• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
جالبه امت برای خراب کردن اوضاع همیشه متحدن اما برای اباد کردن همیشه منفرد!!!
یه جور هجوم میارن موسسه وبانک انگار با ۲۰ یا ۵۰ میلیون میشه پروژه برج سازی تو شمال شهر راه انداخت! پول بزار بانک باشه نفر بعدی تسهیلات میگیره با سود بیشتر بانک سود میگیره اضافش برمیداره و سود پول شما میده یا کار دیگه میکنه واسه سود اوری، این چرخه به هم وصله به نفع هممون میشه، حالا یه عده میخوان نفهمن اینو!
تو همین فضای مجازی هر کی داره از بانک خودش بدون دلیل و از بانک رقیب بدون دلیل تعریف و شایعه درست میکنه، دولت باید زودتر پول کاسپین و ارمان و بده چون امت عقلش به چشمشه.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان تا بحال سابقه نداشته که بانک یا موسسه مُجازی زمین بخوره و مشتری هاش رو نابود کرده باشه
توجه کنین تمام مواردی که درج شدن توی تاپیک یا تعاونی غیرمجاز بودن، یا تعاونی منحله که تابلوی موسسات مجاز رو جعل کردن و ...
بنده خاطرم نیست کسی توی موسسه یا بانکی حساب داشته باشه و سرمایه اش نابود شده باشه.

کاسپین : تعاونی منحله فرشتگان تابلو و دفترچه هاش رو جعل کرده بود و هنوز که هنوزه از هیچ کسی - برای افتتاح حساب و ... - سپرده دریافت نکرده و ...

توسعه: تعاونی منحله وحدت و برخب شعب البرز ایرانیان با جعل تابلوی این موسسه و حتی تغییر لوگوی سایت شون خودشون رو مجاز جلوه دادن.

در نهایت اگه موسسه مجازی مثل این چند موردی که توی بانک مرکزی هست دارای مشکل منابع بشن فورا بانک مرکزی خط اعتباری میده و ممکنه طبق قوانینش از یه بانک یا ... برای ادغام یا پرداخت یا اخذ منابع هم کمک بگیره.

موفق باشید

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان عزیز توصیه میشه اگه حسابی توی موسسات اعتباری دارین با دقت اون رو مانیتور کنین. چرا!؟
چون ملت فهیم ما مشکلات مؤسسات (بخوانید تعاونی ها) غیرمجاز رو که دیدن - هرچند وحدت، البرز ایرانیان، فرشتگان و ... علاوه بر غیرمجاز بودن تعاونی های منحله هم هستن و از سالیان دور حق اخذ وجه از کسی رو نداشتن - به مؤسسات مجاز هم احتمالاً رحم نخواهند کرد.

بنا بر این دوستانی که توی موسسات کوثر، نور، ملل و توسعه حساب دارن مرتب وضعیت رو چک کنن.

پ.ن: این چند روز صدای موسسه توسعه، بانک توسعه تعاون، موسسه کاسپین و بانک توسعه صادرات هم در اومده.
پ.ن2: موسسه کاسپین از نظر اسناد موجود و قانون ارتباطی با تعاونی منحله فرشتگان و ... نداره.
پ.ن3: موسسه توسعه نیز ارتباطی با تعاونی منحله وحدت نداره.
پ.ن4: این متن فقط جهت اطلاع رسانی و نظر شخصی بنده بود و اون رو با توجه به چشم انداز بسیاااار روشن سرمایه گذاری در ایران نوشتم و تاکید میکنم موسسات مجازی که بالاتر عرض کردم - فعلا - مشکلی ندارن ولی اگر خبری شد - به دلیل حضور ملت همیشه در صحنه - دوستان حواسشون رو جمع کنن.

موفق باشین
پیرو این متن و حضور ملت همیشه در صحنه!

فیلم تجمع جلوی موسسه اعتباری نور

بعضی مردم مشکلات الان رو که میبینن دیگه حتی نگاه نمیکنن ببینن کدوم موسسه مشکل داره یا نه فقط کارشون این میشه و ...

http://uplod.ir/k1yijwhgyo4o/4_5873222714759578_5.mp4.htm

Last edited:

