• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
حالا بانك هاي ديگه 20 درصد سود ميدن و آينده 23 درصد (اونم بلند مدت ). اونقدري تفاوت فاحش نيست كه فكر كنيم بانك از روي ناچاري و استيصال داره اين سود رو پرداخت مي كنه . روز شمار رو هم هر وقت دلش بخواد ميتونه كاهش بده. صندوق ها هم كه الان اكثرا 20 درصد دارن ميدن.
اگرچه عقل سليم حكم مي كنه كه تو اين شرايط به هيچ بانك و موسسه اي نبايد چشم بسته اعتماد كرد و هميشه بايد گوش به زنگ باشيم ولي آيا واقعا نشونه يا مدركي هست كه وضع بانك آينده رو تو وضعيت قرمز نشون بده ؟

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
متاسفانه انگار عادت شده هردفعه تو گروه یکی میاد میگه اقا شنیدم اوضاع بانک اینده خرابه
بعد شروع میشه یه تعداد شروع به دفاع می کنن ویه تعداد شروع به تخریب می کنن.
این گروه بهتر هست فقط از سود بانکها اصلاع رسانی کنیم
با اینکه نمی خوام از بانک دفاع کنم و جزهمان گروه باشم که خودم اسم بردم ولی برا خیلی از دوستان که شاید از این حرفها دل نگران بشن
بانک اینده توسط شرکت ارزیابی بین الملل به عنوان بانک نمونه خاورمیانه درامسال شناخته شده

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
حالا بانك هاي ديگه 20 درصد سود ميدن و آينده 23 درصد (اونم بلند مدت ). اونقدري تفاوت فاحش نيست كه فكر كنيم بانك از روي ناچاري و استيصال داره اين سود رو پرداخت مي كنه . روز شمار رو هم هر وقت دلش بخواد ميتونه كاهش بده. صندوق ها هم كه الان اكثرا 20 درصد دارن ميدن.
اگرچه عقل سليم حكم مي كنه كه تو اين شرايط به هيچ بانك و موسسه اي نبايد چشم بسته اعتماد كرد و هميشه بايد گوش به زنگ باشيم ولي آيا واقعا نشونه يا مدركي هست كه وضع بانك آينده رو تو وضعيت قرمز نشون بده ؟
این لینک رو ببینین: امضای تفاهمنامه همکاری مشترک موسسه اعتباری ملل و بانک آینده
ممکن هست بانک مرکزی طرحی برای ادغام موسسه ملل (عسکریه سابق) در بانک آینده داشته باشه. با توجه به اینکه در شرایط حاضر وقتی طرحی برای ادغام یا ساماندهی موسسه ای در نظر هست، زمینه انواع فساد مالی و نابود شدن سپرده مردم در کل مجموعه ایجاد میشه، شخصاً با توجه به نابودی حداقل 50 درصد از سرمایه ام در موسسه کاسپین با وجود مجوز، نسبت به این خبر و شرایط واقعاً بدبین هستم.

Last edited:

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
سهام داران بانک اینده از جمله علی انصاری که بازار مبل ایران در دستش هست وبیشترین سهام رو داره و بامدیری مثل دکتر رسول اف مطمن باشید تا براشون نصرفه زیر بار نمیرن این مطمن باشید اونقدر امتیاز از بانک مرکزی می گیرن تا این همکاری رو انجام بدن
مثل پارسیان که کلی امتیاز گرفت تا بار ثامن الحجج به دوش بکشه

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
وقتی موسسه یورومانی که بی طرف هست ومربوط به ایران نیست بانک اینده رونمونه خاورمیانه برا امسال انتخاب کرده پس دیگه معلومه که اعتبار این بانک فقط مال ایران نیست

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
درمورداینده۲۰۱۷۰۵۲۹_۲۱۲۹۰۰.png

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
این لینک رو ببینین: امضای تفاهمنامه همکاری مشترک موسسه اعتباری ملل و بانک آینده
ممکن هست بانک مرکزی طرحی برای ادغام موسسه ملل (عسکریه سابق) در بانک آینده داشته باشه. با توجه به اینکه در شرایط حاضر وقتی طرحی برای ادغام یا ساماندهی موسسه ای در نظر هست، زمینه انواع فساد مالی و نابود شدن سپرده مردم در کل مجموعه ایجاد میشه، شخصاً با توجه به نابودی 50 درصد از سرمایه ام در موسسه کاسپین با وجود مجوز، نسبت به این خبر و شرایط واقعاً بدبین هستم.
این چ ربطی به ادغام این دو داشت اصلا .

