• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت های وطن دانلود، میهن دانلود ، دانلودها و ... چجوری اطلاعاتشون رو تو هاستشون اپلود میکنن ؟

fantome10

Registered User
لایک‌ها
5
میخواستم بدونم این سایتهایی دانلودی مثل وطن دانلود یا میهن دانلود اطلاعات خودشون رو تو هاستشون چجوری آپلود میکنن.
مثلا به عنوان نمونه، یکی از صدها مجموعه ای که دارن حجمی بالغ بر 70 گیگ هستش. و آپلود کردن این حجم اطلاعات به نظرم یکم دور از منطق هستش.:wacko:

من اطلاعات زیادی دارم که حجمشون بسیار بالاست . اگه بخوام آپلود کنم خیلی طول میکشه. یا اگه بخوام از سایت مرجع دانلود و باز تو سایتم آپلود کنم حتی با داشتن سرعت بالای اینترنت باز هم زمان زیادی میبره.
کسی میدونه راه درستش چجوریه ؟ همین سایت های دانلود چجوری این کارو انجام میدن؟

ممنون

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
استفاده از Vps
اونا فایلهاشون رو با vps دانلود میکنن از سایت های مرجع خارجی.
و بعدش فشرده میکنن و پسورد گذاری و آپلود میکنن.

fantome10

Registered User
لایک‌ها
5
هاستاشون Vps هستش. من تا جایی که اطلاعات کسب کردم فهمید که هاستاشون واسه شرکت bluehost هستش. حالا نمیدونم چطور از اونجا هاست گرفتن که بدون کپی رایت دارن راحت کار میکنن.

ولی من منظور شما رو از vps نفهمیدم . چطوری با vps دانلود میکنن ؟ دوست عزیز میتونید بیشتر توضیح بدید.

ممنون

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
خوب Vps سرور مجازی هست .. شما یه دونه از اینا میگیری .. یوزر و پس میدن بهت ... شما بصورت ریموت هم فایل هات رو دانلود میکنی هم آپلود .. یه دونه تو گوگل بزم Vps چیست بهتر جواب میگیری

fantome10

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز ممنون از راهنماییتون.
میدون vps چی هست. فقط نمیدونم چه کارایی انجام میده . من میدونستم که واسه سایت های وارز و سایت هایی که کپی رایت رو رعایت نمیکنن بهترین انتخاب vps هست. فقط نمیدونستم vps واسه دانلودم استفاده میشه!
سرعت دانلود با vps بیشتره ؟ آپلود چطور ؟ چه مزیت هایی داره نسبت به حالت معمولی ؟
اگه امکانش هست یه لینکی واسه همین موضوع که آموزش داده باشه معرفی کنین واقعا ممنون میشم.

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
عزيز بزار اين جوري بگم Vps هم مثل سيستم خودت هستش يك اينترنتي داره و يك سيستم عامل حالا اينا سادست ولي كلا اون vps نياز به اينترنت داره تو از طريق vps ميتوني بري تو هر سايتي با يه بروزر مثل فايرفاكس و بعد دانلود مي كني فايلي رو كه مي خواي سرعت دانلودشم رو يك سري ها 140 200 بودش تا اونجايي كه من تست كردم

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
بله سرعتش بیشتره , خیلی هم بیشتر , مثلا یک مگابایت بر ثانیه ! آپلود هم تقریبا نصف این مقدار هست , یعنی 512 کیلو بر ثانیه ! مزیتشم همینه دیگه , تو ایکی ثانیه یه گیگ دانلود و آپلود می کنی !

شما از سایتایی که میفروشن میتونی از طریق پشتیابانیشون اطلاعات کسب کنی , مثلا vpsfars.Ir

fantome10

Registered User
لایک‌ها
5
ببخشید یه سئوال داشتنم.
چطور میتونم بفهمم که این سایتها از چه سایتهایی هاست گرفتن ؟ :
وطن دانلود : ؟
میهن دانلود : ؟
دانلودها : ؟

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
downloadha.com Is Hosted by Yesup Ecommerce Solutions
vatandownload.com Is Hosted by Yesup Ecommerce Solutions
mihandownload.com Is Hosted by LeaseWeb