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
تا جایی که بنده تو این چند روز متوجه شدم اکثر بانک ها ضرر ده شدن حالا این آمار و ارقامی که کاربرا دادن باید دید از کدوم سایت ها اعلام میشه ! آیا بانک مرکزی این ارقام رو منعکس کرده ؟ یا از دوتا سایت خبری بدون پشتوانه دولتی فقط شایعه شده ! از طرفی یه قضیه جالب اینجاست که بانک مرکزی که نهاد دولتی هست باید پاسخگو باشه , که هیچوقت نیست , نمونه بارزش همین موسسه مجاز کاسپین که خیلی بارها شده من از کنار شعبه سعادت آبادشون گذری رد شدم و شاهد مشکلات مردم بودم ولی علی رغم تمام اعتماد مردم بانک مرکزی کاری نکرده .. برای همین هر بانکی به خودش اجازه میده بقیه بانک ها رو راحت زیر سوال ببره و هر نرخ سود و بهره ای چه برای سپرده گذاری و چه دادن وام اعلام بکنه .. این در حالی هست که تو مملکت ما وقتی یه دستفروش میاد بساط میکنه بهش میگن مجوز نداری با بدترین وضع بدبختو جمع میکنن و از نون خوردن میندازن .. حالا خیلی راحت یه موسسه جواز دار پول مردم و نمیده و بانک مرکزی هم عین خیالش نیست .. پس به این فکر نکنید امکانش نیست که بانک ورشکست بشه و به خودتون نقبولونید که نه بابا اینا حواسشون هست و بگید میدونید چی پیش میاد اگر فلان بانک ورشکست بشه و کل مملکت میره رو هوا و بحران اقتصادی و ...... ! ! ! ما همین الان وسط بحران بانکی هستیم همین الان یه موسسه مجاز پول مردم و نمیده و دولت برای مردم کاری نمی کنه ..
---------------------------------------------------
بحث موسسه های غیرمجاز هم مثل ثامن الائمه و چندتای دیگه که مجوز هنوز نگرفتن که جدا و هیچ تضمینی روشون نیست حتی همون تضمین صوری بانک مرکزی رو هم ندارن پس اصلا اطمینان نکنید . اکثرا موسسات ازین در وارد میشن که موسسه ما پشتش به فلان ارگان گرمه و ... اما همه اینا حرفای خالی هست . توجه کردین هر جایی که میخواین وام بگیرید چند برابر مبلغ رو ازتون چک میگیرن و چندتا ضامن میخوان و در نهایت کلی بکگراند چکتون میکنن که شما توانایی پرداخت دارین و با درصدهای بیشتر از مصوبه بانک مرکزی از شما بهره میگیرند ! پس یه چیز عقلانی هست که شما وقتی میایید کل سرمایتون رو تو یه جا میزارید اون موسسه یا بانک هم باید اعتماد سازی بکنه اونم نه با حرف
----------------------------------------------------
جالبه امروز رفته بودم پس اندازم رو از صادرات ببرم بانک آینده که متصدی بانک انگار که منتظر باشه اسم بانک آینده رو بشنوه تا برگ انتقال وجه رو دید شروع کرد به بد گفتن از آینده و سریع موبایلشو درورد که اره بیا این سایت و ببین که بانک آینده مجوز نداره و این بانک خصوصیه و احتمال ورشکستگی داره ! در جواب بشون گفتم این سایت برای بانک مرکزی نیست و مجوز دارن طرف تازه دوزاریش افتاد که بنده تحقیقم رو کردم و روی اینکه بانک ما دولتی هست و دولت پشتشه و امکان ورشکستگی نداره پا فشاری کرد .. همین قضیه تو بانک سامان و موسسه ثامن هم پیش امد. و همه میخاستن از خروج سرمایه جلوگیری کنن
-----------------------------------------------------
خیلی از آقایون اینجا میان اعلام میکنن که مردم عقلشون تو چشمشون هست و تا یه شایعه میشه میرن پولاشون رو میکشن بیرون !
من فکر میکنم اینسری دوستان یکم اگر فکر کنن متوجه نابسامانی وضع موجود میشن تو مملکتی که بانک مرکزیش قدرت نداشته باشه هر بانکی میتونه کلاه برداری کنه و مردم هم دستشون به جایی بند نیست پس شرط عقل ایجاب میکنه وضعیت رو پایش کنن و تصمیم گیری کنند . این بانک ها هستن که شرایط رو به اینگونه نا بسامان کردن و در راس اون عملکرد بد دولت . پس مردم کار درستی میکنن حتی اگر شایع باشه . من این اعتماد سازی رو وظیفه هر بانکی میدونم که نسبت به مشتری هاش باید ایجاد کنه و تنها با کوبیدن بقیه بانک ها اعتماد منو نسبت به خودشون سلب میکنن و نشون میدن کل سیستم بانکی که خودشون هم تو این سیستم دارن کار میکنن مریض هست و سرمایه گذاری در اون ریسک زیادی داره
-------------------------------------------------------
اما حالا که صحبت از بانک آینده شد آیا این بانک خوبه ؟ من چند تا مطلب ازین بانک تو پست بعدی میزارم

Last edited:

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099

RoOozbeh

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
25
بانک تات هشتمین بانک خصوصی ایران بود که در ۸ آبان ۱۳۸۸ (۸۸/۸/۸) گشایش یافت. این بانک با مدیریت عاملی سیدبهاءالدین هاشمی با سرمایهٔ ۲۰۰ میلیارد تومان آغاز به کار کرد. شعار این بانک تجربه، اعتماد، توسعه (تات) بود.[۱] بانک تات به تعدادی از سرمایه داران بنام کشور تعلق داشت.[۲]

