• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
نماد پاسارگاد فقط بسته است یا نماد خیلی بانک های دیگه هم بسته است؟
نماد صادرات ،پارسیان،پاسارگاد،دی،کوثر،گردشگری،سرمایه و ایران زمین بسته هست

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستان کسی ساتنا زده با پیشخوان آبنده؟ توضیح میده اگه بخوای به حساب کس دیگه ای توی یه بانک ثالث ساتنا زد چطوریه؟
پایا رو میدونم .
اینده ساتنا نداره

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
خسته نشدید انقدر از شایعه ورشکستگی فلان و بهمان بانک صحبت کردید ؟ خبری بشه مطمئن باشید مطلع میشید نیاز نیست هر روز اینجا بپرسید دوستان

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
مقامات بانک مرکزی باید به موقع پاسخ دهند
چرا مردم از آینده سپرده هایشان نگرانند؟

به گزارش بانکداران ۲۴ (Banker)، این روزها هر کجا می روید، حرف از آینده سپرده های بانکی مردم است. سوار اتوبوس ، مترو و تاکسی می شوی یا در بازار قدم می زنی، همه جا حرف از بانکها و آینده سپرده هایشان است.
اینکه چرا مردم نگران آینده سپرده هایشان در بانکها و موسسات پولی هستند، پرسش مهمی است که مقامات بانک مرکزی باید به موقع پاسخ دهند، وگرنه آینده خطرناکی در انتظار بانکها خواهد بود.
البته ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی در دو سه روز اخیر تحرکات خوبی در این راستا برداشته اما باید این تحرکات به صورت هوشمندانه ادامه یابد و از تناقض گویی هم به شدت خودداری شود.
وقتی آقای رئیس امروز حرفی می زند نباید حرف او با دو هفته قبل تفاوتی داشته باشد. وقتی این اتفاق می افتد، مردم نسبت به بانکها بی اعتماد می شوند و اگر با تدبیر عمل نشود، این بی اعتمادی قطعا در آینده خروج سپرده ها از بانکها ره به دنبال خواهد داشت.
برهمین اساس، ولی الله سیف رییس شورای پول و اعتبار دیروز به طور رسمی تاکید کرد که بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران حامی بانکها و موسسات اعتباری مجاز و حافظ منافع سپرده‌گذاران است.
این در حالی است که سیف دو هفته قبل از شناسایی سودهای موهون و کاغذی توسط بانکها پرده برداشت و با بیان اینکه حرکت به سمت شفاف سازی و اصلاح صورت های مالی بانک ها آغاز شده است گفت: از سال گذشته حرکت به سمت اصلاح و شفاف سازی در فعالیت های **** بانکی به طور جدی تری آغاز شده است.
برای نمونه شناسایی سودهای موهوم اقدامی خطرآفرین برای فعالیت بانک هاست، چراکه این سودی است که تنها بر روی کاغذ ایجاد می شود و در عمل وجود ندارد. این امر عدم تعادل دربانک ها را تشدید می کند. از این رو مسؤلین در **** بانکی باید هوشیارانه عمل کنند و با دریافت و ارایه تحلیل های دقیق همراه با استراتژیهای درآمدزا از چنین مواردی جلوگیری کنند. البته مجامع بانک ها نیز نقش مهمی در جلوگیری از شناسایی سودهای موهوم ایفا می کنند.
چه خوب است ولی الله سیف در نحوه مواجهه با مردم، شیوه وزیر بهداشت را الگوبرداری کنند که در سریعترین زمان ممکن به نگرانی های شهروندان در مسایل مختلف پاسخ هوشمندانه و به موقع می دهد.
http://banker.ir/news/191139/چرا-مردم-از-آینده-سپرده-هایشان-نگرانند؟

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
درود
دوست عزیز چطور با قاطعیت میفرمائین ساتنا نداره؟! [emoji15]

