• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
اولین پست قیمت محور (یه چیز تو مایه های عدالت محور) امروزو من میزنم :

تمام جدید 820

تمام قدیم 800

نیم 400

ربع 200

دلار 1700....1900

..............................................................................................................

تو ایتالیا کشتی با ۴۲۰۰ سرنشین غرق میشود ۱۶ نفر کشته میشوند تو ایران کشتی با ۲۲ سرشین غرق میشود ۱۶ نفر کشته میشوند این یعنی اینکه ما از اروپا چیزی کم نداریم !

Last edited:

soheyl_ppc

Registered User
لایک‌ها
255
دوستان سکه بخر و سکه بفروش همه اینها جنگ زرگریه یه سری دانه درشت و دانه ریز این وسط بیچاره میشن و دولت خدمتگزار کسری بودجش تامین بشه که شب عیدی حقوق و پاداش کارمندان و کارانه های 400...500 میلیونی مدیران ارشد و نورچشمی پرداخت بشه دیروز رفتم بانک ملی پول بریزم به حساب دیدم در بانک باز نمیشه همه mp3 وایسادن که سکه بنویسن ببینید سر همین سکه ها چه کلاه گشادی سر ملت بره!

سروش ازادی

Registered User
لایک‌ها
2
ضمنا عزيزان من :D، من عددي نيستم كه من را در پي.ام اينطور تيرباران مي كنيد. نه ادعاي تحليل گري دارم و نه لفاظي را بلدم. ولي راستش اونقدر در اين مملكت گل و بلبل و بازارهاي مختلف ايران و جهان بوده ام، كه بدانم چه اتفاقي در حال افتادن است. من به هيچ پي.ام و سوال شخصي جواب نمي دهم و از اين بابت هم بارها معذرت خواستم. خودتان شرايط را ببينيد و تحليل و انتخاب كنيد. تصميم نهايي با شماست. من فقط جهت بلندمدت را پيش بيني كرده و مي گويم.

در جايي كه يكسري دروغگو صاحب رسانه شده اند، من وظيفه خودم ميدانم جايي كه لااقل 2 نفر مي خوانندش اطلاع رساني صحيح كنم. اين را از صفحه اول روزنامه ايران امروز(5 شنبه) كپي ميكنم تا بدانيد در كجا زندگي مي كنيم و چه افرادي "تحليلگر" شده اند و من چرا در امضام نوشتم من روزنامه ايران را دوست ندارم :

"اغلب كارشناسان قيمت جهاني طلا سقوط را ناشي از تحريم هاي نفتي غرب عليه ايران دانستند"

اولا كه اونس خبر داريد كه صعود كرد در اثر سخنراني رئيس فدرال رزرو و عدم تغيير نرخ بهره تا 2014؟ اين از اين. پس اونس جهاني صعود كرد نه سقوط :lol: (اين 1 دروغ)
دوما هم كه سقوط سكه از 1 ميليون به 800 در اثر موج رواني دولت هست. بگذاريد مصوبه شوراي پول و اعتبار رونمايي بشه، آنوقت خواهم آمد و گندي كه زده اند را تشريح خواهم كرد. مطمئن مطمئن مي گويم كه تهش يك سوراخ خيلي بزرگ دارد. همه كارهاي بهمني همينطور است :D

like like like

omidetoop

Registered User
لایک‌ها
6
صد در صد با حرفاتون موافقم
ضمنا عزيزان من :D، من عددي نيستم كه من را در پي.ام اينطور تيرباران مي كنيد. نه ادعاي تحليل گري دارم و نه لفاظي را بلدم. ولي راستش اونقدر در اين مملكت گل و بلبل و بازارهاي مختلف ايران و جهان بوده ام، كه بدانم چه اتفاقي در حال افتادن است. من به هيچ پي.ام و سوال شخصي جواب نمي دهم و از اين بابت هم بارها معذرت خواستم. خودتان شرايط را ببينيد و تحليل و انتخاب كنيد. تصميم نهايي با شماست. من فقط جهت بلندمدت را پيش بيني كرده و مي گويم.

