• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
قیمت ها از کف بازار همین الان:

سکه تمام فروش: 880
نیم سکه فروش: 440
دلار فروش: 2000
دلار خرید: 1900

مقایسه کنید با قیمت های سایت :

سکه تمام فروش: 830
نیم سکه فروش: 410
دلار فروش: 1900
دلار خرید: 1700

کسایی که ابروی نداشته خودشون رو پیش خودی ها در خطر دیدن می خوان به هر قیمتی شده حتی برای چند روز قیمت ها رو با هر روشی پایین بیارن.حتی اگر با دست بردن در قیمت سایت ها باشه
(هر دو سایت مثقال و گرم فیلتر شدن پس دسترسی دولتی به اونها راحته.سایت های tala.ir و صرافی تهران هم از دیشب جدول درج قیمت ها را غیرفعال کردند.حدسی که من میزنم اینه که دولت با در اختیار گرفتن کنترل دو سایت گرم و مثقال و درج قیمت های مدنظر خودش می خواد به اصطلاح بازار رو کنترل کنه)

دوست عزیز شما باید مدرکی نشون بدی که این سایتها توسط چه کسی کنترل میشن.همینطوری که نمیشه
الان همه توی همین پیتی دارن سکه و ارز میفروشن.اونها هم رو هم دولت دست برده؟!

من اتفاقا فردا میخواستم برم دنبال کاری و نزدیک فردوسی هم میرم.حالا اگر واقعا انقدر اختلافی که شما ادعا میکنی باشه، من حق رو به شما میدم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
راست میگی آخرش میرسه به قیمت 1400 تومن:D خیلی تابلو دارن قیمتا رو دستکاری میکنن کسی که این کارو میکنه معلومه یا حوصله نداره بقیه ارزارو آپدیت کنه یا اینکه اصلا اینکاره نیس و به قول شما 1 2 روزه کنترل سایتو بدست گرفته ....

کسایی که ابروی نداشته خودشون رو پیش خودی ها در خطر دیدن می خوان به هر قیمتی شده حتی برای چند روز قیمت ها رو با هر روشی پایین بیارن.حتی اگر با دست بردن در قیمت سایت ها باشه
(هر دو سایت مثقال و گرم فیلتر شدن پس دسترسی دولتی به اونها راحته.سایت های tala.ir و صرافی تهران هم از دیشب جدول درج قیمت ها را غیرفعال کردند.حدسی که من میزنم اینه که دولت با در اختیار گرفتن کنترل دو سایت گرم و مثقال و درج قیمت های مدنظر خودش می خواد به اصطلاح بازار رو کنترل کنه)

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104

tala.ir از زمانی که هشدار قضایی به سایت ها داده شده قیمت ها رو برداشته من خودم در سریع بعد دستور قضایی متوجه این کار شدم و ربطی به مسائل امروز نداره.در مورد کنترل گرم و مثقال :تا اونجا که من میدونم اینا یک گروه هستند و سایت هاشون هم :
geram.ir
maskookat.com
20sms.com
mesghal.com
هست که تئوری در دسترس گرفتنش احتمالش کمه ولی از اینا هر چی بر میاد.

اما خدایی از ارزون شدن دلار خوشحال نیستی؟!:blink:

ehsan_y1

Registered User
لایک‌ها
14

نیم سکه فروش: 415
(در سایت گرم به میزان حبابی که برای هر کدوم بعد از افت قیمت اعلام میشه توجه کنید)

سایت طلا که قیمتها رو زده !!!!!

تاریخ : 16:55:44 90/11/05
1657 اونس طلا
3310000 طلا بازار تهران
764117 گرم 18 عیار
1018568 گرم 24 عیار
14000 دلار-بازارمرکزی
27000 یورو-بازارتهران
5250 درهم امارات
32000 پوند-بازارتهران
8200000 سکه طرح قدیم
8100000 سکه طرح جدید
4020000 نیم سکه
2100000 ربع سکه
1050000 سکه گرمی
31.97 نقره
دریافت کد از سایت tala.ir

یکی از دوستان مدعی شده بود که پسر بهمنی رو بجرم قاچاق سکه گرفتن !!!!!!!
آخه مگه سکه قاچاقه؟؟؟؟ !!!!!!!
یه چیزی میخاین بگید اول در موردش فکر کنید لطفا .

