• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
جناب anony بازهم ممنون از حضورتون و صدالبته تحلیلهای موشکافانه تون:)

منتظر نظرات بعدیتون هستم.

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191
سلام

1- هنوز که از دسته گل جدید پرده برداری نشده. خیلی اقوال مختلف هست و یک جا نوشتن رئیس جمهور(خیلی قانونی) مصوبه شورای پول و اعتبار رو تصویب کرده. یک طرف دیگه وزیر اقتصاد آمده و ذرت پرانی کرده و گفته کمترین نرخ بهره قراره 21% بشه، مابقی هم به فراخور احوالشون حرفهایی زدن. از جمله یک مقام دونپایه بانک مرکزی بنام بهمنی که اونم بیچاره یکی بالاخره جدیش گرفته و گویا باهاش مصاحبه کرده.

دوستان، فعلا قضیه همون فیله است توی تاریکی. هر کس دست زده، یکی به خرطومش دست زده میگه درازه، یکی به پاش، میگه کلفته. یکی هم مثل بهمنی دستش خورده به یک جای دیگه میگه بو میده :D

2- بنظر من که دولت یک موقعیت روانی ایجاد کرده و دوستان 7000 تومنی هم در این تاپیک کم نگذاشته اند و بالاخره در ازای دستمزد آبمیوه فعالیت بسزایی کرده اند. ولی از من بشنوید که عجله نکنید ! دیگران هم که درآمدی از بابت پست زدن ندارند(مثل من و خیلی دیگه) صبر می کنیم تا بازارها به تعادل برسه.
من خودم آخرین سکه ای که خریدم نیم بوده به قیمت 301.

3- من که بعید میدونم مصوبه مخفی بانک مرکزی تهش سوراخی نداشته باشه، ولی به فرض که شایعات درست باشه و دولت سیاستش رو یک شبه 180 درجه برعکس کرده: تابحال اخطاریه می فرستاد برای موسسات مالی و بانکها که دارید تخلف میکنید و درصد بالا سود میدهید و خلاف سیاستهاست و ...
حالا گویا کف میخواهند بگذارند برای نرخ بهره ها. که برای یکساله 21% همه بانکها موظفند بدهند و برای بقیه اش(2 ساله و بیشتر) مختارند هر چقدر که خواستند.

این است مملکت گل و بلبل ما ! این است سیاست ما که عین دیانت ماست. زنده باد همان که گفت اقتصاد مال خر است. اگر مال خر نیست، اینها که اقتصاد دستشان افتاده، کیانند؟؟؟؟

4- کلا این مصوبه اثری جز روانی نداره. بنظرم اخرین تیر ترکش دولتیون است. اگر مقاله امروز دکتر عبده که کپی کردم را بخوانید متوجه خطری شدن وضعیت بانکها و بدهیشان به بانک مرکزی شده اید. این مصوبه یا برای جلوگیری از ورشکستگی سیستم بانکی و بعنوان یک ترمز خطر استفاده شده.
دومین حالت اینه که گفتن حالا که پایین آوردن نرخ مشکل را حل نکرد، ببریم بالا ببینیم چه اتفاقی می افتد.

البته نظر من به دومی نزدیکتر است !

5- صبر داشته باشید. اقتصاد هزاران چهره دارد، ولی در بازی سیاست اقتصادی بین مردم و دولت، دولت همیشه بازنده است. این را از نشانه ها می گویم: مشکل اقتصاد ما، خود دولت و دخالت در بازارهاست. اگر دولت می آمد و می گفت: من کنار می روم و در صحنه اقتصادی بعنوان یک بازیگر حضور نخواهم داشت، آنوقت یک چیزی. ولی الان با اینکه "نسخه" خوب بنظر می رسد(کیست که نداند با دستکاری yield curve می توان تاثیر خوبی روی تورم گذاشت؟) ولی دست قدرتمند دولت قرار است این دستور را اجرا کند. هیچ چیز عوض نشده. همچنان دولت بازیگر اصلی است و متاسفانه دخالت دولت باز هم فاجعه خواهد آفرید.

