• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سایت کلیکی Teobux فارسی زبان

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان من قصد دارم امروز شما رو با یکی از معتبرترین سایت های کلیکی فارسی زبان معرفی کنم.

شما تو این سایت علاوه بر اینکه می تونید رو تبلیغات کلیک کنید می تونید در سایت هایی مثل VCbux یا Onbux و خیلی های دیگه به وسیله ی خود سایت (قسمتی به نام فعالیت های درخواستی) عضو بشید اونجا پول دربیارید و توباکس اون رو به تومان به حسابتون در ایران می ریزه. خوب من خیلی خلاصه گفتم عضویتش کاملاً فارسی هست

اسم سایت http://www.Teobux.com/?ref=King-Turbo هست (البته این لینک ارجاع شخصی خودمه شما اگه لطف کنین با این لینک ثبت نام کنین ممنون می شم:D) اگه با این لینک رفتین و نیومد برید تو گوگل و اسم teobux رو سرچ کنید بعد به راحتی میاد فقط اگه امکان داره اسم منو یعنی king-turbo رو در قسمت معرف بزنید.
راستی نیاز به هیچ پولی هم نیست و فقط نیاز به یه شماره حساب در بانک ایران برای ریختن پول است

این لینک ارجاع شخصی من:

http://www.Teobux.com/?ref=King-Turbo

اینم بنرم:

banner.php

فقط یادتون نره منو معرف بزنید.

سوالی بود در خدمتم شما می تونید با انجام دادن فعالیت های درخواستی سایت و جذب زیر شاخه به درآمدتون اضافه کنید

در ضمن برای اون دسته از دوستانی که به پرداخت پول توسط سایت اعتماد ندارند این عکسو میذارم که سند پرداخت هستش

wbek0v50d6apcgz612hg.png

فقط این روش پرداخت رو که زده paypal یعنی به بانک ایرانیریخته دوستان اشتباه نکنند.

Last edited:

soroush_shz

Registered User
لایک‌ها
40
مار گزیده از ریسمون سیاه سفید میترسه :(

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3

King_Turbo

Registered User
لایک‌ها
3
راستی یادم رفت که بگم این سایت برای اعضای عادی هر 600 تومن (منظورم 600 هزار تومن نیست) اجازه ی برداشت میده

cheshmac

Registered User
لایک‌ها
0
وبسايتي بهتر از توباكس!!!
جديدترين سايت كسب درآمد كليكي ايراني راه اندازي شد!

اين سايت به اولين 5000 نفري كه ثبت نام مي كنند عضويت پيشرو ميده.
اين امكان رو هم به شما ميده كه وبلاگتون رو توي سايت به طور كاملا رايگان تبليغ كنين!!!!
پس زودتر ثبت نام كنين...

http://real-income.mihanblog.com

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
وبسايتي بهتر از توباكس!!!
جديدترين سايت كسب درآمد كليكي ايراني راه اندازي شد!

اين سايت به اولين 5000 نفري كه ثبت نام مي كنند عضويت پيشرو ميده.
اين امكان رو هم به شما ميده كه وبلاگتون رو توي سايت به طور كاملا رايگان تبليغ كنين!!!!
پس زودتر ثبت نام كنين...

http://real-income.mihanblog.com

چشمک ...
چقدر اسم شما رو زیاد توی تالار توباکس دیدم ...
اونجا پاچه خواری ...
اینجا میگی یک سایت بهتر از توباکس !

لول ... :lol:

cheshmac

Registered User
لایک‌ها
0
Amir9891 عزيز، ادب هم چيز خوبيه!
اتفاقا من از توباكس متنفرم.
سايتي كه رباتهايي با ميانگين كليك 1.2 رو براي اجاره ميذاره و ادعا ميكنه كه نفرات اجاره اي انسانهاي واقعي هستن، ارزش كار كردن رو نداره.
توباكس هنوز نتونسته كوچكترين مشكلات سايتش رو برطرف كنه ولي به اندازه كل سايتهاي كليكي دنيا ادعا ميكنه!

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
Amir9891 عزيز، ادب هم چيز خوبيه!
اتفاقا من از توباكس متنفرم.
سايتي كه رباتهايي با ميانگين كليك 1.2 رو براي اجاره ميذاره و ادعا ميكنه كه نفرات اجاره اي انسانهاي واقعي هستن، ارزش كار كردن رو نداره.
توباكس هنوز نتونسته كوچكترين مشكلات سايتش رو برطرف كنه ولي به اندازه كل سايتهاي كليكي دنيا ادعا ميكنه!

من جسارت نکردم ...
فقط چیزی که دیده بودم رو گفتم !

معلومه خیلی تو ptc تازه کاری داداش !

ناراحت نشی ها؛ ولی لازم میدونم از سیستمی که خودم دارم ازش پول بیرون میکشم و دوست دارم آینده بهتری داشته باشه، دفاع کنم.

فکر میکنی سایتهای دیگه ربات نیستند ؟ Neobux فکر میکنی زیرمجموعه هاش ربات نیستند ؟ یا انباکسی که اسکم شد و یا این ایرانی ها ایباکس و باکسها که جدیداً راه افتادند ؟
میگم تازه کاری واسه همینه دیگه ! همه میدونن که این زیرمجموعه ها ربات هستند .
مثلاً توی neobux حتی ادمینش هم من تو خیلی از تاپیکهای اخبار دیدم که میگن زیرمجموعه ها واقعی هستند ولی همشون ربات محذ هستند !
حالا شما جرأت داری توی انجمن نیوباکس از ربات حرف بزنی ؟ سه سوت بنت میکنند ! چون دارن از ماهیت سیستمشون دفاع میکنند ! چون دارن جلوی دلسرد شدن کاربران رو میگیرند تا اینده کاربرانی که به صورت حرفه ای کار میکنند و سرمایه گذاری میکنند تضمین باشه و سرمایه در حال گردش کل سیستم کاهش پیدا نکنه !

من حدود 2.5 ساله که توی سایتهای باکس فعالیت میکنم ... با زیر و بم تمامشون آشنا هستم ! از جیک و پوک همشون با خبرم و همشون رو زیر نظر دارم و دائم درحال آنالیزشون هستم ! مثلاً آنباکس رو 2 ماه قبل از این که خبر اسکم شدنش همه جا پخش بشه من و چند تا از دوستانم از طریق رابطه هایی که با یکی از مدراتورها داشتیم از جریان با خبر شدیم و ظرف همون دو ماه چند هزار دلار رو از آنباکس بیرون کشیدیم ...