به گفته یک نماینده مجلس در جلسه غیر علنی مجلس برای بررسی موضوع اختلاس چند هزار میلیارد تومانی در ۲۷ شهریور رئیس سازمان بازرسی کل کشور مدعی شد که در تاسیس بانک تات نیز به شیوه بانک آریا عمل شده است.[۳] بدلیل مشکل در شفاف سازی سهامداران، این بانک منحل شد وبانک آینده را به وجود آورد.[نیازمند منبع]
--------------------------------------------
بانک آینده[۱][۲] بانک ایرانی است که در سال ۱۳۹۱ در پی ادغام بانک تات، مؤسسه مالی و اعتباری صالحین و مؤسسه مالی و اعتباری آتی تأسیس شد.[۳]
** پس این بانک هم از شالوده دچار مشکل بوده و همچنین بانک تازه تاسیسی محسوب میشه
------------------------------------------
در خصوص جایزه یورو مانی که کاربران هم بهش اشاره داشتن میتونم بگم که یورومانی یه مجله مالی هست که ژورنالیستهاش به بحث درباره عملکردهای بانکی میپردازن . و اینکه این نامزدی در خصوص مرج بانکی بوده
جالبه این هست که شما وقتی داخل سایتشون میشید کل ارتیکل یا اون مطلب درخصوص بانک آینده رو هم نمیتونید بخونید . **پس زیاد توجه بهش نکنید. تو همین مجله اگر اشتباه نکنم پاسارگاد رو بهترین بانک ایرانی نامیده که اینم یکی از عناوین نامزدی بانک هست .
http://www.euromoney.com/
------------------------------------------------
اما در خصوص حساب 22 درصد کوتاه مدت "آفتاب" باید به عرضتون برسونم این حساب هر لحظه ممکنه بشه 10 درصد و زمای که شما متوجه امر بشید مطمئنا 11% از سود بانکی ماهانه ضرر کردین که با این احتساب متوسط ماهانه سودتون شاید به زیر 18 درصد هم برسه
**حساب های کوتاه مدت هیچ تضمینی ندارن فقط مختص آینده نیست
--------------------------------------------
حساب بلند مدت 23% که اسمشو الان یادم نیست که حتما یک سال باید پول بخوابه وگرنه سود میاد پایین
---------------------------------------------
در خصوص اینکه چرا بانک مرکزی به آینده اجازه دادن سود زیاد رو میکنه باید بگم چند تا فکر به ذهنم میرسه یکی اینکه این بانک خیلی ضررده شده و نیاز به افزایش سرمایه دارد برای همین بانک مرکزی کارش نداره و آینده نزدیک 4 ماه هست داره این نوع حساب ها رو باز میکنه که کماکان ادامه داره
----------------------------------------------
در خصوص اینکه آیا امکان انحلال دارد یه خیر ؟ به نظرم احتمال دارد به هر حال یه بار در غالب اسم بانک تات منحل شد تازگی ندارد
----------------------------------------------

Last edited:

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
پیشنهاداتی برای دوستان عزیز دارم
اول اینکه دو پست آخر بنده رو مطالعه بفرمایند
دوم اینکه صرفا بانک مرکزی ناظر بر مؤسسات هست، نه تعاونی ها، اون هم تعاونی های منحله.
تعاونی ها زیر نظر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستن و نه بانک مرکزی.

کاسپین هنوز تکمیل نشده و این موسسه سپرده ای از کسی اخذ نکرده تا بتونه مشکلی ایجاد کنه! (فرشتگان و هفت تعاونی منحل شده ی دیگه که قراره با هم کاسپین رو تشکیل بدن تعاونی اعتباری هستن و طبق قانون ربطی به بانک مرکزی ندارن)
آرمان وجود خارجی نداره (تعاونی های منحل شده ی وحدت و البرز ایرانیان زیر نظر بانک مرکزی نیستن و نمیتونن باشن)

تعاونی های اعتبار می تونن با بانکها تبادل وجه غیر برخط داشته باشن اون هم توسط حسابی با نام تعاونی مذکور که ذیحسابان ان اعضای اون تعاونی اعتباری هستن.

اینکه بانک مرکزی تقبل کرده - میتونست قبول نکنه - مشکل تعاونی های منحله مشکل دار فعلی رو که با تابلوی جعلی کاسپین، توسعه و آرمان فعالیت میکردن رو حل کنه بسیار عالیه و دور از وظایفش هست ولی صرفا بخاطر آرامش اقتصادی تا حدی کمک می‌کنه تا مشکلات - کامل یا ناکامل - حل بشن.

توصیه میشه برای افزایش دانش اقتصادی و رفع سوءتفاهمات در خصوص بانک ها، موسسات اعتباری و تعاونی های اعتبار محتویات این لینک رو مطالعه بفرمائین:

http://asrebank.ir/m?newsid=19570

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
کاسپین هنوز تکمیل نشده و این موسسه سپرده ای از کسی اخذ نکرده تا بتونه مشکلی ایجاد کنه!
3000 نفر حداقل در روز 8 ام خرداد ماه 96 که گذشت یک صدا با هم فریاد زدند که بانک مرکزی مجوز داده و کاملا آگاهی داشته بر تغییر تابلو ها ، جذب سپرده ها ، دادن تسهیلات و ... تمامی مدارکش موجود و تحویل دستگاه قضا شده است. این که مقامات این دستگاه دولتی حال وجود 400 شعبه کاسپین رو منکر می شن و یادشون افتاده نباید سپرده اخذ می کرده تخلفی است که به آن رسیدگی خواهد شد. با دیگر موسسات هم چنین خواهند کرد.

