• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
جالبه مردم باید عقل داشته باشن 35 درصد یک موسسه چه جوری باید سود بده چه کاری میتونه 35 درصد سود بده .والا به من بگن نمیزارم عقل هم چیز خوبیه اون ادمها طمع کارن باید چوبشو بخورن .کی گفته کجا گفته با مدرک نشون بدین که بانک مرکزی موظفه تمام پول این ادمهای طمع کارو از بیت المال بده .تمام سودشونو کم کنن بعد پول بدن .اگه بخوان بهشون حال بدن .وقتی دو تا واحد اقتصاد پاس نکرده باشین هرکی هر پیشنهادی بهتون بده قبول میکنین

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
جالبه مردم باید عقل داشته باشن 35 درصد یک موسسه چه جوری باید سود بده چه کاری میتونه 35 درصد سود بده .والا به من بگن نمیزارم عقل هم چیز خوبیه اون ادمها طمع کارن باید چوبشو بخورن .کی گفته کجا گفته با مدرک نشون بدین که بانک مرکزی موظفه تمام پول این ادمهای طمع کارو از بیت المال بده .تمام سودشونو کم کنن بعد پول بدن .اگه بخوان بهشون حال بدن .وقتی دو تا واحد اقتصاد پاس نکرده باشین هرکی هر پیشنهادی بهتون بده قبول میکنین
دقیقا، کسی که برای سود بیشتر طمع میکنه و میره تو موسسه پول میزاره، انتظار هر چیزی رو باید داشته باشه. دقیقا اگه قرار باشه بانک مرکزی پول اینارو بده باید با سود مصوب خودش بده نه با سودهای توهمی این موسسات. من که به شخصه اگه این موسسات سود روز شمار پنجاه درصد هم بده، پول نمیزارم توش، آدم خودش هم باید از مغزش استفاده کنه. این کاسپینی ها هم به جای اینکه برن جلوی بانک مرکزی جمع بشن، اگه جرات دارن برن جلوی جایی که این موسسه متعلق به اونه. اگه مردم ساده لوح نرن این موسسات پول بزارن، خود بخود همه شون ورشکست میشن و جمع میشن ولی متاسفانه مردم جهان سومی و ساده لوح و زودباور هنوز خیلی زیاده تو این کشور.

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
شما از موضع متضررین باید صحبت کنید. قانون میگه صندوق ضمانت تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان را ضمانت میکند درصورت ورشکستگی یا انحلال یا ضرر این پول رو پرداخت نماید. دوما اینکه چطور وام ارایه شده رو با سود ۳۶ درصد میگیرد اما موقع پرداخت سود بیت المال است؟ شما همین الان اگر وام گیرنده فرشتگان بوده باشی باید با بهره ۳۶ درصد پول پس بدی شما هم یا از جیره خواران همین بانکی یا خیلی خوشبینی... تعویض تابلو این بانک با مجوز قضایی بوده است تلفیق آنهم با مجوز بوده است. اصن اهمیت حساب دو دو تا چهار تاست پول شما امانت هست.. پیش بانک... مبلغ درج شده در دفترچه مهم هست. انهمه هزینه برای پروژه های مختلف در کشور از جمله هسته ای شد مدعی بیت المال نشدی حالا واسه پول چند تا خلق خدا که زندگیشون رو گذاشتن تا خرج اموراتشون بگذره حافظ بیت المال شدی؟ از ماست که بر ماست

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سپرده های جدید بانک قوامین : بهاران و رمضان

سپرده بهاران سه ماهه است .
سپرده رمضان یکساله روزشماره ات .

اطلاعات بیشتر سری به شعبه هاش بزنید .

Last edited:

mike

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
71
اين صفت ساده لوح بودن كه دوستان به مردم نسبت ميدن شامل مردم همه جاي دنيا ميشه نه فقط مردم بد بخت ايران. مساله اينجاست كه جاهاي ديگه اينقدر خر تو خر نيست . تو مساله كاسپين همين كه يه موسسه مجوز دار 7 ماه بعد مجوز اينجوري داغون بشه كافيه تا كل سيستم بانك مركزي و سيف و مجموعش برن زير سوال. اگر هم اون حرف درست باشه كه موسسات غير مجاز اومدن و غير قانوني از اسم كاسپين استفاده كردن و مردم رو تيغ زدن ديگه بدتر. به چه جراتي اينكارو كردن. چرا هيچ كدومشون الان جوابگو نيستن؟ فقط سپرده گذار بد بخت اينجا بايد تاوان بده. ؟ شما يه مغازه ميزني بدون جواز اماكن مياد سريغ پلمپ مي كنه. بانك مركزي كور بوده نديده اينا دارن از اسم كاسپين سو استفاده مي كنن.؟

