• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
اتفاقا بنظر من کار بسیاری خوبی کردند که همچین فرایندی را ایحاد کردند، لااقل تولیدکننده و وارد کننده الان دیگه تکلیف خودشو میدونه که 1-اگر مذاکرات 1+5 با ایران چه مثبت چه منفی باشه قیمت دلار پایین تر از 2400 نمی آید 2- چه تحریمها برداشته بشه چه نشه قیمت دلار زیر 2400 نمی آید 3- رئیس جمهور بعدی از هر طیفی باشه دلار از 2400 پایشن تر نمی آید و ...
منیجه مطلب اینکه اقرار واضح و قانونی به غیر واقعی بودن قیمت دلار دولتی بسیاری از اما و اگر ها را از بین می برد و برای اینده راحتتر میتوان تصمیم گرفت. در غیر اینصورت تولید کننده و واردکننده دائما بدنبال این موضوع خواهد بود که فلان مذاکرات در پیش است یا فلان تحریم برداشته میشود و ... نرخ پایه 2400 که فعلا اختلاف 100 تومنی با قیمت بازار دارد باعث ایجاد یک ثبات در تصمیم گیری های واردکننده و سازنده خواهد شد.
نکته آخر، بله درست است که الان با این اعلام نرخ 2400 تومنی افزایش ناگهانی قیمتها را خواهیم داشت فشار بر قدرت خرید مردم بیشتر خواهد شد و مردم ناتوان تر از گدشته در تهیه مایحتاج خود خواهند شد اما این اتفاق دیر یا زود باید می افتاد چه بهتر الان افتاد . چند ماه دیگه قبل از عید مجددا یک افزایش نهادینه خواهیم داشت بعد عید هم همزمان با بحثهای انتخاباتی و تورم 15% ناخواآگاه سال جدید یک افزایش نهادینه دیگر خواهیم داشت و در نهایت به سمتی میرویم که کم کم نرخ برابری واقعی دلار با ریال بصورت نهادینه ثبت بشود چاره ای جز این نداریم!حالا اینکه عکس العمل مردم به این تغییرات چیست مربوط به روی سیاسی قصیه است که در این تاپیک مناسب نیست مطرح بشود.

mosalmanirani

Registered User
لایک‌ها
1,886
پرش دلار به نطر من به دلیل انتشار این خبره:

هفته گذشته ارائه شد؛
نامه آلمان، فرانسه و انگلیس به اشتون درباره تحریمها علیه ایران
وزیران خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان هفته گذشته در نامه‌ای به مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، به صورت رسمی خواستار اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران شده اند.
به گزارش خبرگزاری مهر یک دیپلمات اروپایی در این باره به خبرگزاری فرانسه گفت: لوران فابیوس، گیدو وستروله و ویلیام هیگ وزیران خارجه فرانسه، آلمان و انگلیس هفته گذشته طی نامه ای به کاترین اشتون خواستار اعمال تحریمهای جدید شده اند.
بنابر این گزارش وزیران خارجه اتحادیه اروپا طی نشستی در بروکسل که در روز 15 اکتبر آتی برگزار می شود، درباره این اقدام بحث و گفتگو خواهند کرد.
یک مقام اروپایی دیگر نیز که خواست نامش فاش نشود در این باره اظهار داشت: فکر می‌کنیم هنوز فرصت و زمان برای یک راه حل سیاسی و دیپلماتیک باقی است و در همین راستا تلاشهایی را انجام می دهیم.

خاطرنشان می شود کاترین اشتون ریاست نشست گروه 1+5 را که روز پنجشنبه این هفته در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل در نیویورک، درباره موضوع هسته‌ای ایران برگزار می شود را برعهده دارد.

nimamz

Registered User
لایک‌ها
13
امروز صبح حس کردم رنج قیمت بره بالای 2500، ظهر رفتم صرافی و مقداری یورو خریدم 3250 تومن، اون لحظه سایتا زده بودن 3220. الان که سایتا زدن 3270 فکر میکنم صرافی بده 3300.