بارها دیدم که از ساتناش استفاده کردن
آینده ساتنا الکترونیکی نداره. باید تشریف ببرید شعبه

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
آینده ساتنا الکترونیکی نداره. باید تشریف ببرید شعبه

اکثر بانکها و شاید همه بانکها ساتناشون حضوریه (برای ملی و ملت که انجام دادم حضوری باید میرفتی)
مگه اینکه شرکت داشته باشین و یا دستگاه توکن و حساب پر و پیمون و البته مورد اعتماد باشین
از طریق پیشخوان هم نیرو براتون میفرستن احتمالا

Last edited:

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
اکثر بانکها و شاید همه بانکها ساتناشون غیرحضوریه (برای ملی و ملت که انجام دادم حضوری باید میرفتی)
مگه اینکه شرکت داشته باشین و یا دستگاه توکن و حساب پر و پیمون و البته مورد اعتماد باشین
از طریق پیشخوان هم نیرو براتون میفرستن احتمالا
تمام بانکها ساتنا از طریق اینترنت بانک و حتی موبایل بانک دارن اما بانک آینده و چندتا محدود بانک دیگه به دلیل اقدامات تنبیهی بانک مرکزی ساتنا الکترونیکشون قطع شده که این البته به معنای در معرض ورشکستگی بودنشون نیست [emoji6]

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
تمام بانکها ساتنا از طریق اینترنت بانک و حتی موبایل بانک دارن اما بانک آینده و چندتا محدود بانک دیگه به دلیل اقدامات تنبیهی بانک مرکزی ساتنا الکترونیکشون قطع شده که این البته به معنای در معرض ورشکستگی بودنشون نیست [emoji6]

همینطور که عرض کردم توی بیشتر بانکها باید حضوری بری
اون بانک ها هم که غیرحضوری دارن شرایط بسیار بسبار سختی دارن که البته من هنوز بانکی که غیرحضوری ساتنا بزنه ندیدم (بین هفت هشت بانکی که باهاشون سر و کار دارم)

پ.ن: توی پست قبل اشتباهی عبارت غیرحضوری درج شد که اصلاح گردید به: حضوری (پاراگراف اول)

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
همینطور که عرض کردم توی بیشتر بانکها باید حضوری بری
اون بانک ها هم که غیرحضوری دارن شرایط بسیار بسبار سختی دارن که البته من هنوز بانکی که غیرحضوری ساتنا بزنه ندیدم (بین هفت هشت بانکی که باهاشون سر و کار دارم)
دوست عزیز من تصور شما از ساتنا رو نمیدونم چیه ولی تو هر بانکی (پاسارگاد، ملت ملی سامان تجارت و ...) شما اینترنت بانک و موبایل بانک بگیرید گزینه ساتنا هست و نیازی به مراجعه حضوری نداره، شرایط سختی هم نداره که شما میفرمایید.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوست عزیز من تصور شما از ساتنا رو نمیدونم چیه ولی تو هر بانکی (پاسارگاد، ملت ملی سامان تجارت و ...) شما اینترنت بانک و موبایل بانک بگیرید گزینه ساتنا هست و نیازی به مراجعه حضوری نداره، شرایط سختی هم نداره که شما میفرمایید.

در حال حاضر 4 شات از صفحه همراه بانک های روی گوشیم گرفتم که میتونین مشاهده بفرمایین

ملی
رفاه
توسعه تعاون
آینده

اگر خواستین شات بقیه بانک ها رو هم پیوست میکنم
7b30be9d4d579efbb40a82f0228a7fe4.jpg
f3ac911acc5676b4c6f77cf9851240d4.jpg
79ab272f39b9fd1d1e6b0268e22fbb19.jpg
6f81dbbfab1ada47059927dae6555a5d.jpg

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
همونطور که عرض کردم آینده ساتنا الکترونیکی نداره. بانک رفاه هم شما نیاز به دریافت یکبار رمز دارید که از شعبه تاکنون نگرفتید.
الان تصاویر بانک پاسارگاد و تجارت رو میفرستم خدمتتون

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
همونطور که عرض کردم آینده ساتنا الکترونیکی نداره. بانک رفاه هم شما نیاز به دریافت یکبار رمز دارید که از شعبه تاکنون نگرفتید.

