• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
سلام خیلی مشتاقم که در شرایط فعلی ببینم تحلیلهای جناب anony , pooli برای آینده چیه؟چون به نظرم تحلیلهای ارزشمندی ارائه میدن.ممنون

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
جدال نداره، مگه میخواید نظرتون رو به هم تحمیل کنید؟ الان دیگه دیدگاه ها بیان شده، از اینجا به بعدش رو بپسارید به گذشت زمان، آینده همه چیز رو مشخص میکنه. فقط پست هاتون رو پاک نکنیدا!!!

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
نه فقط برام يه سوال پيش اومده بود كه چرا براي يكي به حساب 262... واريز كردن يكي به حساب شماره فيش واريزي
ممنون از پاسختون

من تو فيش شماره حسابي رو كه گفتن نوشتم ولي تو ماشين نويسيش شماره حساب رو شماره فيش نوشته
حالا اگه قيمت پيش فروش بياد پايين ميشه با همون قيمتي كه خريديم پول رو پس بگيريم يا نه؟
ضمنا قيمت سكه طرح جديد رو تو بازار زده 845 تومن

boro_baba1

Registered User
لایک‌ها
72
شما ها که اینقدر بچه گانه بحث میکنید چرا رو یه همچین چیز سختی سرمایه گذاری کردین؟

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
بهمني ديد سه بعدي باحالي داري
حباب سكه سكه وجود داره! باد حباب سكه خالي ميشه! حباب رو تخليه كنيم! حباب ميپكه!

دوستان زود قضاوت نكنيد تا يكمي قيمتا ميره بالا اونايي كه پيش بيني كردن نظراتشون شروع ميشه و تا قيمت مياد پايين مخالفان موج نظراتشون به راه ميفته
در نهايت اين نوسانهاي بازار به نفع دلالها هست كه برخي از اونا در بدنه دولت هم نفوذ كردن و تا نوسان نباشه اونا سودي نميبرن
گاهي با اعلام اخباري از طرف مسئولين اين ريزش قيمتها اتفاق ميفته اما بعد از مدتي مشخص ميشه كه وعده ها خيلي عملي نبوده و اين بار موج شديدتري از افزايش قيمت داريم نمونه ش هم وقتي بود كه بهمني اعلام كرد حباب 80 هزار تومني سكه رو تخليه ميكنيم و قيمتها يكي دو روز پايين اومد اما بعد كه مشخص شد وعده خيلي عملي نبوده و سكه هاي بانكي بيشتر به دست دلالها و سفته بازها افتاده قيمتها شديدتر بالا رفت
از طرفي وقتي قيمت سكه به طور احساسي يكروزه 200 تومن بالا ميره هميشه انتظار اين هست كه قيمتها مجددا افت كنه و اون افرادي كه مثلا سكه رو با حباب 200 هزار تومني خريدن طبيعتا احتمال ضرر اونها در كوتاه مدت بيشتره
خبر افزايش نرخ سود بانكها هم همونطور كه انتظار ميرفت ميتونست كمي شيب افزايش قيمتها رو كمتر كنه كه البته حالا براي قضاوت زوده و بايد منتظر موند و ديد به چه صورت اجرا ميشه

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
قیمت دلار به نظرتون چند میشه .
؟؟؟
اگر جو روانی همینطور باشه شاید خرید به 1600 برسه و ثابت بمونه...
اگر باز اروپا یا امریکا تحریم جدیدی اعمال کنن دوباره بالا میکشه

در نهایت ثبات زیاد روی قیمتهای 1500 یا 1600 یا 1700 باعث رکود میشه و قیمتها به تدریج کم میشه

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
من تو فيش شماره حسابي رو كه گفتن نوشتم ولي تو ماشين نويسيش شماره حساب رو شماره فيش نوشته
حالا اگه قيمت پيش فروش بياد پايين ميشه با همون قيمتي كه خريديم پول رو پس بگيريم يا نه؟
ضمنا قيمت سكه طرح جديد رو تو بازار زده 845 تومن
دوست عزيز نگران نباش براي همه همينطوره شماره حساب اصلي ظاهرا 26204601 يا يه چيزي تو همين مايه هاس ولي بانكها پول رو به حساب موقت مثلا شماره فيش يا شماره هاي ديگه واريز ميكنن كه احتمالا مبالغ رو يكجا بعدا به اين حسابها ميريزن
قيمتپيشفروش خيلي بعيده كم بشه چون همه ميان پولشونو پس ميگيرن ميرن تو پيشفروش جديد شركت ميكنن

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
سکه یک گرمی حباب منفی داره. الان صرافی ها میفروشنش؟

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
اعصاب ندارید ها

چه خبره

خب فواره تا یه جایی میره بالا بعد میاد پایین دیگه

بازار همینه دیگه

یه روز بالاس

یه روز پایین

سودشم که تو جیب دلال هاس

اگه کسی تو این بازار ضرر میکنه مقصر خودشه

چون وارد بازاری شده که توش تجربه نداشته

به دین و مذهبه همدیگه چیکار دارید

درباره سکه حرف میزنید یکی میگه مسلمون یکی میگه زرتشت

یکی میگه ساندیس بخور

چه خبره اینجا

حالا نظرتون در مورد قیمتها چیه ؟؟!!!

