• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری و درآمد ثابت روزانه

سرمایه گذاری رو پیشنهاد میکنم؟

• Total voters
    20

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
درود خدمت همه ی عزیزان پرشین تولز
در این پست سعی دارم سایتی رو معرفی کنم که به ازای سرمایه های شما سود روزانه 1.6% پرداخت میکنه توضیحات به صورت کامل در ادامه ذکر میکنم
در ابندا آدرس سایت شرکت https://richmondberks.com
توضح کلی : 1.6 درصد روزانه سود از مقدار سرمایه گذاری شده ، یعنی بطور مثال اگر شما 100 دلار سرمایه کذاری کنید روزانه 1.6 دلار بهتون سود تعلق می گیره ( روزهای شنبه و یکشنبه 0.7% ) به معنای دیگر هفتگی 9.4% و ماهانه 37.6%
مقدار سرمایه اصلی همیشه بصورت آنی مانند سود قابل برداشت هست ولی اصل پول سرمایه گذاری شده رو با کسر 50% می تونید برداشت کنید ، که معمولا کسی که سرمایه گذاری می کنه مبلغش رو برنمیداره و از سود استفاده می کنه ولی اگر خواستید می تونید مبلغ سرمایه گذاری شده رو هم برداشت کنید با این شرایط

ثبت نام خیلی راحت هست و بعید می دونم دوستان مشکلی داشته باشند ، برای ادامه توضیحات پیشنهاد می کنم ابندا ثبت نام کنید که اجزای پنلش رو ببینید تا توضیحاتم رو راحت تر متوجه بشید

تا اینجا سیستم سود دهی و درصدهاش رو متوجه شدید
حالا 3 نوع سرمایه کذاری داریم در این سایت که هرکدام رو معرفی می کنم

نوع 1 - RBB ) این حروف به معنی Richmond berks dollars هستش و شما سرمایتون به صورت دلاری واریز میشه به سایت و سود هم که طبق حالت معمول بهش پرداخت میشه ، حالت پیش فرض و اصلی هستش که شما می تونید از طریق سیستم های پرداخت payeer , perfectmoney , btc , advcash واریز کنید ، در این حالت می توانید سود خود را از طریق payeer , perfectmoney , btc , advcash بصورت آنی برداشت کنید

نوع 2 - BTC ) این حروف به معنی واحد پولی بیت کوین هست و شما می تونید پولتون رو از طریق فقط بیتکوین پرداخت کنید و سود هم با واحد پولیه بیت کویین بهتون پرداخت میشه این برای حالتی هست که شما فکر می کنید ارزش بیتکویین درحال افزایش می تونه باشه شما بیت کویین سرمایه گذاری می کند و سودتون رو بصورت فقط بیتکویین برداشت می کنید

نوع 3 - RBB ) این حروف به معنی richmondberks bonus هستش و امتیازاتی هست که به ازای کارهایی دریافت می کنید ، مبلغ اصلی RBB قابل برداشت نیست ولی روزانه 0.05% سود بهش تعلق می گیره که قابل برداشته و همچنین با RBB می تونید از فروشگاه این سایت امتیازاتی از جمله VIP و کوپن کد دریافت کنید ، با ثبت نام و تکمیل یک فرآیند ساده 120 RBB دریافت خواهید کرد

معرفی شرکت : به گفته خودشان در کار مزایده املاک هستند و املاکی که خرید می کنند رو همراه با سودی که می کنند در پنل کاربریتون قسمت نیوز معرفی می کنند بصورت کاملا شفاف
البته شرکت ثبت شده هم هستند که مدارکش رو می تونید دانلود کنید ، دانلود مدارک شرکت

به مرور زمان سوالاتی که دوستان در این تاپیک می پرسند رو به همراه پاسخ به پست اول اضافه خواهم کرد

سخن آخر : حدود 2 ماه هست عضو این سایت هستم و سود ها بصورت آنی برداشت شده ولی دوستان عزیز دقت کنند که خودشون تحقیقات لازم رو انجام بدند و پیشنهادم اینه که با پرداخت کم شروع کنند در حد 20-30 دلار بعد که مطمئن شدند پرداخت های بیشتر انجام بدند درصورت تمایل

سوال دیگه ای بود در خدمتم
برای ارتباط با بنده هم می تونید از طریق تلگرام https://t.me/funhaven

لطفا دوستانی هم که سرمایه گذاری کردند تجربشون رو اینجا به اشتراک بگذارند و درمورد دریافت هایی که داشتند اسنادی رو قرار دهند

پ.ن : لطفا دوستانی که پندهای متفکرانه دارند در تاپیک شرکت نکنند و فقط دوستانی که سوال دارند سوالات خود را مطرح کنند ، در مورد پندها موارد رو همراه با بولد کردن ذکر کردم قبلا