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
خدارو شکر
امیدوارم سکه بشه 400 و دلار هم بشه 1300 !!!! همین :D

عزیزان هم تا دیر نشده به همین مقدار سود قانع بشن و فردا اگر قیمت کمتر شد نیان به این و اون فحش بدن.دولت وظیفش اینه که قیمت رو پایین بیاره و ظاهرا که داره اینکارو میکنه

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
به نظرم دارن همکاری میکنن تا فیلترشون حذف بشه
به هر حال بازاری ها خودشون از این وضع ناراحتن چون وقتی افرادی که وارد بازار میشن 70 درصدشون جزو اونایی باشن که همین طوری وارد بازار شدن اونوقت حساب کتاباشون به هم میریزه
نظر منو بخواهید سود اندک اندک اما در شرایط متعادل تر بهتر از سودهای پر نوسانه

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
رييس کل بانک مرکزي اعلام كرد كه تا 48 ساعت آينده، ارز تک نرخي مي شود. به گزارش سایت طلا به نقل از خبرگزاری ایسنا ، بهمني با تاکيد بر اينکه ارز براي مسافران، دانشجويان و بيماران با يک نرخ مناسب عرضه مي شود، افزود: با اين تصميم ديگر نيازي نيست افراد ارز را با نرخ بالا در بازار ارز تهيه کنند، مگر آنکه بخواهند ارز را ذخيره کنند و دولت براي ذخيره کردن ارز نمي‌دهد.

او با اعلام اينكه تا 48 ساعت آينده، ارز به هر ميزان براي مصارف مختلف در اختيار متقاضيان قرار مي گيرد، ادامه داد: براي کالاهاي مورد نياز کشور هر ميزان ارز لازم باشد، در اختيار وارد کنندگان و توليد کنندگان قرار مي گيرد.

به قصد مرگ رفتن تا مردم به تب راضی بشند.اینها همش یک بازی بود.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
چند ماه پیش که تحریم شدیم گفتم اینا دلارو میارن پایین !! که ابروشون نره !! بگن تحریم نعمته !! ولی این کارو نکردن !! حالا انگار قصد اجراشو دارن !
البته زحمت نکشیدن , دلارنزدیک 1700 تومن بود همین قدر مونده بود تا محمود گفت نرخ سودارو بالا نبر بهمنی ! دلار کشید بالا سکه کشید بالا شده اینقدر !! الان هنوز به همون قیمت سابق هم نرسیده !
تازه برسه به 1600 , این مملکت مملکت میشه؟؟
البته همه اینا کشکه , جریان همونه که بگن اقا تحریم نعمته !! یه چند وقتی هم میارنش پایین بعد دوباره ولش میکنن !
اینا خودشون عامل بالا و پایین بردن قیمتن , خودشون دارن سود میکنن , وگرنه یکی دو روز بعد از تحریم قیمتا اینقدر میاد پایین؟؟ با وعده سود بانکی 21 درصد؟

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
سایت طلا تیتر زده : نگاه طلا و دلار به ساعت 21 امشب
منظورش چیه؟ قراره چی بشه؟

نگاه طلا و دلار به ساعت 21 امشب

کد خبر: 4384 تاریخ ثبت: 05 بهمن 1390 ساعت 16:24 تعداد بازدید: 6413 مرتبه
بسیاری از سرمایه داران تمامی نگاه های خود را به سوی ساعت21 امشب دوخته اند تا با به پایان رسیدن جلسه بانک مرکزی آمریکا و با اعلام نرخ بهره بانکی و حتی مشخص شدن میزان تاثیرات آن بر روی بازارهای جهانی تصمیمات بهتری را در پیشبرد مبادلات خود اتخاذ کنند.

masoud5757

Registered User
لایک‌ها
0
گویا عده ای از عزیزان در این سات ناراحتن از ارزون شدن سکه !!!!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سایت طلا تیتر زده : نگاه طلا و دلار به ساعت 21 امشب
منظورش چیه؟ قراره چی بشه؟