با توجه به پایین اومدن اونس
من فک میکنم هنوز 50 60 تومن جا داره بیاد پایین نظرتون چیه؟

arashaj74

Registered User
لایک‌ها
1,070
دوستان 100% مطمئن باشن قیمت سکه زیر 700 نمیاد.قیمت تموم شده پیش فروش 4 ماهه 660 تومنه که اگه طرف بخواد در حد سود بانکی هم سود کنه باید 700 بفروشه.پیش بینی من اینه که از الان تا عید قیمت سکه بین 700 تا 800 بازی میکنه.حیف سکه های 546 تومنی که 100 بار گفتم بخرید و گوش نکردید

anony

Registered User
لایک‌ها
48
سلام

1- هنوز که از دسته گل جدید پرده برداری نشده. خیلی اقوال مختلف هست و یک جا نوشتن رئیس جمهور(خیلی قانونی) مصوبه شورای پول و اعتبار رو تصویب کرده. یک طرف دیگه وزیر اقتصاد آمده و ذرت پرانی کرده و گفته کمترین نرخ بهره قراره 21% بشه، مابقی هم به فراخور احوالشون حرفهایی زدن. از جمله یک مقام دونپایه بانک مرکزی بنام بهمنی که اونم بیچاره یکی بالاخره جدیش گرفته و گویا باهاش مصاحبه کرده.

دوستان، فعلا قضیه همون فیله است توی تاریکی. هر کس دست زده، یکی به خرطومش دست زده میگه درازه، یکی به پاش، میگه کلفته. یکی هم مثل بهمنی دستش خورده به یک جای دیگه میگه بو میده :D

2- بنظر من که دولت یک موقعیت روانی ایجاد کرده و دوستان 7000 تومنی هم در این تاپیک کم نگذاشته اند و بالاخره در ازای دستمزد آبمیوه فعالیت بسزایی کرده اند. ولی از من بشنوید که عجله نکنید ! دیگران هم که درآمدی از بابت پست زدن ندارند(مثل من و خیلی دیگه) صبر می کنیم تا بازارها به تعادل برسه.
من خودم آخرین سکه ای که خریدم نیم بوده به قیمت 301.

3- من که بعید میدونم مصوبه مخفی بانک مرکزی تهش سوراخی نداشته باشه، ولی به فرض که شایعات درست باشه و دولت سیاستش رو یک شبه 180 درجه برعکس کرده: تابحال اخطاریه می فرستاد برای موسسات مالی و بانکها که دارید تخلف میکنید و درصد بالا سود میدهید و خلاف سیاستهاست و ...
حالا گویا کف میخواهند بگذارند برای نرخ بهره ها. که برای یکساله 21% همه بانکها موظفند بدهند و برای بقیه اش(2 ساله و بیشتر) مختارند هر چقدر که خواستند.

این است مملکت گل و بلبل ما ! این است سیاست ما که عین دیانت ماست. زنده باد همان که گفت اقتصاد مال خر است. اگر مال خر نیست، اینها که اقتصاد دستشان افتاده، کیانند؟؟؟؟

4- کلا این مصوبه اثری جز روانی نداره. بنظرم اخرین تیر ترکش دولتیون است. اگر مقاله امروز دکتر عبده که کپی کردم را بخوانید متوجه خطری شدن وضعیت بانکها و بدهیشان به بانک مرکزی شده اید. این مصوبه یا برای جلوگیری از ورشکستگی سیستم بانکی و بعنوان یک ترمز خطر استفاده شده.
دومین حالت اینه که گفتن حالا که پایین آوردن نرخ مشکل را حل نکرد، ببریم بالا ببینیم چه اتفاقی می افتد.

البته نظر من به دومی نزدیکتر است !

