• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری روی وب سایت در ایران ؟

novin61

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

من تو ذهنم دارم که روی یک وب سایت سرمایه گذاری کنم تا بعد از مدتی شاید به جایی برسه ، اما واقعا نگرانم که بعد از صرف کلی وقت و هزینه با وجود رعایت موراد قانونی ، سایت فیلتر بشه و این همه وقت و هزینه را از دست بدهم ...

نظر دوستانی که تو نت سابقه طولانی کار کردند چی هست ؟

فقط لطفا دوستانی که واقعا اطلاعات دارند پاسخ بدهند و بحث رو از حالت جدی خارج نکنند ، تشکر از همه دوستان

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام دوستان

من تو ذهنم دارم که روی یک وب سایت سرمایه گذاری کنم تا بعد از مدتی شاید به جایی برسه ، اما واقعا نگرانم که بعد از صرف کلی وقت و هزینه با وجود رعایت موراد قانونی ، سایت فیلتر بشه و این همه وقت و هزینه را از دست بدهم ...

فقط لطفا دوستانی که واقعا اطلاعات دارند پاسخ بدهند و بحث رو از حالت جدی خارج نکنند ، تشکر از همه دوستان

ببین اصل قضیه اینه که همه کسانی که کشیده شدن تو نت اولش به آخرش فکر نکردن،خوبه که داری به آخرش فکر میکنی،ولی من پیشنهاد میکنم پول تو نت ایران سرمایه گذاری نکنی،اگه پولت،وقتت،اعصابت رو لازم داری :دی

باز سایت خارجی خوبه،اونم بند های تحریم اینقدر اذیت میکنه که نگو،بعدم یه چیزی هست شما سایتت هم فیلی نشه،کاربرای اینترنت تو ایران یه مشت آدم بی سواد هستند برای بازدید انبوه !!! اونایی هم که سواد دارن همه جوره دوست دارن دزدی کن :دی اینا رو تجربه کردم ها،به شخصه اگه برگردم به 3-4 سال قبل هیچوقت پام رو تو نت نمیذاشتم،ولی الان درگیرم نمیتونم زحماتی که کشیدم رو ول کنم و برم یهو،ولی شاید اینکارو کردم.

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوستان

سلام
ببینید مسئله فیلترینگ رو نمی گم جدی نگیرید اما اون قدر ها هم سخت نیست، شما سایتتون رو توی ساماندهی ثبت می کنید و اون مطالبی که می دونید .... داره رو توی سایت نزنید همین!
اگر هم سایت فیلتر شد کافیه یه بار برید تا تهران (اگر تهران نیستید) و اونجا پی گیر کارها باشید تا سریع باز کنید و گر نه اگر از شهر خودتون بخواید پی گیری کنید خیلی طول میکشه تا باز بشه
در کل یه نکته ای رو بهتون می گم» هر کاری ریسک خودشو داره و باید همیشه باید ریسک کرد

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دوستان

منظورتون از سرمایه‌گذاری روی چه جور سایت‌ای هست؟ می‌شه بیشتر توضیح بدید تا بهتر بتونم کمکتون کنم.

novin61

Registered User
لایک‌ها
2
ایده ی خاصی هنوز تو نظرم ندارم ، اما مطمئنا سرمایه گذاری رو بر روی زمینه ای خواهم کرد که موارد قانونی و شرعی رو رعایت کنه و حداقل تا جایی که بدونم مشکلی نداشته باشه ، اما باز هم با این اوصاف نگران دو تا چیز هستم :

1- که تقریبا سایت بی جهت فیلتر بشه و نشه از فیلتر درآوردش

2- اینترنت در ایران قطع بشه که چند وقتی است صحبتش هست ...

گفتم اول از همه از شما دوستان مشورت بگیرم

VIP Webmasters

Registered User
لایک‌ها
240

این 2 مورد تقریبا غیرممکن هست و خیالتون راحت .

فقط در هر سایتی سرمایه گذاری میکنید با دقت بالا و تلاش و علاقه این کار را انجام بدید .

درامد اینترنت نسبت به میزان سرمایه گذاری خیلی بهتر و بیشتر از کار فیزیکی هست .

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
توی هر کاری وقت و سرمایه بگذاری پیشرفت میکنی!

اگه سایتت مورد نداشته باشه و با قانون مملکت منافات نداشته باشه میتونی به رتبه‌ی 1 ایرانم برسونیش و توش شک نکن

وقت مهمتر از سرمایه هست ;)

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
توی هر کاری وقت و سرمایه بگذاری پیشرفت میکنی!

اگه سایتت مورد نداشته باشه و با قانون مملکت منافات نداشته باشه میتونی به رتبه‌ی 1 ایرانم برسونیش و توش شک نکن

وقت مهمتر از سرمایه هست ;)

اما اقا احسان قبول کنید که برای اوردن سایت به رتبه زیر 1000 هم باید سرمایه داشت، مگر نه سایتی که بدون این که خرج بشه براش عمرا از 4000 بیاد پایین
من سایت می شناسم که الان چندین ساله داره فعالیت می کنه اما فکر نکنم روزی 10 تا ورودی گوگل داشته باشه، چون نه تبلیغ کرده، نه سئو کرده .....

farhad+98

Registered User
لایک‌ها
142
سلام دوستان

در کل سعی کنید اگر سایت زدید، مثل ابن سایت های زرد که الان هستن نشه
اگر هم خواستید سایت بزنید و بیاریدش بالا حتما قالب اختصاصی برای سایت بزنید

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
باخیال راحت سرمایه گذاری کن ، فیلتر وضعیتش مشخصه اگر فعالیت سایتتان مشکلی نداشته باشه با ثبت نام در ساماندهی رفع تذکرهای احتمالی مشکلی نخواهید داشت.
حتی اگر با این مشکل روبرو شدید اگر سایت در وضعیتی باشه که ارزش خارج کردن از فیلتر رو داشته باشه میتوانید مراجعه حضوری کنید و ده تا حداکثر یک ماه از فیلتر خارجش کنید.