6- من فعلا خرید نمی کنم ولی امیدوارم دولت در حدی بتواند نرخ ها را پایین بیاورد که موقعیت خرید مناسبی بوجود بیاید. فعلا شرایط خیلی نوسانی است و من خطر نمی کنم. هر وقت موقع خرید بود، نظر خودم را برای آنها که برایشان اهمیت دارم اعلام می کنم.
لطفا تحلیل هاتون را همینجا اعلام کنید تا افراد بیشتری بهرمند شوند
ممنون

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
حق با شماست وظیفه دولت اینه ولی تو مملکتی که یه روز قیمت دلار 2300 باشه روز دیگه 1700 روز دیگه 3000 نشون از بی مدیریتی مسئولان داره گناه اونایی که برای حفظ ارزش پولشون که هر روز 40 درصد ازش کم میشه چیه؟
احسنت بر شما اقا مهدی گل از تهران. دقیقا من که از پایین اومدن قیمت دلارو سکه خیلی خوشحالم. اگه همین وضعیت قیمت دلار ادامه پیدا میکرد تورم بسیار شدیدی داشتیم که الحمد لله مثل اینکه فعلا کنترل شده. فقط امیدوارم مقطعی نباشه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
20SMS.com
این چی بود
17000 نفر کمک خواسته بودن
به جای اینکه با سرمایشون کار کنن میدنشون طلا و سکه

omid javan

Registered User
لایک‌ها
0
1

2- بنظر من که دولت یک موقعیت روانی ایجاد کرده و دوستان 7000 تومنی هم در این تاپیک کم نگذاشته اند و بالاخره در ازای دستمزد آبمیوه فعالیت بسزایی کرده اند. ولی از من بشنوید که عجله نکنید ! دیگران هم که درآمدی از بابت پست زدن ندارند(مثل من و خیلی دیگه) صبر می کنیم تا بازارها به تعادل برسه.
من خودم آخرین سکه ای که خریدم نیم بوده به قیمت 301.

3

در اینکه ساندیس خورهای 7000 تومانی یه مشت لاشخور بی صفت هستن که حتی حاضرن جسمشون رو هم به ساعتی 7000 تومان بفروشن شکی نیست ولی باید دید اونایی که ادعای بیطرفی میکنن و میگن بی هیچ درآمدی و هیچ توقعی اینجا پست میزارن از کی خط میگیرن و به کجا وصلن.
کم نیستن امثال اینا که با چرندیات به ظاهر کارشناسانه خودشون جو رو بحرانی میکنن تا خودشون بیشتر سود ببرن.
خوب معلومه که نیم سکه رو خریدن 300 تومان و وقتی 530 شده نفروختن به طمع سود بیشتر و حالا که قیمتها افت کرده از سوزش زیاد میان اینجا یه مشت خزعبلات رو تحویل بقیه میدن به عنوان نظرات کارشناسی و یه مشت هم با به به و چه چه بهشون پر و بال میدن.

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
من 7000 میخوام .چه جوریه باید کجا بریم باید بسیجی باشیم .هاهاهاها.نمیشه حقوق منو به دلار بدن

جریان این 7000 چیه همه ازش صحبت میکنید و ایول ایول میکنید ؟ بگید منم بدونم ! :rolleyes:

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
...دم تو اين شانس بد خودم و اقتصاد پكيده اين مملكت
چند تا اوراق مشاركت رو رفتم فروختم با پولش سكه پيش خريدم
الان نوشته سود اوراق مشاركت رفته رو 20 درصد
بد شانس تر از من ميشه؟
من كه متن اين سايت رو كامل نفهميدم ، سود اوراق مشاركت قبلي هام 20 درصد ميشه يا نه؟
خبرآنلاین - متن کامل بسته سیاستی بانک مرکزی
اين فرم پيش خريد رو كه از بانك گرفتم پرش كردم و گذاشتم رو ميز كه برم از خود پرداز پول بردارم
پول گرفتم از خودپرداز ديدم فرمه نيست
تمام اطلاعاتم رو هم تو فرمه نوشته بودم
ميترسم يكي سو استفاده كنه ازشون

جون من يكي بگه اشتباه كرديم پيش خريديم؟
خواهشا اگه وارديد بگيد

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سکه 400 میره روش تی وی هیچی نمیگه. 200 تومن اومده پائین ببین چطوری با آب و تاب میگه. همچین میگه انگار اومده واسه 400 تومان

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
خب الحمد لله و المنه سکه طرح جدید (طرح منقش به تصویر حضرت امام) به 7900000 ریال کاهش یافت.......

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
امروز همه سر به سر طلا فروشا تو بازار میذاشتن هی بهشون با تمسخر میگفتن چند شد...خدا به دادشون برسه چون اونا تو هر نرخی که بفروشن بلافاصله خرید میکنن .
دوست من که تو کار خرید و فوش سکست میگفت 10 میلیون ضرر کردم حالا اون یه جوون 25 سالست که سرمایه زادی هم نداره.

