بازار که همیشه دستوری بوده عزیزاز خودت بپرس به نسبت طلا - دولار هم همینقدر امده پایین ؟! جواب میشه خیر ! در نتیجه بازار هیجانی و دستوری شده تمام.
هوشیاری شرط عقله.
بازار که همیشه دستوری بوده عزیزاز خودت بپرس به نسبت طلا - دولار هم همینقدر امده پایین ؟! جواب میشه خیر ! در نتیجه بازار هیجانی و دستوری شده تمام.
هوشیاری شرط عقله.
بازار که همیشه دستوری بوده عزیز
قبلا ارز دولتی راحت میگرفتی البته پارسال من گرفتم اونموقع راحت ثبت ناممیکردی توی سایت و نوبت میداد میرفتی صرافی میگرفتی الان دیگه سخت شده و ارزش نداره باید بری حساب ارزی توی بانک باز کنی کارمزد میگیرن و کلا فایده نداره بگیری آزاد بخری راحت تر و بی دردثر ترههزار، هزار پونصدتا دلار میخوام بخرم که با این تورم پولم دود نشه بره هوا.
الان ارز دولتی میدن که هم ارزونتر دربیاد و هم مطمئن باشه؟ گرفتنش راحته؟
ممنونقبلا ارز دولتی راحت میگرفتی البته پارسال من گرفتم اونموقع راحت ثبت ناممیکردی توی سایت و نوبت میداد میرفتی صرافی میگرفتی الان دیگه سخت شده و ارزش نداره باید بری حساب ارزی توی بانک باز کنی کارمزد میگیرن و کلا فایده نداره بگیری آزاد بخری راحت تر و بی دردثر تره
اگه برای حفظ ارزش پول میخای بگیری برو سکه تمام امامی بخر دو تا سکه بخر به شرطی که حداقل ۶ ماه بهش احتیاج نداشته باشی راحت هممیری میفروشی نقد میشه دلار نقد کردنش سخت بود واسم
من از سکه فروشی خریدم کلا سکه خرید و فروش میکنه و پشت ویترین قیمت سکه ها رو روی تابلو میزنه شما از سکه فروشی ها بخری سکه پلمپ با مهر و آدرس سکه فروشی که روی جلدش هست بهت میدن و کاملا تضمین شده هستممنون
از کجا سکه بخرم که تقلبی نندازند بهم
مثلاً صرافی که وابسته به بانکهای دولتی باشه هست یا مثلاً بانک میفروشه؟
رفتم سکه بخرم، گفتند بدون کارت ملی نمیفروشیم.منم نداشتم.
راست میگند؟ با کارت ملی دردسر نشه؟
مالیات و اینهااره کارت ملی باید داشته باشی برای من کارت ملی گرفت اسم و مشخصات و کد ملی رو توی دفترش نوشت
دردثر از چه نظر ؟
مالیات و اینها