kamran2005mf
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 25
- لایکها
- 28
ممنون از وقتی که برای پاسخ گذاشتن . امیدوارم موفق و عاقبت بخر بشینکلا بانک ها الان همین هستن
شما هر میزان ببری سود رو افزایش نمیدن
پشتوانه صندوق های سرمایه گذاری سهامی ، مختلط یا درآمد ثابت همگی از بانک بیشتره
کاری با ساختارهای نظارتی حاکم بر بورس در مقایسه با بانک ها ندارم که باعث میشه صندوق های سرمایه گذاری امن تر از بانک ها باشن ولی با یک مثال خیلی ساده من به شما توضیح میدم :
ارزش بازار بانک سامان ( کل بانک رو یکجا بخری ) الان 12 هزار میلیارد تومنه
ارزش بازار بانک سرمایه ( کل بانک رو یکجا بخری ) الان 1.2 هزار میلیارد تومنه
ارزش بازار بانک پست بانک ( کل بانک رو یکجا بخری ) الان 6.5 هزار میلیارد تومن
ارزش بازار بانک ایران زمین = 3.8 هزار میلیارد تومن
در مقایسه با دوتا صندوق که شانسی اسمشون رو اووردم :
ارزش صندوق امین آشنا ایرانیان = 5.2 هزار میلیارد تومن
ارزش صندوق کیان = 4.5 هزار میلیارد تومن
صندوق های دیگه ای با ارزش بیشتر از این دوتایی که گفتم هم تا دلت بخواد هست . با ارزش پایین تر هم هست
منظورم اینه اون بانکی که شما سپرده میکنی ، گاهی اوقات کلش روی هم به اندازه یک صندوق سرمایه گذاری درآمد ثابت هم نمیشه ! تازه نظارتی که روی صندوق هست روی بانک نیست
موضوع دیگه اینه سود صندوق درآمد ثابت از بانک بیشتره
و در آخر همین سود بالا هم با تورم ایران فایده نداره و باید سرمایه گذاری اصولی انجام بشه
به هیچ وجه متعلق به آقازاده ها نیست و به اونا هم وصل نیست
اتفاقا خیلی شفاف و اصولی فعالیت میکنن
در مورد سال 99 هم خوب طبیعتا هر کسی بدون دانش وارد بازار بشه و به 3 یا 4 برابر ارزش واقعیش بخره ، باید شاهد از دست رفتن سرمایش باشه
توی بورس ما 3 مدل صندوق سرمایه گذاری داریم که به درد شما میخوره . درآمد ثابت ، سهامی ، مختلط
در موردشون مطالعه بفرمایید
صندوق درآمد ثابت مثل بانکه و تا سقف 75 درصد سرمایشون رو درگیر اوراق مشارکت با سود تضمینی میکنن و 25 درصد در سهام ( دقیقش رو فراموش کردم )
اینا هم خودشون دو مدل هستن :
با توزیع سود ماهیانه - دقیقا مثل بانک هرماه سود به حسابتون میریزه
بدون توزیع سود ماهیانه - ارزش اوراق صندوق بالا میره
عملا صندوق های درآمد ثابت ارتباطی به سهام ندارن و به همین دلیل ریسک خاصی شامل حال شما نمیشه
این دیدگاه کاملا غلطه ، خیالتون راحت باشه
متاسفانه به نظر بنده کار فوق العاده اشتباهی کردید
فروش خونه و سپرده گذاری توی بانک با تورمی که توی ایران داریم هیچ جوره درست نیست . لطفا تجدید نظر بفرمایید
شاید با این تورمی که داریم تا 5 سال دیگه کل سود و اصل سرمایه ای که توی بانک سپرده کردید رو مصرف بکنید و صفر بشه
از نظر من بهترین راه برای شما اینه :
نصف پول رو به ارز تبدیل بکنید و هر ماه اون رو برای دخترتون بفرستید
نصف دیگه رو درگیر یک سرمایه گذاری درست و حسابی و اصولی بکنید ( به غیر از بانک و صندوق درآمد ثابت )
به هیچ وجه صحیح نیست ...
بنده در حد توان توضیحات رو خدمتتون عرض کردم که یه بررسی بفرمایید
باز هم تصمیم با خود شماست