آخرشم ملت بدبخت ميشن مقصر. بابا قرار نيست كه همه تحليل گر اقتصادي باشن . جاهاي ديگه دنيا هم ورشكستگي هست نابودي سهام هست ولي حداقل يه مكانيزمي رعايت ميشه كه تخلفات مالي اينقدر تابلو نباشه

تازه شما ببين هيچ راهكار قانوني هم براي اين افراد نيست كه بتونن برن شاكي بشن از مسببين اين قضيه . مجبورن برن تجمع كنن جلو بانك مركزي و بعد بانك مركزي هم مجبور بشه از ترس عواقب سياسي دنبال كارشون رو بگيره و مجلس ورود كنه به قضيه . تازه اونم با بالا كشيدن قسمتي از پول اين آدماي بدبخت . يعني چقدر سيستم بانكي و مالي ما ضعف و نقص داره

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
دوست گرامی
من در همان زمان که موسسه کاسپین سود 10+22=32 درصد پرداخت میکرد، در بانک هم حساب با مبلغ مشابه با سود 27 درصدی داشتم بصورت 5+22=27
(22 درصد مصوب بانک مرکزی برای سپرده یکساله بود و بانکها هرکدام سود را به صورت دو بخشی بصورت 22 درصد علی الحساب به علاوه درصد دوم که چند روز بعد واریز میشد پرداخت میکردند.)
تفاوت نرخ این موسسه با بانک کلاً 5 درصد سالانه بود که برای مشتری بدلیل صرفنظر از کلیه خدمات بانکداری در یک موسسه منطقی بود. درصدهای سود در سال 93 و 94 را در همین تاپیک ببینید.
جالب اینجا هست که اگر شخصی در یک مغازه خوب، اجناس را طی یک ماه بفروشد و ماهی 3 درصد سود خالص داشته باشد(سالانه 36 درصد)، مردم تعجب نمیکنند ولی در مورد یک بانک یا موسسه مالی اعتباری که میتواند با مبالغ کلان و تیم مشاورین و وکلا و لابی های مالی، پروژه های بسیار گران قیمت با ارزش افزوده بسیار بالا بدست بیاورد متعجب میشوند و بلافاصله سپرده گذار را به طمعکاری متهم میکنند.
بیت المال را بسیار جدی گرفته اید. بیت المال به همه تعلق میگیرد غیر از مردم.
لینک زیر در مورد بدهی دولت به بانکها مطالعه کنید:
افزایش ۳۱ درصدی بدهی دولت به بانک ها
بدهی دولت به سیستم بانکی 179 هزار میلیارد تومان می‌باشد که نسبت به آذر ماه سال گذشته با 31 درصد افزایش رو به رو شده است (آذر 94 به آذر 95).
به اندازه این اعداد فکر کنید. دولت بزرگترین بدهکار به سیستم بانکی و بانک مرکزی هست.

Last edited:

Michael Jordan

Registered User
لایک‌ها
347
آخرشم ملت بدبخت ميشن مقصر. بابا قرار نيست كه همه تحليل گر اقتصادي باشن . جاهاي ديگه دنيا هم ورشكستگي هست نابودي سهام هست ولي حداقل يه مكانيزمي رعايت ميشه كه تخلفات مالي اينقدر تابلو نباشه
این ملت بدبخت که میدونه همه این مشکلات تو این کشور هست، مگه مغز خر خورده که میره تو موسسه مالی پولشو میزاره ؟ فقط به خاطر طمع سود بیشتر این کارو کرده وگرنه هیچ عقل سلیمی نمی یاد اینهمه بانکو ول کنه و بره تو موسسه پول بزاره. هیچ جای دنیا هم اینجور نیست که یه سری بانک داشته باشیم و در کنارش جاهایی که مجوز بانک نمیتونن بگیرن، بشن موسسه مالی! اصلا اسم موسسه مالی یعنی کلاهبرداری.

