• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی زمین و مسکن

yp097

Registered User
لایک‌ها
147
یک سوال از دوستان داشتم اگر کسی میدونه جواب بده خواهشا
هزینه ساخت ملک تجاری به متراژ 18 کف و 18 زیرزمین و 5 متر بالکن چقدر در میاد ؟ از 0 تا 100 رو میخواستم ببینم چقدر هزینه داره
یعنی از جوازها بگیر تا هزینه شیشه سکوریت و ... همه چی روهم چقدر درمیاد ؟
و اینکه اگر دوتا قواره به همین متراژ باشه . هزینه دوبرابر میشه ؟ یا کمتر در میاد ؟
و اینکه زمان مناسب برای ساختش به نظر شما کی هست ؟ ( چه فصلی )

با توجه به اینکه احتمال میدم تا یک سال اینده خواهان اجاره کردنش نباشه
و با توجه به وضع اقتصادی به نظرتون توجیه داره ساختنش و یک سال صبر کردن ؟
و یا اینکه مبلغ رو توی بانک بزارم و یک سال صبر کنم ؟
( میترسم هزینه مصالح و دستمزد ها توی یک سال بیشتر از سود بانکی بشه و ضرر کنم . خصوصا اینکه مبلغی که برای ساخت کنار گذاشتم وام هست )

ممنون میشم راهنماییم کنید:):general504:

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دوستان یه سوالی دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
پدر بنده یه واحد مسکونی پیش خرید کرد سال 90 , یعنی اول راه افتادن تعاونی بود کم کم جمع شدن و پول گرفتن تا پروژه شروع بشه
پروژه مربوط به تعاونی مسکن معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری هستش , محل پروژه تهران - همت غرب - شهرک شهید باقریه رو به روی دریاچه خلیج فارس
پروژه 20 طبقه 120 واحد و ..................
این پروژه استارت خورد زمین خریداری شد - تراکم و .... خریداری شد - گود برداری شد و کاراش شد تا حدود 3 طبقه اسگلت آبی خورد
بعد هیات مدیره عوض شدن و هیات مدیره ها قبلی شکایت کردن و ...... کار به دستور قضایی 2 سال متوقف شد - که ارزش ملکی و ..... هم بررسی شده - حالا زمان این 2 سال تموم شده باید کارا اداری انجام بشه که حالا پروژه رو ادامه بدن یا بفروشن ( خودتون میدونید این کارا زمان بره )
پدر بنده فوت کرده و به پول این حق امتیاز و واریزی ها نیاز داریم , وقتی هم نداریم مثلا 5 تا 6 ماه وایسیم , کلا 120 میلیون واریزی بوده یه حق امتیازی 60 میلیونی هم بوده
با مدیر تعاونی تماس رفتم گفت اگر پروژه استارت بخوره بخاطر موقعیت خوب پروژه فقط حق امتیازتون بالا 100 خوه ای میلیون می ارزه - اگرم فروخته بشه 250 تا 300 میلیون بهتون میرسه
اومدم آگهی بدم گفتن ممنوع شده

سوالم اینه بنظرتون چجوری این حق امتیاز و پرداختی بفروشم؟ از چه طریقی اقدام کنم؟ راهی هست قبل از عید بشه فروخت؟ بدهی بالا آوردیم سر فوت پدرم به پولش نیاز داریم حتی خونه هم نداریم

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دوستان لطفا کمکم کنید , کسایی که تو کار خرید و فروش هستن بهم کمکم کنن ممنونشون میشم

پدر بنده یه واحد مسکونی پیش خرید کرد سال 90 , یعنی اول راه افتادن تعاونی بود کم کم جمع شدن و پول گرفتن تا پروژه شروع بشه
پروژه مربوط به تعاونی مسکن معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری هستش , محل پروژه تهران - همت غرب - شهرک شهید باقریه رو به روی دریاچه خلیج فارس
این پروژه استارت خورد زمین خریداری شد - تراکم و .... خریداری شد - گود برداری شد و کاراش شد تا حدود 3 طبقه اسگلت آبی خورد
بعد هیات مدیره عوض شدن و هیات مدیره ها قبلی شکایت کردن و ...... کار به دستور قضایی 2 سال متوقف شد - که ارزش ملکی و ..... هم بررسی شده - حالا زمان این 2 سال تموم شده باید کارا اداری انجام بشه که حالا پروژه رو ادامه بدن یا بفروشن ( خودتون میدونید این کارا زمان بره )
پدر بنده فوت کرده و به پول این حق امتیاز و واریزی ها نیاز داریم , وقتی هم نداریم مثلا 5 تا 6 ماه وایسیم , کلا 120 میلیون واریزی بوده یه حق امتیازی 60 میلیونی هم بوده
با مدیر تعاونی تماس رفتم گفت اگر پروژه استارت بخوره بخاطر موقعیت خوب پروژه فقط حق امتیازتون بالا 100 خوه ای میلیون می ارزه - اگرم فروخته بشه 250 تا 300 میلیون بهتون میرسه