در ضمن هي گفته شده تو vps ها آپلود نميدونم چقدره و اينها
vps كه آپلود نميخواد ديگه بابا
همه اين سايتها از سايتهاي خارجي دانلود ميكنند (با سرعت خيلي زياد يك سرور) ان زيپ مي كنند بعد دوباره زيپ مي كنند و پسورد گذاري
بعد كپي پيست ميكنند تو فولدري كه ميخوان
ديگه آپلود معني نميده

ms368

Registered User
لایک‌ها
8,740

همه اين سايتها از سايتهاي خارجي دانلود ميكنند (با سرعت خيلي زياد يك سرور) ان زيپ مي كنند بعد دوباره زيپ مي كنند و پسورد گذاري
ديگه آپلود معني نميده

یه چیزی تو مایه های leech
درسته ؟

fantome10

Registered User
لایک‌ها
5

ديگه آپلود معني نميده
آقا ممنون.
به نظرتون تو بین این 2 تا هاست کدوم بهتره ؟
LeaseWeb یا Yesup Ecommerce Solutions
با این اوصاف پس اینا آپلودی انجام نمیدن. حالا مثلا اگه بخوان از vps به کامپیوتر خودشون انتقال بدن چطور انجام میشه ؟ منظورم اطلاعات با حجم بالاست. چون علاوه بر اینکه فایلها تو سایتشون برای دانلود هست . مجموعه هاش برای فروش هم گذاشته میشه!

fantome10

Registered User
لایک‌ها
5
من موندم بین این دوتا هاست کدوم رو انتخاب کنم. کسی نیست کمک کنه؟

rezax2x

Registered User
لایک‌ها
138
بله سرعتش بیشتره , خیلی هم بیشتر , مثلا یک مگابایت بر ثانیه ! آپلود هم تقریبا نصف این مقدار هست , یعنی 512 کیلو بر ثانیه ! مزیتشم همینه دیگه , تو ایکی ثانیه یه گیگ دانلود و آپلود می کنی !

شما از سایتایی که میفروشن میتونی از طریق پشتیابانیشون اطلاعات کسب کنی , مثلا vpsfars.Ir
الا سرعت سرور من 5mg/s هست خوبه دیگه؟

alizali

Registered User
لایک‌ها
20
آقا ممنون.
به نظرتون تو بین این 2 تا هاست کدوم بهتره ؟
LeaseWeb یا Yesup Ecommerce Solutions
با این اوصاف پس اینا آپلودی انجام نمیدن. حالا مثلا اگه بخوان از vps به کامپیوتر خودشون انتقال بدن چطور انجام میشه ؟ منظورم اطلاعات با حجم بالاست. چون علاوه بر اینکه فایلها تو سایتشون برای دانلود هست . مجموعه هاش برای فروش هم گذاشته میشه!

اون دیگه میشه دانلود معمولی دیگه
حالا شما 128 داری
من مثلا دسترسی 4 مگ دارم
و یکی دیگه بیشتر

این دو تا شرکت هم پروایدهای اصلی هستند
شما فکر نکنم مستقیم بتونی با اینها کار کنی
باید ببینی نماینده یا ریسلرشون کیه

fantome10

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان من یه سئوال دارم
من واسه سایت دانلودکه مثل وطن دانلود باشه میخوام یه سرور بگیرم که قدرتمند باشه. به نظرتون از چه شرکتی خریداری کنم ؟ مدنظرم شرکت های خارجی هست. از این شرکت ها کدوم بهتره :
blue host
LeaseWeb
Yesup Ecommerce Solutions
Hostplate.com
justhost
Prohosterz
iWeb
اگه هاست بهتری میشناسین لطفا معرفی کنید. به نظر شما کدوم یکی از این هاستا بهتره، هم از نظر کیفیت و هم از نظر هزینه. در ضمن من میخوام که هاستم کپی رایتی نباشه تا بعدا به مشکل بر بخورم و هاستم از بین بره.
ممنون.

siavash20

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان من یه سئوال دارم
من واسه سایت دانلودکه مثل وطن دانلود باشه میخوام یه سرور بگیرم که قدرتمند باشه. به نظرتون از چه شرکتی خریداری کنم ؟ مدنظرم شرکت های خارجی هست. از این شرکت ها کدوم بهتره :
blue host
LeaseWeb
Yesup Ecommerce Solutions
Hostplate.com
justhost
Prohosterz
iWeb
اگه هاست بهتری میشناسین لطفا معرفی کنید. به نظر شما کدوم یکی از این هاستا بهتره، هم از نظر کیفیت و هم از نظر هزینه. در ضمن من میخوام که هاستم کپی رایتی نباشه تا بعدا به مشکل بر بخورم و هاستم از بین بره.
ممنون.

LeaseWeb

fantome10

Registered User
لایک‌ها
5
LeaseWeb
قیمتاش چجوریه ؟ از کجا میتونم خرید کنم ؟

بالا