اینا رو فقط برای این دارم میگم که بدونی بلف نمیزنم و واقعاً صبح تا شب کارم کسب درآمد از اینترنته !

من از همین توباکس بعد از 8-9 ماه فعالیت دارم با عضویت طلایی پولی بیرون میکشم که در نیوباکس بعد از 1 سال به این درآمد رسیدم
به نظر من teobux بالاترین میانگین سایتهای باکس رو بین تمام ptcهای دنیا داره !
برای مثال توی نیوباکس شما بعد از این که عضویتت رو ارتقاء میدی میانگین کلیکهات در بهترین حالت بین 0.5 تا 0.8 هست .
ولی توی teobux بعد از این که ارتقاء میدی میانگین تغییری نمی کنه ! حالا نمیدونم ضعف نرم افزاریشونه ، کرم و معرفت مدیرشه یا هر چی
من دارم سودم رو ازش میکنم !

من با عضویت طلایی و حدود 2200 زیرمجموعه الان میانگین کلیکهام بین 1.5 تا حدودای 1.9 متغیره ... حتی بعضی وقتها به 2 هم رسیدم! فکر میکنم ایراد از تازه کار بودن شما است که به خوبی رنتها رو مدیریت نکردید و میانگینت پایین هست.

شما هم بهتره یک مقدار درباره تاریخچه ptc تحقیق کنی و سعی کن اطلاعاتت رو در این زمینه افزایش بدی ... اونوقت میبینی که همین teobux که میگی ازش متنفری چجوری تورو عاشق خودش میکنه !

حرفایی که گفتم رو فقط حرفه ای ها میتونن تأیید کنند

اینم بگم من خودم الان توی فروم teobux بن شدم انقدر به این و اون گیر دادم ولی دارم پولم را در میارم !

در آخر بهت بگم با ptc آشنا شدی ولی کسی اون فوت معروفش رو بهت یاد نداده هنوز !

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
یه چیزی یادم رفت بهت بگم
تنها راهنمایی هست که میتونم به شما و دوستان علاقه مند به ptc ارائه بدم

بدون سرمایه گذاری عمراً نمیتونی پول خوبی از سایتهای ptc بیرون بکشی
خودت رو بکشی میتونی حدود 100 دلار در ماه در بیاری ! اونم بعد از یک سال جون کندن !

منظورم از سرمایه گذاری یه قرون دوزاری که برای خرید زیرمجموعه میدی نیست
از همون اول باید عضویتت رو آپگرید کنی و حداقل ماه اول 100 تا زیرمجموعه اجاره کنی
زیرمجموعه مستقیم هم کلاً از سرت بیرون کن چون فقط وقت و انرزی رو هدر میده در صورتی که اگر همون وقت و انرژی و بگذاری روی مدیریت رنتها نتیجه بهتری میگیری .
میخواستم یه راهنمایی کنم جو گیر شدم چند تا دارم میگم ! :D
اکسل 2010 رو به خوبی یاد بگیر (از ارائه توضیحات بیشتر معذورم !)

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
وقتتون رو الکی حروم نکنید بابا :)
ی سایت بود نئوباکس که یکی از دوستام عضوش بود
بهش ی راه گفتم برای خودش 400 تا زیر شاخه ساخته بود
ولی در کل ماهی بیشتر از 200 دلار نمیتونست در بیاره با جون کندن و وقت گذاشتن والبته فعال بودن تمامی اعضاش و البته با گلدن شدنش :D:D:f34r:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
وقتتون رو الکی حروم نکنید بابا :)
ی سایت بود نئوباکس که یکی از دوستام عضوش بود
بهش ی راه گفتم برای خودش 400 تا زیر شاخه ساخته بود
ولی در کل ماهی بیشتر از 200 دلار نمیتونست در بیاره با جون کندن و وقت گذاشتن والبته فعال بودن تمامی اعضاش و البته با گلدن شدنش :D:D:f34r:

برو آقا !
برو کمتر خالی ببند !
یا جایی که ممکنه سوتی بگیرند ازت خالی نبند !

ظرفیت DR عضویت گلدن توی نیوباکس 200 نفر هست.
حالا فرض بگیریم 400 تا !
اولن اون زیرمجموعه است نه زیر شاخه ! مگه شرکت هـــرمیه که شاخه داشته باشه !
بعدشم ... 400 تا رف برای خودت بسازی یعنی به 400 تا آی پی هم نیاز داری که باهاش فعالیت کنی!
برای هر کدوم 6 دقیقه وقت درنظر بگیری که آی پی رو تغییر بده برای هر کدوم و چهار تا تبلیغش رو ببینه میشه ساعتی 10 نفر !
اگر 24 ساعت هم بشینه پای سیستم و این کار رو انجام بده 240 بار بیشتر نمیتونه این کار رو انجام بده .

خوب تا اینجا رسوا شدی ولی بگذار ادامه بدیم !
فرض بگیریم که اصلاً تونست با 400 تا رف مستقیمی که خودش ساخته کلیک کنه (یعنی فرض کنیم شما راست گفتی!) ... گفتی حسابش هم گلدن هست ؛
400 *4 = 1600 ÷ 100 = 16
(از راستی به چپ بخون)

یعنی روزی 16 دلار از این 400 نفر درآمد داره که میشه ماهی 480 دلار که به پول دلار امروز میشه 564,960 تومان !

لطفاً از بحث اصلی این تاپیک که درباره تیوباکس هست پست بده و بحث نیوباکس رو ادامه نده ...

erfan33

همکار بازنشسته
لایک‌ها
466
برو آقا !
برو کمتر خالی ببند !
یا جایی که ممکنه سوتی بگیرند ازت خالی نبند !

ظرفیت DR عضویت گلدن توی نیوباکس 200 نفر هست.
حالا فرض بگیریم 400 تا !
اولن اون زیرمجموعه است نه زیر شاخه ! مگه شرکت هـــرمیه که شاخه داشته باشه !
بعدشم ... 400 تا رف برای خودت بسازی یعنی به 400 تا آی پی هم نیاز داری که باهاش فعالیت کنی!
برای هر کدوم 6 دقیقه وقت درنظر بگیری که آی پی رو تغییر بده برای هر کدوم و چهار تا تبلیغش رو ببینه میشه ساعتی 10 نفر !
اگر 24 ساعت هم بشینه پای سیستم و این کار رو انجام بده 240 بار بیشتر نمیتونه این کار رو انجام بده .

