• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت هایی با در آمد خوب و پرداخت آنی به Epay

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
همیشه درامد بیت کوینی مقدار اندکی بوده و در روز مقدار قابل توجهی نمیشه
ولی امروز سایتایی رو به شما معرفی میکنم که میتونید تنها با زدن کپچا و نه انجام تسک های پیچیده و دشوار در هر روز تا چند دلار هم بدست آورید البته باید خوب باهمشون کار کنید مثل من در تب های مختلف باز کنید و کار کنید

upload_2015-3-24_13-24-45.png
زمان زدن کد هر کدوم که رسید راحت مشخص میشه. برخی هم دارای جایزه بزرگ (jackpoint) هستن
اغلب سایتها با زدن آدرش شماره حساب بیت کوین ( اگه ندارید اینجا رو ببینید) و زدن دگمه Roll چرخ به گردش درمیاد و مقداری بیت کوین برنده میشید بعد با وارد کردن کد کپچا و calim کردن وارد حساب Epay شما میشه آخری باد روی شکل دایره کلیک کنید تا برنده بشید مراحلش مشابه هست بعد ظرف حداکثر یک هفته میاد به کیف پولتون
حالا میتویند همون بیت کوین رو خرج کنید یا براحتی به ارزهای دیگه که مورد نیازتونه تبدیل کنید

نمونه پرداختی :
upload_2015-3-24_13-23-28.png

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
این 90 هزار ساتوشی مال امروزه

upload_2015-3-25_19-33-53.png

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
میشه 22 سنت این مقدار برا همه سایتاس درسته؟ ولی باز درامد کمیه
بله من آی پی رو تغییر ندادم چهار سایت دسته دوم نیاز به تغییر آی پی دارن و میگن به ای پی ایران پرداخت نمیدیم و برای نصف روز هست
امروز کار داشتم در کنارش این کار رو امتحان کردم
بزارید موقع پرداخت ببینم چقدر میتونم جمع کنم سعی میکنم تو تاپیک اعلام کنم
-------
ظاهرا سایتای دسته دوم درست شدن و با آی پی ما هم بیت کوین میدن تو کپچاشونم تغییر ایجاد کردن

Last edited:

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
اینطوری حداقل یکبار مبالغ خوبی هم برنده میشیم در هر بار
upload_2015-3-26_10-15-40.png

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
روزانه با چند ساعت کار چقدر میانگین میتونیم کاسب بشیم؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
روزانه با چند ساعت کار چقدر میانگین میتونیم کاسب بشیم؟
من بطور مداوم کار نمیکنم ولی روزی 100 هزار ساتوشی دارم
اگه مداوم کار بشه اینطور حساب کنیم = هر 10 دقیقه اگه با همه کار کنید بنظرم میانگین 2000 ساتوشی دارید هر ساعت میشه 12000 ساتوشی اگه 10 ساعت کار کنید 120000 ساتوشی

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوست من تو ده ساعت خیلی کارار پردرآمدتری میشه کرد

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
خوب به منم معرفی کنید. البته دردسر نداشته باشه و سرمایه گذاری هم نباشه ( یکبار پولم رو بردن برام کافی هست)
البته فکر نکنم کاری به آسونی کپچا زدن پیدا بشه امتحانش کنید ضرر نداره بنظرم :)

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
این درامدا که درامد نیست به شخصه ماهی 1/5 میلیون تومان از کار تسک کاسب بودم که فعلا کارش ضعیف شده
توی کاری که سود نباشه ضرر محسوب میشه بیت کوین هم از وقتی که قیمتش چند برابر اومد پایین به عنوان ارز کم ارزش قرار گرفت
مثل دلار نیست که با سیاستای بانک مرکزی و فدرال چندبرابر بره بالا
چیزی که پشتوانه نداره حتما یک روزی زمین میخوره
تا ادم پیه کار سختو به تنش نماله نمیدونه که سطح سختیش چقدره
کار سخت هم وقتی عادت بشه میشه راحت

