• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری بلند مدت خرید اسکناس ریال و سکه ضرب ایران

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام
3925.gif

شاید عنوان تاپیک براتون خیلی عجیب و غریب باشه ولی بدونین که این کار عملا یک شغل هست در این مملکت با سود بسیار بالا در صورتیکه ارق کلکسیونر بودن نداشته باشید .
2296.gif

اسکانس چاپ شده در هر سال برای خودشون طبقه بندی دارن و حتی سکه هایی معمولی . بنده در این تاپیک منظورم همین اسکانسهای روزمره و همین سکه روزمره ای که در جیب همه ما هست رو منظورم هست و به هیچ عنوان منظورم سکه طلا اینا نیست . پس اشتباه نکنید :دی

اسکناس ها حتی از لحاظ 2 امضاء روشون قیمتشون فرق میکنه همچنین ابعادشون . سکه ها هم سال ضرب قطر و دور نویسشون .
2296.gif

اسکناس های 20 تومنی دهه 60 رو یادتون میاد ؟ اون خشکلاش نه اونی که سبزه پشتش تراکتور بود :دی 1 بسته 100 تایی سریال اونها الان در حال حاضر 12 میلیون تومن ارزش داره
uglydance.gif
رده چاپ سال 1361 سه ماهه اول سال

اگر براتون سوالی هست بپرسید در خدمتتون هستم :snitch:

پ ن : نوعی سرمایه گذاری مرسوم در تمامی دنیا هست البته به صورت بلند مدت که سود بسیار سرشاری داره
4628.gif

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
واقعا اون 20 تومن تراکتوری ها الان اینقدر ارزش داره؟! کجا باید آبشون کرد اونوقت؟

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
واقعا اون 20 تومن تراکتوری ها الان اینقدر ارزش داره؟! کجا باید آبشون کرد اونوقت؟

تراکتوری نه دوست عزیز قبلیش :دی نمونه 50 تومنی روش گذاشتم عکسش رو

Last edited:

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
چه جالب
127fs4730978.gif
یکم بیشنر توضیح بده. بازارش کجاست، قیمتا چطورین
127fs4730978.gif

از اون آبیا فکر کنم داشته باشم یعنی ثروتمند شدم
127fs4730978.gif

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
تراکتوری نه دوست عزیز قبلیش :دی

پس رو چی سرمایه گذاری کنیم تا اون موقع که پیر شدیم شایدم مردیم :دی میخوای بخریم بدیم بچه هامون روش سرمایه گذاری کنن :دی
نکته مهم اینه چجوری میشه فروختش؟
اسکناس زمان شاه چند میارزه؟!

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
دوست عزیز توی 10 سال به جای اینکه قلیون بکشید :دی خیلی راحت می تونید سرمایه گذاری کنید که لنگش جایی نیست . نمونشو میذارم

50-tomani.png

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
چه جالب
127fs4730978.gif
یکم بیشنر توضیح بده. بازارش کجاست، قیمتا چطورین
127fs4730978.gif

از اون آبیا فکر کنم داشته باشم یعنی ثروتمند شدم
127fs4730978.gif

بازارش دوست گلم از انقلاب تا منچهری هست . جالب هست بدونید که سکه 100 تومنی که ضربش به مناسبت روز آمار بوده توسط دلال ها کلا جمع شده و 1 دونه از این سکه در بازار به دست مردم نرسیده :دی حالا خودتون ببینید . اسکناسی که براتون گذاشتم روی ebay.com تا 150$ هم قیمت داره فقط برای 1 برگ
127fs4730978.gif

پس رو چی سرمایه گذاری کنیم تا اون موقع که پیر شدیم شایدم مردیم :دی میخوای بخریم بدیم بچه هامون روش سرمایه گذاری کنن :دی
نکته مهم اینه چجوری میشه فروختش؟
اسکناس زمان شاه چند میارزه؟!

