آژانس هواپیماییexchanging

ست کردن dns برای یک ساب دومین

شروع موضوع توسط anf-b ‏31 ژانویه 2010 در انجمن سرویس های آنلاین ( شبکه های اجتماعی )

  1. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    سلام دوستان عزیز
    من میخوام بدونم چه طور میشه روی یک ساب دومین یک dns جدا ست کرد؟
    مثلا s1.rapidshare.com وصل میشه به یکی از سرور های رپیدشر ، و s100.rapidshare.com وصل میشه به یک سرور دیگه!
    من میخوام بدونم چه طور میشه این کار رو انجام داد؟
    ممنون
     
  2. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,582
    تشکر شده:
    8,546
    محل سکونت:
    اوهایو
    فکر نمی کنم DNS روی ساب ست شه
    شما باید دامین رو به پوشه ساب دامین متصل کنید.
     
  3. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    دقیق متوجه نشدم
    اگه امکانش هست یک مقدار بیشتر توضیح بده حمید جان
    ممنون
     
  4. asadiweb

    asadiweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2009
    نوشته ها:
    963
    تشکر شده:
    135
    چندين راه داره ولي ساده ترين راهش اينكه دامين رو روي پوشه سابدمين add يا پارك كني

    البته اين مورد كه گفتم بستگي به كنترل پنل هاست شما داره

    توي Lxadmin اين كاري رو كه گفتم ميشه انجام توي Cpanel نمي دونم

    ما واسه هاستها مون بعد از تحريم ديگه از Cpanel استفاده نمي كنيم

    موفق باشي ;)
     
  5. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    برادر حمید این مشکل یه چیز دیگس.

    نمیشه dns تعریف کرد برای ساب.
    فکر میکنم اینا میان چندین dns تعریف میکنن برای چند صد یا هزار سرورشون بعد توی لینوکس و اینا تعریف میکنن که فلان پوشه که مربوط به فلان ساب دامین هست از فلان dns و فلان سرور استفاده کنه.

    همش شد فلان فلان :blink::p
     
  6. asadiweb

    asadiweb Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏8 مارس 2009
    نوشته ها:
    963
    تشکر شده:
    135
    يه راه ديگش هم اينكه كه بري توي تنظيمات DNS در كنترل پنل هاست

    اونجا DNS و IP مورد نظرت رو ست كني
    توي Cpanel فك كنم بايد حداقل دسترسي رسيلر داشته باشي تا بتوني اين كار رو انجام بدي

    همين :cool:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,582
    تشکر شده:
    8,546
    محل سکونت:
    اوهایو
    ببنید وقتی یک دامین دیگه می خواهید روی هاست خودتون ADD کنید یک پوشه براتون به نام دامین درست می کنه و یا ازتون می خواد که در public_html پوشه مورد نظر رو براش معرفی کنید.
     
  9. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,582
    تشکر شده:
    8,546
    محل سکونت:
    اوهایو
    آهان
    من اینجوری متوجه شدم که می خواد دامین رو ست کنه روی ساب

    اوکی

    مرسی
     
  10. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    ای بابا!
    چرا بنده خدا رو میپیچونین ؟!

    آقا جان میری تو DNS Managment هاست، آی پی A Record ساب دامین رو تغییر میدی به سرور جدید!
    تو سرور جدید هم واسه اد کردن هاست، به جای دامین ساب دامین میذاری!

    به همین سادگی!

    پ.ن: دیگه نبینم ملتو بپیچونینا! آقا جان دقیق نمیدونین چیزیو نگین ملتو از راه به در کنین!
     
  11. avan

    avan Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏17 نوامبر 2007
    نوشته ها:
    1,710
    تشکر شده:
    81
    منم همینو میگم.
    ولی این فکر کنم سرور نداره.... یه هاست داره تنها.
     
  12. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    از همه ی دوستان عزیز ممنونم

    راستش من یک دامین دارم با هاست که این دامین روش ست هست!
    دارم یک vps هم میگیرم که فقط ip داره!
    میخوام کاری کنم که وقتی مینویسم dl.domain.com/file.rar فایلی که در vps با آدرس http://255.255.255.0/file.rar وجود داره دانلود بشه! البته نه با ریدایرکت کردن چون لینک ها زیادند!
    پس میخوام dl.domain.com بشه دامین اون vps!
    و راستی من روی هاستم DirectAdmin نصبه!
     
  13. 1eng.ir

    1eng.ir Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏7 ژانویه 2009
    نوشته ها:
    6,604
    تشکر شده:
    1,521
    1. ساب دامین dl.site.ext بساز
    2. به ادمین سرورت بگو a record ساب دامین رو رو آی پی 255.255.255.0 ست کنه. یا اگه خودت دسترسی داری خودت انجام بده!
    3. رو وی پی اس خودت به جای اینکه دامین اد کنی، ساب دامین dl.site.ext اد کن!

    همین!
    کار بیشتری هم انجام نده!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. Hamid2day

    Hamid2day مدیر ارشد مدیر ارشد

    تاریخ عضویت:
    ‏1 مارس 2006
    نوشته ها:
    15,582
    تشکر شده:
    8,546
    محل سکونت:
    اوهایو
  16. anf-b

    anf-b Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏20 نوامبر 2005
    نوشته ها:
    903
    تشکر شده:
    12
    محل سکونت:
    4 8 15 16 23 42 [[email protected]]
    با تشکر! اطلاع میدم بهتون ممنون