در جايي كه يكسري دروغگو صاحب رسانه شده اند، من وظيفه خودم ميدانم جايي كه لااقل 2 نفر مي خوانندش اطلاع رساني صحيح كنم. اين را از صفحه اول روزنامه ايران امروز(5 شنبه) كپي ميكنم تا بدانيد در كجا زندگي مي كنيم و چه افرادي "تحليلگر" شده اند و من چرا در امضام نوشتم من روزنامه ايران را دوست ندارم :

"اغلب كارشناسان قيمت جهاني طلا سقوط را ناشي از تحريم هاي نفتي غرب عليه ايران دانستند"

اولا كه اونس خبر داريد كه صعود كرد در اثر سخنراني رئيس فدرال رزرو و عدم تغيير نرخ بهره تا 2014؟ اين از اين. پس اونس جهاني صعود كرد نه سقوط :lol: (اين 1 دروغ)
دوما هم كه سقوط سكه از 1 ميليون به 800 در اثر موج رواني دولت هست. بگذاريد مصوبه شوراي پول و اعتبار رونمايي بشه، آنوقت خواهم آمد و گندي كه زده اند را تشريح خواهم كرد. مطمئن مطمئن مي گويم كه تهش يك سوراخ خيلي بزرگ دارد. همه كارهاي بهمني همينطور است :D

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
رفتم تا حساب سپرده ارزی با ریال باز کنم که به کشورم خدمت کرده باشم اول گفتن باز می کنیم بعد زنگ زد تهران که نرخ رو بپرسه گفتن شنبه اعلام می کنیم نرخ رو.خلاصه یه بارم که خواستیم پولامونو به بانک بسپاریم نشد.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
رفتم تا حساب سپرده ارزی با ریال باز کنم که به کشورم خدمت کرده باشم اول گفتن باز می کنیم بعد زنگ زد تهران که نرخ رو بپرسه گفتن شنبه اعلام می کنیم نرخ رو.خلاصه یه بارم که خواستیم پولامونو به بانک بسپاریم نشد.
احسنت !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
واقعا میخواستی بریییییییییییی؟اصلا ازت انتظار نداشتم .من میگم بدم موریانه بخوره تو میخوای بری بانک .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
هورسا واقعا متوجه منظورم نشدی؟
اگه حساب رو باز میکردن دو روز دیگه باید برای هر دلار 200 تومن سود میدادن مگه بده؟چون میخوان دلار رو تک نرخی کنن.یعنی تقریبا 20 درصد سود در عرض 2 روز شنبه هم می خواستم حساب رو ببندم.
واقعا میخواستی بریییییییییییی؟اصلا ازت انتظار نداشتم .من میگم بدم موریانه بخوره تو میخوای بری بانک .

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
آخه فکر کردی قبول میکنن عزیزم .به همین راحتی نیست که قوانینی میذارن که به نفع خودشون باشه .من بهت قول میدم اگه میرفتی میذاشتی و 2 روز بعدش میرفتی ببندی عمرا قبول میکردن .

هورسا واقعا متوجه منظورم نشدی؟
اگه حساب رو باز میکردن دو روز دیگه باید برای هر دلار 200 تومن سود میدادن مگه بده؟چون میخوان دلار رو تک نرخی کنن.یعنی تقریبا 20 درصد سود در عرض 2 روز شنبه هم می خواستم حساب رو ببندم.

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
یه بار تو بانک صادرات که دوستم سپرده طلا داشت اون 2 روزی که ارز رو تک نرخی کردن بهش گفتم حساب رو ببند.رفت حساب رو بست از شانسش 2 روز بعد هم قیمت ها برگشت به روال قبلی و رفت دوباره سپرده گذاری کرد.در ضمن تو قراردادی که هست نوشته هر موقعی که بخوای میتونی برداشت داشته باشی ولی اگه قبل از تاریخ سررسید باشه سودی تعلق نمیگیره و به نرخ مرجع هم پولت رو میدن.تازه اگه هم نمیدادن که بعید بود شنبه حسابمو می بستم فردا هم که تعطیل هست پس فقط 1 روز پولم بلا استفاده می موند که ارزشش رو داشت.البته می بینی که اونا زرنگترن و حساب باز نکردن.
آخه فکر کردی قبول میکنن عزیزم .به همین راحتی نیست که قوانینی میذارن که به نفع خودشون باشه .من بهت قول میدم اگه میرفتی میذاشتی و 2 روز بعدش میرفتی ببندی عمرا قبول میکردن .

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
باید دلار ببری
هیچ بانکی دلار نمی فروشه. بساطش یک سال پیش بسته شد.

