• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

webarts

Registered User
لایک‌ها
9
یکی می گفت سکه ارزون شده ولی طلافروشان و صرافی ها از فروش خودداری می کنند و فقط خریدارند. درسته یا نه؟

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای اعلام کرد از تاریخ 8/11/90 صرافان سراسر کشور مجازند با در نظر گرفتن هزینه های نقل و انتقالات ارزی نرخ فروش ارز را حداکثر 3 تا 5 درصد بالاتر از نرخ مرجع بانک مرکزی تعیین نمایند.

به گزارش فارس، این بانک طی بخشنامه ای به صرافان سراسر کشور اعلام کرد، در راستای اجرای سیاست یکسان سازی نرخ ارز از تاریخ 8/11/90 صرافان سراسر کشور مجازند با در نظر گرفتن هزینه های مربوط به نقل و انتقالات ارزی ، نرخ فروش ارز را حداکثر بین 3 الی 5 درصد بالاتر از نرخ مرجع بانک مرکزی تعیین نمایند .

ضمنا نرخ فروش نقدی ارز به صورت اسکناس نیز با در نظر گرفتن هزینه های تامین اسکناس ، حداکثر به میزان یک درصد بالاتر از نرخ مرجع این بانک خواهد بود .

صرافان سراسر کشور مکلفند، نسبت به ثبت دقیق اطلاعات مربوط به حواله ، اسکناس و هزینه های مربوطه در سامانه سنا اقدام نموده ،همچنین نرخ خرید و فروش ارز با شرایط فوق الذکر را بطور روزانه در تابلوی صرافی درج نمایند .

در دستورالعمل یاد شده تاکید شده است صرافانی که بخشنامه ابلاغی این بانک را از تاریخ 8/11/90 رعایت ننمایند، مجوز فعالیت آنها ابطال خواهد شد.

ا سلام
تو رو خدا اخبار درست گوش کنید. بهمنی قیمت ارز مسافرتی و ارزی که به واردکنندگانی که ثبت سفارش انجام میدادن یکی کرد.به این اقا باید گفت کلاه بردار قرن
میگید چرا ؟ گوش کنید
میزان ارز مسافرتی ما در سال شاید بشه 500 میلیون دلار که قیمتش در حدود 1400 بود که شد 1226
میزان واردات رسمی ما در حدود 90 میلیارد دلار بود که از 1100 شد 1226
یعنی اقا امد سود بانکی که قرار بود زیاد بشه از این راه جبران کرد هیچ کلی هم کلاه برداری از این ملت بد بخت کرد.
حالا این جماعت کاسب بازار که میرفتن کلی کالای قاچاق از این امارات میاوردن باید برن از بازاری که هیچ ارزی توش نیست و فقط ارز صادرات میاد اونجا چند بخرن خدا میدونه به نظر من دلار تو بازار ازد تا شب عید 4000 تومن رد می کنه و دولت هم دیگه هیچ ابزار کنترلی در دست نداره این غول بی شاخ دم پایین بیاره

vector2020

Registered User
لایک‌ها
67
قیمت سایت مثقال که اصلا تو بازار نبود

مثقال خودش عامل گرونی هست

سایت طلا قیمتاش نزدیکه بازاره

من همین الان از بازار اومدم

نیم سکه گرفتم
368 تومان

کسی هم سکه نمیخرید

همه فروشنده بودن

hrhadi5

Registered User
لایک‌ها
0
من حدود 2 ساعت پیش رفتم سکه بخرم روی تابلو تمام را زده بودند 730000 تومان ولی جالب اینجاست که هیچ کی سکه نه میفروخت و نه می خرید
3 چهار تا مقازه هم کلا مغازشونو بسته بودند

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سکه تمام رو به قیمت 700 تومن و ربع سکه به قیمت 175 تومن میفروختن.ولی من موندم ارز بخرم یا سکه و کی بخرم!!!تکلیف سکه بعد اینکه قیمت پیشفروش روز شنبه مشخص شد معین میشه تا حدودی.

R a x

Registered User
لایک‌ها
80
سکه تمام رو به قیمت 700 تومن و ربع سکه به قیمت 175 تومن میفروختن.ولی من موندم ارز بخرم یا سکه و کی بخرم!!!تکلیف سکه بعد اینکه قیمت پیشفروش روز شنبه مشخص شد معین میشه تا حدودی.
کجا آدرس بده من برم بخرم آدرس و تلفن ندی خیلی نامردی!

