به نظرم اصلا به این جور سهام ها اعتباری نیست چون قابلیت نقد شوندگی ندارند مثلا خود شرکت سهمتون رو بر نمیداره حالا هی بره رو قیمت چه فرقی میکنه؟ من با تجربه ای که از سهام هتل نارنجستان دارم میگم آخرش ضرره ؛ دو نفر از دوستام سهام هتل نارنجستان رو خریدن حالا اسما رو قیمت سهمشون رفته ولی چه فایده؟ اگر بخوان بفروشن باید برن دنبال مشتری بگردند؛شرکت که ازشون نمیخره ؛ سهام رو دستشون مونده ؛بعد هم فکر سود دادن بعد بهره برداری رو از سرتون بیرون کنید اینا موقع بهره برداری هزار جور راه درند به جای پول به سهام دارها عرضه کنند؛ الان نارنجستان به ازای سهمشون بهشون آفر اقامت میده از پول خبری نیست به ازای سودشون میتونن برن در زمان مشخص شده از طرف اونها در تایم معینی اقامت رایگان داشته باشند اگر هم نخوان برن میتونن بدن اجاره اونم یا باید خودشون مشتری بیارن اگر هم نه هتل وقتی اتاقهای خودش پر باشه بعدش اتاقهای سهام دار رو اجاره میده ؛مطمئن باشید این شرکتهای بزرگ جایی نمیخوابن که زیرش آب باشه؛حواس دوستان جمع باشه حالا سهمش اسما سه برابر بشه وقتی چیزی دستتون رو نمیگیره چه فایده؟ من تجربه دارم که میگم دیگه خود دانید