خوب تا اینجا رسوا شدی ولی بگذار ادامه بدیم !
فرض بگیریم که اصلاً تونست با 400 تا رف مستقیمی که خودش ساخته کلیک کنه (یعنی فرض کنیم شما راست گفتی!) ... گفتی حسابش هم گلدن هست ؛
400 *4 = 1600 ÷ 100 = 16
(از راستی به چپ بخون)

یعنی روزی 16 دلار از این 400 نفر درآمد داره که میشه ماهی 480 دلار که به پول دلار امروز میشه 564,960 تومان !

لطفاً از بحث اصلی این تاپیک که درباره تیوباکس هست پست بده و بحث نیوباکس رو ادامه نده ...
اولا ادب رو رعایت کن
دوما خودتون رو بیخودی درگیر مسائلی نکند که مستقیما به شما مربوط نیست دوست من
ولی اگه کسی خواست بهش یاد میدم !
موارد مورد نیاز :
1) اینترنت حداقل 128
2) ویندوز xp
3) ی نفر بیکار - تمام وقت
4) اینترنت اکسپولوره نسخه های مخصوصی که الکی وقت صرف اون دیدن تبلیغات نشه
5) حساب آلرت پی وریفای میخواد واسه گلدن شدن که این خودش واسه ساختش ی مقدار هزینه جزیی داره
6) ی مبلغی هم که توافقی میگیرم و تضمینی یاد میدم
فقط اینکه ی سری مشکلات واسه این کار بود که پسر عموم گذاشت کنار و ادامه نداد از جمله
یکی اینکه وقت تمام وقت باید باشه واسه این کار
دو زیر شاخه هایی که می سازی هر کدوم علاوه بر اینکه برای خودشون پول در میارن واسه شما هم پول ساز هستن و بعد از اینکه پول به 2 دلار برسه مجبوری واسه هر کدوم ی حساب آلرت پی بسازی البته از نوع غیر وری فای که این خودش هم ی مقدار وقت گیر هست بسازید
سه چون پسر عموم ی هفته رفته بود مسافرت تمام زیر شاخه هاش هم از کار افتادن و آدمین شک کرد و دسترسی خودش و تمام زیر شاخه هاشو بست که باید به این نکته هم توجه بشه که ایجاد شک نکنه

cheshmac

Registered User
لایک‌ها
0
من جسارت نکردم ...
فقط چیزی که دیده بودم رو گفتم !

معلومه خیلی تو ptc تازه کاری داداش !

ناراحت نشی ها؛ ولی لازم میدونم از سیستمی که خودم دارم ازش پول بیرون میکشم و دوست دارم آینده بهتری داشته باشه، دفاع کنم.

فکر میکنی سایتهای دیگه ربات نیستند ؟ Neobux فکر میکنی زیرمجموعه هاش ربات نیستند ؟ یا انباکسی که اسکم شد و یا این ایرانی ها ایباکس و باکسها که جدیداً راه افتادند ؟
میگم تازه کاری واسه همینه دیگه ! همه میدونن که این زیرمجموعه ها ربات هستند .
مثلاً توی neobux حتی ادمینش هم من تو خیلی از تاپیکهای اخبار دیدم که میگن زیرمجموعه ها واقعی هستند ولی همشون ربات محذ هستند !
حالا شما جرأت داری توی انجمن نیوباکس از ربات حرف بزنی ؟ سه سوت بنت میکنند ! چون دارن از ماهیت سیستمشون دفاع میکنند ! چون دارن جلوی دلسرد شدن کاربران رو میگیرند تا اینده کاربرانی که به صورت حرفه ای کار میکنند و سرمایه گذاری میکنند تضمین باشه و سرمایه در حال گردش کل سیستم کاهش پیدا نکنه !

من حدود 2.5 ساله که توی سایتهای باکس فعالیت میکنم ... با زیر و بم تمامشون آشنا هستم ! از جیک و پوک همشون با خبرم و همشون رو زیر نظر دارم و دائم درحال آنالیزشون هستم ! مثلاً آنباکس رو 2 ماه قبل از این که خبر اسکم شدنش همه جا پخش بشه من و چند تا از دوستانم از طریق رابطه هایی که با یکی از مدراتورها داشتیم از جریان با خبر شدیم و ظرف همون دو ماه چند هزار دلار رو از آنباکس بیرون کشیدیم ...

اینا رو فقط برای این دارم میگم که بدونی بلف نمیزنم و واقعاً صبح تا شب کارم کسب درآمد از اینترنته !

من از همین توباکس بعد از 8-9 ماه فعالیت دارم با عضویت طلایی پولی بیرون میکشم که در نیوباکس بعد از 1 سال به این درآمد رسیدم
به نظر من teobux بالاترین میانگین سایتهای باکس رو بین تمام ptcهای دنیا داره !
برای مثال توی نیوباکس شما بعد از این که عضویتت رو ارتقاء میدی میانگین کلیکهات در بهترین حالت بین 0.5 تا 0.8 هست .
ولی توی teobux بعد از این که ارتقاء میدی میانگین تغییری نمی کنه ! حالا نمیدونم ضعف نرم افزاریشونه ، کرم و معرفت مدیرشه یا هر چی
من دارم سودم رو ازش میکنم !

من با عضویت طلایی و حدود 2200 زیرمجموعه الان میانگین کلیکهام بین 1.5 تا حدودای 1.9 متغیره ... حتی بعضی وقتها به 2 هم رسیدم! فکر میکنم ایراد از تازه کار بودن شما است که به خوبی رنتها رو مدیریت نکردید و میانگینت پایین هست.

شما هم بهتره یک مقدار درباره تاریخچه ptc تحقیق کنی و سعی کن اطلاعاتت رو در این زمینه افزایش بدی ... اونوقت میبینی که همین teobux که میگی ازش متنفری چجوری تورو عاشق خودش میکنه !

حرفایی که گفتم رو فقط حرفه ای ها میتونن تأیید کنند

اینم بگم من خودم الان توی فروم teobux بن شدم انقدر به این و اون گیر دادم ولی دارم پولم را در میارم !

در آخر بهت بگم با ptc آشنا شدی ولی کسی اون فوت معروفش رو بهت یاد نداده هنوز !