به نظر من بازار از قیمتی که میده اطمینان داره و مثله قبل نیست که یهو 100 بکشه پایین بلکه پیوسته تمایلش صعودیه، چون دولت با دادن 2% زیر قیمت ،دلار آزاد رو تایید کرده. قیمت کنونی هم قیمت یک مدت کوتاست، چون هیچ خبری برای پایین اومدن نیست، هم دولت هم مردم کلی راضین، و هر دو انتظار افزایش دارن.

Last edited:

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
قیمت ارز در بازار ازاد همینی هست که سایتها زدن ؟

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
بله همه اینا تاثیر داره همین کسایی که از نوسان گیری بازار ارز وسکه سواستفاده میکنن هم تاثیر داره
ولی مشکل اصلی سیاست های غلط اقتصادیه

پستمو ویرایش کردم چونکه مصلحت میطلبه که تو این تاپیک بحث رو سیاسی نکنیم (تاپیک های دیگه بسته شد) و مدیریت چند بار خواهش کردن باعث و بانی این جریانات رو وسط نیارید فقط بازار رو رصد کنیم و تحلیل خودمون رو از پایین امدن یا بالا رفتن قیمتها بگیم .. با تشکر از شما و دیگر دوستان که رعایت میکنند.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
درباره پستهایی بعضی دوستان که پشت سر هم پاک میشه !

بارهای گفتم که این تاپیک و همچنین تاپیک سکه محل اعتراض به وضع موجود اقتصادی و سیاست های بانک مرکزی نیست و گفته شد که در این باره بحث نکنید .

در ضمن از اونجا که یک سری معلوم الحال میان یوزر هایی با عبارت های بی ناموسی درست میکنند و 100% برای خرابکاری هر چه بیشتر توی این بخش و این سایت از هیچ کاری فرو گذار نیستن و بنا به پاس به این فرهنگ عالی در ایران سیستم لایک به زودی از این بخش حذف میشه .

با تشکر از اینکه هی من میگم و دوستان رعایت نمیکنن :)

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
پستمو ویرایش کردم چونکه مصلحت میطلبه که تو این تاپیک بحث رو سیاسی نکنیم (تاپیک های دیگه بسته شد) و مدیریت چند بار خواهش کردن باعث و بانی این جریانات رو وسط نیارید فقط بازار رو رصد کنیم و تحلیل خودمون رو از پایین امدن یا بالا رفتن قیمتها بگیم .. با تشکر از شما و دیگر دوستان که رعایت میکنند.

شما لطف دارید دوست عزیز . متاسفانه اوضاع نشون دهنده این هست که تمامی دوستان عزم خودشون رو جزم کردن و میخوان این بخش هم مثل خیلی از تالار های دیگه از بین بره . گوگل و جی میل در ایران به راحتی فیلتر شد این بخش که دیگه جای خود داره از آب خوردن هم راحت تره . سره یه دونه تک پست با جناح سیاسی از فیلترینگ تذکر میاد مثل اینکه همه شوخی گرفتن و فکر کردن که من و مدیر های دیگه کلا اختلال روانی داریم یا حقوق بگیر دولت هستیم . بگذریم .

damavandieh

Registered User
لایک‌ها
18
آقا اگر عرضه دارید تحلیل اقتصادی بذارید

اگرم ندارید، اینجا جای روضه خونی و آخ واخ چقدر بدبخت شدیم کی از دست ایکس و گاما راحت میشیم نیست!

pulp_152

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
119
شما لطف دارید دوست عزیز . متاسفانه اوضاع نشون دهنده این هست که تمامی دوستان عزم خودشون رو جزم کردن و میخوان این بخش هم مثل خیلی از تالار های دیگه از بین بره . گوگل و جی میل در ایران به راحتی فیلتر شد این بخش که دیگه جای خود داره از آب خوردن هم راحت تره . سره یه دونه تک پست با جناح سیاسی از فیلترینگ تذکر میاد مثل اینکه همه شوخی گرفتن و فکر کردن که من و مدیر های دیگه کلا اختلال روانی داریم یا حقوق بگیر دولت هستیم . بگذریم .

بهتون حق میدم ..

