از لطفتون ممنونم دوستان
با کدوم چُرتکه حساب کردید که 10 میلیون بازدید کننده شد؟ :blink:
جدا از منابع سرور، بهینه سازی سرویس ها نقض موثری تو بازدهی سرور دارن ...
باید دید از چه افزونه هایی روی وردپرس استفاده کردید ولی این سروری که شما گفتید واقعا برای سایت خبری خوب هست به خصوص هارد ssd اون سرعت کارتون را بالا می بره.
در ضمن عواملی مثل حمله و اتک و همچنین کانفیگ سخت افزاری نیز جای خاص خودشا داره .
در ضمن این مورد که در کدام دیتاسنتر هست هم خیلی تاثیر داره که فکر کنم در giga آلمان یا ovh فرانسه باشه
بله سرور در دیتاسنتر OVH هست. روی سایت از سیستم وردپرس + چند افزونه استاندارد مثل Google XML SiteMaps و All in One Seo و Aksmit استفاده شده. جمعا 5 افزونه نصب شده. قالب هم یکی از قالب های پیشنهاد شده توسط خود وردپرس هست.
در حال حاضر سایت رو یک VPS میزبانی می شه که 4 گیگابایت رم داره و یک هسته CPU هم بهش اختصاص داده شده. مجازی ساز هم Xen هست. من بایت این VPS در حال حاضر ماهیانه 75 دلار هزینه می کنم. قیمت سرور فوق هم ماهیانه 95 دلار هست. گفتم حالا که بازدیدهای سایت داره بیشتر می شه و هزینه ارتقاء هم ناچیز هست، ارتقاء بدم.
با در نظر گرفتن این موارد خواستم بدونم این سرور روزانه به صورت تقریبی به چند کاربر می تونه سرویس ارائه بده؟ در حال حاضر تعداد بازدید کننده های روزانه حدودا 20 هزار و تعداد پیج ویوها هم 100 هزار هست. سرور مجازی فعلی گاهی اوقات که ترافیک به اوج خودش می رسه کم میاره.
حالا چون در سرورهای OVH امکان ارتقاء سخت افزاری وجود نداره برام مهم هست که بدونم این سرور تا چه حد می تونه جوابگو باشه؟ چون می خوام برای مدیریت نرم افزارهای سرور هم هزینه کنم و ...
ممنون می شم در این مورد نظرتون رو بگید.