نميدونم توي تالار توباكس چي از من ديدي كه اينو ميگي! من خيلي كم توي تالار توباكس ميرفتم. اون پستهايي رو هم كه دادم يا انتقادي بودن يا طرف مقابلم دوستام بودن. هيچ وقت مثل بعضي ها براي ادمين و امير به به و چه چه نكردم! خودت ميتوني يه سرچ كني. نميدونم..... شايد چپي ديدي!!!

من ادعا نكردم كه حرفه ايم! مدتيه براي سرگرمي(!) با اين سايتها مشغولم و تا حدود زيادي از نحوه كار اين سايتها مطلعم.
مدتي هم با سايتهاي خارجي كار كردم و خودم به اين نتيجه رسيدم كه بدون سرمايه گذاري نميتونم به درآمدي برسم و چون حساب ارزي نداشتم و حوصله دردسرش رو هم نداشتم، بي خيال همه شون شدم. خودم هم ميدونم كه نفرات نئوباكس و آنباكس و... رباتن.
از همون روزهاي اول راه اندازي سيستم اجاره نفرات توباكس متوجه ربات بودنشون شدم. و چون مثل شما قصد ارتقاء و ادامه فعاليت رو به طور جدي نداشتم، ديگه نفرات اجاره نكردم و فقط به مديريت اونها پرداختم تا نهايتا مهلت همه شون تموم شد و منم به فعاليتم در توباكس خاتمه دادم!
نيازي نيست كه دائم كلمه تازه كار رو بگي! باشه.... همه ميدونيم كه تو خيلي حرفه اي هستي!!!
منم نگفتم كه ميانگين رباتهام 1.2 بود. گفتم ميانگين كلي كليك رباتهايي كه توباكس براي اجاره ميذاره 1.2 هست.
اين كه توي توباكس بعد از ارتقا، ميانگين رباتهات تغيير نكرده، اشكال از برنامه نويسيشونه. چون ظاهرا اسكريپت Gen4 بر اساس نفرات واقعي برنامه نويسي شده و چون اينها نميخواستن نفرات واقعي رو براي اجاره بذارن، مجبور شدن خودشون سيستم مسخره شونو برنامه نويسي كنن. ولي جديدا يه تغييراتي توش دادن كه همه شون هم به نفع خودشون و به ضرر كاربرا تموم ميشه. نمونه اش اينكه تغييري توي برنامه شون دادن كه كليك 30 ثانيه اي نفرات اجاره اي برات محاسبه نميشه!

من هم بعد از اين مدت كه بدون سرمايه گذاري توي اين سايتها فعاليت مي كردم، وقتي ديدم سايت باكسها راه افتاده، ميخواستم يه خورده جدي تر با اين سايت كار كنم. ميخواستم يكي از عضويت هاي ويژه رو بگيرم و لينكم رو تبليغ كنم تا زير مجموعه مستقيم بگيرم. ولي اشتباهي كه كردم اين بود كه توي توباكس تبليغ كردم. با مشكلاتي كه سايتشون از روز اول داشته و خوشبختانه(!) تا الان هم رفع نشده، تبليغم رو 3 روز ديرتر از اون چيزي كه ميخواستم نمايش دادن و فقط 1 نفر از طريق توباكس زير مجموعه ام شد!!!

در ضمن همه سايتها مثل توباكس نيستن كه پرمدعا و بي مصرف باشن!
نمونه اش سايت اي باكس كه ادمينش خيلي راحت گفت نفرات رباتن و... الان هم كه ادمين جديد نفرات رو دو دسته كرده.
من توي اي باكس نفرات اجاره اي ندارم و نداشتم! ولي از همون ابتدا از روي صحبتهاي كاربران در مورد نفراتشون، مطمئن بودم كه رباتن. حتي وقتي يكي از كاربران در مورد ماهيت نفرات اجاره اي سوال پرسيد، خواستم نظرم رو بگم ولي به خاطر اينكه از انجمن منعم نكنن، چيزي نگفتم.
من حتي سايت باكسفا رو خيلي بيشتر از توباكس دوست دارم! درسته كه تا الان هيچ درآمدي ازش نداشتم و معلوم هم نيست كه كي سروسامون بگيره! ولي همين كه ادمينش با احترام با كاربراش برخورد مي كنه، و به نظر تك تك اونها احترام ميذاره، كل توباكس و سيستمش رو مي ارزه. من توي باكسفا هم نفرات اجاره اي نداشتم. ولي شك ندارم كه نفراتش انسانهاي واقعي اند.

توباكس با اين همه ادعاش هنوز نتونسته كوچكترين مشكلاتش رو رفع كنه. هر بار كه به حسابت پول انتقال ميدي، به حسابت اضافه نمشه و بايد بهشون بگي تا برات درستش كنن. هميشه هم كه قسمت تماس با ما مشكل داره و كار نميكنه! هنوز نتونستن پرداخت خودكار رو فعال كنن. حتي غلط هاي املايي رو هم حاضر نيستن درست كنن!! و هزار يه مشكل ديگه.....
در كل مسخره ترين سايت كليكي دنيا خودشه!

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
اولا ادب رو رعایت کن
ولی اگه کسی خواست بهش یاد میدم !
موارد مورد نیاز :
1) اینترنت حداقل 128
2) ویندوز xp
3) ی نفر بیکار - تمام وقت
4) اینترنت اکسپولوره نسخه های مخصوصی که الکی وقت صرف اون دیدن تبلیغات نشه
5) حساب آلرت پی وریفای میخواد واسه گلدن شدن که این خودش واسه ساختش ی مقدار هزینه جزیی داره
6) ی مبلغی هم که توافقی میگیرم و تضمینی یاد میدم
فقط اینکه ی سری مشکلات واسه این کار بود که پسر عموم گذاشت کنار و ادامه نداد از جمله
دو زیر شاخه هایی که می سازی هر کدوم علاوه بر اینکه برای خودشون پول در میارن واسه شما هم پول ساز هستن و بعد از اینکه پول به 2 دلار برسه مجبوری واسه هر کدوم ی حساب آلرت پی بسازی البته از نوع غیر وری فای که این خودش هم ی مقدار وقت گیر هست بسازید
سه چون پسر عموم ی هفته رفته بود مسافرت تمام زیر شاخه هاش هم از کار افتادن و آدمین شک کرد و دسترسی خودش و تمام زیر شاخه هاشو بست که باید به این نکته هم توجه بشه که ایجاد شک نکنه

سلام

من جسارت نکردم ... حقیقت رو گفتم و تازه کلی به شما به شما احترام گذاشتم!
چون یه اخلاقی دارم که از خالی بندی متنفرم ...

