حتی بانک ملت و سپه و موسسه ملل و کوثر هم به منابع الهی وصل نیستن پس معقول صحبت کنیمالبته به منبع نامحدود الهی وصل نیستن
مثلا تو نظرات بود که ساتناش تو این یکی دو روزه قطع شده به خاطر قرمز شدن بدهی به بانک مرکزی
و شتابم با یک اشاره احتمال قطع شدنش هست
مهمترین چیز اعترافشون به عدم انحلال و یکی شدن
تعاونی های زیرمجموعه هست
مثل فرشتگان
شما مگه خودتون نبودین یکی دو سال قبل میگفتین بدون اطلاع شما کارمند موسسه از حساب شما برداشت کرده و اگه پرینت نمیگرفتین دفترچه رو و اعتراض نمیکردین بر نمیگردوندن
ادم چرا وام 36 درصد باید بگیره از اون موسسه بره بانک باید بگیره 27 درصد منم از بانک 50 میلیون گرفتم از اقتصاد نوین .شما از موضع متضررین باید صحبت کنید. قانون میگه صندوق ضمانت تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان را ضمانت میکند درصورت ورشکستگی یا انحلال یا ضرر این پول رو پرداخت نماید. دوما اینکه چطور وام ارایه شده رو با سود ۳۶ درصد میگیرد اما موقع پرداخت سود بیت المال است؟ شما همین الان اگر وام گیرنده فرشتگان بوده باشی باید با بهره ۳۶ درصد پول پس بدی شما هم یا از جیره خواران همین بانکی یا خیلی خوشبینی... تعویض تابلو این بانک با مجوز قضایی بوده است تلفیق آنهم با مجوز بوده است. اصن اهمیت حساب دو دو تا چهار تاست پول شما امانت هست.. پیش بانک... مبلغ درج شده در دفترچه مهم هست. انهمه هزینه برای پروژه های مختلف در کشور از جمله هسته ای شد مدعی بیت المال نشدی حالا واسه پول چند تا خلق خدا که زندگیشون رو گذاشتن تا خرج اموراتشون بگذره حافظ بیت المال شدی؟ از ماست که بر ماست
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
شما کار خوبیکردی ببر بده یک بانکدوست بنده 76 میلیون در کوتاه مدت نور داشت دیروز رفت برداشت کرد مشکلی هم نبود. حتی کارت شتاب هم خودم دارم بدون مشکل داره جواب میده. منتها در این وضعیت مردم ترسیده شدن و شاید بعضی ها بخوان پولشون رو از موسسات مجاز هم برداشت کنن. اما کاسپین رو تا جایی که خبرهاشو من دنبال میکردم همیشه مشکل داشت و سودهای بالا میداد ولی موسسه نور هیچ وقت بحث ادغام و تشکیل موسسه نور و مجوزش مشکلی نداشته. باز هم اگه کسی توی موسسه نور حسابی داره میتونه نظر بده. از نظر منکه مشکلی ندارن چون کارت شتابشون هم بخوبی در همه پوز ها و عابر بانکها جواب میده.
من یه پیشنهاد دارم به شما که موسسه نور رو اعتباری بهش نمیدونید من میگم شما منتظر باشید اگه واقعا مشکلی باشه مطمئن باشید خیلی ها این روز ها رفتن پولشون رو از ترس هم شده کشیدن بیرون اگه فردا پس فردا و طی هفته ای که میگذره خبری شد ویا موردی پیش اومد ویا مشکلی پیش اومد اون موقع شما ادامه بدید چون الان وضعیت کارت شتابش که درسته وضعیت مجوزش هم که توی سایت بانک مرکزی درسته حتی تعداد شعبش هم ذکر شده در سایت بانک مرکزی بنده فکر نمیکنم دیگه حالا هر موسسه ای بخاطر برداشت پول وضعیتش خوب نباشه مخصوصا اینکه موسسه ملل و کوثر هم به شتاب متصل هستند و همه این موسسات همون مبلغی رو به بانک مرکزی داده اند که نور داده است. حتی بانک آینده هم از تجمیع چند موسسه تشکیل شد که قبلش حتی مجوز هم نداشتن اما بعد از تبدیل به بانک شدن و مجوز گرفتن هیچ مشکلی که نداشتن حتی بانک مرکزی تقدیر هم کردهاژه ای
تخلف صورت گرفته و مشکل ساز
بانک مرکزی قبل از انحلال واقعی و تعیین تکلیف و ادغام کامل تعاونی ها
مجوز کاسپین رو پیش پیش صادر کرد
و در واقع هنوز کاسپین وجود ندارد و اجازه سپرده پذیری و ایجاد شعبه ندارد
ماه قبل و مجوز بیست شعبه کاسپین
الان هم نور انحلال تعاونی هاش و یکپارچه کردن تعاونی هاش و ادغامشون بعد از دو سال انجام نشده
و در واقع نور هنوز وجود خارجی ندارد
مشیزی کارسازان رو قبول نداره و بهش پول نمیده
و بالعکس
هر تعاونی سود مخصوص خودشو داره
و هنوز انحلال و ادغام صورت نگرفته
خاندان اسکندری زاده و خانواده شون انسانهای علیه السلامی نبودن و نیستن
در چند نوبت از ریاست نور و عضو هیات مدیره خلع شدن توسط بانک مرکزی چون صلاحیت نداشتن
باز هم قانون رو دور زدن و از ریاست رفتن به رییس هیات مدیره
اول گفتید دروغه بعد گفتید مدرک
http://www.tabnakilam.ir/fa/news/43...اران-نور-شعبه-ایلام-سپرده-هایشان-را-می-خواهند.
تق نورم دراومد از من میشنوید اگه موسسه پول دارین بکشین بیرون .نگین نگفتی
http://www.tabnakilam.ir/fa/news/43...اران-نور-شعبه-ایلام-سپرده-هایشان-را-می-خواهند.
تق نورم دراومد از من میشنوید اگه موسسه پول دارین بکشین بیرون .نگین نگفتی
ایا در ایلام چنین اتفاقی افتاده مردم تجمع کردند
در مورد موسسه نور ی
یا شایعه است
شایعه س من ایلامم سر در موسسه حدود یکساله عوض کردن و نوشته موسسه اعتباری نور ولی این قدیمیه مال زمانیه که مینوشتن موسسه مالی اعتباری... کلا شایعه سازان سیستم بانکی این چندوقته همه چیزو میخوان سیاه نشون بدن ...شما نگران نباش موسسه نور تحت شبکه شتاب باقدرت داره جلو میره وامروز پوز فروشگاهیشم رونمایی شد
اول اینکه تا زمانی که صحت و سند نباشه نباید حرفی زد و دوم اینکه عکس و صحبت با مشتری ها با اسناد باید باشه تا خبر تایید بشه.
در ضمن اینجور اخبار بیشتر جو رو متشنج میکنه و الان موسسات دیگر هم هستن ملل و کوثر و... که اگه این خبر رو از اون موسسات هم بذارن کل مردم باید دم این موسسات باشن که.
جای تاسفه که اینقدر مدیریت مالی کشور و بانک مرکزی ضعیف هست که به موسساتی که خودشم مجوز میده باید منتظر این نوع خبرها بود.
پیرو این متن و حضور ملت همیشه در صحنه!
فیلم تجمع جلوی موسسه اعتباری نور
بعضی مردم مشکلات الان رو که میبینن دیگه حتی نگاه نمیکنن ببینن کدوم موسسه مشکل داره یا نه فقط کارشون این میشه و ...