-----------

البته خیلی مهم نیس ... ولی برای رصد کردن بازار و اینکه ببینیم چقدر دوستان موافق یک تفکر هستند ... بودن لایک خوبه ! .. ایا راهی هست اسم شخص نوشته نشه ؟ و به جاش تعداد لایک ها معلوم بشه ؟

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469

بارهای گفتم که این تاپیک و همچنین تاپیک سکه محل اعتراض به وضع موجود اقتصادی و سیاست های بانک مرکزی نیست و گفته شد که در این باره بحث نکنید .

در ضمن از اونجا که یک سری معلوم الحال میان یوزر هایی با عبارت های بی ناموسی درست میکنند و 100% برای خرابکاری هر چه بیشتر توی این بخش و این سایت از هیچ کاری فرو گذار نیستن و بنا به پاس به این فرهنگ عالی در ایران سیستم لایک به زودی از این بخش حذف میشه .

سلام ،

دکتر وضعیت فعلی رو لطف می کنی تحلیل کنی ؟ بدجور گرفتار شدم .
تاپیک رویال چی شد نزدی ؟

e h s a n

Registered User
لایک‌ها
702

منم یه لحظه شوکه شدم یکی با یه یوزر به قول شما معلوم که نه معدوم الحال:D میان یوزرهایی میسازن... بهترین کار بن کردن آی پیشونه!

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
سلام ،

تاپیک رویال چی شد نزدی ؟

این وضعیت مگه تحلیل هم داره ؟!
افزایش تقریبا 50% نرخ تورم تنها تحلیل این وضعیته

masoudrejae

Registered User
لایک‌ها
191

بهترین راه اینه که پست ها با تایید مدیریت در معرض نمایش قرار بگیرن. هر راه دیگه ای اشتباه هست

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542

مافيا ؟ ميشه يكي بگه مافيا داره از كجا سرچشه ميگيره مردم كه گاگول نيستن ديگه !
دلاري نيست كه ديگه بخوان يك سري بالا پايين كنند تا چند وقت ديگه ...
تا چند وقت ديگه دلاري نيست و تو ايران حكم الماس رو پيدا خواهد كرد و از الان بايد بريم سر وقت پهن كه شايد تو اينده نزديك پهن و تاپاله هم حكم طلا رو پيدا كنه

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
ببخشید دوست عزیز یعنی واقعا مشکل این بخش فقط اون قسمت like بود که حذفش کردید؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542

حالا لايك بزني يا نزني چي به شما ميرسه ميخواي يكاري بشه همه ١٠٠٠ تا لايك بخورند كه چي الان ؟ مشكل الان لايك هست فقط برا شما

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
بهتون حق میدم ..

-----------

البته خیلی مهم نیس ... ولی برای رصد کردن بازار و اینکه ببینیم چقدر دوستان موافق یک تفکر هستند ... بودن لایک خوبه ! .. ایا راهی هست اسم شخص نوشته نشه ؟ و به جاش تعداد لایک ها معلوم بشه ؟

نه متاسفانه :( اگر بود واقعا این سیستم رو نمیگفتم که برش دارن والا دیگه تمام کاربران شاهد هستن که با چه یوزر نیم های بی ناموسی میان لایک میزنن . لایک رو متاسفانه نمیشه حذفش کرد یا ادیتش کرد متاسفانه سیستم وی بی هم طوری تعریف شده که نمیشه نشون نده کدوم یوزر ها لایک کردن . دیشب من میبنم پای همه پست ها لایک زدن واقعا دیگه بخدا نوبر هست این روشی که بعضی از این معلوم الحال ها پیش گرفتن باور کنید اسپم و یا خوش گذرانی یه بچه نیست کاملا هدف دار هست این جور کارها . :confused:

سلام ،

تاپیک رویال چی شد نزدی ؟

والا ترجیج میدم تجلیلی ندم چون اوضاع بدجور مشکوک هست . من هنوز تجربه سال 69 و 79 یادم هست و اون قطعه ای معروف به دلار در بهشت زهرا :stun: . تاپیک رویال بانک و سیستم پشت پرده رو بزنم 100% 2 تا موسسه مالی و اعتباری از این فروم و شخص من شکایت میکنن متاسفانه :( منم دوست ندارم به جرم نشر اکاذیب برم اوین

منم یه لحظه شوکه شدم یکی با یه یوزر به قول شما معلوم که نه معدوم الحال:D میان یوزرهایی میسازن... بهترین کار بن کردن آی پیشونه!

