ست کردن کوکی

شروع موضوع توسط saeed_19_karaj ‏28 آگوست 2007 در انجمن PHP

  1. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    سلام دوستان

    من به یک مشکلی برخوردم

    میخوام کوکی رو طوری ست کنم که وقتی طرف صفحه رو میبنده کوکی پاک بشه از مرورگر

    من اینجوری ست کردم . درسته یا نه؟

    PHP:
          setcookie("id""$id","/");
          
    setcookie("user""$user","/");
          
    setcookie("pas""$pas","/");
     
  2. برترین مرکز خرید و فروش وب سایت
  3. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    خوب کد شما مشکلي نداره ولي فکر کنم بهتره مسير ذخيره سازي کوکي رو به عهده خود مرورگر بزارين.

    PHP:
    SETCOOKIE("user",$user,0);
     
  4. kasra515

    kasra515 کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏25 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    46
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    IRAN !!!
    به نظر من از session_start استفاده کنی بهتره چون با بستن پنجره هم کوکی ها پاک میشن
     
  5. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
    چرا expiresh رو گذاشتی 0 !
    چیزی ست نکن خودش پیشفرض وقتی page بسته شد پاکش می کنه
     
  6. peymanafraz

    peymanafraz کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏28 دسامبر 2005
    نوشته ها:
    135
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    $strHome
    خوب مقدار پيش فرض همون صفره هيچ فرقي نميکنه که بزاريش يا نه.
     
  7. miladmovie

    miladmovie مدیر بازنشسته کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏25 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    1,936
    تشکر شده:
    2
  8. خرید بیت کوین
  9. saeed_19_karaj

    saeed_19_karaj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏16 مارس 2006
    نوشته ها:
    494
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    سئوال جالبی بود
    دوستان ممنون از راهنماییتون

    حالا میخوام یه صفحه logout.php داشته باشم که کوکی رو پاک کنه و کاربر خارج بشه از سیستم

    با چه کدی ؟

    لطفا کاملا توضیح بدید
     
  10. parvaneh_s

    parvaneh_s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2006
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    برای از بین بردن کوکی میتونید از دستور زیر استفاده کنید:

    PHP:
    setcookie("username""", -1);
     
  11. parvaneh_s

    parvaneh_s کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏29 جولای 2006
    نوشته ها:
    18
    تشکر شده:
    0
    یه راه کاملتر دیگه:
    برای اینکه کامل تمام کوکیها رو پاک کنید:
    PHP:
    if (isset($_SERVER['HTTP_COOKIE'])) {
        
    $cookies explode(';'$_SERVER['HTTP_COOKIE']);
        foreach(
    $cookies as $cookie) {
            
    $parts explode('='$cookie);
            
    $name trim($parts[0]);
            
    setcookie($name''time()-1000);
            
    setcookie($name''time()-1000'/');
        }
    }
    یا اینکه میشه از دستور unset برای پاک کردن یک کوکی خاص استفاده کرد:
    PHP:
    unset($_COOKIE["name"])
     
عسل طبیعی و گرده گل ایرانیavanak  همکاری در فروش