• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی ارز و تحلیل بازار ارز ( دلار , یورو و ... )

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16

من اوندفعه گفتم صعود کی گفتم نزول ؟
گفتم یک صعود داریم یک نزول و یک صعود شدید

صعود تا 3400 رخ داد
نزول هم احتمالا داره رخ میده
صعود شدید هم خواهیم داشت . نگران نباشید

منظور از اینا یک دوره زمانی هست . روز بروز که نمیشه گفت . من مقطعی منظورمه بیشتر
مثلا ممکنه فردا یک افزایش تا 3250 داشته باشیم دوباره پسفردا بشه 3150 اما این ا شانسیه دقیق نیست
مقطعی قابل تشخیص تره

شما گفتی : شنبه دوباره دخالت دولت رو میبینیم و کمی کاهش
که رفت بالا ... حالا بگذریم ...

مسئله اینه که اون جهش کذایی قابلیت پیک گیری نداره ... چون برگشت پایین نمیتونه داشته باشه ... نه ارزی برای کنترل کردن داره نه عرضی !

elmonex

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
195
این جزو مشصخه بازارهای ارز و سکه است که صعود و نزول داشته باشند.
و چه از صعود و چه از نزول کسانی که بلد هستن متونند سود کنند.
و کسانیکه بلد نیستند میشینن و دلخوش میکنند به جو بازار که بالا رفت یا پایین اومد!

در هر بالا و پایین رفتنی فرصتی است برا کسب سود، اما اندک هستن اهل یقین که ایمان آورند !!!

amirshakoori

Registered User
لایک‌ها
840

من اوندفعه گفتم صعود کی گفتم نزول ؟
گفتم یک صعود داریم یک نزول و یک صعود شدید

صعود تا 3400 رخ داد
نزول هم احتمالا داره رخ میده
صعود شدید هم خواهیم داشت . نگران نباشید

منظور از اینا یک دوره زمانی هست . روز بروز که نمیشه گفت . من مقطعی منظورمه بیشتر
مثلا ممکنه فردا یک افزایش تا 3250 داشته باشیم دوباره پسفردا بشه 3150 اما این ا شانسیه دقیق نیست
مقطعی قابل تشخیص تره

طبق محاسبات مقطعی شما بهترین زمان برای خرید سکه توی چه مقطعیه؟ (یعنی مثلا 4شنبه و 5 شنبه همین هفته؟)

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900

امروز دلار 3250 بود دوشنبه
شک نکنید که فردا زیر 3200 هست

pesare1404

Registered User
لایک‌ها
1
سرمایه گذاری روی مسکن جز برای مصرف شخصی .... توصیه نمی شود !

اونی هم که شما می گی پایین تر نمیره ، ...

1- ممکنه بعدا با التماس مجبور بشی بفروشیش

2- ممکنه کالاهای دیگه بالاتر بره ! ... و تو و سرمایه ات درجا بزنی

3- سلام ما را به داییت برسان

با تشکر (جاهای بهتری برای سرمایه گذاری هست .... بخش هایی مثل مسکن مصرفی هستند از نظر من ..... جدا از عدم رشد مسکن نسبت به سایر اقلام در چندین سال اخیر ، هنوز هم مسکن در ایران حباب دارد و گران تر از کشورهای همسایه است .... یعنی اگر ارز همچنان هم رشد کند هنوز قیمت مسکن در ایران واقعی هم نمیشود ... چه رسد به اینکه "مجبور" شود رشد کند ، ضمن اینکه مسکن به هر قیمتی خریده نمی شود ... مردم می توانند اجاره نشین هم باشند :))! .... درست است که در مواردی رشد می کند یا فساد در خریدو فروشش هست ... مثلا من شرکت برق می خوام یه زمین بخرم ... داداشم می دونه میره اون زمین پرت رو که ارزشی نداره می خره متری 1000 تومن ... بعد من می رم از بوجه ی دولت می رم ازش می خرم متری 50000 تومن ، یا مواردی از این دست ... اما صورت های دیگرش قمار است که قمارهای بهتری هم پیدا می شود )

---------- +
پاورقی مثبت :
هرچند در هر حال بستگی به طرف و موقعیت و وضعیتش هم دارد ...!