به شخصه روز هشتم در میان جمعی بودم رنج کشیده که حاصل دسترنجشان دقیقا به اعتبار مجوزی که با هدف و مقصدی شوم داده شد ، از دست رفت. بعد ها مسائل پشت پرده ان در دستگاه قضا به سمت اشخاص اول بانکی نشانه خواهد رفت و ما در احقاق حق خود می ایستیم.

روز 8 خرداد ماه تا ابد لکه ننگی بر **** بانکداری این کشور خواهد ماند. و آن چه که الان در موسسه نور و ملل و... دیده می شود بعد از تجمع ما کاسپینی ها در این روز بود که اتفاق افتاد و باید می افتاد.
متاسفم که بعد از مدت ها به انجمن سری زدم و هنوز می بینم عده ای می گویند کاسپین " سپرده از کسی نگرفت" ! هنوز الف موضوع را نمی دانند و چنین می گویند. ننگ با رنگ پوشیده نمی شود. بفرمایید کاسپین سفید تکمیل نشد و کاسپین نارنجی تکمیل شد آن هم با حذف تمامی سود ها از شهریور 94 + کسر 10 درصد اصل سپرده!! به یاری خدا هفته آتی رسواشان می کنیم.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
3000 نفر حداقل در روز 8 ام خرداد ماه 96 که گذشت یک صدا با هم فریاد زدند که بانک مرکزی مجوز داده و کاملا آگاهی داشته بر تغییر تابلو ها ، جذب سپرده ها ، دادن تسهیلات و ... تمامی مدارکش موجود و تحویل دستگاه قضا شده است. این که مقامات این دستگاه دولتی حال وجود 400 شعبه کاسپین رو منکر می شن و یادشون افتاده نباید سپرده اخذ می کرده تخلفی است که به آن رسیدگی خواهد شد. با دیگر موسسات هم چنین خواهند کرد.

به شخصه روز هشتم در میان جمعی بودم رنج کشیده که حاصل دسترنجشان دقیقا به اعتبار مجوزی که با هدف و مقصدی شوم داده شد ، از دست رفت. بعد ها مسائل پشت پرده ان در دستگاه قضا به سمت اشخاص اول بانکی نشانه خواهد رفت و ما در احقاق حق خود می ایستیم.

روز 8 خرداد ماه تا ابد لکه ننگی بر **** بانکداری این کشور خواهد ماند. و آن چه که الان در موسسه نور و ملل و... دیده می شود بعد از تجمع ما کاسپینی ها در این روز بود که اتفاق افتاد و باید می افتاد.
متاسفم که بعد از مدت ها به انجمن سری زدم و هنوز می بینم عده ای می گویند کاسپین " سپرده از کسی نگرفت" ! هنوز الف موضوع را نمی دانند و چنین می گویند. ننگ با رنگ پوشیده نمی شود. بفرمایید کاسپین سفید تکمیل نشد و کاسپین نارنجی تکمیل شد آن هم با حذف تمامی سود ها از شهریور 94 + کسر 10 درصد اصل سپرده!! به یاری خدا هفته آتی رسواشان می کنیم.
من با این هموطن موافقم هرچند سپرده کاسپین ندارم, اما یه مشت چرندیات دیشب تو تلوزیون تحویل مردم میدادند که ما مجوز ندادیم و فلانی اشتباهی تو مشهد مجوز داد و باقی داستان!!!! موسسه کاسپین خلافکار,اما بانک مرکزی اشتباه کرده و مجوز داده و سندشم هست!!! به مردم چه مربوطه!!! حالا هم که اشتباه کرده باید جورشو بکشه و دست از پایمال کردن حق مردم برداره!!! علت این بلوشو و افسار گسیختگی که بوجود اومده و مردم رو نگران سرمایشون کرده,یکیش خود مردم هستند!!! یعنی تو ایران ,چون بر خلاف شعارها ,مردم خودشون رواز هم نمیدونند و فرهنگ بزن درو باب شده!!! فقط به فکر این هستند که بانک یا موسسه خودشون دچارمشکل نشه و جامعه نسبت به پایمال شدن حق دیگران بی تفاوته,حالابقیه موسسات رو نمیگیم اما کاسپین مجوز داشت و بقیش داستان و فریب است که بانک مرکزی سر مردم در اورده,اکثر بانکها ۲۲ میدن حالا ممکنه بعضی شعب کاسپین بیشتر داده باشه!!! بیای سودو از پارسال کم کنی یا ندی که طرف یه چیزم بدهکار میشه!!! در سکوت جماعت ,یکی یکی کله مردمو زیر آب میکنند!!!!!