همچنین دوست عزیز بنده جناب آذرنیا که آپ لاین بنده و معرف بنده هستن نیز در تاپیک شرکت خواهند کرد و در صورت لزوم پرداختی و توضیحاتی بیشتر نیاز باشه ایشون اضافه خواهند کرد
دو پرداختی آخر بنده:
=========================
04.11.17 23:37 Account Receive +5.32 Received Payment 5.32 USD from account U12740448 to account U14246452. Batch: 172466056. Memo: API Payment. send to user .
========================
Account Receive +5.28 Received Payment 5.28 USD from account U12740448 to account U14246452. Batch: 172592358. Memo: API Payment. send to user 04.12.17 23:53
red.gif

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
پرداختی دیروز

2bni_1.jpg

دوستانی که ثبت نام می کنند
لطفا در تماس باشند که توضیحات و یا سوالی داشتند خدمتشون توضیح داده بشه
چندین نفر ثبت نام کردن ولی با بنده در تماس نیستند برا کارایی بهتر، بهتر هست در تماس باشید
سپاس

Last edited:

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
برا تایید شده شماره , پیش شماره ایران نیست :(

Last edited:

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
برا تایید شده شماره , پیش شماره ایران نیست :(
درود بر شما
مشکلی نیست به راحتی برطرف میشه اینمورد

دوستان برای تایید شماره تماسشون هم اگر مشکل داشتند میتونند از اپلیکیشن https://www.cloudsimapp.com/ استفاده کنند
البته اگر برا اندرویدی باید شارژ انتقال داده بشه به کلود سیم شما که به راحتی امکان پذیر هست
در تماس باشید

Last edited:

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
در این پست آموزش ثبت نام و آشنایی با بخش های مختلف سایت رو به شکل فشرده و ساده سعی کردم بیان کنم :
دریافتی امروز
9wdaglxb5s59.jpg
لطفا از طریق لینک زیر اقدام به ثبت نام کنید.
در ابندا آدرس سایت شرکت https://richmondberks.com
oss6nqyto1c8.jpg

=======================
15rkno6g3gul.jpg

=======================
6ukelripob8f.jpg

========================
bulxygu5b10n.jpg

========================
61ibueey39ns.jpg

mahmoodtz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
این سایتی که دوستمون پیشنهاد دادن معتبر هست و درحال پرداخت هست تنها مشکلاش اینه که شماره موبایل میتونه براتون مشکل باشه که با نرم افزار که معرفی کردن و یا nextplus رفع کنید من خودم شخصا در سایت سرمایه نذاشتم به دلیل یکم کم بودن سودش ولی دوستم سرمایه گذاشته و تا الانم به اصل و کمی سودش رسیده ;););)

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
این سایتی که دوستمون پیشنهاد دادن معتبر هست و درحال پرداخت هست تنها مشکلاش اینه که شماره موبایل میتونه براتون مشکل باشه که با نرم افزار که معرفی کردن و یا nextplus رفع کنید من خودم شخصا در سایت سرمایه نذاشتم به دلیل یکم کم بودن سودش ولی دوستم سرمایه گذاشته و تا الانم به اصل و کمی سودش رسیده ;););)
سپاس از مشارکت شما در تایپیک
بهترین گزینه کلود سیم هست که همیشه شماره رو داشته باشید و برای پنل های دیگه استفاده کنین

DearGod

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ایا این سایت یک نوع هایپ می باشد ؟
باتشکر

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
با سلام
ایا این سایت یک نوع هایپ می باشد ؟
باتشکر
در پست اول مدارک شرکت قرار داده شده
همچنین با بررسی هایی که کردیم جزو سایت های اسکم و هایپ نیست
ضمن اینکه توجه داشته باشید سایت های هایپ نهایتا تا یکماه دووم میارن بنده 1ماهی میشه فعالیت دارم و فرد آپلاین(فردی که بنده زیرمجموعه ایشون هستم) بنده نیز نزدیک 4ماه هست فعالیت دارند
سپاس

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
خب مثلا من با 10 دلار شروع به کار کنم در این سایت در 1 ماه چقدر سود نصیبم میشه ؟

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
خب مثلا من با 10 دلار شروع به کار کنم در این سایت در 1 ماه چقدر سود نصیبم میشه ؟
درو بر شما
برای این مقدار سرمایه گذاری برای روزهایی که 1.6% سود داده می شود 3.52 دلار سود شما میشه و برای 8 روز تعطیلی با سود روزانه 0.7% سود شما برای این 8 روز برابر 0.07 سود به شما میده
یعنی ماهیانه در مجموع : 3.59 دلار سود به شما داده میشه حدد ماهی 4دلار
به عبارتی اصل پول شما هم بعدا از 40 روز با جمع سودتون انگار برگشته و مابقی دیگه سود پول سرمایه گذاریتون هست

