• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرانجام Medal of Honor Allied Assault Breakthrough آمد!

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
راستش الان تمام هاردمو ار دست دادم!
اما خواستم اين خبرو به دوستداران اين بازي كفته باشم!
ببخشيد اكه اشكال تايبي دارم!
اما الان دارم به زور از طريق لينوكس هايي كه اؤ روي CD بوت ميشن اين مطلبو مي نويسم و اين فقط امكانات عربي داشت!(بقيه فارسي دارنا!)
خلاصه شرمنده;)

dracula_persian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که ديگه داشتم نا اميد ميشدم :د
خيلی دوست دارم بازيش کنم ؛)

usgroup1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
مژده به مولتي پلير بازاي spearhead

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918

daydad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:shock: اي جونم!

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واسه گيم نت خيلي رديفه :)

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
بالاخره كسي خريد ببينه چند مرحله سينگل پلير داره چند تا مالتي پلير؟

usgroup1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بالاخره كسي خريد ببينه چند مرحله سينگل پلير داره چند تا مالتي پلير؟
دمويي كه من بازي كردم يه مپ FFA خيلي باهال داره به اسم پالرمو يه مپم داره براي مد جديد مولتيپليرش يعني Liberation Mode توي اون مثلا ما كه دو به دو بازي ميكرديم اگه يه نفر كشته ميشد ميافتاد توي زندان بعد نفر بعد ميتونست بره يه كليد رو بزنه در زندانو باز كنه اما اگه هر دو مي افتادن زندون يه امتياز به نفع تيم حريف بود.

اصلش كه فكر نكنم توي بازار ايران اومده باشه براي single . مگه اومده :?:

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
تا جايي كه من فهميدم اين بازي چند ورژن مختلف دارد :
1 )Medal of honor : Allied assualt كه همه دارند ! و من هم تمامش كرده ام .
2 ) Pacific assualt
3 ) breakthrough
4 ) FRONTLINE
5 ) Spreadhead
6) Rising sun
شما از ورژن های دیگر چیزی سراغ داری در ایران ؟ از کجا میشه پیداشون کرد ؟ تمام این بازی فروشها که همه ادعای gamor بودن دارند انگار قبلا گوسفند فروش بوده اند :!: تا وقتی بهش نگی مدال افتخار نمی فهمه چی میگی و وقتی اسم از ورژن و spredhead و breakthrough میاری جوری نیگات میکنه که انگار میخوای ازش گوسفند بخری ! ;)

mammad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
تا جايي كه من فهميدم اين بازي چند ورژن مختلف دارد :  
1 )Medal of honor : Allied assualt كه همه دارند ! و من هم تمامش كرده ام .  
2 ) Pacific assualt  
3 ) breakthrough  
4 ) FRONTLINE  
5 ) Spreadhead  
6) Rising sun
تا حالا 3 تاش براي PC اومده 1 , 3 , 5 كه نوشتي بقيه اش يا فقط براي پلي استيشن هست يا الان در حال ساخت براي PC هست تو بازار نيومده.
تمام این بازی فروشها که همه ادعای gamor بودن دارند انگار قبلا گوسفند فروش بوده اند  تا وقتی بهش نگی مدال افتخار نمی فهمه چی میگی و وقتی اسم از ورژن و spredhead و breakthrough میاری جوری نیگات میکنه که انگار میخوای ازش گوسفند بخری !
:D :D :D
اينجا شايد كسي سي دي فروش باشه بهش بر بخوره.

Kako

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
از هشدارت ممنونم . من قصد اهانت نداشتم و آدم بی ادبی هم نیستم فقط اون روز خیلی توی سی دی فروشی ها بالا پایین شده بودم و اسبانی شده بودم معذرت :p . ببينم شما جايي را توي تهران ميشناسي كه Database بازی خوب و کاملی داشته باشه و برای پیدا کردن بازی لازم نباشه وقت زیادی رو توی این مغازه و اون مغازه تلف کنی میشناسید ؟ من بازی فروشهای بازارچه ایران و پاساژهای پایین میدان ولیعصر را زیرو رو کرده ام . من حاضرم بابت سی دی که میخواهم پول خوبی هم بدم و علاقه ای به کپی های 500 تومنی ندارم اما هیچ جایی که بدانند من چی میخوام یا حتا بفهمد که دنبال چی میگردم پیدا نکردم .
دوم : spearhead را پیدا کردم توسط یکی از دوستان . اما breakthrough را نه . شما در سایتتان جایی برای خرید و فروش یا مبادله سی دی ندارید ؟ یا شاید مغازه خاصی رو که میدانی این بازی را دارد معرفی کنی .
من نمیدانم شاید قوانین سایت اجازه معرفی جای خاصی را به شما ندهد اگر اینطوره PM لطفا بزنید .

reza_mgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه نيگاه به اين تاپيك بنداز شايد بدردت خورد:
<a href='http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=2675' target='_blank'>http://forum.persiantools.com/viewtopic.php?t=2675</a>

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
من كه به بازي ها وارد نيستم ولي اگر ابي كامپيوتر رو ادم حساب ميكني و احتمال ميدي اون شايد داشته باشه يك سري بزن به سايتشون و ميتوني كل ليست هاشونو داونلود كني:

<a href='http://www.abicomputer.net' target='_blank'>http://www.abicomputer.net</a>

$aeed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من كه به بازي ها وارد نيستم ولي اگر ابي كامپيوتر رو ادم حساب ميكني و احتمال ميدي اون شايد داشته باشه يك سري بزن به سايتشون و ميتوني كل ليست هاشونو داونلود كني:

http://www.abicomputer.net
سايت خيلي باحاليه

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
تمام این بازی فروشها که همه ادعای gamor بودن دارند انگار قبلا گوسفند فروش بوده اند :!: تا وقتی بهش نگی مدال افتخار نمی فهمه چی میگی و وقتی اسم از ورژن و spredhead و breakthrough میاری جوری نیگات میکنه که انگار میخوای ازش گوسفند بخری ! ;)

خيلي باحال گفتي
ايول :D

sina1808

Registered User
لایک‌ها
7
تمام این بازی فروشها که همه ادعای gamor بودن دارند انگار قبلا گوسفند فروش بوده اند :!: تا وقتی بهش نگی مدال افتخار نمی فهمه چی میگی و وقتی اسم از ورژن و spredhead و breakthrough میاری جوری نیگات میکنه که انگار میخوای ازش گوسفند بخری ! ;)

خيلي باحال گفتي
ايول :D

بالا