اینترنت هم در ایران قطع نمیشه اصلا جای فکر کردن هم نداره !

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
اگر سایتت در یک زمینه خیلی تخصصی و خاص بشه و تاثیری خاصی روی جامعه بگذاره و دولت هم یهو یه تصمیماتی بگیره ممکن هست که فیل بشه. مثل مثقال.

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
بهتون توصیه نمیکنم چون توی اینترنت ایران هرچیزی امکان پذیره:) بهتره سرمایه که دارید رو یک جای مطمئن تر هزینه کنید بهتر هم جواب میگیرید.;)

llvllagic_l3oy

Registered User
لایک‌ها
28
ایده ی خاصی هنوز تو نظرم ندارم ، اما مطمئنا سرمایه گذاری رو بر روی زمینه ای خواهم کرد که موارد قانونی و شرعی رو رعایت کنه و حداقل تا جایی که بدونم مشکلی نداشته باشه ، اما باز هم با این اوصاف نگران دو تا چیز هستم :

گفتم اول از همه از شما دوستان مشورت بگیرم

من نظر شخصی‌ خودم رو میگم راجع به وب ایران، به نظر من وب ایران بکر بکر هست هنوز خیلی‌ عقبین از دنیا و خیلی‌ از کارهایی‌ که تو دنیا انجام شده نه به ایران سرویس میدن نه نمونه ایرانی‌ دارن که حداقل ایرانیها بتونن استفاده کنن ازش.
اگه ایده نو باشه و جدید که خیلی‌ خوب اگر نه که فقط کافی‌ یکم به سایت‌های موفق تو دنیا نگاه کنید و ببینید اگر ورژن بومی شده اون سیستم تو ایران جواب میده اینکارو بکنید. کپی‌ کردن از کارهای موفق که جای دیگه انجام شده و جواب خودشو پس داده اما نمونه داخلی‌ نداره به ریسک کار و میاره پایینتر.
اما اگه شما هم مثل خیلی‌ از دوستان دنبال این هستی‌ که یه وردپرس نصب کنی‌ مطلب تفریحی، دانلود و... آپلود کنی‌ باید بگم حیف پول هست و از یک حد محدودی بزرگتر نمی‌شه این بیزینس و شما نمیتونی به عنوان سرمایه‌گذاری روش حساب کنی‌.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
علاقه + سرمایه هر کدوم رو نداری سایت نزن
دنبال پول نباش به نظرم یه زمانی بود که میشد از نت ایران پول در آورد الآن دیگه خرج سایتت رو در بیاری کار بزرگی انجام دادی

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
اما اقا احسان قبول کنید که برای اوردن سایت به رتبه زیر 1000 هم باید سرمایه داشت، مگر نه سایتی که بدون این که خرج بشه براش عمرا از 4000 بیاد پایین
من سایت می شناسم که الان چندین ساله داره فعالیت می کنه اما فکر نکنم روزی 10 تا ورودی گوگل داشته باشه، چون نه تبلیغ کرده، نه سئو کرده .....

این حرفت رو هم قبول دارم فرهاد جان!
الان دیگه مثل سه 4 سال پیش نیس که ما سایت می‌آوردیم بالا
شرایط عوض شده و اون موقه نه تبادل میکردیم و نه بک لینک میخریدیم و نه تبلیغ میکردیم

نکته‌ی مهمی رو یادم رف بگم!

هدفتون خدمت باشه به خلق خدا و نه پول!
پول کنارش میاد - عشق داشته باشو به پول فک نکن

کاری که ما کردیم و جواب گرفتیم همین بود ...

Tiva

Registered User
لایک‌ها
113
هدفتون خدمت باشه به خلق خدا و نه پول!
پول کنارش میاد - عشق داشته باشو به پول فک نکن

دقیقا موافقیم. 100% راه درستش همینه. دقیقا همون چیزی که من اینجا سعی داشتم به استارتر و سایر دوستان بگم.

novin61

Registered User
لایک‌ها
2
برخی از دوستان نا امید هستند که من هم تقریبا باهاشون موافقم ، البته نه با این شدت که بعضی ها مگن !

اصل نظر من اینه که کار و سرمایه گذاری ای که مطمئنا سود میده در ایران ، ساخت و سازه ؛ اگر پولش رو داشته باشی که خوبه و میلیونی سود میکنی ، اگر هم نداشته باشی تا آخر عمر باید بدوی برای چندر قاز !!!!

بقیه راه ها خصوصا اینترنت هیچ تضمینی توش نیست ، فکر نمیکنم بشه برنامه ریزی کرد تو این زمینه ها ...

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
دقیقا موافقیم. 100% راه درستش همینه. دقیقا همون چیزی که من اینجا سعی داشتم به استارتر و سایر دوستان بگم.

گوش شنوا کم شده
خسته نکن خودتو برادرم.
ما گفتیم خواستن عمل کنن و خواستن نکنن
مشکل ما اینه که همیشه میخوایم یه بار ِ دیگه تجربه کنیم و از تجارب دیگران عبرت نگیریم.

استارتر گرامی با عــــــشق و ایـــــــمان به کارت برو جلو خدا پشتته

بالا