نماد صادرات ،پارسیان،پاسارگاد،دی،کوثر،گردشگری،سرمایه و ایران زمین بسته هستنماد پاسارگاد فقط بسته است یا نماد خیلی بانک های دیگه هم بسته است؟
نماد صادرات ،پارسیان،پاسارگاد،دی،کوثر،گردشگری،سرمایه و ایران زمین بسته هستنماد پاسارگاد فقط بسته است یا نماد خیلی بانک های دیگه هم بسته است؟
اینده ساتنا ندارهدوستان کسی ساتنا زده با پیشخوان آبنده؟ توضیح میده اگه بخوای به حساب کس دیگه ای توی یه بانک ثالث ساتنا زد چطوریه؟
پایا رو میدونم .
دروداینده ساتنا نداره
آینده ساتنا الکترونیکی نداره. باید تشریف ببرید شعبهدرود
دوست عزیز چطور با قاطعیت میفرمائین ساتنا نداره؟! [emoji15]
بارها دیدم که از ساتناش استفاده کردن
اکثر بانکها و شاید همه بانکها ساتناشون حضوریه (برای ملی و ملت که انجام دادم حضوری باید میرفتی)آینده ساتنا الکترونیکی نداره. باید تشریف ببرید شعبه
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
تمام بانکها ساتنا از طریق اینترنت بانک و حتی موبایل بانک دارن اما بانک آینده و چندتا محدود بانک دیگه به دلیل اقدامات تنبیهی بانک مرکزی ساتنا الکترونیکشون قطع شده که این البته به معنای در معرض ورشکستگی بودنشون نیست [emoji6]اکثر بانکها و شاید همه بانکها ساتناشون غیرحضوریه (برای ملی و ملت که انجام دادم حضوری باید میرفتی)
مگه اینکه شرکت داشته باشین و یا دستگاه توکن و حساب پر و پیمون و البته مورد اعتماد باشین
از طریق پیشخوان هم نیرو براتون میفرستن احتمالا
همینطور که عرض کردم توی بیشتر بانکها باید حضوری بریتمام بانکها ساتنا از طریق اینترنت بانک و حتی موبایل بانک دارن اما بانک آینده و چندتا محدود بانک دیگه به دلیل اقدامات تنبیهی بانک مرکزی ساتنا الکترونیکشون قطع شده که این البته به معنای در معرض ورشکستگی بودنشون نیست [emoji6]
دوست عزیز من تصور شما از ساتنا رو نمیدونم چیه ولی تو هر بانکی (پاسارگاد، ملت ملی سامان تجارت و ...) شما اینترنت بانک و موبایل بانک بگیرید گزینه ساتنا هست و نیازی به مراجعه حضوری نداره، شرایط سختی هم نداره که شما میفرمایید.همینطور که عرض کردم توی بیشتر بانکها باید حضوری بری
اون بانک ها هم که غیرحضوری دارن شرایط بسیار بسبار سختی دارن که البته من هنوز بانکی که غیرحضوری ساتنا بزنه ندیدم (بین هفت هشت بانکی که باهاشون سر و کار دارم)
در حال حاضر 4 شات از صفحه همراه بانک های روی گوشیم گرفتم که میتونین مشاهده بفرماییندوست عزیز من تصور شما از ساتنا رو نمیدونم چیه ولی تو هر بانکی (پاسارگاد، ملت ملی سامان تجارت و ...) شما اینترنت بانک و موبایل بانک بگیرید گزینه ساتنا هست و نیازی به مراجعه حضوری نداره، شرایط سختی هم نداره که شما میفرمایید.
رفتم بانک رفاههمونطور که عرض کردم آینده ساتنا الکترونیکی نداره. بانک رفاه هم شما نیاز به دریافت یکبار رمز دارید که از شعبه تاکنون نگرفتید.
لطفا لیست بانکهایی که ساتنا بدون رمزیاب (توکن) و هزینه و بدون نیاز به مراجعه حضوری دارن رو بفرمایین (برای شخص حقیقی و حساب عادی)آینده ساتنا نداره. بانک رفاه خیلی ..د تشریف داره که برای این خدمت پول میگیره.
دوست عزیزمن تو بانکهای زیادی حساب دارم. اینترنت بانک همگی و موبایل بانک پاسارگاد، ملت، تجارت این گزینه رو داره.
پاسارگاد ( اینترنت بانک و موبایل بانک)لطفا لیست بانکهایی که ساتنا بدون رمزیاب (توکن) و هزینه و بدون نیاز به مراجعه حضوری دارن رو بفرمایین (برای شخص حقیقی و حساب عادی)
چون ساتنا و پایا کارمزد ندارن و استفاده زیادی دارن
مسکن،ایران زمین ،پارسیان همگی هم اینترنت بانک هم موبایل بانکپاسارگاد ( اینترنت بانک و موبایل بانک)
ملت ( اینترنت بانک)
سامان ( اینترنت بانک)
ملی اینترنت بانک
تجارت اینترنت و موبایل بانک
کشاورزی اینترنت بانک
دی اینترنت و موبایل بانک
همچنین انصار و سپهمسکن،ایران زمین ،پارسیان،رفاه همگی هم اینترنت بانک هم موبایل بانک
پیشنهاد میکنم تو بانک پاسارگاد حساب باز کنید و خدمات الکترونیک استفاده کنید. اونموقع مراجعه حضوری براتون معنایی ندارهدوستان داشتن با کارکردن بدون مراجعه حضوری و ... فرق داره
مثلا نمونه اش رفاه که عرض کردم خدمتتون
یا ملی که حتما توکن باید داشته باشی (سیستم سبا) بام ملی بنده ندارم و تست نکردم
و الی آخر