@gh@m@hdi
Registered User
دوستان من 1 ماه دیگه چک دارم! مقداری دلار دارم که می خوام ریال کنم به نظر شما کی مناسبه؟
دوستان من 1 ماه دیگه چک دارم! مقداری دلار دارم که می خوام ریال کنم به نظر شما کی مناسبه؟
آخر هفته آینده نقد کن
----------------------------
این تاپیک رو جمعش کنید بهتره.
با اوضاع من فکر میکنم ایران هرجور که شده مانع تحریم های جدید بشه چون اگر تحریم های جدید اعمال بشه نرخ ارز منفجر میشه دیگه !!!
حالا اگر تحریم های جدید اعمال نشد به نظر شما نرخ میاد پایین یا روی همین 3 تومن میمونه ؟
کسی امروز قیمت واقعی دلار رو داره؟
قیمتی که ابهاش معامله شده باشه
کسی امروز قیمت واقعی دلار رو داره؟
یکی از ایرادات اینجور تاپیکها اینه که همه دنبال نوسان هستند و واسه همین هر روز یک تحلیل اپدیت شده میخوان. من تحلیلم رو 5 ماهه دارم میگم؛ دولت نرخ ارز آزاد را تک نرخی خواهد کرد به قیمتی که اون روز دکتر گفت البته 3% بیشتر از اون.ممنون میشم تحلیلتون و از اوضاع این روزها بدونم
بستگی به حجم داره دوست من. حجم های کم در حد کارهای دانشجویی و ... تا 3 تومن هم گیرت میاد ولی اگر در حد چندین هزار تا بخوای کف قیمت 3500 هست.کسی امروز قیمت واقعی دلار رو داره؟
اینطور که بوش میاد داره میره بالای چاهار تومن .ما که امروز تو منوچهری نتونستیم بخریم. صرافی میگفت 2850 ولی فروش نداریمبرادران فروشنده مسقر در خیابان هم انگار میخوایم مواد ازشون بخریم با تزس و لرز 3500 قیمت میدادن :wacko:
من امروز هر چی گشتم نتونستم دلار 3100 یا 200 پیدا کنم. کسی جایی رو می شناسه؟؟ لازم دارم.
من 3290 قیمت دارمدلار چنده امروز؟