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810

درود
متن فوق صرفا یه نظر بود
شما بدون هیچ گونه اطلاعی از پی‌گیری های بنده این پیام رو نوشتین و فرمودین بنده خبر ندارم و "نمی دانم" و ننگ و ... رو مطرح کردین.
بنده در سال 94 به کلیه دوستان در گروه فرصت‌های سرمایه‌گذاری اعلام کردم که این موسسه یا تعاونی طبق مطالعات و شواهد بنده دارای مشکلات فراوانی هست و حتی اسنادش رو یهشون ارائه دادم منتها اون موقع هم مثل الان نادان و کم فهم و همینطور به خراب کردن فرشتگان و کاسپین متهم شدم...
علیرغم تذکرهای چندین و چندباره بنده و چندتن از دوستان، خیلی ها در این تعاونی سرمایه گذاری کردن و ادامه ماجرا رو هم که شاهد هستین...
تکرار حوادث فرشتگان و کاسپین الان برای آرمان و توسعه اتفاق افتاده...
هرچند حق سرمایه گذار هست که تا ریال آخر خودش رو سریعا بدون کسر حتی یک ریال دریافت کنه ولی نباید منکر اشتباهات تعاونی منحله فرشتگان و کارمندان دروغگوی آنها و در آخر سهل انگاری شرمایه گذاران شد.
قوه قضاییه با ورود به جریان هم باعث لو رفتن این جعل و کلاهبرداری شد و هم از طرفی باعث مشکل ساز شدن...
فراموش نکنیم اول باید از وزارت تعاون درخواست کمک کنیم سپس قوه قضاییه و در آخر بانک مرکزی.
امیدوارم تمام دوستان سرمایه شون رو زودتر از موعدی که مقرر شده بدست بیارن و با چشمی باز سرمایه گذاری کنن

موفق باشید

پ.ن: هرکسی اگه سود 35 درصد بشنوه ممکنه درنگ نکنه و سرمایه گذاری کنه حتی من و شما، توی این قحطی سود بانکی، سودهای 35 و 38 درصد فرشتگان خیلی توی این قضایا و افزایش سرمایه پذیری اون تاثیر داشته

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوستان تا بحال سابقه نداشته که بانک یا موسسه مُجازی زمین بخوره و مشتری هاش رو نابود کرده باشه
توجه کنین تمام مواردی که درج شدن توی تاپیک یا تعاونی غیرمجاز بودن، یا تعاونی منحله که تابلوی موسسات مجاز رو جعل کردن و ...
بنده خاطرم نیست کسی توی موسسه یا بانکی حساب داشته باشه و سرمایه اش نابود شده باشه.

کاسپین : تعاونی منحله فرشتگان تابلو و دفترچه هاش رو جعل کرده بود و هنوز که هنوزه از هیچ کسی - برای افتتاح حساب و ... - سپرده دریافت نکرده و ...

توسعه: تعاونی منحله وحدت و برخب شعب البرز ایرانیان با جعل تابلوی این موسسه و حتی تغییر لوگوی سایت شون خودشون رو مجاز جلوه دادن.

در نهایت اگه موسسه مجازی مثل این چند موردی که توی بانک مرکزی هست دارای مشکل منابع بشن فورا بانک مرکزی خط اعتباری میده و ممکنه طبق قوانینش از یه بانک یا ... برای ادغام یا پرداخت یا اخذ منابع هم کمک بگیره.

موفق باشید
دوست گرامی، شما از شرایط مطلع نیستید.
موسسه کاسپین دقیقاً یک موسسه دارای مجوز هست که زمین خورده و مشتریانش را نابود کرده است.
موسسه فرشتگان و موسسه فردوسی تجمیع شده بودند و تحت نام موسسه اعتباری آرمان ایرانیان فعالیت میکردند بعد از آرمان ایرانیان به کاسپین تغییر نام دادند و در 27 اسفند 94 تحت نام کاسپین مجوز گرفتند. لینک زیر را در مورد تغییر نام ببینید:
با رای قاطع سهامداران موسسه اعتباری آرمان ایرانیان، نام این موسسه اعتباری به ” کاسپین ” تغییر یافت.
و سند تغییر نام موسسه از آرمان ایرانیان به کاسپین:
photo_2017-06-01_22-22-28-jpg.1016006

مثل این هست که یک موسسه دارای مجوز یکباره بگوید تعاونی های منحله قبلی که تبدیل به موسسه جدید شده اند فاقد مجوز بوده اند پس اصل سپرده و سودشان را برمیداریم!
الان موسسه دارای مجوز نور را در نظر بگیرید که از انحلال و تجمیع تعاونی های ریحانه گستر مشیز و کارسازان آینده و پیشگامان کویر یزد تشکیل شده، در واقع پس از انحلال و تجمیع و تغییر نام، مسئولیت تعاونی های منحله با موسسه دارای مجوز کلی هست.آیا میتواند مدعی شود که وضعیت سپرده گذاران تعاونی های تشکیل دهنده اش ارتباطی به موسسه اصلی و دارای مجوز ندارد؟
این دقیقاً توضیح وضعیت کاسپین هست که بانک مرکزی یکباره مدعی مجزا بودن موسسه دارای مجوز کاسپین از سرنوشت موسسات تشکیل دهنده آن شد و کلاً با حربه تغییر نام موسسه، کل بدهی های موسسه را ناپدید کرد!
انکار واقعیت و کلاهبرداری خیلی آسان شده است.