سوالم اینه بنظرتون چجوری این حق امتیاز و پرداختی بفروشم؟ از چه طریقی اقدام کنم؟ راهی هست قبل از عید بشه فروخت؟ بدهی بالا آوردیم سر فوت پدرم به پولش نیاز داریم حتی خونه هم نداریم

Nima_Azx

Registered User
لایک‌ها
379
دوستان لطفا کمکم کنید , کسایی که تو کار خرید و فروش هستن بهم کمکم کنن ممنونشون میشم

سلام دوست عزیز. تسلیت میگم.

شرایط شما یه مقدار پیچیده و خاص هست. به نظرم بعید هست اینجا به اطلاعات دقیق برسید. به یک وکیل یا مشاور یا کسی که در این کار تجربه عملی داره مراجعه کن. شاید در مورد شرایط فعلی بندی در قرار داد ها نوشته شده باشه.

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
سلام دوست عزیز. تسلیت میگم.

شرایط شما یه مقدار پیچیده و خاص هست. به نظرم بعید هست اینجا به اطلاعات دقیق برسید. به یک وکیل یا مشاور یا کسی که در این کار تجربه عملی داره مراجعه کن. شاید در مورد شرایط فعلی بندی در قرار داد ها نوشته شده باشه.

ممنون عزیز
هزینه کردم با وکیل مشورت کردم آخرش گفت یه مشتری پیدا کن بفروش
تماسم گرفتم با اون تعاونی گفتم میخوام انصراف بدم پول واریزی پس بدید گفتن موجودی نداریم باید جایگزین پیدا کنید
منم گفتم ورودی پروژه ۱۰ میلیارد بوده کلا هم ۳ طبقه اسگلت زدید مگه چیکار کردید
موندم چه کنم

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوستان کسی اطلاع داره "سند تک برگ عرصه عیان" چه نوع سندیه؟ آیا اعتبار داره و می شه بر اساس این سند خرید کرد؟

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
دقت کنین موقع انصراف چقدر میدن بهتون؟
فقط واریزی رو بخوان بدن ؟
پس معلوم میشه ریگی به کفششون هست
که به قول شما 60 ملیون حق امتیاز هم نمیخوان بدن
و باز هم نمیدن؟
پدر شما تحقیق کرد خرید؟
مجوز و ..... رو دید؟
حق امتیاز بار حقوقی نداره و ملاک واریزیه در دادگاه
امیدوارم پدرتون یه ماله مشکلدار رو گرونتر به بهانه حق امتیاز نخریده باشه.
چند وقت سود پول رو حساب کنین میبینین این پیش فروش تا الان از سودهی افتاده قرارداد ننوشته قیمت قطعی چقدره؟
کلاهتو قاضی کن و همه ماجرا به خریدار بگو

در سایت دیوار آگهی کن
در همشهری از شگرد مسکنی ها استفاده کن آگهی بده
ببین اونها چجوری آگهی میدن تو هم بکن
حواله خودرو هم سخت میگیره همشهری از ترس کلاهبرداری پیشفروش به چند نفر

ولی خود مسول آگهی همشهری راحت دور میزنه قانون رو
با ذکر یک فقره خودرو صفر
مسولیت خودشو انجام میده و پولشو میگیره
طرف شاید با همون آگهی صد تا بفروشه
قسطی نقدی پیش فروشی و غیره
و دیگه لازم نیست شرکت حقوقی بزنه بعد آگهی بده

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
عرصه یعنی زمین واعیان یعنی هوایی مثل اپارتمان

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
خب دوست عزیز ویلاها هم اعیان دارن ،کلا منظور از اعیان ساختمان و بنایی است که در زمین و یا همون عرصه ساخته شده است
مساحت اعیان شامل مساحت کل مستحدثات و ابنیه یعنی همون مساحت کل زیر بنا اعم از مساحت کل طبقات چه زیر زمین چه روی زمین و چه روی هوا که احداث شده میشود همان مساحت کل بنا
مساحت اعیان هم که میشود کل مساحت زمین که در اصل مساحت طبقه همکف(روی زمین) اعیان را هم شامل میشود(طول*عرض ) کل زمین مستطیلی شکل

Last edited:

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
خب دوست عزیز ویلاها هم اعیان دارن ،کلا منظور از اعیان ساختمان و بنایی است که در زمین و یا همون عرصه ساخته شده است
مساحت اعیان شامل مساحت کل مستحدثات و ابنیه یعنی همون مساحت کل زیر بنا اعم از مساحت کل طبقات چه زیر زمین چه روی زمین و چه روی هوا که احداث شده میشود همان مساحت کل بنا
مساحت اعیان هم که میشود کل مساحت زمین که در اصل مساحت طبقه همکف(روی زمین) اعیان را هم شامل میشود(طول*عرض ) کل زمین مستطیلی شکل

