nimaspp
Registered User
- نوشتهها
- 713
- لایکها
- 737
نمیدونم چرا منم دوست دارم بگم ال... البعضی از الدوستان بخوبی الاشاره کردند، جریان از چه القراره...
منم وبسایت و درگاه بانکی دارم (نه واسطه) و میدونم چقدر سخت گرفتمش و چندتا تعهد دادم و یک گزارش بیچاره میشم
ولی اون دوستی که چیز پی ان میفروشه و راست راست سالهاست داره کار خودشو میکنه و اتفاقا به اسم های دیگه هم نمیفروشه، دقیقا نوشته وی پی ان 3 ماهه فلان قدر تومن... ما واسه خنده هم شده گزارش دادیم، بعدا که برامون جالب شد به شونصد نفر دیگه هم گفتیم گزارش بدن ولی انگاری طرف رئیس بانک مرکزیه
کلا تکون نمیخوره، همچنان فیلتر نیست و به بانک هم متصله... (چرا گزارش دادیم؟ هدف بد نبود، فقط یه لحظه زورم اومد که من باید کلی تعهد بدم که دیگران نمیدن، بعدا فهمیدیم نابرابری و بی عدالتی از قوانین لازم و ملزوم جنگله!)
.
این قضیه هم مثل قضیه دستگاه ویدیوعه چند سال پیشه که کمیته میریخت جمع میکرد! (کسی خواست پخ بده بهش توضیح بدم)
فقط اینو بگم که فیلترینگ اصلا مبارزه با چیزی نیست، بلکه یه اقتصاده و درامد برای جریان های خاصه! اگر شما بدونید چند میلیون دلار درامد سالانه فروش وی پی ان داخل ایرانه هوشتکاتون میپره و توی فکر میرید که خب کی میتونه این مبالغ و این درامد رو به این شیوه توی دستش بگیره؟ و همچنان ادامش بده؟! خودتون میگیرید چی به چیه!
هم اطلاعات مردم و یوزرپس های ملت هم پول خوب توشه.... چی بهتر ازین....
منم وبسایت و درگاه بانکی دارم (نه واسطه) و میدونم چقدر سخت گرفتمش و چندتا تعهد دادم و یک گزارش بیچاره میشم
.
این قضیه هم مثل قضیه دستگاه ویدیوعه چند سال پیشه که کمیته میریخت جمع میکرد! (کسی خواست پخ بده بهش توضیح بدم)
فقط اینو بگم که فیلترینگ اصلا مبارزه با چیزی نیست، بلکه یه اقتصاده و درامد برای جریان های خاصه! اگر شما بدونید چند میلیون دلار درامد سالانه فروش وی پی ان داخل ایرانه هوشتکاتون میپره و توی فکر میرید که خب کی میتونه این مبالغ و این درامد رو به این شیوه توی دستش بگیره؟ و همچنان ادامش بده؟! خودتون میگیرید چی به چیه!
هم اطلاعات مردم و یوزرپس های ملت هم پول خوب توشه.... چی بهتر ازین....