آژانس هواپیماییexchanging

سخت افزار واسه بوت كردن سيستم

شروع موضوع توسط MSN_Golden ‏20 سپتامبر 2005 در انجمن سخت افزار

  1. MSN_Golden

    MSN_Golden کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    257
    تشکر شده:
    3
    سلام
    مي خواستم بدونم سخت افزاري هست كه بشه با اون سيستم رو بوت كرد ( اخه من نه CD Rom نه CD-RW نه Floppy خلاصه هيچي نيست . اخه سيستم كافي نت هست )
     
  2. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    با USB ها ميشه البته اگه از طريق Bios اونها رو غير فعال نكرده باشن.
     
  3. MSN_Golden

    MSN_Golden کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    257
    تشکر شده:
    3
    خوب چطوري ميشه USB رو بوت كرد
    من يه دوربين ديجيتال دارم . مي تونم با حافظه همون به USB وصل كنم و بوت كنم ؟
     
  4. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    با اون نميشه...يه كول ديسك بوت ايبل بوت شده ميخواد.. ;)
     
  5. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    ركس جان چرا دوربين ديجيتال نميشه؟ دوربين هايي كه قابليت removable storage دارن باز هم باهاشون نميشه سيستم رو بوت كرد؟ مگه اين نوع دوربين ها چه فرقي با كول ديسكها دارن؟
     
  6. afshin_electronic

    afshin_electronic Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 آگوست 2005
    نوشته ها:
    1,112
    تشکر شده:
    0
    من فكر مي كنم كه اگر اين كارو بكني بشه:

    بايد حافظه ي دوربين رو با FAT فرمت كني و توي گزينه ها انتخاب كني كه فايل هاي سيستم رو هم برات بريزه.....

    بعد توي بايوس كامپيوتر درايو اول بوت رو usb بزن....

    با اين كار فقط ميتوني كه اگر درايوهاي كامپيوتر FAT باشن اونا رو ببيني....كه محاله كه FAT باشن....

    نميدونم دوربين ديجيتال ، FAT32 ساپورت ميكنه يا نه؟؟؟!!!! اگر كسي ميدونه .. جواب بده!!! :blink:
     
  7. appbannerkhuniresbanner
  8. Elend

    Elend Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏15 ژوئن 2005
    نوشته ها:
    629
    تشکر شده:
    24
    سلام دوستان یه chipset هست به نام remote boot rom
    که روی بعضی از کارتای شبکه هست در ایران کم از این سیستم استفاده میشه ولی تمام اطلاعات سیستم واسه بوت میشه
    روی اون قرار بگیره مخصوصا تو جاهائی که امنیت مهمه!
     
  9. MSN_Golden

    MSN_Golden کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏7 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    257
    تشکر شده:
    3
    خوب من كه الان كارت شبكم On Board چطوري ميتونم اين Chipset رو بزارم ؟
    آيا خودش داره ؟
    با دوربين هم وقتي فرمت ميخوام بكنم اون تيك سيستميش غير فعاله
    :(
     
  10. ARH

    ARH Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    938
    تشکر شده:
    4
    سلام
    تو سثاپ مادربردت يك گزينه داره به نام Boot On Lan كه مستقيما فايل هاي سيستمي رو از server ميگيره . من باهاش كار نكردم و همين قدر ازش اطلاعات دارم اما اگه طلبه شدي ميتونم باست بپرسم
     
  11. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    بوت شدن سيستم ربطي به FAT يا FAT32 بودن نداره در ضمن اكثر Removable Storage ها (كه شامل دوربين ديجيتال هم ميشه) FAT32 رو ساپورت مي كنن. ولي من دوربين خودم رو هر كاري كردم نتونستم باهاش سيستم رو بوت كنم. حالا چه با FAT چه با FAT32 از روي خود ويندوز هم فرمتش كردم همونجا تيك كپي فايلهاي سيستم رو هم زدم.
     
  12. mazoolagh

    mazoolagh Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏10 آپریل 2004
    نوشته ها:
    2,940
    تشکر شده:
    7
    مثل اينكه كسي به جواب دقت نميكنه!
     
  13. mahdi206

    mahdi206 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏12 سپتامبر 2004
    نوشته ها:
    2,326
    تشکر شده:
    3
    محل سکونت:
    Tehran
    و البته به اين سوال من هم كسي دقت نكرد ظاهرا!
     
  14. avajang.com .leftavajang.com.right
  15. rax

    rax کاربر قدیمی پرشین تولز

    تاریخ عضویت:
    ‏15 دسامبر 2004
    نوشته ها:
    10,228
    تشکر شده:
    1,346
    محل سکونت:
    تهــــــــــــرون
    قربونت برم مهدي جان....راه نداره....اين دوربينها رو بصورت يه ديوايس پلاگ اند پلي تحت ويندوز ساختن كه تازه تو ويندوز 98 هم درايور ميخوان بيشترشون...البته منكر نميشم كه چند مدل فيكسد مموري هست كه واقعا مثل كول ديسك ميمونه...

    بهر صورت من خودم با دوربين ديجيتال امتحان كردم نشد...با كول ديسك جواب داد برامن ولي خوب يه دوربين حافظه ثبت هم شما امتحان كن..بلاخره بدونيم جواب ميده يا نه..