شما جفت پا پریدی وسط بحث بعد اینو به من میگی؟ :blink:
این واحد زمانت منو کشته :lol:

شما هنوز سوتی های قبلی رو بگذار از یادمون بره بعد بیا آموزش بده :D (تازه میخواد پولم بهش بدیم :lol: )
از پیشنهاد "مرورگر اینترنت اکسپلورر" اونم از نوع "نسخه مخصوص" مشخصه که چیز زیادی کلاً از ptc نمیدونی :D ولی دمت گرم کلی خندیدم پشت سیستم :D
آلرت پی و پی پال خودمو بدون 1 ریال هزینه برای خودم وریفای کردم سالها پیش! الان هم که کلاً چون به صورت حرفه ای دارم فعالیت میکنم در زمینه کسب درآمد از اینترنت دو سه تا کردیت کارت دارم و پی پال و آلرت پی و ... هم به اونا متصل هستند ...

من الان توی تمام سایتهایی که پرداخت دارند فعالیت میکنم و تقریباً توی همشون عضویتم رو ارتقاء دادم ...
کلاً حدود روزی 6 ساعت وقت میگذارم نه تمام روز !

شما مثل این که متوجه نشدی چه سوتی بزرگی توی پست قبلیتون دادید دوست گرامی ! یه بار دیگه پست قبلی من رو در مورد زیرمجموعه ها بخون !
راستی نگفتی 400 تا پـــرا*کـــســـی در روز از کجا میاری !
راستی اونی که میگی ادمین (مفتوح به الف!) هست نه آدمین !
بعدش هم ادمین یک شرکت بزرگ چندین میلیون دلاری بیکاره بیاد بشینه حسابها رو چک کنه ؟ سیستم به صورت اتوماتیک این کار رو میکنه !

آخه مگه ما انسانها رو مجبور کردن در مورد چیزی که زیاد ازش اطلاعی نداریم صحبت کنیم ؟

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
نميدونم توي تالار توباكس چي از من ديدي كه اينو ميگي! من خيلي كم توي تالار توباكس ميرفتم. اون پستهايي رو هم كه دادم يا انتقادي بودن يا طرف مقابلم دوستام بودن. هيچ وقت مثل بعضي ها براي ادمين و امير به به و چه چه نكردم! خودت ميتوني يه سرچ كني. نميدونم..... شايد چپي ديدي!!!

من ادعا نكردم كه حرفه ايم! مدتيه براي سرگرمي(!) با اين سايتها مشغولم و تا حدود زيادي از نحوه كار اين سايتها مطلعم.
مدتي هم با سايتهاي خارجي كار كردم و خودم به اين نتيجه رسيدم كه بدون سرمايه گذاري نميتونم به درآمدي برسم و چون حساب ارزي نداشتم و حوصله دردسرش رو هم نداشتم، بي خيال همه شون شدم. خودم هم ميدونم كه نفرات نئوباكس و آنباكس و... رباتن.
از همون روزهاي اول راه اندازي سيستم اجاره نفرات توباكس متوجه ربات بودنشون شدم. و چون مثل شما قصد ارتقاء و ادامه فعاليت رو به طور جدي نداشتم، ديگه نفرات اجاره نكردم و فقط به مديريت اونها پرداختم تا نهايتا مهلت همه شون تموم شد و منم به فعاليتم در توباكس خاتمه دادم!
نيازي نيست كه دائم كلمه تازه كار رو بگي! باشه.... همه ميدونيم كه تو خيلي حرفه اي هستي!!!
منم نگفتم كه ميانگين رباتهام 1.2 بود. گفتم ميانگين كلي كليك رباتهايي كه توباكس براي اجاره ميذاره 1.2 هست.
اين كه توي توباكس بعد از ارتقا، ميانگين رباتهات تغيير نكرده، اشكال از برنامه نويسيشونه. چون ظاهرا اسكريپت Gen4 بر اساس نفرات واقعي برنامه نويسي شده و چون اينها نميخواستن نفرات واقعي رو براي اجاره بذارن، مجبور شدن خودشون سيستم مسخره شونو برنامه نويسي كنن. ولي جديدا يه تغييراتي توش دادن كه همه شون هم به نفع خودشون و به ضرر كاربرا تموم ميشه. نمونه اش اينكه تغييري توي برنامه شون دادن كه كليك 30 ثانيه اي نفرات اجاره اي برات محاسبه نميشه!

من هم بعد از اين مدت كه بدون سرمايه گذاري توي اين سايتها فعاليت مي كردم، وقتي ديدم سايت باكسها راه افتاده، ميخواستم يه خورده جدي تر با اين سايت كار كنم. ميخواستم يكي از عضويت هاي ويژه رو بگيرم و لينكم رو تبليغ كنم تا زير مجموعه مستقيم بگيرم. ولي اشتباهي كه كردم اين بود كه توي توباكس تبليغ كردم. با مشكلاتي كه سايتشون از روز اول داشته و خوشبختانه(!) تا الان هم رفع نشده، تبليغم رو 3 روز ديرتر از اون چيزي كه ميخواستم نمايش دادن و فقط 1 نفر از طريق توباكس زير مجموعه ام شد!!!

در ضمن همه سايتها مثل توباكس نيستن كه پرمدعا و بي مصرف باشن!
نمونه اش سايت اي باكس كه ادمينش خيلي راحت گفت نفرات رباتن و... الان هم كه ادمين جديد نفرات رو دو دسته كرده.
من توي اي باكس نفرات اجاره اي ندارم و نداشتم! ولي از همون ابتدا از روي صحبتهاي كاربران در مورد نفراتشون، مطمئن بودم كه رباتن. حتي وقتي يكي از كاربران در مورد ماهيت نفرات اجاره اي سوال پرسيد، خواستم نظرم رو بگم ولي به خاطر اينكه از انجمن منعم نكنن، چيزي نگفتم.
من حتي سايت باكسفا رو خيلي بيشتر از توباكس دوست دارم! درسته كه تا الان هيچ درآمدي ازش نداشتم و معلوم هم نيست كه كي سروسامون بگيره! ولي همين كه ادمينش با احترام با كاربراش برخورد مي كنه، و به نظر تك تك اونها احترام ميذاره، كل توباكس و سيستمش رو مي ارزه. من توي باكسفا هم نفرات اجاره اي نداشتم. ولي شك ندارم كه نفراتش انسانهاي واقعي اند.