رفتم بانک رفاه
هزینه سالیانه داره بعلت غیرحضوری بودن
و ...
شرایط عادی ساتنا نمیدن!

آینده توی پیشخوان مجازیش رفتین نداشت؟ چون الان بنده دسترسی به پیشخوان ندارم ...

اکثر بانک ها حضوری هستن میتونین سوال بفرمایین

بحث تاپیک منحرف شد
شرمنده دوستان شدیم

توی کانال خبری نوشته شده بود سپرده گذاران موسسات مشکل دار بخاطر مشکلات و ... در حال شایعه ساختن برای بانک ها و موسسات دیگه هستن و میخوان جو رو متشنج کنن. دوستان نظرتون چیه؟!

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
آینده ساتنا نداره. بانک رفاه خیلی ..د تشریف داره که برای این خدمت پول میگیره.
دوست عزیزمن تو بانکهای زیادی حساب دارم. اینترنت بانک همگی و موبایل بانک پاسارگاد، ملت، تجارت این گزینه رو داره.

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
آینده ساتنا نداره. بانک رفاه خیلی ..د تشریف داره که برای این خدمت پول میگیره.
دوست عزیزمن تو بانکهای زیادی حساب دارم. اینترنت بانک همگی و موبایل بانک پاسارگاد، ملت، تجارت این گزینه رو داره.

لطفا لیست بانکهایی که ساتنا بدون رمزیاب (توکن) و هزینه و بدون نیاز به مراجعه حضوری دارن رو بفرمایین (برای شخص حقیقی و حساب عادی)

چون ساتنا و پایا کارمزد ندارن و استفاده زیادی دارن

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
لطفا لیست بانکهایی که ساتنا بدون رمزیاب (توکن) و هزینه و بدون نیاز به مراجعه حضوری دارن رو بفرمایین (برای شخص حقیقی و حساب عادی)

چون ساتنا و پایا کارمزد ندارن و استفاده زیادی دارن
پاسارگاد ( اینترنت بانک و موبایل بانک)
ملت ( اینترنت بانک)
سامان ( اینترنت بانک)
ملی اینترنت بانک
تجارت اینترنت و موبایل بانک
کشاورزی اینترنت بانک
دی اینترنت و موبایل بانک

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
پاسارگاد ( اینترنت بانک و موبایل بانک)
ملت ( اینترنت بانک)
سامان ( اینترنت بانک)
ملی اینترنت بانک
تجارت اینترنت و موبایل بانک
کشاورزی اینترنت بانک
دی اینترنت و موبایل بانک

مسکن،ایران زمین ،پارسیان همگی هم اینترنت بانک هم موبایل بانک

Last edited:

ehsanrf

کاربر حرفه ای نرم افزار
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
810
دوستان داشتن با کارکردن بدون مراجعه حضوری و ... فرق داره
مثلا نمونه اش رفاه که عرض کردم خدمتتون
یا ملی که حتما توکن باید داشته باشی (سیستم سبا) بام ملی بنده ندارم و تست نکردم
و الی آخر

dietman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
دوستان داشتن با کارکردن بدون مراجعه حضوری و ... فرق داره
مثلا نمونه اش رفاه که عرض کردم خدمتتون
یا ملی که حتما توکن باید داشته باشی (سیستم سبا) بام ملی بنده ندارم و تست نکردم
و الی آخر
پیشنهاد میکنم تو بانک پاسارگاد حساب باز کنید و خدمات الکترونیک استفاده کنید. اونموقع مراجعه حضوری براتون معنایی نداره

بالا