فایل های ضمیمه

• photo_2017-06-01_22-22-28.jpg
    photo_2017-06-01_22-22-28.jpg
    35.6 KB · نمایش ها: 247
Last edited:

mohammad_agha

Registered User
لایک‌ها
9
درود
متن فوق صرفا یه نظر بود
شما بدون هیچ گونه اطلاعی از پی‌گیری های بنده این پیام رو نوشتین و فرمودین بنده خبر ندارم و "نمی دانم" و ننگ و ... رو مطرح کردین.
بنده در سال 94 به کلیه دوستان در گروه فرصت‌های سرمایه‌گذاری اعلام کردم که این موسسه یا تعاونی طبق مطالعات و شواهد بنده دارای مشکلات فراوانی هست و حتی اسنادش رو یهشون ارائه دادم منتها اون موقع هم مثل الان نادان و کم فهم و همینطور به خراب کردن فرشتگان و کاسپین متهم شدم...
علیرغم تذکرهای چندین و چندباره بنده و چندتن از دوستان، خیلی ها در این تعاونی سرمایه گذاری کردن و ادامه ماجرا رو هم که شاهد هستین...
تکرار حوادث فرشتگان و کاسپین الان برای آرمان و توسعه اتفاق افتاده...
هرچند حق سرمایه گذار هست که تا ریال آخر خودش رو سریعا بدون کسر حتی یک ریال دریافت کنه ولی نباید منکر اشتباهات تعاونی منحله فرشتگان و کارمندان دروغگوی آنها و در آخر سهل انگاری شرمایه گذاران شد.
قوه قضاییه با ورود به جریان هم باعث لو رفتن این جعل و کلاهبرداری شد و هم از طرفی باعث مشکل ساز شدن...
فراموش نکنیم اول باید از وزارت تعاون درخواست کمک کنیم سپس قوه قضاییه و در آخر بانک مرکزی.
امیدوارم تمام دوستان سرمایه شون رو زودتر از موعدی که مقرر شده بدست بیارن و با چشمی باز سرمایه گذاری کنن

موفق باشید

پ.ن: هرکسی اگه سود 35 درصد بشنوه ممکنه درنگ نکنه و سرمایه گذاری کنه حتی من و شما، توی این قحطی سود بانکی، سودهای 35 و 38 درصد فرشتگان خیلی توی این قضایا و افزایش سرمایه پذیری اون تاثیر داشته
شما بار ها از کلمات تعاونی ، فرشتگان ، وزارت تعاون استفاده می کنید. بسیاری از افراد، من جمله من در ابتدای سال 95 پس از پیگیری در خصوص اخذ مجوز مربوطه و تغییر تابلو ها به موسسه مجوز داری به اسم " کاسپین" که در کنار سایر موسسات مجوز داری نظر کوثر و نور و عسگریه سابق ذکر شده بود و مدارک اون به تایید مقامات عالی رتبه بانکی رسیده بود ، سر مایه گذاری کردند. صحبت سر یک چیز است آن هم اینکه کسی من جمله من فکر نمی کرد قبح "مجوز رسمی" به این راحتی در هم شکسته شود و تصور این بود که مجوز یک دستگاهی نظیر بانک مرکزی یعنی دیگر همه چیز و نظارت و اشراف کامل و تراز مثبت و اگر مشکلی حادث شود بانک مرکزی سپرده گذاران را حمایت خواهد کرد به اعتبار مجوزش و نظارت بر آن . اما این اعتبار به فاصله 7 ماه در هم شکسته شد و مواردی آشکار شد که پرده از فسادی ساماندهی شده بر می داشت. این تخلفات در ادامه شکلی جدید به خود گرفت و به جایی رسیده است و وارد فازی شده است که کسی تصور آن را نمی کرد حق سپرده گذار این طور ضایع گردد و منافع حرام عده ای خائن در دستگاه های مختلف چنین تامین گردد. سپرده گذاران سایر موسسات یقینا باید احساس نگرانی کنند زیرا اعتبار بانک مرکزی در " مجوز و نظارت بر آن " زیر سوال رفته است.
ننگ خطاب به شما نبوده و خطاب به رنگ کاسپینی است که تابلو های سفید آن پس از خاک سیاه نشاندن شمار بسیاری از افراد همین جامعه حال نارنجی شده است. من جوانم و می توانم جبران ضرر کنم حتی با این طرح مغرضانه و ظالمانه در کسر درصدی از اصل سپردیه سپرده گذاران موسسه مجوز دار کاسپین + صفر شدن سودشان طی این سال ها که به یاری خدا مجلس این اجازه را نخواهد داد. اما برای افرادی که پا به سن گذاشته اند ، همه سرمایه خود را سپرده کردند ، وام کلان گرفته اند ، خانه فروختند یعنی تمام شدن ! جبرانی برای آن ها نیست. سکته ها افسردگی ها فریاد ها فروش طلا ها قرض ها گواه بر آن است.
توهینی سمت شما نبود و نیست. جالب این است بسیاری از کارمندان بانک دی ، شهر و پاسارگاد در موسسه کاسپین پس از اخذ مجوز سرمایه گذاری کرده و حتی از بانک های خود وام گرفته و الان آن ها هم به اعتبار آن مجوز به خاک سیاه نشسته اند و آن ها را میان خود می بینیم !! فریب و توطئه بانکی و غیر بانکی نمی شناسد.

