• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

avan

Registered User
لایک‌ها
207

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
سود قراردادهاي قبلي كه تغيير نميكنه قراردادهاي جديد با نرخهاي جديد

پس يعني طبق معمول من تو سرمايه گذاري ..د زدم و لعنت به اين شانس من
مردشور اين بدشانسي منو ببرن
يادش بخير دوره دبيرستان يك شعري ميخونديم در همين زمينه با اين مضموم
حالا ... ... ... .... ميخوا اينو بدوني كه ... ...ره
البته شعره كلمات بدي داشت كه نميشه اينجا بيان كرد

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
خب به نظر میرسه نتیجه سخنرانی اباما تاثیر خودش رو روی انس گذاشت

$ 1692.87

حالا ببینیم چه تاثیری روی برنامه های یوگی, ببخشید بهمنی و دوستان میزاره
مگه چی گفت؟؟

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
ديشب يكي تو اين تاپيك ميگفت بهمني رو گرفتن
كي بود؟

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
وقتي بانك مركزي تحريمه و پول نفت هند رو با طلا ميگيرن و نه دلار چه فرقي ميكنه كه دلار رو چند بزنن فقط من نميدونم پول نفتي كه تو اين 6 ماه به اروپا ميدن رو چجوري حساب ميكنن؟
اينا دارن دلار رو هم حذف ميكنن و اينا فرماليتس

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
باید منتظر تحولات چند روز آینده باشیم...
همه چیز بستگی به این داره که آیا موفق به تک نرخی کردن قیمت دلار خواهند شد یا نه؟ و در چه محدوده قیمتی... :rolleyes:
فعلا از نظر روانی و همچنین بالا بردن نرخ سود بانکی موفق به کاهش قیمت سکه تا 200 هزار تومان شده اند.
نرخ اونس جهانی را هم باید در نظر بگیریم... (+کمی افزایش داشته)

نظر شخصی و نه کارشناسانه!
تو دور قبلی برای خونه (با قیمت 546) سکه پیش خرید کردم... الان هم با این اوضاع اگه پول نقد داشتم برای خرید سکه ریسک نمی کردم. :f34r:

saeed31861

Registered User
لایک‌ها
24
یک سوال
تاثیر ارز تک نرخی بر قیمت طلار چیه؟
الان دلار دولتی دوروبره 1100 تومنه و نرخ دیگش 1400 که به صورت فرمایشی به صرافیها داده شده.
حالا وقتی تک نرخی میشه کدوم یکی حذف میشه؟
اگه قیمت رسمی 1400 بشه عملا 300 تومن میاد روش اینطور نیست؟پس دلار ازاد هم گرونتر میشه.
نمبدونم منطقی که گفتم درسته یانه.
لطفا نظر بدید

Last edited:

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
قیمت سکه و طلا بر اساس نرخ دلار آزاد (شناور) و قیمت اونس جهانی در بازار تعیین می‌شه (این اواخر هم به صورت هیجانی بالا رفت و به 1 میلیون تومان رسید)

بزار خیلی لری بگم! :blush:
الان چند نرخ مختلف داریم... مثل مسافرتی و بازرگانی... یه قیمت هم هست که شناوره یعنی همون آزاد که بازار تصمیم میگیره... اینا میخوان همه رو یکی کنن! مثلا 1420 ... یعنی هر کسی و هر چقدر لازم داشته باشه بانک مرکزی به قیمت 1420 تومان دلار در اختیارش قرار میده... اما این وسط یه اما و اگر های هم هست:
*گفتن برای ذخیره کردن، ارز را در اختیار کسی قرار نمی دن... از طرف دیگه هم طبق قوانین جدید نگهداری ارز و دلار (تا بیشتر از یه سقفی) جرم محسوب میشه... :blink:
...
پس این وسط اگه یکی مثلا 5 هزار دلار بخواد بخره و چال کنه! به کجا باید مراجعه کنه....؟ پس عملا تک نرخی کردن ارز بی معنا خواهد بود...؟؟؟ (خودم هم نمی دونم!) :wacko::eek:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من آخر نفهمیدم
الان سود کوتاه مدت بانک ها (تمامشون) 6% بوده الان چند شده !؟
طبق این:
خبرآنلاین - متن کامل بسته سیاستی بانک مرکزی
آیا شده 15.5 !؟

یا چی ؟

نه اون نرخ سود نیست. نسبت سپرده هست .
قبلاً هم همینطوری بوده
http://www.refah-bank.ir/portal/Upload/Modules/Contents/asset0/baste siyasati 90.pdf
حالا این نسبت سپرده چی هست اونا که واردن باید بیان بگن

iok59

Registered User
لایک‌ها
25
ويكيپديا نوشته سكه بهار ازادي 8.123 گرمه با عيار 21
تو سايت مثقال زده نرخ هر گرم 21 عيار 87960 تومانه كه ضربدر هم ميشه 714499.08 كه قيمت خالص سكه اس يعني بدون 4 درصد باج و مزد ساخت و...