نگاه طلا و دلار به ساعت 21 امشب

کد خبر: 4384 تاریخ ثبت: 05 بهمن 1390 ساعت 16:24 تعداد بازدید: 6413 مرتبه
بسیاری از سرمایه داران تمامی نگاه های خود را به سوی ساعت21 امشب دوخته اند تا با به پایان رسیدن جلسه بانک مرکزی آمریکا و با اعلام نرخ بهره بانکی و حتی مشخص شدن میزان تاثیرات آن بر روی بازارهای جهانی تصمیمات بهتری را در پیشبرد مبادلات خود اتخاذ کنند.

اگر نرخ رو بالا ببرن قیمت اونس سقوط میکنه.اگر پایین بیارن قیمت اونس بالا میره
به نظر میاد میخوان نرخ بهره رو کم کنن

vista2007

Registered User
لایک‌ها
32
قيمت فروش سکه در بازار ايران(تومان)-ساعت به روز رسانی: 17:21 چهارشنبه 05/11/90
تمام سکه بهار آزادی طرح قديم: 830000
تمام سکه بهار آزادی طرح جديد: 815000
نيم سکه بهار آزادی : 410000
ربع سکه بهار آزادی : 205000
سکه يک گرمی : 90000
http://www.1.mesghal.com/

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
والله چی بگم...تو خبر که زده بود می خوان نرخ را تا حد صفر بیارن پایین....
خدا کنه وضعیت اونس باز افزایشی بشه

اگر نرخ رو بالا ببرن قیمت اونس سقوط میکنه.اگر پایین بیارن قیمت اونس بالا میره
به نظر میاد میخوان نرخ بهره رو کم کنن

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دقیقا!!!
بیچاره اون ادمایی که پولشون رو در اوردن و دادن طلا تا لااقل تو معیشتشون گرفتار نشن!
نمونش همین سایت های هم دست با دولت :http://20sms.com/faq.phpکه چه بدبختایی رو به روز سیاه نشوندن. امیدوارم لااقل اونس تا ماه های اتی افزایش چشم گیری داشته باشه تا حداقل ضرر رو مردم ساده بکنند.

اینا 100% قیمت دست خودشون بود دلال ها و همه چیز تحت نظر خودشونه فقط می خواستن با این شیوه کثیف نقدینگی رو از جامعه بیرون بکشن!!!!
از سیاست متنفرم!

ضرر که توی بلند مدت در کار نیست , مگه میشه یه جنسی توی ایران یه قیمتی رو لمس کنه و دیگه به اون قیمت برنگرده اونم توی این شرایط , یعنی تحریم ارزش پول ملی مارو زیاد کرد؟؟ نه ! فعلا یه شوک در جهت کاهش بهش دادن تا چند وقت بتونن نگهش دارن خدا میدونه.

بعد جالبه ملت فکر میکنن الان ارزون شده !!

دلار 1900 تومنی ارزونه؟
دلاری که چند ماه پیش 1300 بود کلی سرو صدا میکردیم که چرا اینقدر گرون شده.
اینا خوب بلدن به تب بگیرن به مرگ راضیمون کنن , ما هم زود راضی میشیم.
الان خوشحال میشیم مثلا دلار شد 1700 !!
توی تلویزیونم الان میاد میگه قیمت دلارو دویست سیصد تومن ارزون کردیم !! باریکلا به ما !!

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
ولی من حاضر نیستم ضرر کنم حتی اگر به قشر کم درامد هم فشار بیاد
چرا دولت جبران این فشار را نکنه
چرا ما باید قصاص ندونم کاریهای این دولت را بدیم؟
چرا با سرمایه مردم بازی می کنه؟

هرچند که تا الان هم ضرر نکردم و سکه ها مو رو نرخ 550 گرفتم ولی بازم دعا می کنم سکه از 1500000 هم بگذره

من حاضرم ضرر بکنم اما قیمتها برگرده تا قشر متوسط و پایینتر بهشون این همه فشار وارد نشه.

بالا