• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
آقا بهترین سود برای هر یک میلیون چند تومنه؟ کدام بانک عضو شتابیه؟

بانک اینده با کف یک میلیون ۲۲ درصد روزشمار با کارت شتاب و دفترچه، همراه بانک ، اینترنت بانک ... تو ۳۱ روز ماه میشه ۱۸۶۸۴تومن
یکساله ۲۳ درصد که طبیعتا شتاب و اینا نداره چون سپرده مدت داره اما قابلیت برداشت حضوری و واریز اینترنتی داره که مبالغ اضافی ۲۱ درصد حساب میشه وسودش ۳۱ روز میشه ۱۹۵۳۴ تومان

Sent from my iPhone using Tapatalk

mbamaster

Registered User
لایک‌ها
115
وضعیت بانک آینده چطور هست داره هی خبرایی می رسه کسی اطلاعی داره؟
مهم تر از خبر, منبع خبر هست. حالا شما بگید خبر از کجا داره میرسه؟
1- منابع یا خبرگزاریهای معتبر
2- حسن, تقی, بقال سر کوچه و...
اگر خبرها از دسته اول هست, ممنون میشم بگید تا ما هم مطلع بشیم, اما اگر از دسته دوم هست حداقل, من به عنوان یک سپرده گذار بانک اینده اهمیتی نمیدم

m.shabani

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
1,074
یادش بخیر یه زمانی اعلام کردن چای کم شده تو بازار همه فقط چای میخریدن تجار هر چی چای تو انبار داشتن فروختن رفت فقط یه شایعه بود
در مورد بانکها هم این شایعات میتونه سیاسی باشه این جو رو بانک مرکزی بوجود آورد و باعث شد مخالفین دولت با ایجاد شایعات اخلال اقتصادی بوجود بیارن تا نشون بدن دولت داره شکست میخوره کمی به عقب برگردید ببینید یه زمانی در مورد ورشکسته شدن بانک پارسیان چی گفتن شعب شلوغ شده بود وهمه چی بهمخورده بود ولی تا رفع شایعات کمی اخلال بوجود اومد ولی بعد درست شد
http://banki.ir/ads/1862-parsian
بزرگترین بانک ما که همون ملی هست با هجوم سپرده گذاران موجه بشه همچیش بهم میریزه مردمخودشون باید عاقل باشند از طرفی بعضی شایعات میتونه منطقه ای باشه و برای بانکها بسیار سود ده مثلا بانک آینده تو بوشهر با خیلی از سپرده گذاران مواجه میشه که قرار داد یکساله دارن بعد از 2-3 ماه رجوع میکنند برای فسخ قرار داد حالا چه اتفاقی میفته سپرده ها با سود 10% محاسبه والباقی سودهای ماههای گذشته هم کسر میشه
البته اینا همه برداشتهای شخصی هست ومیتونه با نظر بعضی از دوستان تطابق یا تضاد داشته باشه

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
دوستان كسي از سودهاي جديد بانك قوامين خبر داره؟

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
یادش بخیر یه زمانی اعلام کردن چای کم شده تو بازار همه فقط چای میخریدن تجار هر چی چای تو انبار داشتن فروختن رفت فقط یه شایعه بود
در مورد بانکها هم این شایعات میتونه سیاسی باشه این جو رو بانک مرکزی بوجود آورد و باعث شد مخالفین دولت با ایجاد شایعات اخلال اقتصادی بوجود بیارن تا نشون بدن دولت داره شکست میخوره کمی به عقب برگردید ببینید یه زمانی در مورد ورشکسته شدن بانک پارسیان چی گفتن شعب شلوغ شده بود وهمه چی بهمخورده بود ولی تا رفع شایعات کمی اخلال بوجود اومد ولی بعد درست شد
http://banki.ir/ads/1862-parsian
بزرگترین بانک ما که همون ملی هست با هجوم سپرده گذاران موجه بشه همچیش بهم میریزه مردمخودشون باید عاقل باشند از طرفی بعضی شایعات میتونه منطقه ای باشه و برای بانکها بسیار سود ده مثلا بانک آینده تو بوشهر با خیلی از سپرده گذاران مواجه میشه که قرار داد یکساله دارن بعد از 2-3 ماه رجوع میکنند برای فسخ قرار داد حالا چه اتفاقی میفته سپرده ها با سود 10% محاسبه والباقی سودهای ماههای گذشته هم کسر میشه
البته اینا همه برداشتهای شخصی هست ومیتونه با نظر بعضی از دوستان تطابق یا تضاد داشته باشه
همه این حرج و مرج عامل اصلیش سیف است چون مدام ضد و نقیض حرف میزنه ... یه بار میگه در هیچ کجای دنیا بانک نرکزی ضامن پرداخت پول به نردم در صورت ورشوستگی بانکی نیست یه بارم یه جور دیگه میگه اگر بانک مرکزی ثبات داشت تو حرف و عملش این اشوب درست نمیشد منم اگر میتونستم میرفتم به خاطر همین بی کفایتیش شکایت میکردم دیروز رفتم نوسسه ثامن الائمه همه مردم ترسیده بودن داشتن پول برداشت میکردن چون سیف گفته از مجوز دارا فقط حمایت میکنیم ر اینطوری یه موسسه حتی در شرف مجوزم که باشه به سرعت شکست میخوره البته هدف سیف کم کردن موسسات و بانکها هست ولی روشش افتضاحه

reza_khan2006

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
اگر هنوز بازکنند می ریم بعد تعطیلات ده میل اینده 22 درصد باز می کنیم امید به خدا

mehran_456

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
سلام دوستان. کسی از این طرح های سپرده گذاری که تو سایت بانک قوامین هست خبری داره؟ ghavamin.JPG

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان موسسه نور قضیه چیه یعنی راحت با شایعه مردم هجوم میارن پولشو بگیرن اخه عضو شتاب هست ساتنا پایا داره یا اخبار موثقی وجود داره

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان موسسه نور قضیه چیه یعنی راحت با شایعه مردم هجوم میارن پولشو بگیرن اخه عضو شتاب هست ساتنا پایا داره یا اخبار موثقی وجود داره
چندین بار توی اخبار سایت ها از طرف مسئولین نور اعلام شد که این موسسه هم عضو شتاب هست و هم مشکلی نداره و مسئولین موسسه نور هم اومدن و گفتن هر کسی مبلغی داره بدون هیچ مشکلی میتونه بیاد بگیره.
اقای سیف هم دیروز در اخبار و رسانه ها اعلام کردند که موسسات مجاز مشکلی برای سپرده گذاری ندارند و نظارت کامل بر روی موسسات مجوز دار هست.

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
چندین بار توی اخبار سایت ها از طرف مسئولین نور اعلام شد که این موسسه هم عضو شتاب هست و هم مشکلی نداره و مسئولین موسسه نور هم اومدن و گفتن هر کسی مبلغی داره بدون هیچ مشکلی میتونه بیاد بگیره.
اقای سیف هم دیروز در اخبار و رسانه ها اعلام کردند که موسسات مجاز مشکلی برای سپرده گذاری ندارند و نظارت کامل بر روی موسسات مجوز دار هست.
متاسفانه مردم ما عجولانه تصمیم میگیرن خوب کوثر و ملل مثل نور مجوز بانک مرکزی و شرایط مشابهی دارند به اونجا هجوم بیارن این که نشد با شایعه گند بزن به سیستم اونجا سودارو موسسه نور طبق تاریخ داره میده ساتنا پایا کارتشم که وصله مشکلی نداشته وام که داشته میداده نمیدونم چی به سرمردم ایران اومده واقعا از اون سودای بالا که خبری نیست پارسال مبلغ من بالا 200 بود 24 درصد یکساله سپرده کرد که بیشتر بانکها اون زمان 22 و23 درصد میدادن که این طبیعی هست برای موسسه مجوز دار 1 الی 2 درصد بیشتر بده

vahid7767

Registered User
لایک‌ها
44
دوستان من یه پولی دارم میخوام موقتا بذارم بانک آینده
1- آیا هنوز طرحی که یکساله 23 درصد بود افتتاح میشه؟
2- تو این طرح اگه یه مبلغی رو چند ماه بذارم و بعدش بخوام کل پول رو از حساب خارج کنم چی میشه؟

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
دوستان من یه پولی دارم میخوام موقتا بذارم بانک آینده
1- آیا هنوز طرحی که یکساله 23 درصد بود افتتاح میشه؟
2- تو این طرح اگه یه مبلغی رو چند ماه بذارم و بعدش بخوام کل پول رو از حساب خارج کنم چی میشه؟
1-بله
2-با سود 21% حساب میشه