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
...دم تو اين شانس بد خودم و اقتصاد پكيده اين مملكت
چند تا اوراق مشاركت رو رفتم فروختم با پولش سكه پيش خريدم
الان نوشته سود اوراق مشاركت رفته رو 20 درصد
بد شانس تر از من ميشه؟
من كه متن اين سايت رو كامل نفهميدم ، سود اوراق مشاركت قبلي هام 20 درصد ميشه يا نه؟
خبرآنلاین - متن کامل بسته سیاستی بانک مرکزی
اين فرم پيش خريد رو كه از بانك گرفتم پرش كردم و گذاشتم رو ميز كه برم از خود پرداز پول بردارم
پول گرفتم از خودپرداز ديدم فرمه نيست
تمام اطلاعاتم رو هم تو فرمه نوشته بودم
ميترسم يكي سو استفاده كنه ازشون

جون من يكي بگه اشتباه كرديم پيش خريديم؟
خواهشا اگه وارديد بگيد

سود قراردادهاي قبلي كه تغيير نميكنه قراردادهاي جديد با نرخهاي جديد

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
ممکنه این کاهش قیمت مقطعی باشه تا زمانی که ارز رو 2000 باشه نمیشه حساب کرد هر وقت دلار اوردن زیر 1400 1300 اون وقت قطعی میشه گفت قیمتش رو چند ثابت میمونه

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
امروز همه سر به سر طلا فروشا تو بازار میذاشتن هی بهشون با تمسخر میگفتن چند شد...خدا به دادشون برسه چون اونا تو هر نرخی که بفروشن بلافاصله خرید میکنن .
دوست من که تو کار خرید و فوش سکست میگفت 10 میلیون ضرر کردم حالا اون یه جوون 25 سالست که سرمایه زادی هم نداره.
امان از جو که وقتی میگیره بیچاره میکنه من نه فروختم نه خریدم از گرون شدن هم خوشحال نشدم اما خوشحالم که داره میاد پایین چون گرونی سکه و ارز یعنی بی ارزشی ریال که تاثیر منفیش تو تمام ابعاد زندگیمون احساس میشه ایکاش 2باره دلار بشه 7 تومان طلا مثقالی 70 تومان !

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
دلار پایین 1300 نره خوشحالی نداره , اتفاقا ناراحتی داره !! مرگ تدریجیه اونجوری !!
ملت جو گیر شدن فکر میکنن چیزی اومده پایین !!
حالا میرفت میشد 3000 بعد میشد 2500 باز خوشحال میشدن.

Ghasem.M

Registered User
لایک‌ها
10
قيمت طلا در بازار جهانی در ساعت 21:48:46 به وقت تهران:

1700.54 $

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
من يه تومن پول لازمم شد امروز صبح 2 تا نيم فروختم 450
ولي يه ساعت بعد مثل اينكه اومد پايين
شانس اوردم :دي

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
افزایش نرخ سود بانکی فقط یه مسکنه بیشتر از 10 روز دوام نمی یاره
تک نرخی کردن دلار هم جواب نمیده چون دلار به اندازه کافی ندارند
.

dada_zebel

Registered User
لایک‌ها
57
آقای annony یه سوال دارم لطفا اگه وقتشو دارید کوتاه جواب بدید ممنون میشم
مصرف سرانه دلار ( مجموعا مسافرتی و تولید و ... ) در کشور چقدره
میخام بدونم اگه اینا اونطوری که میگن 100 میلیارد دلار ذخیره ارژی دارن اولا اینا همش به دلار که نیست ؟ یا هست ؟
ثانیا اگه اینا بیان مواد ضروری رو در مقابل نفت بگیرن و اصلاحا مصرف ارژی نداشته باشن در این موارد
اونوقت با کل ذخیره ارزی خودشون چند سال میتونن جولان بدن
اگه مرحمت بفرمایید و پاسخ بدید ممنون میشم

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
آقای annony یه سوال دارم لطفا اگه وقتشو دارید کوتاه جواب بدید ممنون میشم
مصرف سرانه دلار ( مجموعا مسافرتی و تولید و ... ) در کشور چقدره
میخام بدونم اگه اینا اونطوری که میگن 100 میلیارد دلار ذخیره ارژی دارن اولا اینا همش به دلار که نیست ؟ یا هست ؟
ثانیا اگه اینا بیان مواد ضروری رو در مقابل نفت بگیرن و اصلاحا مصرف ارژی نداشته باشن در این موارد
اونوقت با کل ذخیره ارزی خودشون چند سال میتونن جولان بدن
اگه مرحمت بفرمایید و پاسخ بدید ممنون میشم

دوست عزیز اول این که من فکر نمیکنم ذخیره ارزی 100 میلیون دلار باشه واقعا هست ؟
دوما من میدونم شما هم میدونید ذخیره ارزی رو نمیشه بریزی تو جیب مردم چون آخرش تموم میشه و این که ذخیره ارزی بیشتر ذخیره میشه برای کارهای اورژانسی مثلا جنگ

بالا