بانک ها از شما زرنگترند

anony

Registered User
لایک‌ها
48
باز هم از صفحه اول روزنامه ايران(اين البته واقعي و درسته!):

حقوق معوق آزادگان پرداخت مي شود
- 25% حقوق معوق آزادگان تا پايان سال جاري به صورت نقد تامين شده و در اختيار دستگاه هاي اجرايي ذيربط قرار مي گيرد.
- وزارت اقتصاد و دارايي موظف شد 75% باقي مانده را در قالب سهام بانكها، شركتهاي پتروشيمي و پالايشگاه ها تامين كند و در اختيار آزادگان قرار دهد.

بعد بگيد دولت پول داره ! توان داره، پشتوانه داره. برخي وزارتخونه ها كه من خبر دارم، بجاي طلب هاي پيمانكارهاشون ساختمون و زمين ميدن. شهرداري هم همينطوره...

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
یه بار تو بانک صادرات که دوستم سپرده طلا داشت اون 2 روزی که ارز رو تک نرخی کردن بهش گفتم حساب رو ببند.رفت حساب رو بست از شانسش 2 روز بعد هم قیمت ها برگشت به روال قبلی و رفت دوباره سپرده گذاری کرد.در ضمن تو قراردادی که هست نوشته هر موقعی که بخوای میتونی برداشت داشته باشی ولی اگه قبل از تاریخ سررسید باشه سودی تعلق نمیگیره و به نرخ مرجع هم پولت رو میدن.تازه اگه هم نمیدادن که بعید بود شنبه حسابمو می بستم فردا هم که تعطیل هست پس فقط 1 روز پولم بلا استفاده می موند که ارزشش رو داشت.البته می بینی که اونا زرنگترن و حساب باز نکردن.

آره دقیقا اونا جایی نمیخوابن که آب زیرشون بره

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دیگه فایده ای نداره من می خواستم امروز سپرده گذاری کنم. چون شنبه نرخ مرجع گرون میشه ولی مطمئن باش حساب باز میکنن زنگ بزن بپرس.من یه ساعت پیش رفته بودم بانک.
اشتباه کردند. هر وقت گرفتی به ما هم بگو.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
این بازیا چیه تک نرخی چیه اگه راست میگن دلار بیارن به قیمت اولش 1200 چرا باید 1400 1500 بگیریم این خودش کلی تورم اورده
دوستان تقصیر خودممون هم هست ما عادت کردیم اول یه جنسی قیمتش خدا میشه بعد میخوان کمش کنند خیلی کم میارن پایین اما باز هم نسبت به قبل گرونه در انتها مردم هم کلی حال میکنند میگن ارزون شد درحالی که از قبلشم خیلی گرونتر این چه داستانیه

poole21

Registered User
لایک‌ها
47
به گفته یکی از کارمندانی که در بانک بوده و اقای annoy هم اشاره کرده این امار و ارقام مربوط به پیش فروش اول دروغ بوده !!!این یه نکته دیگه اینکه اینا اومدن تو قانون افزایش نرخ سود بانکی گفتن : تعيين نرخ سود سپرده‌ها به بانکها واگذار شده است که حداقل آن معادل نرخ تورم است که همون بیست ویک در صد هست خوب اینجا چند تا نتیجه گیری کرد ا1:اینا پذیرفتن که تورم بالای 21 % هستش 2: الا حاشیه نرخ سود تسهیلات به جز عقود مبادله ا ی( که اون هم مربوط به برادران قاچاقچی میشه:) افزایش پیدا میکنه که چه ضزبه ای میتونه به تولید کنندگان وارد کنه 3:اینا مجبورن یرای دادن سود بیشتر چون اقتصاد شکوفا نداریم پول بیشتر چاپ کنند یعنی تورم بیشتر 4:افزایش نرخ مرجع که حالا خودشون از تک نرخی شدن صحبت میکنن که به نظر من یک حرف عبث بیش نیست تا وقتی محدودیت ارزی وجود داره وخرید وفروش ممنوع هست اینو مطمین باشین اگه سکه به کمتر از 700ودلار کمتر از 1700 رسید فقط فرصت خرید هست ما در شرایط عادی به سر نمی بریم تحریمها از چند وقت دیگه خودشو نشون میده اینا اخرین برگ خودشونو رو کردن و اینم مطمن میگم نوشداروی بعد مرگ سهراب هست وتاثیری نداره (اگه هم تاثیر داشته باشه تا هفته دیگه هستش) انسم اگه کلوز روزانه خودش رو بالای 1670 ببنده که خیلی احتمالش بالاست از همین حالا باید بگه انس هم در کوتاه مدت چشم انداز 1800 و در بلند مدت 2200 رو میبینه )

anony

Registered User
لایک‌ها
48
خوب :happy: ، يكسري جزئيات مشخص شد. دوستان نرخي كه ازش صحبت ميشه(21%) نرخ عقود مشاركتي است(مثل وام جعاله يا اجاره به شرط تمليك). البته نرخ عقود مبادله اي 15% تعيين شده كه بانكها موظفند حداقل 20% وامهايي كه ميدن با نرخ مبادله اي(15) باشه(كه به رانتخواران و ... ميرسه و به من و شما همون 21% ميرسه!).