نه بابا زمانی نمی خواد :دی اگر فقط قلیون نکشی :دی توی 10 سال آنچنان سرمایه گذاری میشه که اگر شمش طلا به اندازه این خریدی باشی بهت سود نمیده که این کار سود میده :snitch:

پ ن : فقط گذشت زمان نیست . این بحث خیلی جذاب هست و هر شخصی با هر سطح درآمدی میتونه با این کار آیندش رو بیمه کنه یه جا نمیگم همش رو چون خیلی خیلی ریزه کاری داره و اگر یه موقع شانستون بزنه در شرایطی خاص حتی بی ام وی هم می تونید از یه دسته اسکناس بخرید :دی
127fs4730978.gif
بسته به نوع نگهداری و تا نخورده بودن و اینکه چند تا هست و آیا سری پشت هم هست کلی ارزش دارن دوست گلم . یه چیز بگم کف همه ببره :دی بیبینید اگر چاپ اسکناس ایرادی باشه قیمتش چندین برابر میشه اگر برشش هم باشه بازم همین طور . اگر در سریالش اشتباه باشه بازم همین طور اگر یه دسته 20 تومنی که گفتم که اگر همه ایراد ها رو داشت داشتید هم اندازه یه آزرا می ارزید .
2296.gif
والا تاپیک فان نیست و دارم حقیقت رو میگم
2296.gif
بعد از گذشت 6 ماه وقتی به منوچهری سر میزنید خواه نا خواه کانکشن های مربوطه رو پیدا میکنید و براحتی میتونید بفرسید . دقت کنید اگر با برنامه جلو برید و کارایی رو که میگم بکنید از شمش طلا هم این داراییتون ارزشش بیشتر هست .

Last edited:

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
هر وقت گذرم اطراف منوچهري ميفتاد ميگفتم اينهايي كه توي يه چرخ ويتريني كوچيك اسكناس قديمي چيندن چقدر درميارن از اين كار كه صبح تا شب ميشينن كنار خيابون. نگو اون اسكناس ها ميليوني مي ارزه!

تا حالا نپرسيدم. يه بسته 100 تايي از اون 10 تومني هايي كه عكس مدرس روش هست رو چقدر ميدن؟
كلاً يه قيمت بديد اگر كسي رفت تهيه كنه حدود قيمتش رو داشته باشه.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
جالبه ، من از روی علاقه اینکارو به صورت آماتوری میکردم.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
هر وقت گذرم اطراف منوچهري ميفتاد ميگفتم اينهايي كه توي يه چرخ ويتريني كوچيك اسكناس قديمي چيندن چقدر درميارن از اين كار كه صبح تا شب ميشينن كنار خيابون. نگو اون اسكناس ها ميليوني مي ارزه!

تا حالا نپرسيدم. يه بسته 100 تايي از اون 10 تومني هايي كه عكس مدرس روش هست رو چقدر ميدن؟
كلاً يه قيمت بديد اگر كسي رفت تهيه كنه حدود قيمتش رو داشته باشه.

دوست گلم توی همون چرخ دستی سرمایه عظیمی هست . دوست گلم آخه نمیشه همین جوری قیمت داد چاپ سال چند هست ؟ ابعاد دقیقش به میلیمتری مهمه ! امضای روش مهم ;) اینا رو به من بگید یه حدود قیمتی قیمیت خدمتتون عرض میکنم یه عکس هم اگر دارید توی تاپیک بزارید فیض ببریم
rose3.gif

جالبه ، من از روی علاقه اینکارو به صورت آماتوری میکردم.

بسیار عالی دوست گرامی مد نظر داشته باشید آنچنان سرمایه گذاری هست که اگر طلا بخرید توی این مدت سودش 10 برابر طلا هست ;)

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
دوست گلم توی همون چرخ دستی سرمایه عظیمی هست . دوست گلم آخه نمیشه همین جوری قیمت داد چاپ سال چند هست ؟ ابعاد دقیقش به میلیمتری مهمه ! امضای روش مهم ;) اینا رو به من بگید یه حدود قیمتی قیمیت خدمتتون عرض میکنم یه عکس هم اگر دارید توی تاپیک بزارید فیض ببریم
rose3.gif

والا عکس اونهایی که فروشنده داره رو که ندارم! یه حدود قیمت میخوام یه وقت رفتم بخرم سرم کلاه نره.

