• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری اوراق مشارکت و اوراق قرضه ( بانکها : پارس جنوبی و وزارت راه و شهر سازی و ....)

در شرایط کنونی اقتصادی خرید و فروش و شرکت در سرمایه گذاری اوراق مشارکتی کاری درسته یا خیر؟

• Total voters
    2

tanhai

Registered User
لایک‌ها
16
چه جوریاست که مردم میگن نداریم و وضع مالیمون خرابه ولی یک روزه ( روز اول انتشار اوراق) چند صد هزار میلیارد تومان رو یکجا خرید می کنند
پس نتیجه میگیریم به صرفه است ( نسبت به طلا و ارز و سکه) و ایرانیها جدیدا در غگو شده اند و یا کسانی که این آمارو میگن دارند دروغ میگن؟!

aliamiri1390

Registered User
لایک‌ها
104
من این رو شنیدم که خریدار این اوراق بیشتر مردم عادی نیستند و شرت های غول مثل ایرانخودرو و ... اینا رو خرید میکنن چون براشون میصرفه.

mohenh

Registered User
لایک‌ها
73
اصلا بصرفه نیست و بدرد تنبل ها مثل موسسات دولتی می خوره.

کاری نداره با یکی از رئیس های موسسات مالی اعتباری (که سود بالایی میدن) سوال کنید که اینها می صرفند شما می خرید یا نه!

sekke bekhar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا به حال فکر کردید دولت سود سپرده ها را از کجا تأمین می کند ؟

حتماً می گویید در صنعت و صادرات به کار می اندازد و ایجاد اشتغال می کند !

ولی کو کار ؟
کدام صنعت ؟

جالب است بدانید بانک مرکزی برای پرداخت این به اصطلاح سود سپرده ریال بدون پشتوانه چاپ می کند !

قسمتی از پول سرمایه گذاران صرف هزینه های انتصابات می شود .
بخشی به صورت اختلاس و ارتشاء حیف و میل می شود .
و بانک مرکزی دست نشانده و سر سپرده هم به دستور دولت اسکناس چاپ می کند !

باور ندارید ؟
از آشنایان تان که در بانک کار می کنند سؤال کنید !
هیج کدامشان در این طرح های مسخره دولت مانند اوراق مشارکت و سپرده گذاری شرکت نمی کنند !
همگی بلا استثنا درآمدشان را تبدیل به دلار می کنند ! همان دلاری که گیر من و شما نمی آید !

ولی برای گرفتن پورسانت با چرب زبانی و حقّه بازی سرمایه گذاری را به من و شما فرو می کنند !

نمونه اش هم همین علی انیشتین خودمان که در قارچ تازه روییده مهر اقتصاد کار می کند !
ببینید برای دو زار کمیسیون چه تبلیغی برای قارچش می کند !

چشم ها را باز کنید !
فریب نخورید !

می دانید چاپ بی رویه اسکناس برای پرداخت سود سپرده یعنی چه ؟

از علی انیشتین بپرسید !

بالا