حرفت قشنگ بود شرایط خیلی مهمه الان داییم یه زمین یعنی خونه کلنگی پارسال خریده تو منطقه 9 تهران212 متر متری 1200 الان 2700 مشتری داره ولی می خواد بسازه تا زیر بناش 5 برابر شه 2.5 رو میده سازنده 2.5 برابر بقیه رو هم می خواد بفروشه یه چیزی حدود 1000 متر زیر بناشه بگیم 350 تاش بفروشه متری 2.5 800 تومنی کاسبه از چند تومن 250 تومن سرمایه گذاری ( چند روز پیش صحبت می کردم میگفت احتمالا متری 3 بشه اونجا )

پ.ن:دلار چرا اینقدر بازی در میاره صبح رفت بالا ظهر اومد پایین کسی می دونه چه خبره بگه !؟؟ اصولا باید تا 3000 بیاد پایین

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
سرمایه گذاری روی مسکن جز برای مصرف شخصی .... توصیه نمی شود !

اونی هم که شما می گی پایین تر نمیره ، ...

1- ممکنه بعدا با التماس مجبور بشی بفروشیش

2- ممکنه کالاهای دیگه بالاتر بره ! ... و تو و سرمایه ات درجا بزنی

3- سلام ما را به داییت برسان

با تشکر (جاهای بهتری برای سرمایه گذاری هست .... بخش هایی مثل مسکن مصرفی هستند از نظر من ..... جدا از عدم رشد مسکن نسبت به سایر اقلام در چندین سال اخیر ، هنوز هم مسکن در ایران حباب دارد و گران تر از کشورهای همسایه است .... یعنی اگر ارز همچنان هم رشد کند هنوز قیمت مسکن در ایران واقعی هم نمیشود ... چه رسد به اینکه "مجبور" شود رشد کند ، ضمن اینکه مسکن به هر قیمتی خریده نمی شود ... مردم می توانند اجاره نشین هم باشند :))! .... درست است که در مواردی رشد می کند یا فساد در خریدو فروشش هست ... مثلا من شرکت برق می خوام یه زمین بخرم ... داداشم می دونه میره اون زمین پرت رو که ارزشی نداره می خره متری 1000 تومن ... بعد من می رم از بوجه ی دولت می رم ازش می خرم متری 50000 تومن ، یا مواردی از این دست ... اما صورت های دیگرش قمار است که قمارهای بهتری هم پیدا می شود )

---------- +
پاورقی مثبت :
هرچند در هر حال بستگی به طرف و موقعیت و وضعیتش هم دارد ...!

در کل با حرف شما موافقم اما قضیه در مورد تهران به این صورت نیست

yeksharj

Registered User
لایک‌ها
0
این جزو مشصخه بازارهای ارز و سکه است که صعود و نزول داشته باشند.
و چه از صعود و چه از نزول کسانی که بلد هستن متونند سود کنند.
و کسانیکه بلد نیستند میشینن و دلخوش میکنند به جو بازار که بالا رفت یا پایین اومد!

در هر بالا و پایین رفتنی فرصتی است برا کسب سود، اما اندک هستن اهل یقین که ایمان آورند !!!

میشه خیلی سریع خرید و فروش کرد ولی خوب به خاطر نوسانات خیلی بالا و اینکه واقعا پیش بینی کار غیر ممکنی شده ریسک خیلی بالایی داره
کسی که هنر این کار رو داره نوش جونش

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
اینا موجوده
به کار میاد؟

1 دلاری - 1995
50 ریالی پهلوی
50 درهم امارات -1425 قمری
10 یوان - 2005

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
وضعیت عجیب غریبه ی شده هیشکی نمیدونه با پولش چیکار کنه تنها کاری که میشه کرد دلالی مردم همه شدن دلال از این طرف دلالی میکنند پول بیشتری کسب میکنند و از طرف دیگه دلالیشون پولشون مرتب بی ارزش ترمیکنه و همینطور این سیکل معیوب ادامه پیدا میکنه و نتیجش میشه همین که هیچ کس جایی امنی برای سرمایه گذاری پیدا نمیکنه

بین این گزینه ها کدوم انتخاب میکنید

خرید ملک: آینده نامعلوم

خرید سکه: ریسک

حساب بانکی: با سودسالانه 20درصد

خرید ملک %%%%%%

davod.

