• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سروری با مشخصات ذکر شده روزانه به چند ویزیتور می تونه سرویس ارائه بده؟

Xheo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

سروری با مشخصات زیر اگر یک سایت با سیستم وردپرس و موضوع خبری (سایتی مثل Narenji.ir) میزبانی کنه، روزانه به حداکثر چند ویزیتور می تونه سرویس ارائه بده؟
کد:
Processor : Intel Core i5-2400 - 4x3.1+ GHz
RAM : 16 GB DDR3
Hard Disk : Intel SSD 320 - 2x 120 GB
RAID : SOFT 0/1
Port : 100 Mbps
Traffic : 15 TB
ممنون

Xheo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این سرور نامحدود واقعیه روزانه 10 میلیون بازیدیدکننده رو راحت جواب میده خیالت راحت

دوست عزیز کجای نوشته من طنز آمیز بود که اینطور صحبت می کنید؟ لطفا اگر کمک نمی کنید، حداقل ارزش تاپیک را زیر سوال نبرید.

rezaki

Registered User
لایک‌ها
183
نه واقعا جدی گفتم این سرور میتونه میهن دانلود + وطن دانلود+ دانلودها و چند سایت بزرگ دیگه رو براحتی میزبانی کنه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
این سرور نامحدود واقعیه روزانه 10 میلیون بازیدیدکننده رو راحت جواب میده خیالت راحت
با کدوم چُرتکه حساب کردید که 10 میلیون بازدید کننده شد؟ :blink:

جدا از منابع سرور، بهینه سازی سرویس ها نقض موثری تو بازدهی سرور دارن ...

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
باید دید از چه افزونه هایی روی وردپرس استفاده کردید ولی این سروری که شما گفتید واقعا برای سایت خبری خوب هست به خصوص هارد ssd اون سرعت کارتون را بالا می بره.
در ضمن عواملی مثل حمله و اتک و همچنین کانفیگ سخت افزاری نیز جای خاص خودشا داره .
در ضمن این مورد که در کدام دیتاسنتر هست هم خیلی تاثیر داره که فکر کنم در giga آلمان یا ovh فرانسه باشه

Xheo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از لطفتون ممنونم دوستان

با کدوم چُرتکه حساب کردید که 10 میلیون بازدید کننده شد؟ :blink:

جدا از منابع سرور، بهینه سازی سرویس ها نقض موثری تو بازدهی سرور دارن ...

باید دید از چه افزونه هایی روی وردپرس استفاده کردید ولی این سروری که شما گفتید واقعا برای سایت خبری خوب هست به خصوص هارد ssd اون سرعت کارتون را بالا می بره.
در ضمن عواملی مثل حمله و اتک و همچنین کانفیگ سخت افزاری نیز جای خاص خودشا داره .
در ضمن این مورد که در کدام دیتاسنتر هست هم خیلی تاثیر داره که فکر کنم در giga آلمان یا ovh فرانسه باشه

بله سرور در دیتاسنتر OVH هست. روی سایت از سیستم وردپرس + چند افزونه استاندارد مثل Google XML SiteMaps و All in One Seo و Aksmit استفاده شده. جمعا 5 افزونه نصب شده. قالب هم یکی از قالب های پیشنهاد شده توسط خود وردپرس هست.

در حال حاضر سایت رو یک VPS میزبانی می شه که 4 گیگابایت رم داره و یک هسته CPU هم بهش اختصاص داده شده. مجازی ساز هم Xen هست. من بایت این VPS در حال حاضر ماهیانه 75 دلار هزینه می کنم. قیمت سرور فوق هم ماهیانه 95 دلار هست. گفتم حالا که بازدیدهای سایت داره بیشتر می شه و هزینه ارتقاء هم ناچیز هست، ارتقاء بدم.

با در نظر گرفتن این موارد خواستم بدونم این سرور روزانه به صورت تقریبی به چند کاربر می تونه سرویس ارائه بده؟ در حال حاضر تعداد بازدید کننده های روزانه حدودا 20 هزار و تعداد پیج ویوها هم 100 هزار هست. سرور مجازی فعلی گاهی اوقات که ترافیک به اوج خودش می رسه کم میاره.

حالا چون در سرورهای OVH امکان ارتقاء سخت افزاری وجود نداره برام مهم هست که بدونم این سرور تا چه حد می تونه جوابگو باشه؟ چون می خوام برای مدیریت نرم افزارهای سرور هم هزینه کنم و ...

