• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت های غیرمجاز که مجاز اند؟

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
نمیدونم چرا منم دوست دارم بگم ال... البعضی از الدوستان بخوبی الاشاره کردند، جریان از چه القراره...
منم وبسایت و درگاه بانکی دارم (نه واسطه) و میدونم چقدر سخت گرفتمش و چندتا تعهد دادم و یک گزارش بیچاره میشم :) ولی اون دوستی که چیز پی ان میفروشه و راست راست سالهاست داره کار خودشو میکنه و اتفاقا به اسم های دیگه هم نمیفروشه، دقیقا نوشته وی پی ان 3 ماهه فلان قدر تومن... ما واسه خنده هم شده گزارش دادیم، بعدا که برامون جالب شد به شونصد نفر دیگه هم گفتیم گزارش بدن ولی انگاری طرف رئیس بانک مرکزیه :) کلا تکون نمیخوره، همچنان فیلتر نیست و به بانک هم متصله... (چرا گزارش دادیم؟ هدف بد نبود، فقط یه لحظه زورم اومد که من باید کلی تعهد بدم که دیگران نمیدن، بعدا فهمیدیم نابرابری و بی عدالتی از قوانین لازم و ملزوم جنگله!)
.
این قضیه هم مثل قضیه دستگاه ویدیوعه چند سال پیشه که کمیته میریخت جمع میکرد! (کسی خواست پخ بده بهش توضیح بدم)
فقط اینو بگم که فیلترینگ اصلا مبارزه با چیزی نیست، بلکه یه اقتصاده و درامد برای جریان های خاصه! اگر شما بدونید چند میلیون دلار درامد سالانه فروش وی پی ان داخل ایرانه هوشتکاتون میپره و توی فکر میرید که خب کی میتونه این مبالغ و این درامد رو به این شیوه توی دستش بگیره؟ و همچنان ادامش بده؟! خودتون میگیرید چی به چیه!
هم اطلاعات مردم و یوزرپس های ملت هم پول خوب توشه.... چی بهتر ازین....

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
37 میلیون نفر تو ایران به اینترنت دسترسی دارن! از این 37 میلیون فقط 3.700.000 نفر که 1 دهم این میزان هست بیان هر ماه کریو بخرن 5000 تومان میشه ماهانه 18.500.000.000 تومان! یا ساده بگم 18 میلیارد تومان در ماه سود رسانی خالصه خالصه خالص داره :)

پ.ن: آقا سودش خیلی زیاد شد که :eek::general210::general208:
ببخشید! ولی منم میخوام :general304::general304::general304: چه فرمی باید پرکنم؟ من حاضرم آقا :general304:

البته قبلش باید الــ... رو خوب تلفظ کنی نشان بدهی العرب هستی... :general609:
تو حاضری ولی بعضیا ناراضی... متاسفانه در این مورد نمیشه گفت گور بابای ناراضی :D
.
راستی یه موضوع هم فقط و فقط جهت اطلاع برای اطلاعات عمومی دوستان بگم (وگرنه ربطی به این تاپیک نداره :cool:) اینکه: فیلترینگ خب هزینه داره دیگه ولی فکر نکنم یک هزارم اینم باشه... خوبه دیگه پولش رو خودش در میاره... من دیگه حرفی ندارم :general112:
.
ایت تاپیک بسته نشه الصــــــــلـــــــــــــــــوات..... :general406:

me22

Registered User
لایک‌ها
574
الـــ بـَــسی الـــ هنگ الــ کردیــم :|

آهنگ 25 باند گذاشته بودم ، بعد دو ماه اس ام اس دادن بردار تا نزدیم از خاک بــَرت داریم :|

Film_iran

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
483
الــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ( ولا غیر :D )

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
37 میلیون نفر تو ایران به اینترنت دسترسی دارن! از این 37 میلیون فقط 3.700.000 نفر که 1 دهم این میزان هست بیان هر ماه کریو بخرن 5000 تومان میشه ماهانه 18.500.000.000 تومان! یا ساده بگم 18 میلیارد تومان در ماه سود رسانی خالصه خالصه خالص داره :)

پ.ن: آقا سودش خیلی زیاد شد که :eek::general210::general208:
ببخشید! ولی منم میخوام :general304::general304::general304: چه فرمی باید پرکنم؟ من حاضرم آقا :general304:

البته قبلش باید الــ... رو خوب تلفظ کنی نشان بدهی العرب هستی... :general609:

خب دیگه این یه دلیل هست
الوجود الدلیل آخر....
اسpy....

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
الان یه مورد دیدم درگاهش مستقیمه مستقیم بود :general509::general509:

درگاه میگیرن برای فروش شارژ و ..... بغلش یه کاسبی هم راه میندازن

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
خوب پس من بیام قندشکن بفروشم و اشنا هم ندارم برام دردسر میشه ؟:eek:

ADZPOP

Registered User
لایک‌ها
316
منم خیلی دوست دارم سایت فیلم بزنم و بفروشم ..اکانت
اما مثل شما تجربه و اطلاعات حرفه ای ندارم..
البته فروش وی پی ان واقعا عادلانه هست با این سود دهی

amin94z

Registered User
لایک‌ها
224
منم زیاد دیدم سایت فروش وی پی ان درگاه بانکی داره
اما من هزار بار در خواست درگاه دادم واسه سایت 1000 درصد مجاز گفتن 48 ساعت دیگه تماس میگرین خبری نشد

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
من یه خبر برای ازدواج موقت گذاشتم اونم از سایت مذهبی تبیان فیلترینگ بهم گیر داده :(

بالا