برگزیده های پرشین تولز

سبک های جدید و رایج قالب وبسایت

balavipourali

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
14 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
3
سن
46
قالب وبسایت چیست؟

قالب های وبسایت معمولا صفحه یا صفحات وبی از پیش آماده شده هستند که میتوان آنرا با عکس ها،ویدئوها،متون و سایر المان های دیگر شخصی سازی و تکمیل کرد.
اغلب توسط توسعه دهندگان وب تولید میشود،برای تهیه قالب به کدهایی نظیر HTML,CSS و دیگر کدنویسی های تحت وب نیازمندیم.به خاطر ساده بودن ظاهر وبسایت ها و قالب های آنان اغلب مردم که اطلاع یا تجربه ای در زمینه وب ندارند تصور می کنند که وبسایت ها به سادگی تهیه میشوند.
برای تهیه وبسایت چگونه از قالب ها استفاده می کنیم؟


طراحی وبسایت به وسیله سیستم های مدیریت محتوا نظیر وردپرس و جوملا که به وسیله آنها میتوانید به راحتی با قالبها کار کنید؛بسیار آسان شده است.بسیاری از کارها که نیاز به دانستن علم و تکنیک خاص خود را داشت به وسیله این سیستم ها تا حد زیادی اتوماتیک شده است.امروزه میتوان با فشار دادن یک دکمه و چند کلیک قالب وبسایتها که اصطلاحا به آن تم(Theme )میگویند را نصب کرد.

حال به معرفی سبک های جدید و رایج قالب های وبسایت میپردازیم.زمانی که وبسایتی را طراحی میکنید سبک های مختلفی برای نمایش وبسایت به بازدیدکنندگان و کاربران وجود دارد که هر کدام میتوانند حس خاصی را به آنان القا کنند،اما نکته ای که باید به آن توجه شود اینست که سبک قالب باید با نوع برند ما همخوانی داشته باشد.
همچنین در استفاده از سبک های مختلف قالب ها شماهیچ محدودیتی ندارید،یعنی میتوانید از تلفیق سبکهای مختلف استفاده کنید و سبک جدیدی ارائه دهید.در ادامه چند سبک جدید و گاها تلفیقی را به شما معرفی خواهیم کرد.
1-سبک عکس و کارتون
هنر نقاشی و کارتون و انیمیشن واقعا میتوانند وبسایت را به یک موجود زنده تبدیل کنند.تلفیق وبسایت،طراحی و توضیح بسیار جالب است و اینکه اطلاعات را از طریق طراحی های خلاقانه انتقال داده شود بسیار جذاب است.
در این سبک چون دنیای تصویر بی پایان است،هیچ محدودیتی برای تصورات طراح و کارهای خلاقانه وجود ندارد.

2-سبک استفاده از دو رنگ
این سبک تقریبا مثالی متناقض با سبک قبل است.در صورتی که در حالت بالا استفاده از نقاشی و کارتون و تلفیق رنگها بهره میبرد در اینجا فقط دو طیف رنگ وجود دارد.اگر نتوانید از دو رنگ به خوبی استفاده کنید،استفاده تنها از دو رنگ خیلی نمیتواند جالب باشد.اما اگر از این روش به خوبی استفاده شود و از ترکیب دو رنگ مناسب در جاهای مناسب استفاده شود حقیقتا زیبایی خاصی به وبسایت میبخشد.اگر تمرکز بر روی نوشتار،فونت نوشته ها،اندازه آنها و محتوای مناسب قرار گیرد؛کاربر بیشتر جذب محتوای وبسایت میشود تا طراحی آن.

3-سبک واقعیت گرایی عکسها
واقعیت گرایی عکسها با استفاده از تکنیکهایی که اتفاقا به سرعت میتوان آموخت امکان پذیر است.این سبک مکمل خوبی برای متون است واطلاعات را میتوان به زیبایی و جذابیت انتقال داد.در این سبک برای انتقال حس واقعیت از تصاویر بزرگ پس زمینه که کل صفحه را پوشش دهد استفاده میکنند.

