• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بازار خودرو + اخبار و رویدادهای مربوط به خودرو

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
ماشین نخرین تا مجبور شن بیارن پایین تر دیروز اس ام اس اومده بود پراید 18 تومان یه چند ماه دیگه نخریم همه ماشینا به قیمت قبلی بر میگرده
به امید نابودی کامل کارخانه های سایپا و ایران خودرو
منم امیدوارم نابود شن . یک زمانی میگفتم حیفه این همه کارگر بیکار میشن و... ولی واقعا جم شدن و نابودیشون جون انسانهای بیشتری رو نجات میده و کلی سرمایه و اشتغال آزاد میشه

mehrana1

Registered User
لایک‌ها
171
دوستان نظرتون در مورد ماشین های خارجی چیه ؟

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
سراتو 2000 مدل 2016 رو نمایندگ kia تحویل 30 روزه پلاک شده ، بیمه شده ، میده 112 تومن .... قیمتش خیلی کم شده انگار یا من اشتباه میکنم
تازه اقساطی هم میدن

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
خیلی یعنی چقدر؟؟؟
مگه چند بوده؟
درضمن ظاهرا اینها 2016 واقعی نیست و 2015 در اصل هست که توی سند 2016 میخوره وبا نیوفیس 2016 فرق داره

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
دیروز از جلوی نمایندگی ایران خودرو رد میشدم فروش اقساطی و اعتباری برای همه ی ماشین هاشون داشتن که زده بودن پشت شیشه

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
امیدوارم مشکل سریع حل بشه کسی بیکار نشه.

کسی تخصص داشته باشه بیکار نمیمونه ... نمیدونم کسی تو این شرکت کار میکنه و این آشغالا رو میده بیرون که هر روز هزاران نفر تو این مملکت با این آشغالا به کشتن داده میشن چجوری داره شب راحت سر به بالین میزاره ...
من که امیدوارم کلا از هستی ساقط بشن این شرکتا خیانتی بزرگتر از این برای این مردم وجود نداره !!!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325

به نظر من اخراج بشن و این شرکتا تعطیل شن بیشتر به نفعه جامعس تا اینکه به خیال حمایت از کارگرا براش آرزوی کامیابی کنیم !
چرا ؟
خیلی از کارگراش ارزنی تعهد ندارن !! من فامیله نزدیکم تو تولبد کار میکنه ؛ میگفت اوایل که رفتم از کارگر میپرسیدم چرا اینجوری کار میکنی و انقد بد قطعه رو میبندی ممکنه بعدا ماشین مشکل شه سرنشین رو بکشه ؟
جواب میدادن : ک..ن لغشون ؛ من زیر پام هیچی نیست اونوخ هر روز باید برای مردم ماشین منتاژ کنم و... !!

این طرز فکر اغلب کارگراشه . از خونه عصبی هستن سره ماشین خالی میکنن ؛ با سرکارگر مشکل دارن سر ماشین خالی میکنن ؛ از حقوق ناراضی ان سره ماشین خالی میکنن . بهشون به جای کباب ؛ مرغ میدن سره ماشین خالی میکنن و.......

اکثرشونم آدمایی هستن که با پارتی رفتن نه رو حساب عرضه و توانایی .

MMA-Fighter

Registered User
لایک‌ها
48
انشالله کسی این وسط صدمه نبینه اما ایران خودرو و سایپا سالیانه ساله به خاطر تعداد کارگرهاشون دارند دولت رو میذارن تحت فشار یا با نرخ ارز بازی میکنن تا اشغال هاشون با قیمتی 10 برایر ارزش واقعی فروش بره
در مورد کیا و .. بله
حدودآ 20 تومنی آمپر رو کشیدن پایین و الان با 40 تومن پیش پرداخت ماشین هاشون رو دارن میدن برای سورنتو 210 تومنی تقریبا 70 تومن پیش پرداخت میخوان ..چون میدونن برند هایی مثل بی ام و و بنز و آیودی بتونن محصولات ارزون ترشون رو وارد کشور کنند دیگه کسی 100-200 تومن پول برای کره ای نمیده مخصوصآ کیا که اکثرا راضی نیستن ازش..
در اصل تیر آخر رو دارن میزنن. بگذریم که تو بازار دست دوم همین سراتو اتاق جدید رو با یه کارکرد تقریبا معقول 90-95 تومن هم میتونین گیر بیارید ..
و در آخر اگه تحریم دلار برداشته بشه و فقط برسه به 3000 تومن خودش باز 10-15% افت قیمت کلی میاره:general206:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
ب ام و وبنز محصولات ارزانش در چه رنجیه؟
هم کلاس النترا و سراتو در ب ام و+بنز چند قیمته؟
در مورد قیمت دلار هم خیلی خوش بین هستین،همین حالا مبادله ای 3000 هست و زمزمه برای سال95 روی 3100 برای مبادله ای هست،بنظرتون میان تک نرخی روی 3000!!!!