abc.abc

Registered User
لایک‌ها
84
سلام دوستان
دقیقا بنده هم فروردین 95 حساب باز کردم
اتفاقا چند مدتی یکبار هم میرفتم و سود رو ثبت دفترچه میکردم
سود من فروردین 95 ، 25 درصد بود (سپرده پلکانی 22)بعد چند ماه 18 و بعد دو ماه 23 شد و بعد هم که بلوکه شد - دقیقا من در بانک اینده هم 23 میگرفتم (حساب عیدانه سال 92 اگه اشتباه نکنم)
دلیلم اول 2 درصد بیشتر بود و دوم نمیخواستم در همون حساب اینده بزارم که به این پول حالا حالاها دست نزنم
این دو درصد بیشتر رو طمع نمیبینم و قبل این موضوع هم چنین ورشکستگی که پول سپرده گذار خورده بشه رو ندیده بودم که دلیلی بر عدم اینکار ببینم (همین الان هم شنیدم بعضی بانک ها ورشکسته هستند)
حالا من وقتی که فرشتگانی نبوده و کاسپینی هم که هنوز حساب باز نمیکرده سال 95 چطور حساب باز کردم؟ جالبه همون کارمندای شعبه الان داخل یک شعبه دیگه هستند و با رنگ دیگه ای از تابلو (البته چند تا کارمند دیگه هم اضافه شده که احتمالا از شعبه ی دیگه ای هستند)
حالا باید فقط منتظر مجلس باشیم یا با ثبتی که در دفترچه داشتم میتونم شکایتی هم داشته باشم؟(مطمعنن سوال خیلی هاست)

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
پیشنهادم این هست که سعی در توجیه فریبکاری بانک مرکزی نداشته باشین.
وقتی جنابعالی بنده رو به این کار متهم میکنید دیگه ...
شما سندی گذاشتین که از محتویاتش اطلاع نداشتین و بنده قسمت هایی از اون رو با شفافیت اعلام کردم تا دوستان ببینن و بیندیشن...

عرض کردم سال 94 دقیقا این اسناد + کلی موارد دیگه رو برای دوستان شرح دادم و گفتم این یک کلاهبرداری هست ولی دوستان، بنده رو نکوهش کردن و کلی حرف بارم کردن که مهم نیست...
مهم اینه الان وزارت تعاون و مسئولین فرشتگان و قوه قضائیه با همکاری بانک مرکزی این معضل رو حل کنن چون پای همه شون توی ماجرا به نحوی گیره.
ملت نباید چوب ندادنم کاری ها و بروکراسی های اداری و نامه های طبقه بندی و رسمی رو بخورن و حتی تعویض جعلی تابلو و دفترچه ها هم نباید سرمایه های مردم رو نابود کنه.
معتقدم یکی از بزرگترین اشتباهات روحانی، انتصاب سیف نالایق به ریاست بانک مرکزی هست و مطمئنم اگه سیف در دولت جدید سر کار نباشه و جاش رو به کسی دیگه بده کمتر از این مشکلات خواهیم دید. هرچند ریشه تمام این تعاونی ها از زمان دولت کریمه احمدی نژاد بوده...

موفق باشید

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
تو مناظرات ریاست جمهوری تا جایی که کاندیداها میخواستن همدیگرو بکوبند اول از موسسات گفتند بعد از بانک شهر و گردشگری و قوامین فکر کنم پولتون رو تو این بانک ها نذارید بهتره

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
سپرده های جدید بانک قوامین : بهاران و رمضان

سپرده بهاران سه ماهه است .
سپرده رمضان یکساله روزشماره ات .

اطلاعات بیشتر سری به شعبه هاش بزنید .
نرخ سود و كف مبلغ اين طرح ها چطوره؟

Watch171

Registered User
لایک‌ها
166
دوستان موسسه نور مشکلی پیدا کرده ؟

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوست بنده 76 میلیون در کوتاه مدت نور داشت دیروز رفت برداشت کرد مشکلی هم نبود. حتی کارت شتاب هم خودم دارم بدون مشکل داره جواب میده. منتها در این وضعیت مردم ترسیده شدن و شاید بعضی ها بخوان پولشون رو از موسسات مجاز هم برداشت کنن. اما کاسپین رو تا جایی که خبرهاشو من دنبال میکردم همیشه مشکل داشت و سودهای بالا میداد ولی موسسه نور هیچ وقت بحث ادغام و تشکیل موسسه نور و مجوزش مشکلی نداشته. باز هم اگه کسی توی موسسه نور حسابی داره میتونه نظر بده. از نظر منکه مشکلی ندارن چون کارت شتابشون هم بخوبی در همه پوز ها و عابر بانکها جواب میده.

