برگزیده های پرشین تولز

سخنی با وبمستران و نو وبمستران در باب کسب درامد و رویای پول پارو کردن

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,952
به نام خدا
سلام دوستان
در این باب قبلا در تاپیک خاطراتم درست و حسابی صحبت کردم
ولی خب هر روز سیل وبمستر ها ( در واقع همین نوب مستر ها و چس مسترهاست ) که به این بخش سرازیر میشه و همه شون هم رویای پول دار شدن دارن
البته این از گشادی ما نسل جدید سرچشمه میگیره که میخوایم پشت میز بشینیم و یا بعضی ها میخوان هر روز روی کاناپه ای مبلی بخوابن و گیم بازی کنن و سر ماه یه نفر بیاد در خونه رو بزنه و بگه این پول شوما بفرمایید خرجش کنید

اما ماجرا این نیستش
متاسفانه سیستم کشور ما ادما رو دیر پز بار میاره این سیستم هم جامعه هستش هم خونواده و هم رسانه که طرف 25 سالش میشه تازه میره دنبال کار و اکثرا هم دنبال همون کار هم نمیرن و به خاطر اینکه از صبح تا شب پشت سیستم و چت روم و فیس هستن در ارتباطات اجتماعی دچار موشکول و دوشواری میشن و طرد میشن و ...
مثل همین وبمسترک ها
توجه کنید که عزیزان اگر شما واقعا دنبال پول راحت میگردید این در اینترنت ایران به صورت اشکار مهیا نیستش
یعنی فکر میکنید با یه وبلاگ تفریحی میتونین یه درامد بسازید که یه موقع مستقل شدید پول و نیاز روزانتون در بیاد سخت در اشتباهید ، متاسفانه بعضی ها فقط میتونن پول کارت اینترنت و یا مثلا adsl رو در بیارن و خرج اصلیشون از جیب اقاجونشونه بعد فکر میکنن که برای خودشون یه چیزی شدن و کمک خرج خونواده هستن
همین افراد اگر یک روز رو خارج از خونه سرد کنن وضعیت روزگار رو مفهمن
البته اگر شهرستان باشن وضعشون راحته ولی اونایی که تهران مشهد و یا اصفهان هستن وضعشون خراب میشه که طرف باید برای اشغال دونی ماهی 1 میل اجاره بده
نکته اصلی : اگر واقعا میخواید از اینترنت کسب درامد کنید و خرج خودتون و خونواده اینده تون رو در بیارید مسخره بازی های بچه گانه رو بزارید کنار و بزنید بیرون توی بازار کار از کارگری گرفته تا هزاران کار دیگه که برای هر کسی مهیا هستش و طرف میتونه لااقل ابروی خودشو رو حفظ کنه

وگرنه اگه واقعا میخواید از اینترنت ایران کسب درامد کنید باید یادبگیرید که این یه اشغالدونی بزرگه و ممکنه یه زمانی تا گردن توی اشغال فرو برید
روش های نو بسازید و ایده خلق کنید وگرنه اگه میخواید که از یه وبسایت یا وبلاگ تفریحی در پیت درامد زندگیتون رو به دست بیارید سخت در اشتباه هستید

در جواب اون جماعتی که مثال خواهند زد که فلانی از یه سایت داره ماهی 4 میل به جیب میزنه باید گفت که این جماعت یک در 10هزار هستن و باز همون گذشته شما نیستن که با یه وبلاگ درپیت درامد کسب کنن

من اون حقی که برگردنم بود برای گفتن حقایق تلخ رو گفتم شاید یه چند تا بچه عبرت بگیرن و برگردن به مسیر اصلی

تنکس

javadth

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
ایول به داش جواتی با این متنش. کلا کسب درامد در هر زمینه ای . باید برای اون کار مورد نظر سختی و تلاش نیز کرد.
تازه در دنیایی اینترنت خیلی سخت تره.
مثلا الان باید سایت یا همون وبلاگی را مثال زدی. باید حداقل حدود شش ماه الی یک سال رویش وقت بگذارد حداقل روزی 2 ساعت مطلب بگذارد. بک لینک بخرد. تبادل لینک بکند . در فروم ها و سایت های شبکه های اجتماعی فعال باشد.
و کلا زیاد کار بکند. تا بعد از چند وقت به یک بازدید ثابت برسد و فوقش
مثلا با یک وبلاگ یا سایت ماهی 500 داشته باشد.
در صورتی که اگر همین وقت را روی یک کار در بیرون بگذارد. خیلی بهتره.
مثلا سیم کشی برق . یا کار های تخصص دیگر .
کلا برای درامد داشتن اونم خوب ادم باید تخصص خاص خودش را داشته باشد.