اینم یه عکس از سکه و اسکناس هایی که لابلای وسایل قدیمی پیدا کردم. منظور از ده تومنی همین هاست. یه بسته 100 تایی نو سریال از اینها چقدره؟

01_paper_money_and_coin.jpg

با توجه به اینکه قیمت بسته 100 تایی ممکنه زیاد بشه آیا دونه ای هم میفروشن؟ مثلاً از هر اسکناس 10 برگ بخوایم میدن؟

Last edited:

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
سلام

اسکناس های 20 تومنی دهه 60 رو یادتون میاد ؟ اون خشکلاش نه اونی که سبزه پشتش تراکتور بود :دی 1 بسته 100 تایی سریال اونها الان در حال حاضر 12 میلیون تومن ارزش داره
uglydance.gif
رده چاپ سال 1361 سه ماهه اول سال

آقا جدی میگی ؟ :blink: کجا میتونم بفروشم ؟ من دقیقا 1 بسته 100 تایی از همین اسکناسهایی که میگین دارم ، اصلا باورم نمیشد 12 میلیون بیارزه :eek: . یه فامیل بانکی داریم ، دید من از اینا جمع میکنم ، یه بسته شو بهم عیدی داد.
50 تومنیشو ندارم ، ولی 100 تومنی از همین سری هم ، 7-8 تا دارم. 10 تومنی ماقبل مدرس :D - اولین 10 تومنی بعد انقلاب که طرحش 10 تومنی شاهنشاهی بود ، فقط عکس شاه و رضاشاه حذف شده توش- 500 تومنی ازین قرمز قدیمیا ، 1000 تومنی آبی ، همه 2 تومنی های سالگرد انقلاب
خلاصه هرچی بخوای دارم ، شما که قیمتاشو داری، اگر قیمت خوبه بگو بفروشیم. بجز پولای قبل از انقلابم ، همرو میفروشم:)

golestanonline

Registered User
لایک‌ها
0
والا عکس اونهایی که فروشنده داره رو که ندارم! یه حدود قیمت میخوام یه وقت رفتم بخرم سرم کلاه نره.

اینم یه عکس از سکه و اسکناس هایی که لابلای وسایل قدیمی پیدا کردم. منظور از ده تومنی همین هاست. یه بسته 100 تایی نو سریال از اینها چقدره؟

01_paper_money_and_coin.jpg

با توجه به اینکه قیمت بسته 100 تایی ممکنه زیاد بشه آیا دونه ای هم میفروشن؟ مثلاً از هر اسکناس 10 برگ بخوایم میدن؟

تو شهر ما ( گنبد کاووس ) این ده تومنی ها و بیست تومنی تراکتوری رو یه بسته 100 تایی رو 10000 تومن میدن . 50 تومنی رو هم 10000 تومن میدن . فراوونم هست .

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
تو شهر ما ( گنبد کاووس ) این ده تومنی ها و بیست تومنی تراکتوری رو یه بسته 100 تایی رو 10000 تومن میدن . 50 تومنی رو هم 10000 تومن میدن . فراوونم هست .

الان یاد فیلم An Education افتادم که اون پسره یهودیه میرفت اشیاء عتیقه قدیمی رو از شهرهای کوچیک به قیمت کم میخرید میاورد تو حراجی عتیقه جات لندن 100 برابر قیمت خرید آب میکرد. :p

چیزی که آقای موذنی میگه فکر کنم واسه اسکناسهای خیلی خاص باشه که تعداد کمی ازش چاپ شده یا باقی مونده وگرنه چیزی که فراوون باشه همین قیمتی که شما میگید باید باشه.

حالا آقای موذنی اسکناس چند تومنی مربوط به چه سالی رو بخریم که ارزش نگه داشتن داشته باشه؟

sajjadmaham

Registered User
لایک‌ها
72
من ماله زمانه شاه و دارم از اونا نمیخرن.از 20 ریالی تا 1000 ریالی.

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
تو شهر ما ( گنبد کاووس ) این ده تومنی ها و بیست تومنی تراکتوری رو یه بسته 100 تایی رو 10000 تومن میدن . 50 تومنی رو هم 10000 تومن میدن . فراوونم هست
.

اینارو نمیگن. اینا که تو تهران هم فراوونه . یه ورژن قدیمی تر از ایناست . بذار برم خونه عکسشو میذارم

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
سلام آقای موذنی
یه سوال؟
سال چاپ اسکناس رو چجوری باید تشخیص داد؟
الان این شماره سریال رو فرض بگیرید
37/9
850295

مرسی:)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
حالا جناب موذنی پول نو دسته ای مثلا 100 تومنی 200 تومنی و 500 تومنی و سکه از کجا میشه گیر آورد بخریم انبار کنیم :D

ftec

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
388
بالا