reza_khan2006
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 78
- لایکها
- 12
بانکی هست که مثل اینده 22 درصد روز شمار باز کنه که به شبکه بانکی هم وصل باشه
اینده هنوز ۲۲ درصد روزشمار باز میکنه؟
دقيقا اظهارات سيف حكم افعال معكوس برره رو پيدا كرده. واقعا ناراحت كننده است. بانك مركزي هر كشور حرمت و شان بالايي داره ولي اينجا ....
وصلهسلام
22 درصد روز شمار آینده به شبکه بانکی وصله ؟عابر بانک و شبا داره
بانک بهتری هم هست؟
مرسی
دوستان سلام و خسته نباشید عرض میکنم خدمتتون
یک سوال؟ بانک آینده تو شعبش پوز داره من یه سپرده بخوام باز کنم کل رقمی که تو یک کارتم هست رو تو شعبه کارت بکشم؟ اگه پاسخ مثبته رقمی که میخواد کارت کشیده بشه که محدودیت نداره؟ مثلا میشه 40 یا 50 میل یا هر رقمی رو کشید؟
برا من که گفت نمیشه اونم شعبه مرکزی مشهددوستان سلام و خسته نباشید عرض میکنم خدمتتون
یک سوال؟ بانک آینده تو شعبش پوز داره من یه سپرده بخوام باز کنم کل رقمی که تو یک کارتم هست رو تو شعبه کارت بکشم؟ اگه پاسخ مثبته رقمی که میخواد کارت کشیده بشه که محدودیت نداره؟ مثلا میشه 40 یا 50 میل یا هر رقمی رو کشید؟
سلام بنده هم امروز باز کردم همچنان باز میکنند + از من هم زده آفتابیک سوال دارم از دوستان حساب روز شمار 22 درصد اسمش چی بود چون برا من زده آفتاب بعضی از دوستان میگن عیدانه چه فرقسی دارن این دو تا با هم؟
یکساله هست 50 میلیونبانک قوامین:
سود های روزشمار٬
حداقل ۲ میلیون تومان ۱۸٪
بالای ۵۰ میلیون تومان ۲۲٪
درودسلام
بله شتاب و دفترچه و همراه بانک..... داره
بانک بهتر منظورتون سود بیشتر هستش ؟ از چه لحاظ بانک بهتری مد نظرتونه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دروددرود
بنده این حساب رو دارم و به جز یک کارت + خدمات آنلاینش چیزی به نام دفترچه دریافت نکردم
اگه شما دفترچه حساب دارین لطف میکنین تصویرش رو بذارین
سپاس
ممنوندرود
توی دفترچه تایپ شده عیدانه، شما درخواست دفترچه بدین باید تحویل بدن بهتون البته زیاد به کار نمیاد.
![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk