ایران دوست
Registered User
- نوشتهها
- 202
- لایکها
- 178
آقا بهترین سود برای هر یک میلیون چند تومنه؟ کدام بانک عضو شتابیه؟
مهم تر از خبر, منبع خبر هست. حالا شما بگید خبر از کجا داره میرسه؟وضعیت بانک آینده چطور هست داره هی خبرایی می رسه کسی اطلاعی داره؟
دوستان كسي از سودهاي جديد بانك قوامين خبر داره؟
همه این حرج و مرج عامل اصلیش سیف است چون مدام ضد و نقیض حرف میزنه ... یه بار میگه در هیچ کجای دنیا بانک نرکزی ضامن پرداخت پول به نردم در صورت ورشوستگی بانکی نیست یه بارم یه جور دیگه میگه اگر بانک مرکزی ثبات داشت تو حرف و عملش این اشوب درست نمیشد منم اگر میتونستم میرفتم به خاطر همین بی کفایتیش شکایت میکردم دیروز رفتم نوسسه ثامن الائمه همه مردم ترسیده بودن داشتن پول برداشت میکردن چون سیف گفته از مجوز دارا فقط حمایت میکنیم ر اینطوری یه موسسه حتی در شرف مجوزم که باشه به سرعت شکست میخوره البته هدف سیف کم کردن موسسات و بانکها هست ولی روشش افتضاحهیادش بخیر یه زمانی اعلام کردن چای کم شده تو بازار همه فقط چای میخریدن تجار هر چی چای تو انبار داشتن فروختن رفت فقط یه شایعه بود
در مورد بانکها هم این شایعات میتونه سیاسی باشه این جو رو بانک مرکزی بوجود آورد و باعث شد مخالفین دولت با ایجاد شایعات اخلال اقتصادی بوجود بیارن تا نشون بدن دولت داره شکست میخوره کمی به عقب برگردید ببینید یه زمانی در مورد ورشکسته شدن بانک پارسیان چی گفتن شعب شلوغ شده بود وهمه چی بهمخورده بود ولی تا رفع شایعات کمی اخلال بوجود اومد ولی بعد درست شد
http://banki.ir/ads/1862-parsian
بزرگترین بانک ما که همون ملی هست با هجوم سپرده گذاران موجه بشه همچیش بهم میریزه مردمخودشون باید عاقل باشند از طرفی بعضی شایعات میتونه منطقه ای باشه و برای بانکها بسیار سود ده مثلا بانک آینده تو بوشهر با خیلی از سپرده گذاران مواجه میشه که قرار داد یکساله دارن بعد از 2-3 ماه رجوع میکنند برای فسخ قرار داد حالا چه اتفاقی میفته سپرده ها با سود 10% محاسبه والباقی سودهای ماههای گذشته هم کسر میشه
البته اینا همه برداشتهای شخصی هست ومیتونه با نظر بعضی از دوستان تطابق یا تضاد داشته باشه
چندین بار توی اخبار سایت ها از طرف مسئولین نور اعلام شد که این موسسه هم عضو شتاب هست و هم مشکلی نداره و مسئولین موسسه نور هم اومدن و گفتن هر کسی مبلغی داره بدون هیچ مشکلی میتونه بیاد بگیره.دوستان موسسه نور قضیه چیه یعنی راحت با شایعه مردم هجوم میارن پولشو بگیرن اخه عضو شتاب هست ساتنا پایا داره یا اخبار موثقی وجود داره
متاسفانه مردم ما عجولانه تصمیم میگیرن خوب کوثر و ملل مثل نور مجوز بانک مرکزی و شرایط مشابهی دارند به اونجا هجوم بیارن این که نشد با شایعه گند بزن به سیستم اونجا سودارو موسسه نور طبق تاریخ داره میده ساتنا پایا کارتشم که وصله مشکلی نداشته وام که داشته میداده نمیدونم چی به سرمردم ایران اومده واقعا از اون سودای بالا که خبری نیست پارسال مبلغ من بالا 200 بود 24 درصد یکساله سپرده کرد که بیشتر بانکها اون زمان 22 و23 درصد میدادن که این طبیعی هست برای موسسه مجوز دار 1 الی 2 درصد بیشتر بدهچندین بار توی اخبار سایت ها از طرف مسئولین نور اعلام شد که این موسسه هم عضو شتاب هست و هم مشکلی نداره و مسئولین موسسه نور هم اومدن و گفتن هر کسی مبلغی داره بدون هیچ مشکلی میتونه بیاد بگیره.
اقای سیف هم دیروز در اخبار و رسانه ها اعلام کردند که موسسات مجاز مشکلی برای سپرده گذاری ندارند و نظارت کامل بر روی موسسات مجوز دار هست.
1-بلهدوستان من یه پولی دارم میخوام موقتا بذارم بانک آینده
1- آیا هنوز طرحی که یکساله 23 درصد بود افتتاح میشه؟
2- تو این طرح اگه یه مبلغی رو چند ماه بذارم و بعدش بخوام کل پول رو از حساب خارج کنم چی میشه؟
بله اتفاقا من هم پارسال سپرده داشتم و 24 درصد بود همون موقع هم یکساله 23 درصد اینده میداد و تنها 1 درصد تفاوت موسسه با بانک اینده بود و حتی تجارت و گردشگری و ایران زمین هم 22 میدادن . از نظر من موسسه و بانکی که مجوز دار هست مشکلی پیش نمیاد .متاسفانه مردم ما عجولانه تصمیم میگیرن خوب کوثر و ملل مثل نور مجوز بانک مرکزی و شرایط مشابهی دارند به اونجا هجوم بیارن این که نشد با شایعه گند بزن به سیستم اونجا سودارو موسسه نور طبق تاریخ داره میده ساتنا پایا کارتشم که وصله مشکلی نداشته وام که داشته میداده نمیدونم چی به سرمردم ایران اومده واقعا از اون سودای بالا که خبری نیست پارسال مبلغ من بالا 200 بود 24 درصد یکساله سپرده کرد که بیشتر بانکها اون زمان 22 و23 درصد میدادن که این طبیعی هست برای موسسه مجوز دار 1 الی 2 درصد بیشتر بده
ممنون.1-بله
2-با سود 21% حساب میشه