• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرور رو تغییر دادم کدهای کد شده خطا می دهند

pooyesh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من سرورم رو عوض کردم و کدهایی که روی سرور اول بود رو روی سرور دوم قرار دادم
کدهای من همه با زند( ZEND) کد شدند با اینکه روی سرور دوم هم Zend نصبه خطای زیر رو میده:

Fatal error: Unable to read 1406 bytes in /home/encode/encod.php on line 0

ولی وقتی بدون کد شده با ZEND می زارم خطا نمی ده مشکل کجاست
البته بعضی صفحات درست می آِند و لی بعضی صفحات خطا می دهند

hossein_asp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مشکل اینجاست zend optimizer رو هاستی که گرفتی به دلایل قیمتی که پرداختی یا سیاست سرور شما یا ... فعال نیست.

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
نه ربطی به اینا نداره :) مشکلش چیز دیگه هست :) فقط اینجا یه سئوال هست شما کدهای زند شده را از کجا اوردی که بلد نیستی باهاش کار کنی ...

جواب مشکلت را خصوصی میفرستم ولی سر این زند واقعا حساس شدم مخصوصا از وقتی که دیکود شده ....

pooyesh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه ربطی به اینا نداره :) مشکلش چیز دیگه هست :) فقط اینجا یه سئوال هست شما کدهای زند شده را از کجا اوردی که بلد نیستی باهاش کار کنی ...

کدهای خودم هست که برای امنیت بیشتر با زند کد می کنم:(

pooyesh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان
دوست عزیز alik جواب رو به طور خصوصی برای من ارسال کرد ولی یک نکته ای داشت که بخاطر درس آموزی از کار ایشون متن ایشون و جواب خودم رو در زیر می زارم
به نقل از alik :
سلام

دوست من اگر فایل ها مال خودتان نیست و حاصل زحمت دیگران هست واقعا به خاطر اخلاقیات و اینکه در اینده کسی حاصل زحمت شما را ندزده از این اسکریپت ها استفاده نکنید دیگه خودتان میدانید با وجدانتان

مشکل شما در ارسال فایل ها هستش کدهای زند شده را باید با نرم افزاری اف تی پی در حالت باینری اپلود کنید تا این مشکل بوجود نیاد .

جواب :
سلام
ممنون از راهنمایتون
ولی واقعا کدها مال خودم هست چون نرم افزار اپلودم رو عوض کرده بودم به مشکل خوردم.
در ضمن از نوع راهنمایی شما که این امر به معروف را خصوصی مطرح کردید ممنون
شاید یکی از دلایل اینکه اسلام توصیه کرده که امر به معروف و نهی از منکر نباید تو حضور عام باشه همین باشه که اگه عامر اشتباه کرده باشه باعث بی آبرویی طرف مقابل و پشیمونی ناهی نشه

در ضمن با راهنمایی شما مشکل حل شد
با تشکر

بالا