توباكس با اين همه ادعاش هنوز نتونسته كوچكترين مشكلاتش رو رفع كنه. هر بار كه به حسابت پول انتقال ميدي، به حسابت اضافه نمشه و بايد بهشون بگي تا برات درستش كنن. هميشه هم كه قسمت تماس با ما مشكل داره و كار نميكنه! هنوز نتونستن پرداخت خودكار رو فعال كنن. حتي غلط هاي املايي رو هم حاضر نيستن درست كنن!! و هزار يه مشكل ديگه.....
در كل مسخره ترين سايت كليكي دنيا خودشه!
سلام چشمک.

خوب عزیز من بزرگترین اشتباهی که کردی اینه که صبر کردی تا زمان رف هایی که داری تموم بشه و به قول خودت مدیریتشون کردی !
شما میگی میانگین کلیک رباتها روی 1.2 تو ست شده !؟!! خوب این حرف اشتباه محذ هست ! چون اگه اینطور بود هیچ کس توی این سایت میانگین بالای 1.2 نداشت ! در صورتی که میانگین خود من توی 80 درصد روزها بالای 1.5 هست ! یعنی حدود ماهی 400 هزار تومن دارم از توباکس سود خالص میگیرم !

خوب ایباکس هم داره ضرر حرفش رو میبینه ! همه میدونن که زیرمجموعه ها ربات هستند ولی مدیر ایباکس به صورت خیلی خیلی غیر حرفه ای این مسئله رو عمومی کرد و هنوز هم که هنوز خودش توش مونده داره سعی میکنه اعتماد کاربران رو دوباره جلب کنه که به نظر من عمراً موفق نمیشه ! دو دستی .... تو سایتش :D
من می خواستم اونجا هم سرمایه گذاری کنم ولی خدا رو شکر ادمینش زودتر این سوتی رو داد و من هم دیدم که تا این حد غیر حرفه ای هست فوراً دست از فعالیت توی ایباکس کشیدم !
باکسفا و باکسها هم که تجیح میدم توش فعالیت نکنم چون هیچ اعتباری بهشون نیست ! نه تبلیغ درست و حسابی دارند نه درآمد و کلاً غیر حرفه ای اداره میشن ...

یه اقدام غیر حرفه ای دیگه اش هم بگم ؟ ادمینش تو سایت اصلی خودش برداشته اسکریپت مفت نال شده رو داره میفروشه 100 هزار تومان ! یه اسکریپتی که دزدی هست رو داره میفروشه ! البته اول زده بود 200 تومن قیمتش رو !
همین میشه که یه عده میرن میخرن و پس فردا سایتهای اسکم ایرانی مثل قارچ میزنن بیرون !

این که تبلیغت رو دیر تأیید کردن علتش اینه که کاربران زیادی توی تیوباکس تبلیغ میکنند و طول میکشه تا همشون رو در سایت قرار بدند ...
در مورد پرداخت هم من هم برای تمدید رف هام میخواستم پول بریزم ظاهراً قسمت پرداختشون یه مشکل پیدا کرده ولی من شماره پیگیری دادم 2 ساعت نشد دستی ریختن به حسابم ...
(یکی از مزایای گلدن شدن اینه که اینجور وقتها سریعتر به کار آدم رسیدگی میکنند! )

در کل عزیز ، یه چیز بهت بگم خیالت رو راحت کنم ...
ادمین سایت teobux واقعاً مدیر هست . معلومه که اصول مدیریت رو میدونه
معلومه که یه فکر داره اداره میکنه سایت رو و الان بعد از حدود 1.5 سال خیلی موفق بودند و سیستمشون هنوز دچار آنتروپی نشده و داره پیشرفت میکنه .
این برای من خیلی مهم تره تا این که ببینم یه سایتی مثل باکسفا به جاش خوشگل تر باشه ولی فکر درست و اصولی پشتش وجود نداشته باشه و بعد از این همه مدت هنوز نتونسته باشه برای کاربرانش سودآوری کنه .
در واقع باید بگم من مثل روسها فکر میکنم !
توی سایتهای دیگه کاملاً از حرفهای مدیرانش میشه فهمید که مدیر نیستند ! یه سری افرادی هستند که فکر میکنند با 100 تومن 200 تومن هزینه میتونند یه سایت ptc بزنن !
خوب معلومه که هیچ آینده ای هم براشون وجود نخواهد داشت !

یکی دیگه از مزایای تیوباکس هم اینه که یک شرکت ثبت شده پشتیبانیش میکنه ! یعنی یه شرکت با بودجه داره روش سرمایه گذاری میکنه و همین نکته رو اگر بهش دقت کنی متوجه میشی که توباکس آینده داره و قرار نیست که اسکم بشه به این سادگی ها !

در آخر بگم تیوباکس بی مصرف نیست ! نمونه اش خود من که دارم ازش پول در میارم ! یه کم وقت و سرمایه بگذار روش مطمئن باش موفق میشی !
اون مشکلاتی هم که میگی تیوباکس داره من حرفت رو قبول دارم ولی مشکلات خیلی حادی هم نیستند ! یه اوتو پیش خرابه که برای من زیاد مهم نیست ! هر چند اگر ردیف بشه 5% سود من بیشتر میشه ! شاید به خاطر این که این سود رو فعلاً نپردازند خودشون خرابش کردند :D

پرداختش هم فقط چند روز که خرابه و همیشه خراب نبوده ! با پشتیبانیش (راستی تماس با ما هم سالمه و خراب نیست !) تماس گرفتم کفتند دارند درستش میکنند ، الان باید سر بزنم ببینم درست شده یا نه :D

cheshmac

Registered User
لایک‌ها
0
سلام چشمک.

خوب عزیز من بزرگترین اشتباهی که کردی اینه که صبر کردی تا زمان رف هایی که داری تموم بشه و به قول خودت مدیریتشون کردی !
شما میگی میانگین کلیک رباتها روی 1.2 تو ست شده !؟!! خوب این حرف اشتباه محذ هست ! چون اگه اینطور بود هیچ کس توی این سایت میانگین بالای 1.2 نداشت ! در صورتی که میانگین خود من توی 80 درصد روزها بالای 1.5 هست ! یعنی حدود ماهی 400 هزار تومن دارم از توباکس سود خالص میگیرم !

