• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمايه گذاري روي سكه و طلا

forum_2010

Registered User
لایک‌ها
913
دلار رو روي 1400 نميشد تك نرخي كرد چه برسه به 1226
البته اميدوارم كه تك نرخي بشه اما فقط دلارهاي بانكي ظاهرا منظورشون بوده

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
قول میدم 10 روزم نکشه دوباره بازار از دستشون در بره.الان مردم ترسیدن .ولی اونایی که تو قیمتای بالتر خرید کردن الان با ضرر نبرن بفروشن فوقش از این به بعد 20 هزار تومن دیگه ضرر می کنن.محکم هرچی دارین رو بچسبین تا دم عید.من خودم تو تابناک از قول یه کارشناس خونده بودم که انتظار داشتن تا عید قیمت به 1 میلیون برسه ولی تعجب میکرد که چرا 2 مه زودتر به این قیمت رسیده.الان لینکش رو هم پیدا میکنم.

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
سجاد جان تمام 805 نیم 390 و ربع 203

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
نظرتون در مورد طلای کهنه و خریدش چیه ؟
نسبت به سکه به صرفه تره یا خیر؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
دلایل تکانه‌های شدید بازار سکه و ارز - Tabnak.IR | تابناك
قول میدم 10 روزم نکشه دوباره بازار از دستشون در بره.الان مردم ترسیدن .ولی اونایی که تو قیمتای بالتر خرید کردن الان با ضرر نبرن بفروشن فوقش از این به بعد 20 هزار تومن دیگه ضرر می کنن.محکم هرچی دارین رو بچسبین تا دم عید.من خودم تو تابناک از قول یه کارشناس خونده بودم که انتظار داشتن تا عید قیمت به 1 میلیون برسه ولی تعجب میکرد که چرا 2 مه زودتر به این قیمت رسیده.الان لینکش رو هم پیدا میکنم.

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
دقیقا همینه !! فقط کلاه گشادی سر ملت گذاشتن الانم ملت خوشحالن فکر کردن به نفعشون شد !!
البته چند روز دیگه گندش در میاد !!

همیشه همین طوری بوده عزیز

حالا بذار ببین همین قیمتی که گفته شده میدن یا نه

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72

علی حسینی قطع پیش فروش سکه بانک مرکزی و اعلام ‌شرایط پیش‌فروش جدید با افزایش قیمت را در افزایش افسار گسیخته قیمت‌ها موثر دانست و گفت: پیش‌بینی‌ها این بود که تا پایان سال قیمت سکه به یک میلیون تومان برسد اما با وضعیت کنونی به نظر می‌رسد این رکورد تا پایان هفته جاری ثبت شود.

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
چورو ؟
با ذکر مثال توصیح دهید ؟ :lol:

امروز یک بحثی بود بین دوستان
حالا گفتم مطرح کنم که کدومش بهتره ؟

من وقتی طلا گرمی 60 تومن بود همچو فکری کردم. یه بابایی بود، گفت طلای دست دوم رو گرمی 1000 تومن گرونتر از قیمت روز می ده. آخر هفته طلا شد گرمی 69 تومن. بعد رفتم باز سرش، گفت گرمی 3500 می گیره. :blink: در نهایت این مغازه داران محترم تا روی هر چیزی یه مبلغ قلمبه ثابتی نخورن راضی نمی شن، حالا چه وزن طلایی که می خری کم باشه، چه زیاد. در نتیجه هر چی می خری گنده تر باشه، (مثلا سکه تمام) ضرر کمتری می کنی. در ضمن چون اتحادیه اروپا فروش طلا و سنگ های قیمتی به ایران رو تحریم کرده، مزد ساخت طلا به شدت بالا رفته.

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
من وقتی طلا گرمی 60 تومن بود همچو فکری کردم. یه بابایی بود، گفت طلای دست دوم رو گرمی 1000 تومن گرونتر از قیمت روز می ده. آخر هفته طلا شد گرمی 69 تومن. بعد رفتم باز سرش، گفت گرمی 3500 می گیره. :blink: در نهایت این مغازه داران محترم تا روی هر چیزی یه مبلغ قلمبه ثابتی نخورن راضی نمی شن، حالا چه وزن طلایی که می خری کم باشه، چه زیاد. در نتیجه هر چی می خری گنده تر باشه، (مثلا سکه تمام) ضرر کمتری می کنی. در ضمن چون اتحادیه اروپا فروش طلا و سنگ های قیمتی به ایران رو تحریم کرده، مزد ساخت طلا به شدت بالا رفته.