http://uplod.ir/k1yijwhgyo4o/4_5873222714759578_5.mp4.htm
ریش نقره ای کم حرص بخور دو سه ماه پیشم بهت گفتم با این افکار تو و این بغض و حرصی که تو کلامته بیشتر ازاینکه به موسسه نور ضربه بزنی به خودت فشار میاری وسکته میکنی که سود ده درصد بانک ملی رو هم نتونی بخوری... حرف منطقی بزن و اصولی که به دل بشینه حرفات چون ضد ونقیض و با حرص و حسده به دل نمیشینه... ضمنا من هزار تومن در هیچ موسسه ای ندارم و وکیل مدافع نور نیستم ولی حرفای تورو اصلا قبول ندارم چون از یه قلب پاک و بی طرف زده نمیشه و پر از حس تنفر از یک موسسسس حالا دلیلشو خدا داند و خودت بهتر میدونی!اول گفتید دروغه بعد گفتید مدرک
مدرکدادیم میگین منتظر باش
الان شما یه مدرک درست بزارین
نه از تلگرام
تبریز برای درستی وضع نور
من مطمینم بانک مرکزی اسکندریزاده رو ازمدیر عاملی
عزل کرده بعلت عدم صلاحیت
من مطمینم بانک مرکزی بقیه خانواده اسکندری زاده رو از
هیات مدیره عزل کرده بعلت عدم صلاحیت و لقب آبرومند
نداشتن مدرک تخصصی هیات مدیره
بعدش
اسکندری زاده رفت رییسهیات مدیره غیر قانونی همه کاره اس
فامیلهاش هم گفتن خودمون خسته شدیم از هیات مدیره اومدیم بیرون
ما گوشامون مخملی نیست
برداشت از حساب شخصی توسط کارمند عادی نیست
قبلها دو صفحه پست شکایت زدی
از بالا دزد کارمند هم دزد میشه
تعاونی یعنی کلاهبرداری یعنی هر کی تونست خونه و ماشین مدل بالا بخره از مدیر تا کارمند با پول مردم
ریش نقره ای کم حرص بخور دو سه ماه پیشم بهت گفتم با این افکار تو و این بغض و حرصی که تو کلامته بیشتر ازاینکه به موسسه نور ضربه بزنی به خودت فشار میاری وسکته میکنی که سود ده درصد بانک ملی رو هم نتونی بخوری... حرف منطقی بزن و اصولی که به دل بشینه حرفات چون ضد ونقیض و با حرص و حسده به دل نمیشینه... ضمنا من هزار تومن در هیچ موسسه ای ندارم و وکیل مدافع نور نیستم ولی حرفای تورو اصلا قبول ندارم چون از یه قلب پاک و بی طرف زده نمیشه و پر از حس تنفر از یک موسسسس حالا دلیلشو خدا داند و خودت بهتر میدونی![/QUOT
ولش كن اينو بزار به حال خودش باشه نه نميخاد پاشه
[emoji123][emoji123][emoji106][emoji106]
لطفا از شما خواهش ميكنم محل به اينجور افراد نزاريد و شخصيت خودتون را حفظ كنين شخصيت شما بالاتر ازين حرفاست بخاين با هر ادمي بحث كنيد ممنون از شما كه ادم فهميده اي هستيد .
ديگه شخصيت اينجور افراد و ايشون براي همه شناخته شده هستن .بزار با همين حرفا دلش خوش باشه!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما تو ایلام بودی و یکساله سر در موسسه عوض شده؟!
و تو ایلام هیچ خبری نبود؟!
شما راست میگی.!
فیلمش رو که دیدی
بالا زده موسسه اعتباری
پایینش زده کوچک ارایه خدمات مالی و اعتباری
شما تو موسسه حساب نداری منم دیگه ندارم
بقیه دوستان هم بیان بانکی شیم
الان کدوم بانک ها سود بالا میدن
صندوق ها که بانک مرکزی گفته باید بسته شن
خداحافظ آرمان شهر
الان قوامین رمضان هجده درصد کف دو ملیون روز شمار و تا یک سال تعهد عدم کاهش سود
آینده 23 یک ساله ویژه با قابلیت کاهش و افزایش 21 درصدی مبالغ بعدی اگه ماندگاری واریزی های بعدی بالا بره
به 23 درصد هم میرسه واریزی های بعدی
روزشمار 22 آینده افتتاح با یک ملیون پله های اطمینان عدم کاهش سود ده و بیست ملیون در این سه سال اخیر
کسانی که حسابشون زیر ده نشده کم کم 22 درصد روزشمار گرفتن
تا افزایش سرمایه ثبت شه سودها برقرار حدودی تا آذر
آذر کف میزارن
تجارت شش ماهه 22
پارسیان 21 گویا هنوز یکساله برقراره
ملی بالای بیست هجده روز شمار
ملت یکساله با کف ده یا بیست ملیون بیست درصد