• Like
Reactions: vbd

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
این درامدا که درامد نیست به شخصه ماهی 1/5 میلیون تومان از کار تسک کاسب بودم که فعلا کارش ضعیف شده
توی کاری که سود نباشه ضرر محسوب میشه بیت کوین هم از وقتی که قیمتش چند برابر اومد پایین به عنوان ارز کم ارزش قرار گرفت
مثل دلار نیست که با سیاستای بانک مرکزی و فدرال چندبرابر بره بالا
چیزی که پشتوانه نداره حتما یک روزی زمین میخوره
تا ادم پیه کار سختو به تنش نماله نمیدونه که سطح سختیش چقدره
کار سخت هم وقتی عادت بشه میشه راحت
الان که اونم ارزش نداره من برعکس شما از تسک زدن اومدم به کسب بیت کوین خیالم راحته درامد هر چند زیاد نیست ولی مطمعنه. اگه باز تو دنیای تسک زدن خبری شده منو بی خبر نزار همون طور که من شما رو از هرچی پیدا کنم بی خبر نمیزارم :)
نکته ای که هست نمیدونم چرا وقتی میخوان بیت کوین را بکوبن میگن ارزشش اومده پایین و پشتوانه نداره و ...
اول اینکه ما که نمیخواهیم بیت کوین رو نگه داریم همون لحظه میتونیم تو کلی صرافی به دلار تبدیلش کنیم الان کلی خرید و فروش میکنم الان دیگه قدیم نیست خیلی چیزا میشه با بیت کوین خرید مایکروسافت و ای پی این ارز رو قبول میکنن دیگه چی میشه گفت در مورد اعتبارش
شما که کلی دلار از بلاک شدن اکانتتاتون از دست دادید چرا اینو میگید؟ من حتی 1 ساتوشیم هم بلاک نشده و نمیشه. همچنین پرداخت این سایتا با پایین رفتن ارزش بیت کوین بیشتر میشه یعنی مقدار ثابتیه

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
الان که اونم ارزش نداره من برعکس شما از تسک زدن اومدم به کسب بیت کوین خیالم راحته درامد هر چند زیاد نیست ولی مطمعنه. اگه باز تو دنیای تسک زدن خبری شده منو بی خبر نزار همون طور که من شما رو از هرچی پیدا کنم بی خبر نمیزارم :)
نکته ای که هست نمیدونم چرا وقتی میخوان بیت کوین را بکوبن میگن ارزشش اومده پایین و پشتوانه نداره و ...
اول اینکه ما که نمیخواهیم بیت کوین رو نگه داریم همون لحظه میتونیم تو کلی صرافی به دلار تبدیلش کنیم الان کلی خرید و فروش میکنم الان دیگه قدیم نیست خیلی چیزا میشه با بیت کوین خرید مایکروسافت و ای پی این ارز رو قبول میکنن دیگه چی میشه گفت در مورد اعتبارش
شما که کلی دلار از بلاک شدن اکانتتاتون از دست دادید چرا اینو میگید؟ من حتی 1 ساتوشیم هم بلاک نشده و نمیشه. همچنین پرداخت این سایتا با پایین رفتن ارزش بیت کوین بیشتر میشه یعنی مقدار ثابتیه
قضیه اینجا ارزش داشتن هستش قرار نیست که توی کار مجازی وقت و انرژیمونو صرف کار کم ارزش کنیم من که نکوبیدم از نقطه ضعفش گفتم
کلا روی چیزی که پشتوانه نداره نمیشه زیاد حساب کرد
هر چند چیز کم ارزش رو رایگان میدن که بیت کوین هم که دارن رایگان و با کپچا زدن میدن اسونترین کاره
درسته کم دردسره اما کم ارزشه کار تسک هم که میبینید دردسر داره اما ارزش داره
اولویت با ارزش کاره نه با سختی
مثال واقعیش افرادی که توی نئوباکس و سایتای کلیکی سرمایه میزارن با 1 ساعت وقت در روز ماهی 2500 دلار درامد دارن این از کپچا زدن هم راحت تره