اين لينكه عوامل نرخ سكه و طلا رو در ايران نوشته
سکه بهار آزادی - ویکی‌پدیا

البته من با تكيه به همين آمار و ارقام علمي بدبخت شدم :(

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
ماجراي اين 7000 چيه؟
می‌گن: سربازان جنگ نرم ساعتی هفت هزار تومان حقوق دریافت می کنند... الله و علم!

..............
دو نکته:
1.تو صحبت های وزیر اقتصاد گفته شد که سود تسهیلات 21% هست و بانک ها مجاز شده اند تا این سقف به مردم سود بدن... (مسلما باید پایین تر از 21% باشه...)
2.بهمنی هم گفته که نرخ دلار (مسافرتی، دانشجویی، درمان و...) را تک نرخی میکنه... و ارز برای ذخیره کردن در اختیار کسی قرار نمیگیرد... (پس نمیشه زیاد هم خوش بین بود)

anony

Registered User
لایک‌ها
48
تا زماني كه قرار باشه براي مردم تعيين تكليف بشه كه "ما تشخيص ميدهيم شما براي چه كاري به دلار احتياج داريد و براي چه كارهايي نداريد" و با محدوديت و ... مطمئن باشيد وضع فعلي برقراره و تشديد هم ميشه.

بازار خيلي هيجاني(300-400 تومن در عرض 2 هفته) بالا رفته بود و بديهيه كه به اخبار مثبت هم بصورت هيجاني واكنش نشون داده.

فقط مشكل دلار مسافري نيست(كه اون هم خودش كم تقاضايي نيست و دولت هم جلوش را به صورتهاي مختلف بسته: سهميه 2000 دلار براي هر نفر رو كرده 1000 دلار براي هر نفر و ضمنا محدوديت 1 سال رو هم كرده 2 سال ! يعني بايد 2 سال از مسافرت قبلي شما گذشته باشه تا بتونيد 1000$ بگيريد و اين البته در صورتيه كه 2 سال ديگه، اصلا بانك مركزي و همچين قانوني باشه كه بتونيد دوباره بگيريد)

افرادي كه فرزند خارج از كشور دارند و برايش بايد پول بفرستند، هيچ چاره اي جز بازار آزاد ندارند. كه اونهم به صدقه سر حضرات، غيرقانوني اعلام شده. خانمي را سراغ دارم كه براي پسرش در كانادا ميخواسته دلار بگيره(چون داشتند از خوابگاه بيرونش مي كردند بخاطر ندادن شهريه). رفته فردوسي و دلالها توي يك زيرزمين تنگ و تاريك بردنش كه اونجا معامله كنند اين هم ترسيده و آمده بيرون. ضمنا بسياري فعاليتهاي اقتصادي نيازمند تبديل پول در كشور هست و فقط وارد كننده هاي قانوني(كه اونهام بايد رانت مخصوص داشته باشند تا وارد ليست واردكنندگان بشن) نيستند كه نياز به دلار دارند. مثلا فردي ميخواد بره بيرون از كشور و خريد بكنه و با خودش بياره. آيا نبايد بتونه از بازار ريالش رو تبديل به دلار كنه و ببره خرج كنه؟ آيا نياز همه مردم به 1000$ هست در مسافرت خارج؟ شما توي ارزونترين كشور هم يك هفته بموني بيشتر از اين خرجته....

حماقت ته نداره و ديگه اينهام شور حماقت را درآورده اند. درباره آمار و ارقامي كه بانك مركزي درباره تورم ميده ميشه اعتماد كرد؟ آيا شما واقعا باور داريد كه تورم 17% هست؟ عكس ضميمه را ببينيد !!!! اينها كنار گوشمان در حال اتفاق است. حالا استقرا بزنيد:

405216_354598854567603_116263151734509_1275037_383829080_n.jpg

به آمار تورم بانك مركزي نمي شود اعتماد كرد ===> به آمار دارايي طلا و دلار بانك مركزي هم نميشود اعتماد كرد.

اينها يك مشت دروغگو هستند و مردم هم خوب دستشان را خوانده اند. مردم ايران دقيقا دندانهاي دولت را شمرده اند و بارها گفتم كه دولت در موقعيت آچمز با مردم قرار گرفته و "هر كار كه مي كند به ضررش تمام مي شود". دليلش صفها و دعواهاي ديروز در صفوف به هم پيوسته پيش خريد از بانك ملي هست. مردم بهترين راه را انتخاب كرده اند. ديگر نمي آيند در خيابان تظاهرات كنند كه با تك تيرانداز بزنيدشان. اعتمادشان سلب شده و به حرفهاي مسئولين هم اعتماد ندارند. حرف مردم(با زبان بي زباني) اين است: مگر نمي گوييد كرور كرور طلا دارم؟ بده، من متقاضي خريد هستم.