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
دوستان با موجودی بین 25 تا 30 تومن بیشترین سود رو کدوم بانک میده؟

روزشمار آینده با کف یک میلیون ۲۲ درصد
یکساله اینده سپرده اینده ساز۲۳ درصد با قابلیت برداشت و واریز برداشت یا واریز ۲۱ درصد
گردشگری با کف ۱۰ میلیون یکساله ۲۲ درصد

Sent from my iPhone using Tapatalk

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
خطاب به دو دوست عزیزی که پیام بنده رو ریپلای کردین:
این برگه و حتی قبل تر از اون بنده تذکراتم رو دادم و دوستانی مانند شما کلا از بیخ و بن منکر هرگونه مشکل در رابطه با این تعاونی و موسسه شدن (علیرغم شفافیت کامل اسناد اون موقع، که متاسفانه 2 سال از اونها گذشته و دیگه دسترسی به اونها ندارم تا درجشون کنم)

همین الان شما میبینین موسسه آرمان (تعاونی وحدت) اومده و غیرقانونی! تابلوی توسعه که موسسه ی مجاز هست رو جعل و نصب کرده و عده زیادی هم فکر کردن که واقعا این موسسه به توسعه تبدیل شده (بخوانید ادغام).
شرایط فرشتگان هم دقیقا همین بود با این تفاوت که قرار بود 8 تعاونی توی کاسپین ادغام بشن ولی غیرقانونی تابلو و دفترچه های کاسپین نصب و ارائه شد و مردم هم با مشاهده تابلو و دفترچه و مراجعه به سایت بانک مرکزی که نوشته بود کاسپین مجوز داره اقدام به افتتاح حساب یا افزایش موجودی حساب های قبلی کردن، غافل از اینکه این موسسه متاسفانه کاسپین نبوده و ...

به هر حال چون دیر اقدام شده در اعتراض به تغییر تابلو و استفاده از عنوان جعلی این مشکلات بروز کرده، هفته گذشته مشاهده کردین کمتر از یکماه از گذشت نصب تابلوی توسعه روی سر در موسسه آرمان مردم متوجه شدن. چرا؟ چون دقیقا مثل سال 94 که مسؤل بانک مرکزی توی تلویزیون اعلام کرد فرشتگان مجوز نداره و سرمایه گذاری نکنین، امسال هم توی برنامه پایش اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت اعلام شد توی موسسه آرمان سرمایه گذاری نکنین چون مجوز نداره.
منتها قضیه آرمان رو مردم توی کمتر از یکماه متوجه شدن ولی قضیه کاسپین رو هنوز خیلی ها متوجه نشدن یا اینکه دوست ندارن متوجه بشن.

هرچند ممکن هم هست در آینده وحدت و توسعه ادغام بشن، مثل اموال فرشتگان که به کاسپین واگذار شده و ... ولی نباید از اصل ماجرا بی خبر بود.

موفق باشید

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
خطاب به دو دوست عزیزی که پیام بنده رو ریپلای کردین:
این برگه و حتی قبل تر از اون بنده تذکراتم رو دادم و دوستانی مانند شما کلا از بیخ و بن منکر هرگونه مشکل در رابطه با این تعاونی و موسسه شدن (علیرغم شفافیت کامل اسناد اون موقع، که متاسفانه 2 سال از اونها گذشته و دیگه دسترسی به اونها ندارم تا درجشون کنم)

همین الان شما میبینین موسسه آرمان (تعاونی وحدت) اومده و غیرقانونی! تابلوی توسعه که موسسه ی مجاز هست رو جعل و نصب کرده و عده زیادی هم فکر کردن که واقعا این موسسه به توسعه تبدیل شده (بخوانید ادغام).
شرایط فرشتگان هم دقیقا همین بود با این تفاوت که قرار بود 8 تعاونی توی کاسپین ادغام بشن ولی غیرقانونی تابلو و دفترچه های کاسپین نصب و ارائه شد و مردم هم با مشاهده تابلو و دفترچه و مراجعه به سایت بانک مرکزی که نوشته بود کاسپین مجوز داره اقدام به افتتاح حساب یا افزایش موجودی حساب های قبلی کردن، غافل از اینکه این موسسه متاسفانه کاسپین نبوده و ...

به هر حال چون دیر اقدام شده در اعتراض به تغییر تابلو و استفاده از عنوان جعلی این مشکلات بروز کرده، هفته گذشته مشاهده کردین کمتر از یکماه از گذشت نصب تابلوی توسعه روی سر در موسسه آرمان مردم متوجه شدن. چرا؟ چون دقیقا مثل سال 94 که مسؤل بانک مرکزی توی تلویزیون اعلام کرد فرشتگان مجوز نداره و سرمایه گذاری نکنین، امسال هم توی برنامه پایش اواخر فروردین یا اوایل اردیبهشت اعلام شد توی موسسه آرمان سرمایه گذاری نکنین چون مجوز نداره.
منتها قضیه آرمان رو مردم توی کمتر از یکماه متوجه شدن ولی قضیه کاسپین رو هنوز خیلی ها متوجه نشدن یا اینکه دوست ندارن متوجه بشن.