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
مرسی بابت مطلب خوبت.
فقط اینو اضافه میکنم که نشستن پشت میز و رسیدن به درآمد خوب از طریق اینترنت غیر ممکن نیست. شاید یه آرزو باشه ولی رویا نیست...
البته کاری نیست که بشه یه شبه بهش رسید. سال ها زمین خوردن و تجربه کسب کردن میخواد. سالها یاد گرفتن و کار کردن میخواد ...

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,952
ایول به داش جواتی با این متنش. کلا کسب درامد در هر زمینه ای . باید برای اون کار مورد نظر سختی و تلاش نیز کرد.
تازه در دنیایی اینترنت خیلی سخت تره.
مثلا الان باید سایت یا همون وبلاگی را مثال زدی. باید حداقل حدود شش ماه الی یک سال رویش وقت بگذارد حداقل روزی 2 ساعت مطلب بگذارد. بک لینک بخرد. تبادل لینک بکند . در فروم ها و سایت های شبکه های اجتماعی فعال باشد.
و کلا زیاد کار بکند. تا بعد از چند وقت به یک بازدید ثابت برسد و فوقش
مثلا با یک وبلاگ یا سایت ماهی 500 داشته باشد.
در صورتی که اگر همین وقت را روی یک کار در بیرون بگذارد. خیلی بهتره.
مثلا سیم کشی برق . یا کار های تخصص دیگر .
کلا برای درامد داشتن اونم خوب ادم باید تخصص خاص خودش را داشته باشد.

دقیقا
شخصا خودم وقتی که پای سیستم تلف کردم میزاشتم لااقل کلاس زبانی یا برنامه نویسی یا نجاری و کابینت سازی الان یه عددی بودیم واسه خودمون
مرسی بابت مطلب خوبت.
فقط اینو اضافه میکنم که نشستن پشت میز و رسیدن به درآمد خوب از طریق اینترنت غیر ممکن نیست. شاید یه آرزو باشه ولی رویا نیست...
البته کاری نیست که بشه یه شبه بهش رسید. سال ها زمین خوردن و تجربه کسب کردن میخواد. سالها یاد گرفتن و کار کردن میخواد ...
مهندس جان بحث سر ادمایی هستش که میخوان از وبلاگ و بسایت های معمولی درامد زایی کنن
طرفی که میره برنامه نویسی و شبکه یاد میگیره خوب این تکلیفش مشخصه

7star

Registered User
لایک‌ها
278
@javadth & @aliffvfhfhk
مرسی!
من سر دو راهی مونده بودم که برنامه نویسی یاد بگیریم یا یه سایت تاسیس کنم؟
الان بهتر میتونم تصمیم بگیرم! وقتی که رو میخوام بذارم برای سایت تا بعد از چند سال به سود برسه را میذارم برای یادگیری برنامه نویسی وب که اینجوری یه تخصصی داشته باشم!

به نظر من وقتی سایت تاسیس کنید که ایده جدید داشته باشید یا ایده های موجود را به روش دیگه ای اجرا کنید! و گرنه بهتره برید دنبال یاد گرفتن تخصص!

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
مهندس جان بحث سر ادمایی هستش که میخوان از وبلاگ و بسایت های معمولی درامد زایی کنن
طرفی که میره برنامه نویسی و شبکه یاد میگیره خوب این تکلیفش مشخصه
به نظر من آدم باید از یه جایی شروع کنه ... چه وبلاگ، چه سایت در پیت، چه اسمشو نبر فروشی ...
مهم اینه که درجا نزنی و رو به پیشرفت باشی، مطالب جدید یاد بگیری و هر روز به آموخته هات اضافه کنی، تجربیات جدید کسب کنی.
هیچ موقع جایی که قرار داری رو ته پیشرفت ندونی و از خودت توقع بیشتر داشته باشی.
فقط اینکه به وبلاگ یا سایت معمولی به عنوان منبع درآمد و وسیله پولدار شدن نگاه کردن اشتباهه. ولی برای کسب تجربه خیلی عالیه ...