خوب ایباکس هم داره ضرر حرفش رو میبینه ! همه میدونن که زیرمجموعه ها ربات هستند ولی مدیر ایباکس به صورت خیلی خیلی غیر حرفه ای این مسئله رو عمومی کرد و هنوز هم که هنوز خودش توش مونده داره سعی میکنه اعتماد کاربران رو دوباره جلب کنه که به نظر من عمراً موفق نمیشه ! دو دستی .... تو سایتش :D
من می خواستم اونجا هم سرمایه گذاری کنم ولی خدا رو شکر ادمینش زودتر این سوتی رو داد و من هم دیدم که تا این حد غیر حرفه ای هست فوراً دست از فعالیت توی ایباکس کشیدم !
باکسفا و باکسها هم که تجیح میدم توش فعالیت نکنم چون هیچ اعتباری بهشون نیست ! نه تبلیغ درست و حسابی دارند نه درآمد و کلاً غیر حرفه ای اداره میشن ...

یه اقدام غیر حرفه ای دیگه اش هم بگم ؟ ادمینش تو سایت اصلی خودش برداشته اسکریپت مفت نال شده رو داره میفروشه 100 هزار تومان ! یه اسکریپتی که دزدی هست رو داره میفروشه ! البته اول زده بود 200 تومن قیمتش رو !
همین میشه که یه عده میرن میخرن و پس فردا سایتهای اسکم ایرانی مثل قارچ میزنن بیرون !

این که تبلیغت رو دیر تأیید کردن علتش اینه که کاربران زیادی توی تیوباکس تبلیغ میکنند و طول میکشه تا همشون رو در سایت قرار بدند ...
در مورد پرداخت هم من هم برای تمدید رف هام میخواستم پول بریزم ظاهراً قسمت پرداختشون یه مشکل پیدا کرده ولی من شماره پیگیری دادم 2 ساعت نشد دستی ریختن به حسابم ...
(یکی از مزایای گلدن شدن اینه که اینجور وقتها سریعتر به کار آدم رسیدگی میکنند! )

در کل عزیز ، یه چیز بهت بگم خیالت رو راحت کنم ...
ادمین سایت teobux واقعاً مدیر هست . معلومه که اصول مدیریت رو میدونه
معلومه که یه فکر داره اداره میکنه سایت رو و الان بعد از حدود 1.5 سال خیلی موفق بودند و سیستمشون هنوز دچار آنتروپی نشده و داره پیشرفت میکنه .
این برای من خیلی مهم تره تا این که ببینم یه سایتی مثل باکسفا به جاش خوشگل تر باشه ولی فکر درست و اصولی پشتش وجود نداشته باشه و بعد از این همه مدت هنوز نتونسته باشه برای کاربرانش سودآوری کنه .
در واقع باید بگم من مثل روسها فکر میکنم !
توی سایتهای دیگه کاملاً از حرفهای مدیرانش میشه فهمید که مدیر نیستند ! یه سری افرادی هستند که فکر میکنند با 100 تومن 200 تومن هزینه میتونند یه سایت ptc بزنن !
خوب معلومه که هیچ آینده ای هم براشون وجود نخواهد داشت !

یکی دیگه از مزایای تیوباکس هم اینه که یک شرکت ثبت شده پشتیبانیش میکنه ! یعنی یه شرکت با بودجه داره روش سرمایه گذاری میکنه و همین نکته رو اگر بهش دقت کنی متوجه میشی که توباکس آینده داره و قرار نیست که اسکم بشه به این سادگی ها !

در آخر بگم تیوباکس بی مصرف نیست ! نمونه اش خود من که دارم ازش پول در میارم ! یه کم وقت و سرمایه بگذار روش مطمئن باش موفق میشی !
اون مشکلاتی هم که میگی تیوباکس داره من حرفت رو قبول دارم ولی مشکلات خیلی حادی هم نیستند ! یه اوتو پیش خرابه که برای من زیاد مهم نیست ! هر چند اگر ردیف بشه 5% سود من بیشتر میشه ! شاید به خاطر این که این سود رو فعلاً نپردازند خودشون خرابش کردند :D