دوست عزیز ممنون از توضیح کاملت
الان این ویلاهایی که با سند تک برگ عرصه اعیان می فروشن این ها سندهاش معتبره؟ بعد برای فروشش به مشکل نمی خوریم؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوست گرامی سند های منگوله دار چند سالی هست که دیگه داره از دور یواش یواش خارج میشه تا اونجا که من میدونم و الان اکثر جاها چه تو تهران و چه شمال سند تک برگ صادر میکنن،
و سند تک برگ عرصه و عیان همون حکم سند های منگوله داره قدیمه ،فقط شما برای اینکه مطمعن بشی سندتون مشکلی نداره حتما برو از اداره ثبت همون منطقه که سند تون برای اون حوزه هستش یه استعلام بگیر که خیالت راحت باشه برای اینکه سند تقلبی و یا مشکل دار نباشه

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
دوست گرامی سند های منگوله دار چند سالی هست که دیگه داره از دور یواش یواش خارج میشه تا اونجا که من میدونم و الان اکثر جاها چه تو تهران و چه شمال سند تک برگ صادر میکنن،
و سند تک برگ عرصه و عیان همون حکم سند های منگوله داره قدیمه ،فقط شما برای اینکه مطمعن بشی سندتون مشکلی نداره حتما برو از اداره ثبت همون منطقه که سند تون برای اون حوزه هستش یه استعلام بگیر که خیالت راحت باشه برای اینکه سند تقلبی و یا مشکل دار نباشه

آقا یک دنیا ممنون از لطفت

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
آقا یک دنیا ممنون از لطفت
قربونت داداش عزیز،فقط یادم رفت اینو بگم اگه میخوای خیالت راحت باشه حتما استعلام که میگیری بصورت کتبی باشه دیگه مو لادرزش نمیره،چون متاسفانه من شنیدم گاها یسری افراد کلاهبردار میان بطور مثال با فلان کارمند اداره ثبت(با احترام به همه کارمندان زحمت کش)هماهنگ میکنن و شما بطور مثال میری اداره ثبت اون ناحیه میگی فلان زمین اینم سندش معتبره?اونم زبونی میگه آره معتبره; ولی فردا روز میفهمی سرت کلاه رفته پا میشی میری اداره ثبت میگی شما مگه به من نگفتی این سند معتبره ،اونم میگه میگه جناب حالت خوب نیست من کی گفتم بفرما بیرون،به همین راحتی.
استعلام کتبی هم فکر میکنم دفاتر اسناد رسمی انجام میدن که دیگه خیالتون راحت باشه.
موفق باشید

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
قربونت داداش عزیز،فقط یادم رفت اینو بگم اگه میخوای خیالت راحت باشه حتما استعلام که میگیری بصورت کتبی باشه دیگه مو لادرزش نمیره،چون متاسفانه من شنیدم گاها یسری افراد کلاهبردار میان بطور مثال با فلان کارمند اداره ثبت(با احترام به همه کارمندان زحمت کش)هماهنگ میکنن و شما بطور مثال میری اداره ثبت اون ناحیه میگی فلان زمین اینم سندش معتبره?اونم زبونی میگه آره معتبره; ولی فردا روز میفهمی سرت کلاه رفته پا میشی میری اداره ثبت میگی شما مگه به من نگفتی این سند معتبره ،اونم میگه میگه جناب حالت خوب نیست من کی گفتم بفرما بیرون،به همین راحتی.
استعلام کتبی هم فکر میکنم دفاتر اسناد رسمی انجام میدن که دیگه خیالتون راحت باشه.
موفق باشید

اقا دورد به شرفت که ریزه کاریشو گفتی
باید قبلش برم دفتر اسناد رسمی از اونها بخوام یک درخواست استعلام به من بدن درسته؟ یعنی خود اداره ثبت اسناد به من جواب کتبی نمی ده ؟

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
دقت کنین موقع انصراف چقدر میدن بهتون؟
فقط واریزی رو بخوان بدن ؟
پس معلوم میشه ریگی به کفششون هست
که به قول شما 60 ملیون حق امتیاز هم نمیخوان بدن
و باز هم نمیدن؟
پدر شما تحقیق کرد خرید؟
مجوز و ..... رو دید؟
حق امتیاز بار حقوقی نداره و ملاک واریزیه در دادگاه
امیدوارم پدرتون یه ماله مشکلدار رو گرونتر به بهانه حق امتیاز نخریده باشه.
چند وقت سود پول رو حساب کنین میبینین این پیش فروش تا الان از سودهی افتاده قرارداد ننوشته قیمت قطعی چقدره؟
کلاهتو قاضی کن و همه ماجرا به خریدار بگو