Registered User
لایک‌ها
308
دکتر جان من حدوده 6 تومن تو بانک دارم گذاشتم 20% ........... خواهشن تو پ خ راهنماییم کنید که چه کنم تا سود ببرم ....فقط اینکه با سکه سرو کار دارم یعنی سردر میارم اما اصلن تا حالا سراغه دلار نرفته ام و نخواهم رفت.............مرسی

jahan hamed

کاربر فعال تاریخ و گردشگری
کاربر فعال
لایک‌ها
808
کلن همه چیز فنا شده مگه میشه قیمت ها برگرده به قبل بعید میدونم وضعیت ارز بهبود پیدا کنه همه چیز 100 برابر شده!!!

meysam77

Registered User
لایک‌ها
7
امروز پنجشنبه .... ما با یکی اینجا قرار داشتیم ،!

از بستگان نستراداموس بودند گویا .....

خیلی خوش بینی ....

خیر، این اتفاق نمی افتد !

با تشکر

خواهیم دید عزیزم

:p

بله خواهیم دید ...

قرار ما و شما پنج شنبه همینجا !

با تشکر (قرارمون ساعت عشق ،،، ترس یه وقت نیومدن:D .... قرارمون یادت نره )

شنبه قیمت 3180 و حتی قدری پایین تر بود (خودم 3180 یه مقدار خریدم) .... الآن حتی قیمت خرید هم بالای 3200 هست

شما گفته بودید می شود 3000 تومن یا 2950 :goatee:!

روند کاهشی رو دیدید ؟
لذت بردید ؟

یک رانت اطلاعاتی بود همونی که بعضیا در این فروم و همه جا دارند

:specool:

----------------+
پاورقی مثبت :
ممکن بود کسی از روی حرف شما می رفت میفروخت یا نمی خرید و ضرر می کرد ، من معمولا چیزی نمی گم الآن هم که گفتم برای جلوگیری از زیان اون دسته افرادی که ممکن بود به تصور اینکه شما چیزی می دونی تصمیمات اشتباه بگیرن گفتم؛ دیگه ادعای الکی نکنیا ..... بازی با سرمایه ی مردم شوخی نیست ...

با تشکر

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
امروز پنجشنبه .... ما با یکی اینجا قرار داشتیم ،!

از بستگان نستراداموس بودند گویا .....

شنبه قیمت 3180 و حتی قدری پایین تر بود (خودم 3180 یه مقدار خریدم) .... الآن حتی قیمت خرید هم بالای 3200 هست

شما گفته بودید می شود 3000 تومن یا 2950 :goatee:!

:specool:

----------------+
پاورقی مثبت :
ممکن بود کسی از روی حرف شما می رفت میفروخت یا نمی خرید و ضرر می کرد ، من معمولا چیزی نمی گم الآن هم که گفتم برای جلوگیری از زیان اون دسته افرادی که ممکن بود به تصور اینکه شما چیزی می دونی تصمیمات اشتباه بگیرن گفتم؛ دیگه ادعای الکی نکنیا ..... بازی با سرمایه ی مردم شوخی نیست ...

با تشکر

من زیر 3200 رو گفتم دوست عزیز و گفتم که روزی نمیتونم پیش کنی کنم و به جای 3190 شد 3210 که تقریبا جوره
و قیمت 2950-3000 رو خواهی دید و بیلاخ رو بعد بهت برمیگردونم

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
در ضمن من فقط میتونم تکنیکال رو پیش بینی کنم
این که دولت یهو بخواد شوک بده یا اثرشو برداره دیگه رییس بانک مرکزی نیستم که

مثلا میاد میگه نرخ گذاری سکه بر اساس نرخ مبادلاتی انتظارات به سمت کاهش میره فرداش میاد تکذیبش میکنه
سیاسی اگر پیش بینی کسی کرد جز خود دکتر که رانت داره کسی نمیدونه

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
در ضمن من فقط میتونم تکنیکال رو پیش بینی کنم
این که دولت یهو بخواد شوک بده یا اثرشو برداره دیگه رییس بانک مرکزی نیستم که

مثلا میاد میگه نرخ گذاری سکه بر اساس نرخ مبادلاتی انتظارات به سمت کاهش میره فرداش میاد تکذیبش میکنه
سیاسی اگر پیش بینی کسی کرد جز خود دکتر که رانت داره کسی نمیدونه

تایید میشه!!
دکتر به کانالهایی وصله!!!

بالا