پرداختش هم فقط چند روز که خرابه و همیشه خراب نبوده ! با پشتیبانیش (راستی تماس با ما هم سالمه و خراب نیست !) تماس گرفتم کفتند دارند درستش میکنند ، الان باید سر بزنم ببینم درست شده یا نه :D
سلام.
مطمئنا هر كاربر مبتدي هم ميدونه كه بايد نفرات فعال رو نگه داره و غير فعالها رو بازيافت كنه! منم صبر نكردم تا زمان رف ها تموم بشه. فعالها رو تمديد كردم و غير فعالها رو بازيافت كردم. ولي از اونجايي كه رباتها تاريخ مصرف دارن و بعد از يه مدت فعاليتشون كم ميشه و يا كلا غير فعال ميشن، يواش يواش از ليست حذف ميشن. مثلا وقتي يه ربات، مدتي فعاله و وقتي 5-6 روز به پايان مدتش مونده، غيرفعال ميشه، نميشه تمديدش كرد. اگر هم ميخواستم بازيافت كنم و بعد تمديدش كنم، خب ميرفتم نفرات جديد مي گرفتم! ولي من خودم نخواستم كه نفرات جديد بگيرم. و اين جوري شد كه زمان نفراتم يكي يكي تموم شد!
باز هم شما منظور منو درباره ميانگين كليك رباتها متوجه نشدي! من نميگم كه ميانگين كليك رباتهاي همه كاربران 1.2 هست! ميگم ميانگين كلي كليك رباتهايي كه هر شب توباكس براي اجاره ميذاره، 1.2 هست! شما وقتي چند نفر رو اجاره ميكني، از همون ابتدا ميانگينشون 1.8-1.5 هست؟؟!! قطعا اينطور نيست! چون اگه اينجور باشه پس ديگه نيازي به بازيافت و... نيست! ممكنه يكي از رباتها ميانگينش 3 يا حتي 3.5 هم باشه (خودم همچين رنتي داشتم كه ميگم) و ممكنه يكي ديگه حتي 0.1 هم نباشه! ولي شما با بازيافت كردن غيرفعالها و يا حذف نفرات غيرفعالي كه زمانشون تموم شده، به اين ميانگين رسيدي. ميانگين منم حدودا 1.8 بود (با بازيافتهايي كه انجام ميدادم!) و حتي گاهي به 2.2 هم ميرسيد!!! ولي كافي بود چند روز بازيافت نمي كردم..... نيمي از همون نفرات فعالي كه داشتم غير فعال ميشدن!!! :blink:
پس حرف من اشتباه نيست. ميتوني امتحان كني: يه شب، چند نفر رو اجاره كن و اونها رو با يه رنگ خاص از بقيه متمايز كن و اصلا كاري بهشون نداشته باش (يعني بازيافتشون نكن). بعد از مثلا 10 روز، ميانگين كليك اون رباتها رو محاسبه كن. قطعا بيشتر از 1.2 نيست! (من خودم اين كارو نكردم. ولي اگه شما شك داري ميتوني امتحان كني!) :D
شما ميگي كه از توباكس ماهي 400 سود خالص ميگيري. خب نوش جونت! من كه حرفي ندارم. :D ولي اگه قرار باشه كه همه كاربرا مثل شما باشن و عضويت طلايي بگيرن و يكي دو هزار نفر هم داشته باشن، كه توباكس 1 ماهه ورشكست ميشه و بايد جمع كنه بره! (اين وسط شما هم ضرر ميكني!) :lol: بالاخره شما كه به قول خودت 2 ساله توي اين كاري و از قبل هم تجربه شو داري، از همون اول توي توباكس سرمايه گذاري كردي و الان داري سود پولت رو ميگيري. ولي من كه توباكس اولين سايت ptc بود كه عضوش شدم، و از قبل تجربه و اطلاعات كافي نداشتم چي؟ قرار نيست كه همه مثل هم باشيم. بالاخره يه فرقي بين شما كه قديمي تره با مني كه 8-7 ماهه با اين سيستم آشنا شدم، هست ديگه. :happy:
حرفهات رو در مورد سايت اي باكس قبول دارم. ادمين قبليش ادم حرفه اي نبود! ادمين جديد هم تا حدودي داره چوب قبلي رو ميخوره!
كلا توباكس خيلي دير به درخواست ها و مشكلات كاربراش رسيدگي مي كنه. ولي اگه به اعضاي طلايي شون توجه خاصي دارن، ديگه نميدونم! اين ديگه خوش به حال شماست......:D
ولي من حتي پيش اومده كه توي اي باكس و باكسها، سوالم رو 3 دقيقه اي پاسخ دادن!!! :eek: و حتي تبليغم رو 1 ساعته تاييد كردن. اين نشون ميده كه ادمينش در طول روز دفعات بيشتري به سايت سر ميزنه ولي ادمين توباكس، فقط حول و حوش 8 صبح به سايت سر ميزنه! يعني اگه يه نفر ساعت 9 يه مشكل واسش پيش اومد بايد تا صبح روز بعد صبر كنه!!!!! :blink:
حداقل براي من يكي كه توباكس بي مصرف بود! توي اين مدت هيچ سودي كه نكردم، حتي سر قضيه تبليغات ضرر هم كردم! الان هم ديگه براي سرمايه گذاري ديره......
در ضمن توباكس هنوز يك سال نشده راه افتاده. شما چطور ميگي 1.5 سال؟!؟!؟!؟!؟ :blink:

Last edited:

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
سلام
cheshmac عزیز؛
بابا اشتباه تو اینه که بازیافت نمیکنی دیگه !
بازیافت خیلی از تمدید به صرفه تر هست

در مورد آمار کلیک نفرات که میگی 1.2 هست بازم باهات مخالفم.
چون اگر آمار 1.2 بود به فرض این که کل نفرات من هم فعال باشند آمارم باید از 1.2 بیشتر نمیشد در حالی که اینطور نیست
در کل معتقدم رف های توباکس خیلی خوب هستند ... حتی اگر 1.2 که شما میگی هم بودند من بازم میگفتم از سایتهای دیگه که گنده ترینشون نیوباکس هست خیلی بهتره !

در مورد این که اگر 10 نفر مثل من از یه سایت پول بیرون بکشند اونا ورشکسته میشن باهات موافقم :D برای همین استراتژی های اصلی و ریزه کاری هایی که میکنم همیشه PR8 هست ;)
یه نکته رو فقط بهت بگم تا تفاوت استراتژی شکست خورده خودت و استراتژی خودم رو بدونی
من حدوداً ماهی 50-60 تومن و گاهی هم بیشتر دارم پول بازیافت میدم تا به سورد خالص 400 در ماه برسم

هیچ وقت نباید انتظار داشته باشی فردی که اجاره میکنی برات یه سره تا آخر زمانش کلیک کنه ! بالاخره باید فاکتور سود سایت رو هم این وسط در نظر بگیری دیگه ! اگه سایت سود نداشته باشه خوب سایت رو تعطیل میکنه و میره ! دیگه مجبور نیست بشینه از جیبش به من و تو پول بده که ! پس در این مورد یک طرفه فکر نکن ;)
همونطور که تو برای کسب درآمد داری فعالیت میکنی اونا هم برای کسب درآمد دارند فعالیت میکنند ؛ یه بخش درآمدشون تبلیغاته و یه بخش دیگه هم بازیافت و اینچیزا :)

توباکس تو این مدت کم فعالیتش به اندازه 1.5 سال سایتهای دیگه کار کرد واسه همین میگم 1.5 سال :D :D :D

خوب وقتی مشتری زیاد داشته باشند کیفیت خدمات رسانی هم یه مقدار پایین میاد دیگه ؛ من با Amir که صحبت میکردم میگفت برای پشتیبانی بهتر در آینده یک سری برنامه ها داره . باید صبر کنیم ببینیم چه تو سرشه :D
بابا معلومه باید هوای ما عضویتهای ویژه رو بیشتر داشته باشند :D نا سلامتی کلی پول دادیما ! ;)

در کل این حرف من رو که بیش از 2 سال به صورت حرفه ای توی سایتهای PTC و کلاً توی اینترنت دارم فعالیت میکنم و در اصل شغل اصلی من همینه فراموش نکن:
teobux بهترین سایت کلیکی دنیا است.
(با اطلاع از تمام عیب ها و کمبودها و ضعفهای این سایت این حرف رو میزنم!)

بالا