Last edited:

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
این سایتی که دوستمون پیشنهاد دادن معتبر هست و درحال پرداخت هست تنها مشکلاش اینه که شماره موبایل میتونه براتون مشکل باشه که با نرم افزار که معرفی کردن و یا nextplus رفع کنید من خودم شخصا در سایت سرمایه نذاشتم به دلیل یکم کم بودن سودش ولی دوستم سرمایه گذاشته و تا الانم به اصل و کمی سودش رسیده ;);)
سود زیاد یکی از نشانه های سایت هایپ و اسکم هست;)
اینم سودش خوبه کمتر از 40 روز اصل پولت برمیگرده طبق سوداش

pbx9798

Registered User
لایک‌ها
150
درو بر شما
برای این مقدار سرمایه گذاری برای روزهایی که 1.6% سود داده می شود 3.52 دلار سود شما میشه و برای 8 روز تعطیلی با سود روزانه 0.7% سود شما برای این 8 روز برابر 0.07 سود به شما میده
یعنی ماهیانه در مجموع : 3.59 دلار سود به شما داده میشه حدد ماهی 4دلار
به عبارتی اصل پول شما هم بعدا از 40 روز با جمع سودتون انگار برگشته و مابقی دیگه سود پول سرمایه گذاریتون هست
ممنون بابت پاسخگویی من زیر مجموعه شما شدم تا ایشالله شروع به کار کنم

بعد دپوزیت دیگه نیاز به کار خاصی نیست ؟ مثل فارکس و این چیزا

و سود هر روز به غیر روزای تعطیل قابل برداشت هستش ؟

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45

خواهش میکنم
بله هر روز میتونید درخواست بدید و آنی در همون لحظه که انتخاب میکنین حساب خروجیتون به حسابتون واریز میشه
روز های تعطیل و غیر تعطیل مهم نیست سود هر زمان وارد اکانت شد میتونید درخواست بدید و آنی به حسابی که تایید میکنین هنگام درخواست واریز میشه
لطفا با تلگرام بنده در ارتباط باشین شاید زیاد نشه تایپیک رو بررسی کرد
سپاس

Last edited:

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
بعضی از دوستان سوالاتی رو می پرسند مبنی بر مبلغ تراکنشی که این سایت داشته
ببینید این سایت از درگاه
https://www.coinpayments.net
استفاده می کنه که مثل بلاک چین شماره حساب والت رو اتوماتیک تغییر میده برای امنیت یعنی حدود 30 الی 1 ساعت تغییر میده شماره حساب رو
با اینجال شما وقتی یکی از این شماره حساب ها رو چک می کنی که ازشون استفاده شده میبینی که تراکنش بالایی داشته
بطور مثال لینک زیر رو مربوط به یکی از شماره حساب ها ببینید

https://blockchain.info/tx/4a043807f...f81acadb6f495b

مبلغ $ 8,129.30 خروجی داشته
این روش مانیتور کردن یک سایتیه که ببینیم میشه بهش اعتماد کرد یا نه

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45

حتما قبل از سرمایه گذاری اون موارد رو برای دریافن کپن ها تکمیل کنین که هنگام سرمایه گذاری با وارد کردن کد تخفیف پنل بیشتر شارژ بشه
اگر مبهم هست با بنده در تلگرام در تماس باشید

nanayan

Registered User
لایک‌ها
37
سلام و خسته نباشید یعنی بعد 40 روز اصل پول شما رو بر میگردونه? و اگر سرمایه گذاری مرکب بشه چی ?

Saeed1988

Registered User
لایک‌ها
45
سلام و خسته نباشید یعنی بعد 40 روز اصل پول شما رو بر میگردونه? و اگر سرمایه گذاری مرکب بشه چی ?
درود بر شما
به طور مشخص قابل محاسبه هست که در بالاتر به صورت مثالی عرض شد و دقیق نبود و اشتباه محاسبه شده که عذرخواهی میکنم.
در هفته پنج روز سود 1.6 میگیرید رو پول و دو روزش0.7 با یه محاسبه مشخص میشه به طور مشخص مثلا همون 10 دلار رو براتون مثال میزنم : میشه ماهی 4دلار حدودا سود(دقیق 3.9) پس دو ماه و نیم طول میکشه با سودتون اصل پول رو صاف کنید.
نکته ای که هست این هست با استفاده از کپن های تخفیف شما بیشتر شارژ میشه پنل هنگام سرمایه گذاری مثلا بنده 300دلار شارژ کردن از کد 10% بیشتر استفاده کردم و شد 330دلار
حالا پول من زودتر برمیگرده چرا که عملا من 300 دلار گذاشتم ولی با کد شده 330 دلار

دوستان اصل پول با توجه به دریافت سود حدودی 2ماه و نیمه با سودتون صاف میشه

بالا