• Like

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
قضیه اینجا ارزش داشتن هستش قرار نیست که توی کار مجازی وقت و انرژیمونو صرف کار کم ارزش کنیم من که نکوبیدم از نقطه ضعفش گفتم
کلا روی چیزی که پشتوانه نداره نمیشه زیاد حساب کرد
هر چند چیز کم ارزش رو رایگان میدن که بیت کوین هم که دارن رایگان و با کپچا زدن میدن اسونترین کاره
درسته کم دردسره اما کم ارزشه کار تسک هم که میبینید دردسر داره اما ارزش داره
اولویت با ارزش کاره نه با سختی
مثال واقعیش افرادی که توی نئوباکس و سایتای کلیکی سرمایه میزارن با 1 ساعت وقت در روز ماهی 2500 دلار درامد دارن این از کپچا زدن هم راحت تره
من جایی سرمایه هم گذاشتم ولی جای سود سرمایمو برد
باید به امنیتش هم فکر کرد و اینکه هر چند کم ولی مطمعن باشی چیزی دستتو بگیره
رایگان دادنش همچین رایگان هم نیست در واقع این سایتا با دادن مقدار کمیبیت کوین برای خودشون بازدید کننده میگرن و پولشو از تبلیغ میگیرن بعد زمان پرداخت که شد با دلار بیت کوین لازم و میخرن و پرداختها رو انجام میدن اما سایتای ای پی مطمعن ترن چون ای پی پرداختو تضمین میکنه
نگفتید الان وضع تسکا چطوریه ؟ به کلیک افیکس جدیدا سر زدید؟ ظاهرش رو تغییر داده و غیر کلود فلاور از چند جا دیگه تسک گرفته ولی یکجوری هستن

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
من روش جدیدی رو امتحان کردم با نصب چهار مرورگر و با قطع و وصل کردن ADSL آی پی رو عوض میشه و چهار برابر این مقدار میشه بدست آورد
فقط قبلش یه چک هم کنید که آی پی عوض شده باشه هیچ جایی فعلا این مقدار در روز نمیشه بدست آورد

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من جایی سرمایه هم گذاشتم ولی جای سود سرمایمو برد
باید به امنیتش هم فکر کرد و اینکه هر چند کم ولی مطمعن باشی چیزی دستتو بگیره
رایگان دادنش همچین رایگان هم نیست در واقع این سایتا با دادن مقدار کمیبیت کوین برای خودشون بازدید کننده میگرن و پولشو از تبلیغ میگیرن بعد زمان پرداخت که شد با دلار بیت کوین لازم و میخرن و پرداختها رو انجام میدن اما سایتای ای پی مطمعن ترن چون ای پی پرداختو تضمین میکنه
نگفتید الان وضع تسکا چطوریه ؟ به کلیک افیکس جدیدا سر زدید؟ ظاهرش رو تغییر داده و غیر کلود فلاور از چند جا دیگه تسک گرفته ولی یکجوری هستن
در مورد تسک بالا گفتم که اوضاش ضعیف شده کلیک افیکس هم اسمشو تغییر داده دیگه توش نیستم تعدادی آفر فقط اضافه کرده که به کارمون نمیاد

• Like

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
من روش جدیدی رو امتحان کردم با نصب چهار مرورگر و با قطع و وصل کردن ADSL آی پی رو عوض میشه و چهار برابر این مقدار میشه بدست آورد
فقط قبلش یه چک هم کنید که آی پی عوض شده باشه هیچ جایی فعلا این مقدار در روز نمیشه بدست آورد
با این روش میشه افزایش درامد کرد اما کار کمی پیچیده میشه که خسته کننده هستش فقط قاطی نشن که اکانت به فنا میره

• Like

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
پرداختی ها در حالت Pending قرار گرفت و حداکثر بعد 6 ساعت در حساب کیف پول ها خواهد بود :)

asrejavan5

Registered User
لایک‌ها
282
جناب وی بی دی
میخواستم توضیحی در مورد سخت افزارهای استخراج بیت کوین بدین. من میتونم از هزینه برق بر بیام ولی هزینه دستگاه بالاست. توضیح میدید؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
جناب وی بی دی
میخواستم توضیحی در مورد سخت افزارهای استخراج بیت کوین بدین. من میتونم از هزینه برق بر بیام ولی هزینه دستگاه بالاست. توضیح میدید؟
هزینه این کار بالا و الان دیگه صرفه نداره بدلایل زیر
1. گران قیمت بودن دستگاه های استخراج و در صورت استفاده از سیستم نیاز به سیستم قوی و گران
2. فرسوده شدن همین دستگاه های گران
3. هزینه برق
4. هزینه اینترنت

توصیه میکنم سراغ این روش نرید. من رفتم و جز ضرر چیزی بدست نیومد

بالا