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
متاسفانه مردم ما عجولانه تصمیم میگیرن خوب کوثر و ملل مثل نور مجوز بانک مرکزی و شرایط مشابهی دارند به اونجا هجوم بیارن این که نشد با شایعه گند بزن به سیستم اونجا سودارو موسسه نور طبق تاریخ داره میده ساتنا پایا کارتشم که وصله مشکلی نداشته وام که داشته میداده نمیدونم چی به سرمردم ایران اومده واقعا از اون سودای بالا که خبری نیست پارسال مبلغ من بالا 200 بود 24 درصد یکساله سپرده کرد که بیشتر بانکها اون زمان 22 و23 درصد میدادن که این طبیعی هست برای موسسه مجوز دار 1 الی 2 درصد بیشتر بده
بله اتفاقا من هم پارسال سپرده داشتم و 24 درصد بود همون موقع هم یکساله 23 درصد اینده میداد و تنها 1 درصد تفاوت موسسه با بانک اینده بود و حتی تجارت و گردشگری و ایران زمین هم 22 میدادن . از نظر من موسسه و بانکی که مجوز دار هست مشکلی پیش نمیاد .
اما موضوع کاسپین هم که مجاز بود از تابلو کاسپین سو استفاده شد چون همین الانم برید سایت بانک مرکزی تنها 20 شعبه مجوز فعالیت دارند. کلیپی هست ار اقای سیف برای مصاحبه در خبر که میگن قرار بوده کاسپین فرشتگان و باقی موسسات بی مجوز رو ادغام کنه اما روند انجام نگرفته و فردی که نگفتند اسمشون رو دستور دادند که تابلو های موسسات هم با اینکه ادغام نشدن عوض بشن که حتی خبر نگار از طرف مردم سوال نکرد که اقای سیف مگه نباید اول ادغام بشن و نظارت کنید و بعد اجازه فعالیت و تعویض تابلو بدید یا همون فردی که دستور داده تابلو عوض بشه مقصر اصلی هست چون هنوز کاسپین نشده بوده و این سوالات رو نپرسید که گویا نمیخوان مقصر اصلی مشخص بشه . کلیپش رو شما هم ببینید و حرفهای اقای سیف رو بشنوید.
http://up44.ir/mv/r6tdcim1

Last edited:

momoeb671

Registered User
لایک‌ها
200
یک خبر عجیب: موسسه اعتباری نور در روز تعطیل رسمی هم فعال بود/ ماجرای خدمت‌رسانی نور و بانک ملت ایلام در ۱۴ خرداد ۱۳۹۶+ تصاویر
پایگاه خبری تحلیلی بانک مردم: عجیب‌ترین خبر بانکی امروز ۱۴ خرداد، فعالیت بدون وقفه موسسه اعتباری نور و بانک ملت در ایلام بود.

به گزارش بانک مردم، سپرده‌گذاران موسسه اعتباری نور در ایلام امروز با وجود تعطیلی رسمی خدمات بانکی خود را بدون مشکل انجام دادند. حتی برای رفاه حال سپرده‌گذاران بانک ملت در ایلام نیز فعالیت کرد تا به عنوان بانک پشتیبان به نوری‌ها خدمت‌رسانی کند.

هفته گذشته موسسه اعتباری نور در ایلام به علت ازدحام سپرده‌گذاران موفق به خدمترسانی نشده بود و فیلم و تصاویر این ازدحام شایعات بسیاری را ایجاد کرده بود. مسوولان موسسه اعتباری نور برای نشان دادن این موضوع که هیچ مشکلی وجود ندارد با هماهنگی دستگاه قضا امروز ۱۴ خرداد هم خدمترسانی کرده و سپرده سپرده گذارانی که به پول خود احتیاج داشتند پرداخت کردند.

در این راستا دیروز روابط عمومی موسسه اعتباری نور اطلاعیه‌ای بدین شرح صادر کرده بود:
قائم مقام موسسه‌ اعتباری نور گفت: شعبه این موسسه در شهر ایلام فردا ۱۴ خرداد با وجود تعطیلی رسمی ادارات، از ساعت ۸ تا ۱۵ عصر آماده خدمت رسانی به مشتریان است.
رضا معمار اصفهانی اظهار کرد: این تصمیم با اخذ مجوز از مقام قضایی اتخاذ شده و کلیه‌ خدمات بانکی در روز یکشنبه ۱۴ خرداد بدون محدودیت و تعطیلی به مشتریان این موسسه در شعبه شهر ایلام ارائه می شود.

Sent from my iPhone using Tapatalk

hidavidi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این شایعات کسانی راه انداختن که دلال دلار و مسکن هستن یا اونایی که از موسسه فرشتگان و ارمان ضربه خوردن حالا با این حرفا میخوان از بانک مرکزی انتقام بگیرن ودیگر موسسات مجوز دار زمین بزنند بنظرم موسسه نور تا حالا هوشمندانه با شایعات برخورد کرده حتی در روز تعطیلم داره خدمات میده

vahid7767

Registered User
لایک‌ها
44
1-بله
2-با سود 21% حساب میشه
ممنون.
یه سوال دیگه
اگه مثلا با 5میلیون افتتاح حساب کنم و بعد از چند ماه 4 میلیون تومن رو بکشم بیرون و فقط 1 میلیون تومن بذارم تو حساب باشه چی؟ بازم 21 درصد حساب میشه یا 23؟

بالا