4-سبک شفاف
شفافیت یک روش بسیار خوب برای راحت تر خوانده شدن متن است،زمانی که متن در بالی عکس ساده ای قرار بگیرد خواندن آن مطلب جذاب تر و ساده تر است.
معمولا در این سبک در پس زمینه تصویری قرار میدهند و سپس متن را در بستری و پس زمینه ای شفاف قرار میدهند.معمولا برای مقالات خیلی بلند از این سبک استفاده نمیکنند.

5-سبک زیباسازی و تمرکز روی نوشتار
در این سبک نوع نوشتار متن و خلاقیت کاملا به طراح بستگی دارد و میتوان با خلاقیت های منحصر به فرد محتوا را در اینترنت به نمایش گذاشت.یک سبک نوشتاری خوب شامل فن بیان،اندازه فونت،تغییر اندازه فونت در جاهای مختلف جملات،رنگ کلمات میباشد که می تواند برای خواننده بسیار الهام بخش باشد و خواننده از خواندن آن احساس رضایت کند.متن زیبا میتواند در ضمیر ناخودآگاه خواننده تاثیر دارد و میتواند اعتماد اورا به محتوای مقالات افزایش دهد.

6-سبک بافت و الگو(طراحی)
استفاده از الگو و بافت راه بسیار خوبی است.بدین وسیله میتوان عمق خاصی را به طراحی سایت داد.بیشترین استفاده از این سبک در پس زمینه است.

7-سبک گرانج(Grunge )
وبسایت ها در این متد معمولا نامرتب و آشفته و بهم خورده است،این سبک شاید برای خیلی ها مطلوب نباشد،اما مانند طرفداران لباس های عجیب و کارگو،این وبسایتها هم طرفداران خود را دارند.این مروزها تمایل صاحبان کسب و کر بیشتر به سمت وبسایتهایی است که تمیز،مرتب و در خور شخصیت آنها و کسب و کارشان باشد؛اما برخی از فروشگاه ها مانند فروشگاه های لباس برای افراد نوجوان یا مراکز تفریحی،باشگاه ها و از این دست فعالیت ها میتوانند از این سبک استفاده کنند.

8-سبک طبیعت
استفاده از عناصر طبیعی در ظاهر و تمامی لایه های وبسایت مورد بعدی سبک های جدید قالب وبسایتهاست.این سبک که در آن از عناصری همچون گل،درخت،کوه،حیوانات و… استفاده شده به کاربر حس آرامش و طبیعت را القا میکند.در استفاده از عناصر هم میتوان آنرا در پس زمینه وبسایت و هم در بخش بالایی(Header ) و بخش پایینی(Footer ) به کار برد.بیشترین کاربرد این سبک جدید در وبسایتهایی گردشگریست.

9-سبک Retro
این سبک امروزه بسیار تقریبا فراگیر شده است.در این سایت که بیشتر برای سایتهای فروشگاهی یا خدماتی بکار میرود ظاهر سایت حالت بومی سازی شده دارد.یعنی محصولات امروزی و مدرن در قالب روزنامه ها یا تبلیغات50 تا 100 سال گذشته ارائه میشود ویا محصولاتی که سبک قدیمی دارند مانند گرامافون در همان فضا و حال و هوای گذشته در قالبی که تداعی کننده آن دوره بود ارائه میشود.

حال که از این سبکهای جدید مطلع شدید به سراغ چند سبک جدید میرویم که البته زمانی کمی نیست که از آن استفاده میشود،میرویم.روش هایی که گفته خواهد شد احتمالا برای شما نام آشناتر خواهد بود؛دلیل آن اینست که از معرفی برخی از آنها مدتی است میگذرد و دیگراینکه روشهایی رایج تر هستند.

10-سبک تک صفحه ای
این سبک برای وبسایتهایی که کوچکترند بیشتر کاربرد دارد و از لحاظ قیمت هم برای آنها به صرفه تر و البته زیبایی های خاص خود را دارد.
قالب های تک صفحه ای به سبکی گفته میشود که تمامی اجزای وبسایت تماما در صفحه اول گنجانده شده است.دیگر برای دیدن منوها و مطالب مختلف صفحه دیگری باز نمیشود و زمانی که روی جزئی از سایت کلیک میکنیم،مطالب در همان صفحه جابجا شده و محتوای مدنظر مارا نمایش می دهد.
سورس:طراحی سایت کارن arvinkaren.com
سبک های جدید و رایج قالب وبسایت
sitedesign.png
 
بالا