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
اره تو شهر ما هم اكثرن نميفروختن

این بازیا چیه . به نظرم باید مجوز یه سری از این صراف ها رو باطل کنن .
حاضرن به بهای به فنا دادن اقتصاد جیبشون رو پر پول کنن .

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام
داداش چن تا میخوای ؟
700 تومنه 10 تومنم سود من 710.
ربع سکه هم 175 +5 تومن .
دلارم بخوای 1650 .
پی ام بده البته تهران نیستم.
ولی تا فردا شب اگه بتونی بیای بهت میفروشم.
اگه خواستس پی ام بده.
کجا آدرس بده من برم بخرم آدرس و تلفن ندی خیلی نامردی!

kiachip

Registered User
لایک‌ها
100
جالبه............موقعی که سکه شده بود 1 تومان کلا رسانه به اصطلاح ملی بایکوت خبری بود و اصلا انگار نه انگار

اما حال که پایین اومده گوش فلک رو کر کردن اینقدر گفتن.حتی خواجه حافظ شیرازیم تو گور مطلع شد

حالم از این صدا و سیما و دیکتاتوری بهم میخوره

ببخشید اگه تند رفتم...آخه بدجور زده بود بالا

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
این بازیا چیه . به نظرم باید مجوز یه سری از این صراف ها رو باطل کنن .
حاضرن به بهای به فنا دادن اقتصاد جیبشون رو پر پول کنن .

دقیقا همینطوره. به نظر من بانک مرکزی با این صرافی ها خیلی راه میاد:hmm:

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
شک نکنید کار کردن از نشستن و حرص خوردن سر بالا و پایین رفتن سکه بهتره :D فقط با کلاس بگید" فست فود"

ما که کار میکنیم اگه یه سری از آقایونی هم که میان اینجا و میشینن حرف یامفت میزنن و پول میگیرن میذارن جیباشون و میان به همه توهین میکنن آخرم ناراحت میشن حرف حق میشنون
میرفتن سر کار و یه تکونی میدادن وضع مملکت الان خیلی بهتر از این بود و همچنین وضع من که حتی نباید به فکرم خطور کنه که از مملکتم برم .بعد اتفاقا ساندویچ فقط میخوام بدم .هایدا .

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
جالبه............موقعی که سکه شده بود 1 تومان کلا رسانه به اصطلاح ملی بایکوت خبری بود و اصلا انگار نه انگار

اما حال که پایین اومده گوش فلک رو کر کردن اینقدر گفتن.حتی خواجه حافظ شیرازیم تو گور مطلع شد

حالم از این صدا و سیما و دیکتاتوری بهم میخوره

ببخشید اگه تند رفتم...آخه بدجور زده بود بالا

رسانه ملی بهترین رسانه جهان است !

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
حالا الان قیمت سکه اومده پایین گوشت و لبنیات و ....چی میشههههههههههه؟اونارو هم میارن پایین یا نه؟

یادش بخیر ! سکه 80 تومنی !
چقدر بدبخت شدم (جمع نبستم کسی ناراحت نشه ) که سکه میشه 730 از خوشحالی نمیدم چیکار کنم !
فقط طلا بیاد پایین به بقیه چیزا کاری نداریم !
یه چند روز بیادطلا گرمی روی 50 تومن ممنون جناب بهمنی میشیم

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
سلام هورسا خانم از قیمت بازار تهران خبر دارین قیمت سکه و ارز؟

phoenix_i06

Registered User
لایک‌ها
175
کسی میتونه تحلیل کنه دقیقا چه اتفاقی افتاد؟

ارز مسافرتی قبلا میدادن الانم میدن
ارز برای واردات و گشایش اعتبار قبلا میدادن الانم میدن ولی گرانتر
قبلا اگر میرفتید بانک و میخواستید چنج کنید نمیشد، الانم نمیشه.
سود بانکی رو 5 درصد زیاد کردن و از طرفی ارزش پول ملی رو 10 درصد کم کردن کردن (دلار 1100 تومنی شد 1200 تومن)

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
کاری که کردن اینه به کسایی که نتونسته بودن ارز و سکه با قیمت خوب بخرن این فرصت رو دادن که خرید کنن .:D دستشون درد نکنه 1 ماه دیگم دوباره قراره سود کنیم.

سود بانکی رو 5 درصد زیاد کردن و از طرفی ارزش پول ملی رو 10 درصد کم کردن کردن (دلار 1100 تومنی شد 1200 تومن)

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598

دقیقا همینه !! فقط کلاه گشادی سر ملت گذاشتن الانم ملت خوشحالن فکر کردن به نفعشون شد !!
البته چند روز دیگه گندش در میاد !!

بالا