ایران دوست

Registered User
لایک‌ها
178
داستان زیاد پیچیده نیست,کاسپین چه خوب چه بد,بانک مرکزی مجوزشو صادر کرد و بعد زد زیرش!!! همین باعث ایجاد نگرانی تو سپرده گزاران,لااقل اون بخشی که اخبار رو با جزییات دنبال میکنند شده!!! بایدم پاسخگو باشه و هیچ توجیهی هم نداره,البته افراد زیادی هستند که سنتی هستند و پیگیر اخبار این چنینی نیستند و اکثرا هم اگر سپرده ای دارند در بانکهای بزرگ قدیمی هست و اصلا در جریان این اخبار نیستند.

a_rudi

Registered User
لایک‌ها
189
یه کلیپ هست موسسه نور شعبه ایلام رو نشون میده که شخصی که ظاهرا مسئول شعبه است داره التماس ملت رو میکنه که مشکلی نیست پاسخگوی همه هستیم و این چیزا.
این کلیپ 5 شنبه دست به دست میشد شما حساب کنید آدمای زیادی این کلیپ رو تو این دو روز دیدن و شنبه 13 خرداد هجوم میبرند دم در شعب.
حالا تصور کنید اگر تعداد زیادی سپرده بخواد یکباره خالی بشه چی میشه کلیه حسابهای موسسه خالی میشه و عملیات بانکی اش هم مختل میشه و از اون مرحله دیگه نمیتونه پاسخگو باشه و دیگه تا آخرش بخونید که چه داستانی ایجاد میشه و دعوا و اینا تا بستن در شعب و ملت از همه جا زخم خورده و خشمگین و در نهایت بلوک شدن حسابها.

حالا این استارت بی اعتمادی رو کی تو یه موسسه میزنه که این بلا سرش بیاد به حق یا ناحق خدا میدونه

Sent from my m3 note using Tapatalk

saeed110110110

Registered User
لایک‌ها
99
اینکه بانک مرکزی جلوی تعدادی موسسه که غیرقانونی با تابلو موسسه کاسپین فعالیت می کنن به کمک قوه قضاییه زود جلوش رو نگرفته و همچنین در تلوزیون هم خبر رسانی نکردن، این تقصیر بانک مرکزیه . من الان شعبه بزنم به اسم مثلا بانک ملت آیا بانک مرکزی نمی تونه به کمک قوه قضاییه جلو من رو بگیره . یکی باید حواسش در این مملکت جمع باشه که موسسه ای غیرقانونی با اسم موسسه قانونی فعالیت نکنه . قرار نیست هر کس حساب باز می کنه وکیل درجه یک استخدام کنه بره اسناد اون بانک رو چک کنه ببینه اوکیه یا نه . طرف پنجاه تومن پول داره وبه اعتبار مجوز رسمی بانک مرکزی رفته حساب باز کرده حالا این وسط چندتا ارگان کوتاهی کردن این مشکل پیش اومده باید حلش کنن تا اعتماد رفته دوباره برگرده.
به نظرم نباید ضعف عملکرد بانک مرکزی رو توجیه کرد. بانک مرکزی باید حواسش جمع باشه چه کسایی در **** بانکی فعالیت می کنن و کوچکترین بی قانونی دید اطلاع رسانی کنه هم از طرق سایتش و هم از طریق صدا و سیما و همچنین پرونده درست کنه بده دست قوه قضاییه تا جلوی اون افرادی که دارن غیرقانونی فعالیت می کنن گرفته بشه. یکی باید حواسش جمع باشه و توقع اینکه مردم عادی حواسشون جمع باشه و نه بانک مرکزی حرف اشتباهیه.
مثلا در یه رستوران اگه افراد مسموم بشن یقه کارکنان رستوران و ماموران بهداشت گرفته میشه نه افرادی که مسموم شدن که چرا پزشک استخدام نکردید تا مواد رو قبل مصرف آزمایش کنن . یا مهر بهداشتی که وجود داره اما اگه داره و شما قبل مصرف باید به کمک یه متخصص چک می کردید مهر بهداشت اوکیه یا نه . این نظارت ها باید توسط ماموران بهداشت صورت بگیره و نه مردم عادی. هر کس وظیفه ای داره . بانک مرکزی داره از پول بیت المال استفاده می کنه که نظارت کنه بر **** بانکی کشور . این کارم نتونه بکنه ینی مشکل داره.