5- صبر داشته باشید. اقتصاد هزاران چهره دارد، ولی در بازی سیاست اقتصادی بین مردم و دولت، دولت همیشه بازنده است. این را از نشانه ها می گویم: مشکل اقتصاد ما، خود دولت و دخالت در بازارهاست. اگر دولت می آمد و می گفت: من کنار می روم و در صحنه اقتصادی بعنوان یک بازیگر حضور نخواهم داشت، آنوقت یک چیزی. ولی الان با اینکه "نسخه" خوب بنظر می رسد(کیست که نداند با دستکاری yield curve می توان تاثیر خوبی روی تورم گذاشت؟) ولی دست قدرتمند دولت قرار است این دستور را اجرا کند. هیچ چیز عوض نشده. همچنان دولت بازیگر اصلی است و متاسفانه دخالت دولت باز هم فاجعه خواهد آفرید.

6- من فعلا خرید نمی کنم ولی امیدوارم دولت در حدی بتواند نرخ ها را پایین بیاورد که موقعیت خرید مناسبی بوجود بیاید. فعلا شرایط خیلی نوسانی است و من خطر نمی کنم. هر وقت موقع خرید بود، نظر خودم را برای آنها که برایشان اهمیت دارم اعلام می کنم.

<^>(-_-)<^>

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در جهت افزایش Signal to Noise Ratio این بحث، که همزمان با نزول مقطعی قیمت و هجوم سربازان گمنام، با نزول مواجه شد:

بازار به طور مقطعی قسم رو باور کرده، اما به زودی دم خروس نمایان شده و این بار ضربه شدیدتر خواهد بود...

هوشمندان از این فرصت برای خرید استفاده می کنند.

پیروز باشید

farhad_persona

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
21
اگر جو روانی همینطور باشه شاید خرید به 1600 برسه و ثابت بمونه...
اگر باز اروپا یا امریکا تحریم جدیدی اعمال کنن دوباره بالا میکشه

در نهایت ثبات زیاد روی قیمتهای 1500 یا 1600 یا 1700 باعث رکود میشه و قیمتها به تدریج کم میشه

دوست عزیز خیلی خوشبین هستی. من که از خدامه دلار بشه 1100 تومن تا همه چی گرون نشه اما با این شرایط که پیش اومده خیلی بعیده.
در دراز مدت دلار گرون تر هم میشه و الان صحبت از دلار 3 هزار تومنی هم هست.
به هر شکل دولت ظاهرا نه میتونه و نه میخواد دلار رو پایین بیاره.

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
+1
همین امروز صبح شاهد بودم مردم بدبخت سکه یک میلیونی چند تا چند تا میخریدن .ای خدا آیا راه فراری هست؟!!

حقشونه ضرر کنن
همه جای دنیا یه چیزی که میره بالا ملت نمیخرن تا بیاد پایین اینجا برعکسه!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
دوست عزیز خیلی خوشبین هستی. من که از خدامه دلار بشه 1100 تومن تا همه چی گرون نشه اما با این شرایط که پیش اومده خیلی بعیده.
در دراز مدت دلار گرون تر هم میشه و الان صحبت از دلار 3 هزار تومنی هم هست.
به هر شکل دولت ظاهرا نه میتونه و نه میخواد دلار رو پایین بیاره.
من اصلا عدد 1100 روبه کار بردم؟ تحلیل خیالی که نمی کنیم
خیلی ها نگران بودن سرمایشون با سود 10-15 درصد از بین بره.نرخ 21 باعث میشه یکم خیالشون راحت تر بشه و قسمتی از نقدینگی بازار طلا و ارز برگرده به بانک!!! مگر اینکه باز شوک از طرف غربی ها داده بشه

حالا شما میگی نمیشه.مشکلی نیست.ولی حرف تو دهن من نزار و 1100 رو من هیچوقت نمیگم

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
همه جای دنیا یه چیزی که میره بالا ملت نمیخرن تا بیاد پایین اینجا برعکسه!

دقیقا! همه ما داریم دولت رو همه جوره حمایت میکنیم بعد میگیم همه چی تقصیر دولت! تا کی آخه!

ali_nioton

Registered User
لایک‌ها
156
امروز ملت اسگل دهن ما رو سرویس کردن بسکه اومدن پول ور داشتن

همه هم عین آمار صاف میرفتن بانک ملی برا پیش خرید سکه

بقال و چقال و سبزی فروش و جیگرکی و ...

حالا دوباره فردا میشنون سکه ارزون شده سودا رفته بالا دوباره همشون برمیگردن میان

خداییش دهنه بانکها رو تو این 7 8 10 روزه سرویس کردن

این ا . ن که خدا بگم ... کنه اگه همون اول موافقت میکرد نه

دهن ما سرویس میشد نه این همه مردم بد بخت

د مورد افزایش سودم همین امرو امار گرفتم یه سری موسسات سو یک سالشونو بردن رو 24 درصد

این وسط کلی از مردم که قرارداد های بلند مدت داشتن با کلی ضرر

قرارداد هاشونو به هم زدن

فقط یه سری دلال دلارو سکه سود کردن

بالا