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
@javadth & @aliffvfhfhk
مرسی!
من سر دو راهی مونده بودم که برنامه نویسی یاد بگیریم یا یه سایت تاسیس کنم؟
الان بهتر میتونم تصمیم بگیرم! وقتی که رو میخوام بذارم برای سایت تا بعد از چند سال به سود برسه را میذارم برای یادگیری برنامه نویسی وب که اینجوری یه تخصصی داشته باشم!

به نظر من وقتی سایت تاسیس کنید که ایده جدید داشته باشید یا ایده های موجود را به روش دیگه ای اجرا کنید! و گرنه بهتره برید دنبال یاد گرفتن تخصص!
دوست عزیز تگ کردی ما رو. ولی برای من نیامد. چیزی. و خودم امدم در این تایپک.
در کل پیشنهاد بنده کلا یاد گرفتن کار تخصصی هست.
حالا چه در نت و چه در بیرون از نت. الان درامد تو کار های تخصصی هست.

dawodr

Registered User
لایک‌ها
289
دوست عزیز تگ کردی ما رو. ولی برای من نیامد. چیزی. و خودم امدم در این تایپک.
در کل پیشنهاد بنده کلا یاد گرفتن کار تخصصی هست.
حالا چه در نت و چه در بیرون از نت. الان درامد تو کار های تخصصی هست.
اره خودمم همین کارو میکنم کنار این وبمستری دارم کم کم برنامه نویسی طراحی اسکریپت یاد میگیرم یادگیری ما رو بیشتر به سوی هدف هامون سوق میدن

mazyar123

Registered User
لایک‌ها
898
درود
مثل هر چیز جدید و نو کسب و کار اینترنتی نیز چالش های خودشو رو داره گذر از بازار سنتی به مدرن و مجازی کار ساده و راحتی نیست بخصوص در کشور ما با حجم وسیعی از فرهنگ ها اعتقادات و پتانسیل های مختلف درنتیجه فرهنگ جدید کار مشکلی پیش رو داره اما چاره ای نیست باید بود و فعال هم بود بحث کسب درامد و یا نفع مادی در درجه چندم قرار داره اگر الان وا بدیم و عقب بکشیم کاملا از قافله پیشرفت عقب می افتیم و شاید مدت ها بعد این سوال تکراری رو بپرسیم چرا ما این همه عقب افتادیم ؟ دلیلش اینجا ودر همین لحظه هست به نظر من نباید فقط برای کسب درامد وارد عرصه شد هرچند این پارامتر هم بسیار مهم است اما هدف تولید یک فرهنگ بسیار پیشرفته و جا نمایی ان در فرهنگ های گوناگون هست تا فرصت ابراز وجود پیدا کنه پس به زعم من تمامی کسانی که میان تومیدون فارغ از اهداف و طرز تفکر خاص خودشون نقش مهمی در شکل گیری این فرهنگ جدید دارند یادمون نره بنیان گذار گوگل در بین اظهاراتش چند وقت پیش به نکته خوبی اشاره کرد:
"کار راحت و درامد بی دغدغه حق همه مردم جهان است" و این دورنمای خوبی از اینده به ما میدهد

Verne

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
متاسفانه اینها واقعیت هایی هست که خیلی ها حاضر به پذیرفتنش نیستند و البته دیر یا زود هم پی میبرند.
هیچ کاری بدون تخصص ، تجربه و سالها تلاش به نتیجه نخواهد رسید.

ho3inn

Registered User
لایک‌ها
49
از وبلاگم ماهی 700 درمیارم ..خدا بده برکت..

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,148
از وبلاگم ماهی 700 درمیارم ..خدا بده برکت..
خدا میده برکت.. اما یک سوال؟ اگر یک روز وبلاگت پاک شد، بکاپ داری ازش؟ که اون ماهی 700 تومن پودر نشه؟

بالا