طلای نو منظورم نیست
طلای شکسته که کارمزد و پول ساخت نداشته باشه

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
[h=6]http://www.facebook.com/mamlekate
[/h][h=6]حالا معنی این حرف امیر عباس هویدا رو که در دادگاه ازش سوال شد که در این ۱۳ سال که نخست وزیر بودی چه غلطی کردی؟! رو میشه فهمید، که یک خودکار بیک از جیب کتش در آورد و گفت: در ابتدای دوران نخست وزیری من، قیمت این خودکار ۵ ریال بود و تا پایان آن که ۱۳ سال طول کشید ۵ ریال باقی ماند... اما خیلی‌ها بهش خندیدند و معنی حرفش رو نفهمیدند و در نهایت با حکم صادق خلخالی قاضی دادگاه اعدام شد[/h]

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
طلای نو منظورم نیست
طلای شکسته که کارمزد و پول ساخت نداشته باشه

پس من داشتم الان چی رو می گفتم؟ وقتی مزد ساخت طلای نو بره بالا، روی هر گرم طلای شکسته هم 3500 باید بدی.

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
من ساعت 8 امشب رفتم بازار زرگران که یکی از سکه های تماممو بفروشم چون پول احتیاج داشتم و بیشتر میگفتن نمیخریم... یک جا که گفت 600!!!!!! بابا اینا چی فکر میکنن؟ خلاصه یجا دیگه پیدا کردم گفت 680 باز راضی نشدم... آخرسر رفتم پیش کسی که همیشه ازش سکه میخرم و اونم گفت تا شنبه نمیخریم که گفتم بابا من اولین باره دارم میفروشم به شما همش میخرم یکبارم شما بخر :lol:... راضی شد و 720 گرفتم خوشبختانه... من اون سکه ای که 5 ماه پیش 530 خریدمو بهش فروختم.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
حالا معنی این حرف امیر عباس هویدا رو که در دادگاه ازش سوال شد که در این ۱۳ سال که نخست وزیر بودی چه غلطی کردی؟! رو میشه فهمید، که یک خودکار بیک از جیب کتش در آورد و گفت: در ابتدای دوران نخست وزیری من، قیمت این خودکار ۵ ریال بود و تا پایان آن که ۱۳ سال طول کشید ۵ ریال باقی ماند... اما خیلی‌ها بهش خندیدند و معنی حرفش رو نفهمیدند و در نهایت با حکم صادق خلخالی قاضی دادگاه اعدام شد

وقتی شما توسط کلانتری بازداشت می شوید موقعی که می خواهند شما را به داخل بازداشتگاه ببرند
بند کفش تان را هم ازتان می گیرندف بعد چی جوری زندانی سیاسی مثل نخست وزیر شاه تو جیبش خودکار بیک داشته؟

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
خلاصه هممون بدجور ضدحال خوردیم! حالا میخواد مقطعی باشه یا نه هیچکس فکرش رو نمیکرد اینقدر بکشه پایین نسبت به چند روز پیش

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
وقتی شما توسط کلانتری بازداشت می شوید موقعی که می خواهند شما را به داخل بازداشتگاه ببرند
بند کفش تان را هم ازتان می گیرندف بعد چی جوری زندانی سیاسی مثل نخست وزیر شاه تو جیبش خودکار بیک داشته؟

جلسه دادگاه بوده انگاری
یک قلم و کاغذ هم بهشون نمی دن یعنی؟

mo-shariati

Registered User
لایک‌ها
40
ما که کار میکنیم اگه یه سری از آقایونی هم که میان اینجا و میشینن حرف یامفت میزنن و پول میگیرن میذارن جیباشون و میان به همه توهین میکنن آخرم ناراحت میشن حرف حق میشنون
میرفتن سر کار و یه تکونی میدادن وضع مملکت الان خیلی بهتر از این بود و همچنین وضع من که حتی نباید به فکرم خطور کنه که از مملکتم برم .بعد اتفاقا ساندویچ فقط میخوام بدم .هایدا .

مگه هایدا هنوزم توی تهران نمایندگی میده؟
هزینه نمایندگیش چنده؟

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
خیلی بعیده که دولت بتونه دلار رو تو 1226 تک نرخی کنه....
راستی من هر روز تو خیابون جمهوری رفت و آمد دارم.... همین چند ساعت پیش سکه با این نرخ خرید و فروش می‌شد:
خرید 710000 فروش 740000
--------------
سوال من اینه که با سود وام (حداکثری)21% بانک ها چطور می خوان به همین مقدار به سپرده گذارها سود بدن؟ (حداقل 4-5 درصدی باید مابه تفاوت برای خودشون برداشت کنن) عجیبه!

بالا