ممنون می شم در این مورد نظرتون رو بگید.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
95 دلار خیلی مناسبه .. این مشخصات تا حدود 4000 یوزر هم زمان رو بدون مشکل میتونه سرویس بده ..

b6967385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
می تونه تا 40-50 هزار بازدید در روز و یک میلیون پیج ویو رو جواب بده...

البته cpuت رو حداقل 8 هسته ای بگیر

Xheo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون

95 دلار خیلی مناسبه .. این مشخصات تا حدود 4000 یوزر هم زمان رو بدون مشکل میتونه سرویس بده ..

در لینک زیر مشخصات کامل سرور رو می تونید مشاهده کنید. اونطور که شنیدم OVH دومین دیتاسنتر بزرگ دنیا هست. پس از نظر معتبر بودن دیتاسنتر مشکلی وجود نداره. فقط می مونه سطح کارایی سرور ...

کد:
[url=http://www.ovh.co.uk/dedicated_servers/superplan_ssd.xml]Superplan SSD dedicated server sheet - OVH[/url]

می تونه تا 40-50 هزار بازدید در روز و یک میلیون پیج ویو رو جواب بده...

البته cpuت رو حداقل 8 هسته ای بگیر

اگر نوع CPU رو Intel Xeon i7 W3520 و میزان رم رو 24 گیگابایت انتخاب کنم قیمت حدودا 150-160 دلار می شه که باز هم مناسبه ولی اگر سرور اول بتونه برای مدتی نیازهام رو برطرف کنه لزومی نداره هزینه اضافه پرداخت کنم. البته در صورت ارتقاء RAM و CPU پورت رو هم به 1 Gbps ارتقاء می دن.

b6967385

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اون ovh فکر کنم محدودیت تو بندوایدش هست..
اون ترافیک برا اروپا هست

از ساپورتشون بپرس
فکر کنم همین ها مشتری از خارج اروپا قبول نمی کنند.... فقط وبسایت با بازدید اروپایی

Xheo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون ovh فکر کنم محدودیت تو بندوایدش هست..
اون ترافیک برا اروپا هست

از ساپورتشون بپرس
فکر کنم همین ها مشتری از خارج اروپا قبول نمی کنند.... فقط وبسایت با بازدید اروپایی

سایت های میزبانی شده روی سرورهای OVH در کل دنیا قابل دسترس هستند. از این نظر مشکلی وجود نداره. حتی تعدادی از سایت معروف ایرانی هم روی این سرورها میزبانی می شوند. سایت هایی مثل uploadbaz.com .

در مورد قسمت دوم نوشته هاتون حق با شماست. تا همین چند هفته پیش به غیر اروپایی ها سرور نمی فروختند ولی در حال حاضر سایت فرانسویشون این محدودیت رو برداشته و سرویس هاشون در سایر نقاط هم قابل دسترسه. البته قبل از رفع محدودیت هم کسانی بودن که ساکن اروپا باشن و سرور رو بگیرن و در اختیار ما بگذارند. این مورد رو چند دقیقه پیش وقتی تو گوگل جست و جو می کردم فهمیدم.

mahallat

Registered User
لایک‌ها
30
با سلام
دوست عزیز نگران نباش این سرور حالا حالا جواب کار شما را می دهد من با صاحب بسیاری از سایت های بزرگ ایران آشنا هستم مثلا یکی از سیستم های بزرگ بلاگ دهی داره روی یک سرور در حد همینی که شما دارید میزبانی می شود اگر کانفیگ نرم افزاری درست باشه تا 2 سال دیگه هم به مشکل نمی خورید.
ovh هم دیتاسنتر خاصی هست و اصلا روی پهنای باند مدیریت نداره و به درد دانلود سنتر و آپلود می خوره من شخصا قبولش ندارم ولی خودمون ازش سرور می گیریم برای مشتری ها بابت قیمت ارزونش من هتزنر آلمان را بهتون توصیه می کنم سرور های بهتری داره

mojizoon

Registered User
لایک‌ها
2
سرور قدرتمندی است
چون سایت های وردپرس مصرف اس کیو ال بالایی دارند اگه می خواید قدرت و بازدهی بیشتری از سرور ببنینید بهتره که از یک هارد برای اس کیو ال و یک هارد دیگه برای فایل ها استفاده کنید.
حالا حالاها هم به مشکل بر نمی خورید، هر موقع هم احساس کندی کردید از وب سرور لایت اسپید استفاده کنید !

بالا