• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت های خارجی

mr_navid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
38
سلام دوستان خسته نباشید.

دوستان جدیدا تو ذهن من و دوستان وبمستر ایده ای برای ایجاد سایت انگلیسی ایجاد شده.
چون از این نوع سایت ها نسبت به بازدیدشان میتوان درآمد بیشتری کسب کرد.

شنیدم دوستان سایت هایی به زبان انگلیسی با موضوعات مختلف و بازدیدبالا دارن.

دوستان ممنون میشم آدرس چنین وب ها رو بگین تا با کمی مطالع این سایت ها تجربه ای بدست بیاریم.
ممنون

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
من داشتم! ولی تعطیلش کردم!

محتوی انگلیسی خیلی از محتوی ایرانی بیشتره؛ و بالا اومدن خیلی سخت تره! تجربه من که اینطوری بود! :general205:

البته خب ارزش یوزر خارجی از ایرانی خیلی بیشتره!

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
بله دسته صد در صد.

ببخشید موضوع سایت شما چی بود ؟؟ تا چه حد بازدید رسیده بودین ؟؟؟ چرا جمعش کردین ؟

برا من سایت شطرنج انلاین بود! اتفاقا دیروز تعطیل شد بر حسب تصادف با تاریخ این تاپیک :general404:
درآمدش ماهی حدود یک؛ یک و دویست بود از تبلیغات گوگل ادسنس. به زور ضرب :general710:
بیشتر یوزرهای هندی و عرب داشت که ادسنس که کمترین ارزش رو براشون قائله چون قدرت خرید خیلی پایینی دارن نسبت به یوزرهای اروپا یا امریکا.
اگه همین ترافیک رو از آمریکا یا اروپا فقط داشت؛ ماهی 4 - 5 تومن در میاورد.

بنظر من طرف خارجی نرو. دردسر زیاد داره. این چندمین سایت خارجی بود که زدم و بعد از مدتی تعطیلش میکنم. دیگه فکر نمیکنم هیچوقت برم سراغ خارجی. :general710:
اگه هم زدی؛ یه چیز کم دردسر بزن؛ مثل وردپرسی چیزی که یه محتوی بذاری توش و ولش کنی... نه بازی و اتاق و سالن و بازی و این چیزا که مونیتورینگ و هزار دردسر داره

Last edited:

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
برا من سایت شطرنج انلاین بود! اتفاقا دیروز تعطیل شد بر حسب تصادف با تاریخ این تاپیک :general404:
درآمدش ماهی حدود یک؛ یک و دویست بود از تبلیغات گوگل ادسنس. به زور ضرب :general710:
بیشتر یوزرهای هندی و عرب داشت که ادسنس که کمترین ارزش رو براشون قائله چون قدرت خرید خیلی پایینی دارن نسبت به یوزرهای اروپا یا امریکا.
اگه همین ترافیک رو از آمریکا یا اروپا فقط داشت؛ ماهی 4 - 5 تومن در میاورد.

بنظر من طرف خارجی نرو. دردسر زیاد داره. این چندمین سایت خارجی بود که زدم و بعد از مدتی تعطیلش میکنم. دیگه فکر نمیکنم هیچوقت برم سراغ خارجی. :general710:
اگه هم زدی؛ یه چیز کم دردسر بزن؛ مثل وردپرسی چیزی که یه محتوی بذاری توش و ولش کنی... نه بازی و اتاق و سالن و بازی و این چیزا که مونیتورینگ و هزار دردسر داره
سایت با درآمد 1200000 تومان خارجی رو تعطیل کردید؟

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
سایت با درآمد 1200000 تومان خارجی رو تعطیل کردید؟
قبل از تعطیل شدن سپردمش برای فروش؛ ولی بدلیل نداشتن پنل ادمین! و همینطور لازم بودن دانش برنامه نویسی برای آنلاین نگه داشتن سالن بازی؛ مشتری براش پیدا نشد.
وقتی میساختمش به فکر فروشش نبودم که طوری بسازمش که کسی که برنامه نویس نیست هم بتونه ازش استفاده کنه.
ماهی 300 هزار هم برای سرورش میدادم.
پتانسیل زیادی داشت ولی من در شرایطی نبودم که ازش استفاده کنم.

ODE112

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,288
این بود

http://www.alexa.com/siteinfo/riskygear.com

خدا بیامرزش :general403:
من پارسال هم سایت های فارسیمو تعطیل کردم! اونا هم درآمدشون بد نبود از بازی ها!

الان دیگه هیچ سایتی ندارم.

شما هم وبمستری رو بذارید کنار که آینده ای نداره. :general505:

hellohello

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
:general307:

Last edited:
بالا