بن کنم ! لایکشون رو چی کار کنم ؟ :( تنها راهش پاک کردن همه پست هایی بود که لایک خورده بود :(. دیگه والا منم مشکل روحی روانی ندارم پست های درست و حسابی رو پاک کنم :stun:

بهترین راه اینه که پست ها با تایید مدیریت در معرض نمایش قرار بگیرن. هر راه دیگه ای اشتباه هست

این میشه دیکتاتوری و باز یک راه برای سوء استفاده . این غلط حست احسان ادمین کل هم با این سیستم مخالف هست . خب پست با تائید باشه لایکش رو کجای دلم بزارم ؟ اون یوزر اگر پست میزد راه داشت ولی لایکش نه :grrr:

اگر توی این 2 روز میدید با چه نام کاربری میومدن و لایک میکردن و تذکر فیلترینگ با این اوصاف بله شده شده بود معضل . این بخش نمیدونم از نظر شما چه مشکلی داره ؟ اگر میبینید پست های بی دلیل و اعتراضی به وضع اقتصادی پاک میشن و تاپیک ها در راستای موضوع هاشون میره اگر به خاطر این هست خب این مشکل متاسفانه حل نمیشه

بی نظمی داره اینجا ؟

کلاه بردار این بخش ؟

اسپم میبینید ؟

پستهای جلف و بی خود هست ؟

یه کاربر میتونه بیاد بی احترامی کنه و باهاش برخورد نشه ؟

یا در پایان مشکل این هست که من نیستم سر بخش و فقط روزی 10 دقیقه هستم ؟

:confused:

متاسفانه یا خوشبختانه بنده آدمی هستم که حاضر نیستم دلیل بی خود دست کسی بدم . وقتی لایک با اون نام کاربری ها میخوره و چاره ای نداره عوض اینکه من بیام مثل همه توی این مملکت صورت مساله رو پاک کنم یعنی بیام پستی رو که لایک خورده رو پاک کنم متاسافنه این کار رو نمی تونم انجام بدم . بنده اون سیستمی رو که درمان نداره رو از دور خارج میکنم و مساله رو حل میکنم . هر موقع فرهنگ استفاده از این سیستم اومد و اون آدم معلوم الحال اینجا رو ول کرد و اون سیستم لایک این مشکل رو نداشت حتما دوباره به بخش بر میگره در غیر این صورت اون لایک بود یا نبودش فرقی نمیکرد . والا بگیرید دارم سر بسته میگم که دارم به هر قیمتی هست این بخش رو سعی میکنم نگه دارم ولی بدون همکاری تک تک شما نمیشه الان بعد از گذشت 1 سال اینقدر مطالب مفید و جامع توی فقط همین 2 تاپیک هست که جای گفتن نداره . تقریبا میشه گفت یک بنگاه مالی کامل هست و میشه باهاش کسب درآمد کرد حالا دیگه کل بخش به کار که کلی توش اطلاعات بانکی و بیمه ای و ...... هست . حیف هست نابود بشه و دست بره

پی نوشت : این بخش هم اگر شل گرفته بشه و اون نکاتی که گفتن رو رعایت نکنیم به سر نوشت 3 بخشی که نابود شدن تبدیل میشه ولی با یک فرق بزرگ با گفتگوی آزاد که فقط بسته شده . چون این بخش یک بخش تخصصی هست و تمامی پست ها داخل اون هدف دار هستند مطمئن پاک بشه کلا از دیتا بیس نابود میشه :confused: یعنی قید تمامی این اطلاعات رو بزنید :confused:

پی نوشت 2 : دوستانی که دنبال تحلیل هستن برای این روزا هیچ تحلیلی بهتر از بازخوانی تاپیک های ارز و سکه نیستن . چرا ؟ در تاپیک ها فرمول زمان عینیت پیدا میکنه و اتفاقا به نتیجه های جالبی میرسید . یه سر وقت بزارید بخونید ضرر نداره . جواب تمامی سوالاتتون و شک در خرید هاتون با همین فرمول زمان حل میشه بخونید وقتی میگم فرمول زمان عینیت پیدا میکنه رو دقیقا میگیرید چی میگم

Last edited:
بالا