باور كنيد در دور دوم جا خواهند زد و پيش بيني همين چند روز پيش من پابرجاست بر اينكه دور دوم با سرعتي خيلي بيشتر از دور اول جمع خواهد شد. البته ممكن است بجاي كاملا جمع كردنش، قيمت را در حدي بياورند بالا كه ديگر به ريسكش نيارزد كه احتمالا هم همين اتفاق مي افتد. مثلا فكر كنيد بانك قيمت پيش خريد را بياورد بكند 750. شما حاضريد براي 100تا 150 تومن اختلاف، سكه تان را 6 ماه بسپريد دست دولتي كه معلوم نيست 6 ماه ديگر چه وضعيتي دارد؟ احتمال كودتا، حكومت نظامي و ... در شرايط فعلي اقتصادي اصلا اصلا بعيد نيست. اين تلاطم ها نشانه هاي خيلي بدي است. مراقب باشيد. از من مي شنويد، پيش خريد نكنيد. ولي اگر مثل من بدبين نيستيد و اعتماد مي كنيد هم انتخاب خودتان است. در هر صورت نقد نگه نداريد. حتي پيش خريد از نقد نگه داشتن بهتر است.

anony

Registered User
لایک‌ها
48
ضمنا عزيزان من :D، من عددي نيستم كه من را در پي.ام اينطور تيرباران مي كنيد. نه ادعاي تحليل گري دارم و نه لفاظي را بلدم. ولي راستش اونقدر در اين مملكت گل و بلبل و بازارهاي مختلف ايران و جهان بوده ام، كه بدانم چه اتفاقي در حال افتادن است. من به هيچ پي.ام و سوال شخصي جواب نمي دهم و از اين بابت هم بارها معذرت خواستم. خودتان شرايط را ببينيد و تحليل و انتخاب كنيد. تصميم نهايي با شماست. من فقط جهت بلندمدت را پيش بيني كرده و مي گويم.

در جايي كه يكسري دروغگو صاحب رسانه شده اند، من وظيفه خودم ميدانم جايي كه لااقل 2 نفر مي خوانندش اطلاع رساني صحيح كنم. اين را از صفحه اول روزنامه ايران امروز(5 شنبه) كپي ميكنم تا بدانيد در كجا زندگي مي كنيم و چه افرادي "تحليلگر" شده اند و من چرا در امضام نوشتم من روزنامه ايران را دوست ندارم :

"اغلب كارشناسان قيمت جهاني طلا سقوط را ناشي از تحريم هاي نفتي غرب عليه ايران دانستند"

اولا كه اونس خبر داريد كه صعود كرد در اثر سخنراني رئيس فدرال رزرو و عدم تغيير نرخ بهره تا 2014؟ اين از اين. پس اونس جهاني صعود كرد نه سقوط :lol: (اين 1 دروغ)
دوما هم كه سقوط سكه از 1 ميليون به 800 در اثر موج رواني دولت هست. بگذاريد مصوبه شوراي پول و اعتبار رونمايي بشه، آنوقت خواهم آمد و گندي كه زده اند را تشريح خواهم كرد. مطمئن مطمئن مي گويم كه تهش يك سوراخ خيلي بزرگ دارد. همه كارهاي بهمني همينطور است :D

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سلام برادر من میگه من حاضرم پولمو تو خونه موریانه بخوره ولی به بانک نسپارم .

. از من مي شنويد، پيش خريد نكنيد. ولي اگر مثل من بدبين نيستيد و اعتماد مي كنيد هم انتخاب خودتان است. در هر صورت نقد نگه نداريد. حتي پيش خريد از نقد نگه داشتن بهتر است.[/QUOTE]

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
نه اون نرخ سود نیست. نسبت سپرده هست .
قبلاً هم همینطوری بوده
http://www.refah-bank.ir/portal/Upload/Modules/Contents/asset0/baste siyasati 90.pdf
حالا این نسبت سپرده چی هست اونا که واردن باید بیان بگن
نسبت سپرده قانوني يعني درصدي از سپرده ها كه بانك ها موظفند نزد بانك مركزي سپرده گذاري كنند نرخ سودها احتمالا همون حدود 21 درصد است

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
از اين نوسانات 200 هزار تومني تو بازار ايران عاديه يه مسئولي مياد به مردم وعده ميده و اطمينان كه همه چي رو به راهه اما بعد از چند روز مشخص ميشه كه اون وعده ها هم توخالين و اثري ندارن موج جديد افزايش قيمت شروع ميشه
آرزوي همه ما ثبات اقتصاديه و خدا كنه كه دلار ارزون بشه و به ثبات برسه اما بعضيا خيلي زود جوگير شدن اصلا احتمال اينكه دلار با قيمت 1400 تومن بتونه تك نرخي بشه هست؟ احتمالا تو فرهنگ لغت آقايون تك نرخي يه معني ديگه اي ميده كه بعدا مشخص ميشه
نرخ بهره ها هم اگرچه ميتونه موثر باشه اما در مقابل اين رشد صد و چند درصدي قيمت طلا و ارز حرفي براي گفتن نداره و فقط شايد كمي شيب افزايش رو كمتر كنه

بالا