• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در مجتمع توریستی تفریحی برج بین المللی کاسپین

dawkins

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نظرم اصلا به این جور سهام ها اعتباری نیست چون قابلیت نقد شوندگی ندارند مثلا خود شرکت سهمتون رو بر نمیداره حالا هی بره رو قیمت چه فرقی میکنه؟ من با تجربه ای که از سهام هتل نارنجستان دارم میگم آخرش ضرره ؛ دو نفر از دوستام سهام هتل نارنجستان رو خریدن حالا اسما رو قیمت سهمشون رفته ولی چه فایده؟ اگر بخوان بفروشن باید برن دنبال مشتری بگردند؛شرکت که ازشون نمیخره ؛ سهام رو دستشون مونده ؛بعد هم فکر سود دادن بعد بهره برداری رو از سرتون بیرون کنید اینا موقع بهره برداری هزار جور راه درند به جای پول به سهام دارها عرضه کنند؛ الان نارنجستان به ازای سهمشون بهشون آفر اقامت میده از پول خبری نیست به ازای سودشون میتونن برن در زمان مشخص شده از طرف اونها در تایم معینی اقامت رایگان داشته باشند اگر هم نخوان برن میتونن بدن اجاره اونم یا باید خودشون مشتری بیارن اگر هم نه هتل وقتی اتاقهای خودش پر باشه بعدش اتاقهای سهام دار رو اجاره میده ؛مطمئن باشید این شرکتهای بزرگ جایی نمیخوابن که زیرش آب باشه؛حواس دوستان جمع باشه حالا سهمش اسما سه برابر بشه وقتی چیزی دستتون رو نمیگیره چه فایده؟ من تجربه دارم که میگم دیگه خود دانید

hashemhp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آدرس سایت : pardisban.ir

توی متن هر چی لازم بوده آوردم ، قیمت هر سهمش 340 تومان هست ، حداقل خرید هم 2 میلیون تومان هست ( 2000000/340= میزان سهم شما)
سهام این شرکت زیر قیمت هرکس خواست من دارم.09338263463

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
افزایش نرخ سهم الشرکه شرکت ایستابهارستان نور
نرخ هر 100 سهم الشرکه شرکت ایستابهارستان نور 1000 ریال افزایش یافت و نرخ هر 100 سهم الشرکه از 26000 ریال به نرخ 27000 ریال افزایش و تغییر یافت.

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام
هنوز هم پردیس بان سهام سهامداراشو نمیخره ؟

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
عمرا اگه بخره

فرستاده شده از IdeaTab S6000-Hِ من با Tapatalk

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
والا چیز مخفیانه ای نمیدونم ولی خب قیمت یه سهم تو پنج ماه هفت ۱۴ برابر شده در حالی که حتی گود برداری و تجهیز کارگاه هم شروع نشده...یه شرکت با مسئولیت محدود که تو شمال ویلای دوزاری میساخته و اونجا هم خیلی دیر تحویل میداده و اکثرا مشتریا ناراضی بودن...همن طور یه هویی اومده پروژه چند هزار ملیاردی استارت زده...برای درک حبابی بودن قیمت یه سر به نمودار قیمت پدیده شاندیز بزنین...بعد چهار سال و این همه پروژه ....خرید این سهم تو قیمت ۲۰۰ شاید ریسکش کم بود اونم برا مبالغ کم...ولی الان خریدش تو این قیمتا بازی کردن با افعی است...

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
والا چیز مخفیانه ای نمیدونم ولی خب قیمت یه سهم تو پنج ماه هفت ۱۴ برابر شده در حالی که حتی گود برداری و تجهیز کارگاه هم شروع نشده...یه شرکت با مسئولیت محدود که تو شمال ویلای دوزاری میساخته و اونجا هم خیلی دیر تحویل میداده و اکثرا مشتریا ناراضی بودن...همن طور یه هویی اومده پروژه چند هزار ملیاردی استارت زده...برای درک حبابی بودن قیمت یه سر به نمودار قیمت پدیده شاندیز بزنین...بعد چهار سال و این همه پروژه ....خرید این سهم تو قیمت ۲۰۰ شاید ریسکش کم بود اونم برا مبالغ کم...ولی الان خریدش تو این قیمتا بازی کردن با افعی است...

به نظرتون پدیده خریدش به صرفه هست ؟ سودهی داره یا ریسکه دیگه خریدش؟

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
نه پدیده اسفند ۹۰ یعنی دقیقا دو سال پیش ۹۰۰ تومن بود الان ۵ برابرشده تقریبا برا کسی که اون موقع خریده اردیبهشت ماه فرصت فروشه...چون اولا سهم رشد قیمتی خیلی زیادی کرده...دوما مالکان شرکت مقداری مبهمند و ممکنه مثل قضیه بابک زنجانی بشه...ولی یه درصد خیلی کمی تاکید میکنم خیلی خیلی کم الان اگه بخرین و اردیبهشت بفروشین شاید از سود بانکی بهتر باشه...الان بانک سرماه سیه ماهه ۲۴ درصد میده....تو پردیسبان هم الان از فروشنده میشه پنجاه درصد زیر قیمت فروش شرکت خرید...بعضیا چه راحت تو این کشور ترلیاردر میشن...

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام

بنظرم وقتی کسی تو این پروژه ها سرمایه گذاری می کنه و سهام می گیره باید انتظار هر اتفاقی مثل پایین اومدن یکباره ارزش سهام و یا نخریدن سهام توسط شرکت که باعث افت شدید قیمت سهام و به طبع ارزش سرمایه، سرمایه گذارها نصف یا یک سوم میشه .

mohammadali19

Registered User
لایک‌ها
119
دوستان به هيچ عنوان...
تاكيد ميكنم به هيچ عنوان تو اين قيمت ها سهام اين شركتو نخرين كه حباب اندر حبابه...
حوصله اش بو مفصل توضيح ميدم
ريسك اين شركت تو قيمت هاي زير 500 متعادل بود نه 4500...
شده هايپ قانوني...

شرکت راهنماسرا

Registered User
لایک‌ها
148
سلام

بنظرم وقتی کسی تو این پروژه ها سرمایه گذاری می کنه و سهام می گیره باید انتظار هر اتفاقی مثل پایین اومدن یکباره ارزش سهام و یا نخریدن سهام توسط شرکت که باعث افت شدید قیمت سهام و به طبع ارزش سرمایه، سرمایه گذارها نصف یا یک سوم میشه .

pejerz85

Registered User
لایک‌ها
41
یه سوال مگه این پروژه رو جلوش رو نگرفتن؟ پس برا چی سهامش رو میخرن؟

h1362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
طبق آخرین شنیده ها کارهای اخذ مجوزش مراحل نهاییش رو میگذرونه و بزودی شرکت شروع به فروش واحدها خواهد نمود

بالا