش تعمیرات مانور بدید،ار فروش قطعات و فروش پکیج های اموزشی میتونید درآمد کسب کنید
واقعا توی بخش تعمیرات ماشین و موتور هیچ منبعی نداریم توی نت

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
چون سایت در هاست ایران هست سرعت خوبی داره ولی قالب سنگینه و حجم عکس ها زیاد هستند.
حجم عکس ها که هر کدوم نهایت صد کیلوبایت باشه اونم سنگین تریناش چطور حجم عکس ها زیاده؟

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
خب اینو با تعداد عکس باز شده در صفحه اول جمع بزنید بعد ببینید در مجموع چقدر میشه...

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
خب اینو با تعداد عکس باز شده در صفحه اول جمع بزنید بعد ببینید در مجموع چقدر میشه...
اگه اینطور باشه سایتهایی ک همش عکس میزارن صفحه اول نباید بالا بیان در کل من متوجه نمیشم سنگین یعنی چی مگه سایت باید تو چند ثانیه بالا بیاد بگن سبک؟

priche

Registered User
لایک‌ها
67
اگه اینطور باشه سایتهایی ک همش عکس میزارن صفحه اول نباید بالا بیان در کل من متوجه نمیشم سنگین یعنی چی مگه سایت باید تو چند ثانیه بالا بیاد بگن سبک؟
خب چنین سایت هایی که شما میگید سئو شده هستش و صفحه اولشون بهینه هستش .یعنی سعی کردن کمترین حجم ممکن عکس ها رو صفحه اول قرار بدن.اگه به عکس هاشون یه نگاهی بندازی در حد چند کیلوبایت حجم دارن .

priche

Registered User
لایک‌ها
67
در صورتی که سایت شما اولین صفحه اون با این که زیاد عکس نداره ولی حدود 1.04 مگ حجم داره که حجم بسیار زیادی هستش.یکی از عکس ها حدود 104 کیلیوبایت حجم داشت که برای یک عکس به نظرم خیلی هستش

world15

Registered User
لایک‌ها
837
ادامه مطلب و ... هم به انگلیسی نوشته شده. اگه حدود قیمتها رو هم میزدین و اموزش ساخت سایت رایگان رو اینجا میذاشتین هم بهتر بود :general404:

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
مثلا عکس موتور سیکلت نقاشی سیاه و سفید،حجم اصلی 350kb با سایز 555*768 که پس از اپلود در محیط وردپرس بنا به تنظیمات تصاویر قالب به سایز 217*300 و حجم 80kb با افت کیفیت تغییر پیدا کرده که هنوز میتوانست بدون افت کیفیت به 34kb کاهش پیدا کند.
و اسم طولانی :800px-Roper_steam_velocipede_1886_The_Standard_Reference_Work-motormag.ir_-768x555 با فرمت png
---------
شما ابتدا اگر با فتوشاپ اشنایی دارید چه بهتر،در غیر اینصورت میتونید از نرم افزارهای کاهش حجم استفاده کنید (پیشنهاد برای مبتدی ها،چون باز هم تصاویر افت میکنند).در محیط فتوشاپ برای تمام عکسها یک سایز یکپارچه در نظر بگیرید چون قالب شما به همان نسبت برای تمام عکسها پس از اپلود تغییرات یکسان ایجاد میکند.مطالب شما برای کسانی که از موتور خوششان میاد و یا حتی کسانی که به تاریخچه وسایل مکانیکی علاقه دارند جذاب هست ولی کیفیت عکسها پس از اپلود توی ذوق میزنه و سرعت اینترنت هرکس را نیز باید در نظر بگیرید.
اگر فرمت تصاویر بدون افت کیفیت jpg انتخاب کنید بهتر است چون در کاهش حجم و بهینه کردن بیشتر به چشم میاد،در غیر اینصورت اصلا تغییر ندین!

rapico

Registered User
لایک‌ها
519
اگه مطالبتو دسته بندی کنی کنی بسیار بهتره بخصوص بعد از یه مدت که مطالب سایتت زیاد میشه گروه بندی شدن مطالب بسیار مهمه.
دوم اینکه سعی کن برای عکسها از "آلت تگ" استفاده کنی

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
فعلا میخوام تو سایتم مطلب بذارم دلیلشم پول نیست حالا بعدها شاید قالب اختصاصی و سئو هم انجام دادم فعلا فقط می نویسیم:D

daalloon.ir

Registered User
لایک‌ها
173
دیوار کج را سئو هم نمیتواند راست کند...!

تنبلی نکن و از اول درست بنویس وگرنه بعدا تمام مطالب و کسی هم درست کنه،تغییر و ایندکس لینکها در گوگل مشکله.
الان که سایت داری جو وبمستری به خودت بگیر نه وبلاگ نویسی!

ali-.b2

Registered User
لایک‌ها
261
وابستگی به گوگل چقدر؟گوگل مثل مرکز شهر شده که مغازه های پر رفت و آمد شهر رو اجاره میده هر موقع هم نخواست مثل تغییر الگوریتم تو سال ۲۰۱۱ مستاجراشو بیرون میکنه گوگل که همه راه نیست چرا همش باید وابسته بهش باشیم بریم بالاتر یا یه موقع پنالتی نشیم اصلا گوگل برای من مهم نیست راه های دیگه هم مثل تبلیغات برای بالابردن رتبه سایت وجود داره همچنین موتورهای جستجوی دیگه همچنین فروم ها و....

بالا