هرچند ممکن هم هست در آینده وحدت و توسعه ادغام بشن، مثل اموال فرشتگان که به کاسپین واگذار شده و ... ولی نباید از اصل ماجرا بی خبر بود.

موفق باشید
آیا این سند تغییر نام به موسسه کاسپین رو که در پست قبل هم تصویرش رو گذاشته بودم خوندین؟!
اگه میخوندین متوجه میشدین که تغییر نام موسسه آرمان ایرانیان سابق (شامل موسسه فرشتگان و موسسه فردوسی) به موسسه کاسپین واقعی هست:
photo_2017-06-01_22-22-28-jpg.1016006

Last edited:

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
آیا این سند تغییر نام به موسسه کاسپین رو که در پست قبل هم تصویرش رو گذاشته بودم خوندین؟!
اگه میخوندین متوجه میشدین که تغییر نام موسسه موسسه فرشتگان و موسسه فردوسی به موسسه کاسپین واقعی هست:

متنش رو دقیق بخونین
1. موافقت بانک مرکزی با ثبت صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده ...
2. شرکت اعتباری کاسپین
3. ننوشته که انجام شده بلکه نوشته طبق مقررات و ... بلامانع هست ولی تأیید نشده
4. پاراگراف آخر تمام مسئولیت ها رو بر دوش خودشون گذاشته و بانک مرکزی این وسط هیچی گردن نگرفته
4. پی نوشت هم اشاره به ثبت و قانونی شدن تغییر نام داره نه فقط این نامه که موافقت بانک مرکزی رو مطرح کرده

در خصوص مورد دوم شرکت اعتباری با موسسه اعتباری فرق داره. گوگل کنید لطفا: شرکت اعتباری، که بیشتر سرمایه گذاری سهامداران شرکت ها هست توی بورس و ... که توی کدال میتونین مشاهده بفرمایین.
البته موارد بیشتری هم داره این نامه که بحث طولانی میشه

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
شعارتون این باشه انحلال انحلال
خود سیف هم گفته بانک ها باید ادغام شن و موسسات و بانک زیادن

چه کاری بهتر از این
انحلال کاسپین
بهترین مجازات همینه یه بانک قوی هم تقبل کنه ساماندهی
حساب ها رو اگه اینجوری عمل کنن بهتره
مثل پارسیان با تعلل پرداخت سودهام میتونه بده
از لحاظ حقوقی بعضی ها بعد از مجوز سرمایه گذاری کردن و اگه فرشتگان و هر هفت تعاونی دیگر
افتتاح حساب بعد از شهریور 94 ( تاریخ انحلال)
داشتن مجرم محرز هستن
اصلا اگه منحل بودن اینهمه هزینه شعبه و اجاره شعبه و ...
باید تماما به حساب سهامداران کاسپین نوشته شه و از سرمایه اونها تامین شه نه از جیب سپرده گزاران
سال 95 ها که با دیدن مجوز حساب باز کردن
باید سهم بیشتری از پولهای مانده داشته باشن

اون قبلی هام که سود کمتری داشتن اونهام باید سهم بیشتری ببرن و باید در اولویت دوم پرداخت و تسویه باشن

مفسد فی الارض و حکم اعدام برای دهها مدیر کاسپین
کمترین حکم دنیوی اونهاست.

حالا دستگاه قضا هیچ کاری نکرده هیچ
مجوز هشتاد شعبه ای کاسپین بدون بدهی رو تایید میکنه به چه حقی کاسپینی ها
بدون قبول مسولیت قولهای تقبل شده مجوز سپرده گیری
و کلاهبرداری جدید گرفتن؟

مردم اگه اسامی سهامداران و مدیران اصلی رو بدونن
زودتر به حقشون میرسن

قتل مدیر فرشتگان کرج چه شد صداشو درنیاوردن

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
متنش رو دقیق بخونین
1. موافقت بانک مرکزی با ثبت صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده ...
2. شرکت اعتباری کاسپین
3. ننوشته که انجام شده بلکه نوشته طبق مقررات و ... بلامانع هست ولی تأیید نشده
4. پاراگراف آخر تمام مسئولیت ها رو بر دوش خودشون گذاشته و بانک مرکزی این وسط هیچی گردن نگرفته
4. پی نوشت هم اشاره به ثبت و قانونی شدن تغییر نام داره نه فقط این نامه که موافقت بانک مرکزی رو مطرح کرده

در خصوص مورد دوم شرکت اعتباری با موسسه اعتباری فرق داره. گوگل کنید لطفا: شرکت اعتباری، که بیشتر سرمایه گذاری سهامداران شرکت ها هست توی بورس و ... که توی کدال میتونین مشاهده بفرمایین.
البته موارد بیشتری هم داره این نامه که بحث طولانی میشه
پیشنهادم این هست که سعی در توجیه فریبکاری بانک مرکزی نداشته باشین.

بالا