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
تو ایرانجیب مردم نظراتشونو گفتن
تو متنم که خود نور داده نوشته ادغام نشدن بعد از دو سال
یکی هم مشیز حساب داشته رفته نور کارسازان پول بهش نداده بودن

لینک کلیپم صفحه قبل هست با بلندگو میگه پولاتونو برین بعدا بیاین
دلیل صف چیه کارت شتاب اونی که داره
میتونه پنجاه ملیون پنجاه ملیون با پوز فروشگاهی
بکشه بیرون
قوامین دیدم با پوزش از نور پول کشیدن بیرون
یه دکتر هم میگفت هشتصد ملیون با پوز مطب تو یه روز از کارت نور کشیده بیرون
پوز همه بانک ها با نور کار نمیکنه با چند پوز امتحان کنین

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
تو ایرانجیب مردم نظراتشونو گفتن
تو متنم که خود نور داده نوشته ادغام نشدن بعد از دو سال
یکی هم مشیز حساب داشته رفته نور کارسازان پول بهش نداده بودن

لینک کلیپم صفحه قبل هست با بلندگو میگه پولاتونو برین بعدا بیاین
دلیل صف چیه کارت شتاب اونی که داره
میتونه پنجاه ملیون پنجاه ملیون با پوز فروشگاهی
بکشه بیرون
قوامین دیدم با پوزش از نور پول کشیدن بیرون
یه دکتر هم میگفت هشتصد ملیون با پوز مطب تو یه روز از کارت نور کشیده بیرون
پوز همه بانک ها با نور کار نمیکنه با چند پوز امتحان کنین
چیزی که از کل پیش آمدها میشه گفت حتی جریان موسسه ایلام و همه نظرات دیده میشه اینه که هر کسی با کارت شتاب کارت کشیده هیچ مشکلی نداشته و هر مقدار هم پول خواستن جابجا کردن ولی چرا باز هم ترس و واهمه دارن با اینکه به شتاب این موسسه متصل هست و از پوز هم میتونن براشت کنن جای تعجب داره.
البته از نظر من بانک مرکزی میتونست با یک بیانیه مردم رو آرام کنه با یه متن به مردم بگه موسسات و بانک هایی که به شتاب متصل هستن از لحاظ منابع مالی مشکلی ندارند تا مردم آروم بگیرن . که مشخصه بانک مرکزی با اینکه این اخبار و شایعات رو پی گیری میکنه چرا چیزی نمیگه تا جو آرام بشه!!
یک فرد در نظرات گفته بود توی نظراته ایران جیب که میخوان با بی اعتماد کردنه مردم به موسسات و بانکها پول ها رو روانه بازار راکد کنند فکر میکنم درست باشه جون بسیاری از آقازاده ها در این چند سال تعداد زیادی مسکن و....خریدن و ساخت و ساز کردن میخوان با اینکار پول مردم رو با خرید مسکن و.... از دستشون بکشن بیرون.

Last edited:

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
البته به منبع نامحدود الهی وصل نیستن

مثلا تو نظرات بود که ساتناش تو این یکی دو روزه قطع شده به خاطر قرمز شدن بدهی به بانک مرکزی
و شتابم با یک اشاره احتمال قطع شدنش هست

مهمترین چیز اعترافشون به عدم انحلال و یکی شدن
تعاونی های زیرمجموعه هست
مثل فرشتگان

شما مگه خودتون نبودین یکی دو سال قبل میگفتین بدون اطلاع شما کارمند موسسه از حساب شما برداشت کرده و اگه پرینت نمیگرفتین دفترچه رو و اعتراض نمیکردین بر نمیگردوندن

Last edited:

Titania

Registered User
لایک‌ها
1,324
مهمترین چیز اعترافشون به عدم انحلال و یکی شدن
تعاونی های زیرمجموعه هست

مثل فرشتگان
دقیقاً در حال حاضر مهمترین نکته در مورد موسسات مالی و اعتباری مجاز، روش اعلام عدم انحلال تعاونی های زیرمجموعه هست، با همین روش برای موسسه دارای مجوز کاسپین عمل کردند و آنرا مستقل از موسسات تشکیل دهنده اش معرفی کردند. یکی از دلایل این موضوع هم این هست که مردم نتوانند دارایی خود را از صندوق ضمانت سپرده ها طلب کنند.
لینک زیر را ببینید:
بازهم ضعف در بانک مرکزی/چرا صندوق ضمانت سپرده‌ها پاسخگوی سپرده‌گذاران کاسپین نیست؟

Last edited:
بالا