• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بورس چطوره

I_Love_NY

Registered User
لایک‌ها
464
سلام دوستان این روزا هر کیو میبینم میگه توی بورس هستیم و سود کردیم چیزی زیادی از بورس نمیدونم من هم میخام واسه شروع 4 یا 5 میلیون در بورس سرمایه گذاری کنم هر چند رشد بورس در این وضعیت اقتصادی غیر طبیعیه
حالا واقعا سود ده هست آیا احتمال داره با این افزایش یک دفعه بورس بکشه پایین و ضرر کنی
حالا مثلا دو میلیون سود کنم میتونم دو میلیون رو نقد کنم ؟ یا اصل پول رو بکشم بیرون و با سودش کار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
بورس هم میتونه بهتون سود برسونه هم ضرر
شما اگه سهم هایی رو بخری که نقد شوندگی بالایی داشته باشه ، هر زمانی که بخوای میتونی هر میزانی که دوست داشته باشی سرمایه خودتو بیرون بکشی و هر وقتم بخوای وارد بکنی
قبل از هر چیزی حتما در مورد مفاهیم کلی بورس مطالعه بکنید که با قوانین و اصطلاحات آشنا بشید
توی قدم بعد باید سطح سواد مالی خودتون رو بالا ببرید
بعد باید تحلیل بنیادی رو آموزش ببینی
بعد تحلیل تکنیکال ( تا وقتی که سه مورد قبلی رو یاد نگرفته باشی ، با یادگرفتن تحلیل تکنیکال فقط کار خط کشی روی نمودارها رو یاد میگیرید ! پس قبل از تکنیکال با سه مورد قبلی کامل آشنا بشید )
در نهایت هم باید با روانشناسی بازار و مدیریت سرمایه آشنا بشید

بعد از همه این ها ، با گذشت 6 ماه الی 1 سال ، آماده شروع فعالیت خواهید بود . ( به اینکه بورس همیشه ریسک داره هم آگاه باشید )
با شروع فعالیت هم باید همیشه دانش تحلیل بنیادی و تکنیکال خودتون رو هم افزایش بدید و هم بروز نگهدارید ! توی این موارد تا دلتون بخواد جای خلاقیت و نوآوری وجود داره !!!!

برای ورود عجله نکنید ! اینکه شما هرچیزی میگرفتی مثل بقیه ، بدون دانش ، 400% رشد میکرد رو کنار بزار ...
هر وقت آماده بودی با آرامش و خیال راحت وارد شو ! سودهای گذشته شاید تا 5 سال آینده خبری ازشون نباشه ، شایدم ادامه دار باشه ولی مطمئن باش تا 10 سال آینده حداقل یک موج اینطوری داریم ( شایدم 2 تا )

منابع هم خانه خانه سرمایه ، بورسینس ، فراچارت و کلی سایت دیگه هست ( رایگان ) + پیج های اینستا !

یادبگیر، یادبگیر، یادبگیر...
هرکی گفت بورس پایه و اساس علمی نداره 10% درست میگه 90% غلط !
شما با داشتن علم تحلیل میتونی با درصد اطمینان بالایی معامله بکنی ! به هیچ وجه 100% قابل تشخیص نیست ولی شانسی و قمار و اینا هم نیست ...
خودم با بنیادی ، کلیت سهم رو بررسی میکنم ، با تکنیکال ورود یا خروج میکنم !

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
فقط عرضه اولیه بخر بزار برای 10-20 سال بعد

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
این طوری که کارشناسان بورس میگن اونایی که از بورس اطلاعات کمی دارن میتونن عرضه های اولیه رو بخرن و تو صندوق های سهامی یا با درآمد ثابت سرمایه گذاری کنند

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178

davi12

Registered User
لایک‌ها
781
چی هستش مفهموش ؟ 10 20 سال یعنی نگه دارم نفروشم؟

فروش سهام شرکت هایی که خصوصی سازی می کنند یا وارد بورس می شوند قیمت هاشون اکثرا واقعی هست .مثلا سهام ساندیس تو عرضه اولیه 200 تومن بود الان شده 5500 در عرض 4-5 سال (البته هر کس 2000 تا سهم می تونست بخره) یعنی 400 هزار تومن حدودا به 10 میلیون رسیده

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
سلام دوستان این روزا هر کیو میبینم میگه توی بورس هستیم و سود کردیم چیزی زیادی از بورس نمیدونم من هم میخام واسه شروع 4 یا 5 میلیون در بورس سرمایه گذاری کنم هر چند رشد بورس در این وضعیت اقتصادی غیر طبیعیه
حالا واقعا سود ده هست آیا احتمال داره با این افزایش یک دفعه بورس بکشه پایین و ضرر کنی
حالا مثلا دو میلیون سود کنم میتونم دو میلیون رو نقد کنم ؟ یا اصل پول رو بکشم بیرون و با سودش کار کنم ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
هر کی بدون اطلاع و دانش بیاد توی بورس ممکنه ضرر هنگفت کنه ... خود دانید

behnam.rah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام
برای کار توی بورس اگر دانش کافی ندارید اما قصدش رو دارید حتما با یک استاد کار کشته وارد بشید.
تعداد این اساتید در کشور کم هست . اینها اصولا دنبال درامد زایی از این راه نیستند و گروه ها و کانال های خیلی سکرت دارند. جار نمی زنند و سر و صدا نمی کنند.
کم کم در کنار اونها کار رو یاد بگیرید.

بالا