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
این چ ربطی به ادغام این دو داشت اصلا .
در طرح ساماندهی موسسات مالی، همه موسسات مالی فاقد مجوز، در حال انحلال یا تجمیع هستند.
موسسه ملل یا عسکریه هم فاقد مجوز هست، وقتی خبری در مورد تفاهمنامه مشترک یک موسسه غیرمجاز و یک بانک مشاهده میکنم، و داخل خبر از "ایجاد زیرساخت های مشترک"
در مورد موسسه ملل و بانک آینده گفته میشه، شخصاً معتقدم طرحی برای ادغام هست.
امضای تفاهمنامه همکاری مشترک موسسه اعتباری ملل و بانک آینده

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
در طرح ساماندهی موسسات مالی، همه موسسات مالی فاقد مجوز، در حال انحلال یا تجمیع هستند.
موسسه ملل یا عسکریه هم فاقد مجوز هست، وقتی خبری در مورد تفاهمنامه مشترک یک موسسه غیرمجاز و یک بانک مشاهده میکنم، و داخل خبر از "ایجاد زیرساخت های مشترک"
موسسه ملل مجوز داره از بانک مرکزی

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
شما چند ساله به سایت بانک مرکزی سر نزدید؟؟!!!! :general208:
موسسه ملل (عسکریه) بیش از 3 ساله مجوز رسمی بانک مرکزی را داره و اسمش در سایت بانک مرکزی هم هست!
اصلا مگه میشه موسسه غیر مجاز به شتاب وصل باشه و حواله ساتنا و پایا و چک رمزدار داشته باشه؟!!!!!!!! :general607:

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18

در مورد این خبر 2 موضوع مطرح است
1- موسسه ملل از بانک مرکزی مجوز داره و تو سایت بانک مرکزی هم ذکر شده و امضا تفاهم نامه دلیل بر ادغام نیست. همانطور که قبلا هم بانک تات با بانک ملی و صادرات تفاهم نامه همکاری و دریافت و پرداخت چک و پول امضا کرده یودند و این دلیلی بر ادغام این بانکها نبود.
2- به فرض ادغام، همیشه موسسه ضعیفتر با موسسه قویتر تجمیع میشود. بنابراین در این طرح فرضی هم بانک آینده از نظر بانک مرکزی بانکی معتبر و قابل اعتماد است که تصمیم به تجمیع موسسه ملل با اون رو داره

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
موسسه ملل مجوز داره از بانک مرکزی

شما چند ساله به سایت بانک مرکزی سر نزدید؟؟!!!! :general208:
موسسه ملل (عسکریه) بیش از 3 ساله مجوز رسمی بانک مرکزی را داره و اسمش در سایت بانک مرکزی هم هست!
اصلا مگه میشه موسسه غیر مجاز به شتاب وصل باشه و حواله ساتنا و پایا و چک رمزدار داشته باشه؟!!!!!!!! :general607:
من در مورد مجوز اشتباه کردم. حق با شما هست.

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
در مورد این خبر 2 موضوع مطرح است
1- موسسه ملل از بانک مرکزی مجوز داره و تو سایت بانک مرکزی هم ذکر شده و امضا تفاهم نامه دلیل بر ادغام نیست. همانطور که قبلا هم بانک تات با بانک ملی و صادرات تفاهم نامه همکاری و دریافت و پرداخت چک و پول امضا کرده یودند و این دلیلی بر ادغام این بانکها نبود.
2- به فرض ادغام، همیشه موسسه ضعیفتر با موسسه قویتر تجمیع میشود. بنابراین در این طرح فرضی هم بانک آینده از نظر بانک مرکزی بانکی معتبر و قابل اعتماد است که تصمیم به تجمیع موسسه ملل با اون رو داره
1-در مورد مجوز موسسه ملل اشتباه کردم.
2-با توجه به رفتاری که بانک مرکزی در مورد موسسه دارای مجوز کاسپین انجام داد، واقعاً به هر نوع ادغام یا تجمیعی بدبین هستم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
از بانکهای انصار ، قوامین ، مهراقتصاد کدوم احتمال هست مشکل براشون پیش بیاد؟

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
سهام داران بانک اینده از جمله علی انصاری که بازار مبل ایران در دستش هست وبیشترین سهام رو داره و بامدیری مثل دکتر رسول اف مطمن باشید تا براشون نصرفه زیر بار نمیرن این مطمن باشید اونقدر امتیاز از بانک مرکزی می گیرن تا این همکاری رو انجام بدن
مثل پارسیان که کلی امتیاز گرفت تا بار ثامن الحجج به دوش بکشه

شما چرا تبلیغ بانک اینده میکنی پورسانت میگیری؟وقتی کسی رو اعتماد به حرف شما پول گذاشت بانک بد بخت شد زیر بار مسولیتش میری؟الان داشتم کامنت های به به په چه ارمان فرشتگان ثامن الحجج میزان رو میخوندم .الان همشون بد بخت شدن .لطفا تبلیغ نکنید .

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
اینده خطری نیست تو این وضعیت؟

بالا