• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت وارز خارجی

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
یه سوال داشتم از دوستان با تجربه:
چرا هیچ سایت وارز انگلیسی برای دانلود لینک مستقیم نمیده؟(فایل رو رو هاست خودش نمیذاره)
مگه سرور وارز نیست پس مشکل چیه؟

chinatown

Registered User
لایک‌ها
179
یه سوال داشتم از دوستان با تجربه:
چرا هیچ سایت وارز انگلیسی برای دانلود لینک مستقیم نمیده؟(فایل رو رو هاست خودش نمیذاره)
مگه سرور وارز نیست پس مشکل چیه؟

چون باش پول در میاره دیگه !!

فایلو میریزه روی فایل هاستینگای معروف که مجبور شی ازونجا دان کنی و بعدش بابت هر دان هم به اون بابا یه مبلغی میدن !

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دلیل دیگه هم اینه که صرف نداره هزینه زیاد بابت سایت آرشیو و آپلود سنتر پرداخت کنند و بعد هم سایت به قول شما خارجی ترافیک خیلی زیادی میگیره و مستقیم بزارن هم مشکلات Copyright پیدا میشه هم مدوام Down میشه به خاطر ترافیک بالا در نتیجه اونها ریسک این کار رو نمیکنند هم از Upload کردن جای دیگه پول درمیارن هم اینکه از شر مشکلات قانونی فایل Host کردن راحت میشن

pedram-19

Registered User
لایک‌ها
15
چون باش پول در میاره دیگه !!

فایلو میریزه روی فایل هاستینگای معروف که مجبور شی ازونجا دان کنی و بعدش بابت هر دان هم به اون بابا یه مبلغی میدن !

این رو میدونم یه مدت خودم لیچر بودم، ولی به نظرم اگه لینک مستقیم بزاریم بعدش یه مقدار کمی مثلا ماهی 2 دلار حق عضویت بگیریم ده برابر پولی که امثال fileserve و... پول میدن میشه درامد داشت
فکر کنم این مدل سایت تنها سایتی باشه که از وب فارسی ایده میگیره برای وب انگلیسی بر عکس تمام سایت ها :D

Sashi24

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
229
این رو میدونم یه مدت خودم لیچر بودم، ولی به نظرم اگه لینک مستقیم بزاریم بعدش یه مقدار کمی مثلا ماهی 2 دلار حق عضویت بگیریم ده برابر پولی که امثال fileserve و... پول میدن میشه درامد داشتفکر کنم این مدل سایت تنها سایتی باشه که از وب فارسی ایده میگیره برای وب انگلیسی بر عکس تمام سایت ها :D
میدونی روزانه چقدر فایل قرار میدن ؟ هر طور هم هاست وارز باشه خلاصه بعد از گزارش و ... بهش فشار میاد . این راه به نظر من به صرفه ترین راه هست .

بالا