MMA-Fighter

Registered User
لایک‌ها
48
اگر تحریم برداشته بشه دلیلی نداره نیاد پایین. تا زمانی که معامله میشه دولت و دلال ها هم تا جایی که میتونن میبرند بالا که ضرر های قبلیشون رو جبران کنند

منظورم از بنز و بی ام و محصولات معمولیشون بود که حدود 200 تومن داره چرخ میزنه شما میتونی 240 تومن پول بدی کادنزا اتاق جدید سوار بشی و 240 تومن پول بدی بنز سی 200 سوار بشی همین الانش
اما این کجا و آن کجا!
هم کلاس برای حجم موتور و خانوادگی بودن استفاده میشه اما با نگاه کلی تر به جای سراتو یا النترا میشه همین الان هوندای سیویک ژاپن رو خرید
و در صورت اومدن آمریکایی ها طبق گفته های خودشون میشه شورلت کروز یا فورد فوکوس رو گرفت که به همکلاسی بودنشونم بر نخوره:general406:

النترایی که فرمودین حدود 20 - 18 هزار دلار هست و بی ام و برای کشور های ضعیف همیشه محصولاتش رو دیزلی ارایه میده که بتونه رقابت کنه نمونه اش هم دادن بی ام و X1 به قیمت 20 هزار دلار به هند بود.

با همه این تفاسیر اگه چیزی نبود و شرکتهایی مثل کیا احساس خطر نمیکردن به مانند گذشته با همون قیمت های الکی گرون برای اشغالهاشون داشتن میفروختن نه اینکه تا 36 ماه حاظر باشن قسمت قبول کنند و اگه جریان راجب قیمت دلار هست که 3 ماه پیش که داشتن همین سراتو 2015 رو 125 میدادن قیمت دلار 3300 بود :general404:

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
مسئله همینه دقیق نگاه نمیکنی دلال اصلی همون دولته که نمیگذاره بیاد پایین...با روشهای مختلف مثل تعرفه و مالیات و..هدفش را پیش میبره،سهامدار اصلی گاریسازها هم که همون دولته
اگر هم منتظر دلار3000 تومنی هستی که زهی خیال باطل،دولت دلار مفت نمیده به من وشما که ماشین ارزان وارد بشه
مردم ایران در هزحالت به ماشین به نگاه سرمایه نگاه میکنند وبه همین دلیل که هنوز هیوندا از هوندا و میتسوبیشی و .. بازار فروش بهتری داره،در این حالت چند درصد سیویک را بجای النترا ترجیح میدهند؟

MMA-Fighter

Registered User
لایک‌ها
48
  • دلیلی که فروش هیوندا از هندا و میتسوبیشی بیشتره به خاطر محدود بودن محصولات هندا و میتسوبیشی هست که شرکت نمایندگی اصلی نتونسته مجوز واردات کل این داستان رو بگیره و میتسوبیشی داره با ۴ تا محصول تو ایران مانور میده به جای ۲۰ محصولی که دارن و تنوعش کمه!
  • اما وقتی یه محصول آمریکایی بیاد وسط دیگه برگ برنده آخر هست
  • راجب دلار هم تا بوده بحث همین بوده که هر چیزی که رفت بالا دیگه پایین نمیاد و بسیاری از دوستان مبالغ زیادی دلار و سکه خریدن رو قیمت ۳۸۰۰ و الانم که بر همگان روشنه چی شده..
  • شما میفرمایید بازار دلار از بازار زمین قوی تره؟ زمین و خونه اش هم اومد پایین اینکه دلار و سکه است.

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دوستان قیمت روز خودروهای ایرانی رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

MMA-Fighter

Registered User
لایک‌ها
48
هیچ جایی بهتر از آگهی خریدار نقدی فلان ماشین نیست. چون قیمت ها یه چیزیه کسی که پول لنگه یا خسته شده از فیلم بازی این بنگاه اون بنگاه و بورسی هاشون یه بحثی دیگه
برای حدود قیمت ها بهترین کار همون سایت باما هست که البته شما بزن رو ارزونترین و قیمت بازار هم همون حدوده تقریبا چون تو همین سایت باما هم اکثرا بورسی هستن و برای یه ماشین 50 تومنی 5 تومن سود کم هست براشون..

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
پس چرا ارزون نمیکنن فقط نرخ وام رو میبرن

ویرایش شد:D

Last edited:
بالا