در سایت دیوار آگهی کن
در همشهری از شگرد مسکنی ها استفاده کن آگهی بده
ببین اونها چجوری آگهی میدن تو هم بکن
حواله خودرو هم سخت میگیره همشهری از ترس کلاهبرداری پیشفروش به چند نفر

ولی خود مسول آگهی همشهری راحت دور میزنه قانون رو
با ذکر یک فقره خودرو صفر
مسولیت خودشو انجام میده و پولشو میگیره
طرف شاید با همون آگهی صد تا بفروشه
قسطی نقدی پیش فروشی و غیره
و دیگه لازم نیست شرکت حقوقی بزنه بعد آگهی بده

فکر نمیکنم بشه فروخت
طبق اساسنامه مورد تایید هنگام انصراف - خروج - اخراج و ....... باید سهم و واریزی هر فرد به قیمت اون روز پرداخت بشه - چون اساسنامه 5 سال گذروند و تموم شد دوره اش تموم شد و دوباره اسانامه جدید رای داده شد و تمدید شد تو این اسانامه جدید هم همین مورد درج شده
طبق صحبتی که حضورن با یکی از هیات مدیره جدید در سازمان حمل و نقل و ترافیک شهداری داشتم یه سری مطالب متوجه شدم
1- مدیر تعاونی و هیات مدیره قبلی از هیات مدیره جدید و مدیر تعاونی شکایت کرده بودن که دادگاه 2 سال به متوقف شدن پروژه دستور داده بود
و بعد شکایت طفین بعد از 2 سال این حکم تعلیق شد
2- مدیر تعاونی سابق سر خورد بدون مجمع برداشته یکی داخل پروژه شریک کرده - طرف الان ادعا کرده این چند طبقه اسگلت هم من 3 میلیادر هزینه کردم زدم
3- ورودی پروژه 10 میلیارد بوده - حتی به صورت غیر قانونی اگر یکی هم شریک شده 3 میلیارد خرج کرده - اما مدیر تعاونی قبلی میگه پروژه بدوجه اش تموم شده
4- بخاطر افزایش تراکم و ....... که از 80 واحد به 120 انجام شده - پروژه به شهداری بدهکاره و چک شهرداری برگشت خورده و شهرداری شکایت کرده
5- مدیر پروژه قبلی و هیات مدیره قبلی اسناد و مدارک و ....... تعاونی به هیچ عنوان به مجموعه جدید تحویل نمیدن

که هیات مدیره جدید و مدیر پروژه جدید شکایت کردن از قبلی ها به دادستانی و ............. که هم حکم برگشت هم اسناد و مدارک و مدارک اعضا بگیرن هم پروژه بزارن برای فروش ( شکایت حقوقی کردن - 2 تا حقوق دان این کاره رو آوردن تو کار )
کلا کار گره خورده - ولی این طرف گفت ما دنبالیشم همینی که هست یعنی تراکم و ......... یه جا بفروشیم مشتری هم سراغ داریم پول هر عضو به روز بدیم

بنظرت منم تکی برم شکایت کنم؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
اقا دورد به شرفت که ریزه کاریشو گفتی
باید قبلش برم دفتر اسناد رسمی از اونها بخوام یک درخواست استعلام به من بدن درسته؟ یعنی خود اداره ثبت اسناد به من جواب کتبی نمی ده ؟
اداره ثبت احتمالا شفاهی جوابتون رو بدن همون طور که گفتم و برای جواب کتبی به احتمال زیاد میگن که شما باید نامه ای چیزی از ارگان رسمی ارائه بدی تا بصورت کتبی و مهر شده جواب بدن
ولی دفتر اسناد رسمی میتونید درخواست استعلام کتبی کنید و اینکه شما در هر صورت برای خرید و انتقال سند باید برید دفتر اسناد رسمی پس بهتره که استعلام اولیه سند رو همون جا بگیرید

robocop-game

Registered User
لایک‌ها
1,862
10 میلیارد هزینه و فقط سه طبقه اسکلت؟؟؟؟؟؟با یه مهندس مشورت کن

لازم نیست , از دومین پست این صفحه که اولین سوال پرسیدم بخونید تا پایین
پست آخرم نتیجه رو نوشتم - یه سری دو دره بازی هایی شده که بحث ها مابین گفتم و شکایت شده از مدیر پروژه و هایت مدیره قبلی و ............
وقتی میدونی آقایون پول گذاشتن تو حساب دارن سود میلیونی مفت میخورن بخاطر همین جفتک میندازن لازم به مشاوره گرفتن از مهندس نیست چون طرف زر مفت زده معلومه چرت گفته

بالا