نكته خيلي مهم اينه كه برخي هول برشون داشته :lol: و فكر ميكنند اين نرخ سوديه كه بانك به حساب و سپرده ميده :D

نه دوستان‌ ! اين نرخيه كه باهاش به شما وام ميدهند ! نرخي كه براي سود حساب در نظر گرفته ميشه احتمالا بصورت متوسط چيزي شبيه اين خواهد بود(مگر اينكه ساختار مالي بانكهايي كه خون مردم رو توي شيشه كرده اند، عوض شود: بانكها بطور متوسط بيش از 6% نفع مي خواهند):

جاري: 8%
كوتاه مدت: 12%
يكساله: 15%
پنجساله: 19%

يعني كاري كه بانكهاي خصوصي مدتهاست مي كردند و اگر شما مثلا در سامان يا اقتصادنوين حساب ميداشتيد به همين شكل سود مي گرفتيد ! بنظرم يك افزايش 2-5% در نرخ سود حسابهاتون ميتونيد احساس كنيد(البته اگر حسابتون توي بانك دولتي بوده. اگر خصوصي بوده يا بدون تغيير خواهد بود براتون يا با تغيير 1~2%). خيلي ملايمه بنظرم :p. فقط دوست دارم وقتي بازار و مردم اين موضوع رو بفهمن عكس العمل مردم رو ببينم :lol::lol:

جزييات مصوبه شوراي پول و اعتبار
سود ۱4تا ۱۵درصد عقود مبادله‌اي و ۲۱درصد مشاركتي
فارس: يك مقام آگاه در بانك مركزي خبر داد: نرخ سود عقود مبادله‌اي بر اساس مصوبه اخير شوراي پول و اعتبار كه به تاييد رييس‌جمهور هم رسيده، بين 14 تا 15‌درصد و نرخ سود عقود مشاركت۲۱‌درصد خواهد بود. همچنين نرخ سود اوراق مشاركتي ۲۰‌درصد تعيين شده است. پيش از ظهر ديروز وزير اقتصاد از عدم مخالفت رييس‌جمهور با مصوبه شوراي پول و اعتبار كه تغييراتي را در نرخ سود سپرده‌هاي بانكي اعمال كرده است، خبر داد. بر اين اساس يك مقام آگاه در بانك مركزي از ساير بخش‌هاي مصوبه شوراي پول و اعتبار كه در ارتباط با تغييرات نرخ سود تسهيلات پرداختي و عقود مشاركت است، خبر داد. وي تصريح كرد: بر اساس مصوبه شوراي پول و اعتبار، نرخ سود عقود مبادله‌اي براي دوره بازپرداخت كمتر از دو سال 14‌درصد و براي دوره بازپرداخت بالاي دو سال 15‌درصد خواهد بود. وي افزود: همچنين نرخ سود تسهيلات مسكن مهر مانند قبل 11‌درصد است. اين مقام آگاه يادآور شد: نرخ سود عقود مشاركتي حداكثر 21‌درصد تعيين شده است و اوراق مشاركت هم با نرخ سود علي‌الحساب 20‌درصدي منتشر خواهد شد و در صورت عودت قبل از سررسيد، نرخ سود اين اوراق 18‌درصد خواهد بود. بنابراين گزارش، بانك‌ها بنا بر بسته سياستي- نظارتي سال 90 موظف هستند حداقل 20‌درصد تسهيلات پرداختي را در قالب عقود مبادله‌اي پرداخت كنند. پيش از اين گفته شده بود كه براساس مصوبه شوراي پول و اعتبار، بانك‌ها در تعيين نرخ سود سپرده‌ها به شرط رعايت نسبت‌هاي مالي، آزاد خواهند بود.

روزنامه شرق- خبر- پنجشنبه, 6 بهمن 1390

بالا