Template errors

• Template public:PAGE_CONTAINER: [E_USER_WARNING] Accessed unknown getter 'node_type_id' on XF:Forum[146] (src/XF/Mvc/Entity/Entity.php:202)
  • پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است
Current Node ID: 146
Parent Node ID: 287 287 (Parent is a category)

سرور های اختصاصی - قیمت عالی و بدون ریسک تحریم !

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
دوستان !

آیا تا بحال دوست داشتید بدون نگرانی و هراس سرور خریداری کنید ؟
آیا همیشه این بیم را داشتید که خودتان را ایرانی معرفی می کنید و سرور شما را تحریم کنند ؟
آیا مشکل زبان انگلیسی داشتید و گاها نتوانستید ارتباط خوبی با بخش پشتیبانی مطرح نمایید ؟
آیا دوست ندارید در مواقع اورژانسی بتوانید رایگان مستقیما با دیتاسنتر تماس بگیرید و فارسی صحبت کنید !!!؟؟؟؟

همکاران ما در نیوزلند به تازگی شبکه ای راه اندازی کردند و اقدام به سرویسهای میزبانی سرور کردند .

مدیران این شبکه 100% ایرانی بوده و ارتباط بسیار خوبی با آنها می توانید برقرار کنید .

شبکه خصوصی آنها در نیوزلند کاملا اختصاصی و در اختیار خودشان می باشد و شما می توانید سرورهای خصوصی خود را آنجا میزبانی و هاست کنید = > مناسب برای ادارات و شرکتها که اطلاعات محرمانه دارند و نمی توانند در دیتاسنترهای خارجی بگذارند .

شبکه آمریکا که بصورت remote به سرورها دسترسی داشته و شخصا کنترل سرورها دست آنها می باشد . این باعث میشه بدون نگرانی تحریم سرور از آمریکا داشته باشیم .

Skype , yahoo ( تماس تلفنی از طریق کامپیوتر ) داره که مستقیما می توانید با آنها تماس بگیرید .

در مورد بعضی از تحریمها که از کنترل آنها خارج است ( مثلا محدودیت استفاده از سی پنل ) شما می توانید یک اکانت *** از نتورک آنها هم تهیه کنید و با آیپی شبکه سرورهای خود را مدیریت کنید . اینطوری سی پنل فکر می کند سرور ها از همان نیوزلند دارد هدایت می شود و تحریم نمی شوید !
quan lot winny quan lot nam sieu mong do ve sinh rang mieng cho be vay lien cong so quan ao ban buon cho thue trang phuc hoa trang
آدرس وب سایت : http://cms.volcan.co.nz

دوستان اگه سوالی داشتید بپرسید .

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دوست عزيز به صورت ماهيانه هست؟

Last edited:

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
ممون بعد اينكه نحوه پرداخت به چه صورته؟

omidco2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ببخشید اینکه فرمودین با آیپی بریم cpanel متوجه نمیشه ! اگر توی آدرس DNS کلمه ایران یا پرشین داشته باشه یا بیشتر کاربران سرور از ایران باشن و از ایران استفاده کنن (یعنی تقریبا همه) باز هم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی فقط به همون ادمین کار داره؟ یا به محل سرور هایی که شما دارید هم مربوط میشه این موضوع؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ممون بعد اينكه نحوه پرداخت به چه صورته؟

ماهیانه .

ببخشید اینکه فرمودین با آیپی بریم cpanel متوجه نمیشه ! اگر توی آدرس DNS کلمه ایران یا پرشین داشته باشه یا بیشتر کاربران سرور از ایران باشن و از ایران استفاده کنن (یعنی تقریبا همه) باز هم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی فقط به همون ادمین کار داره؟ یا به محل سرور هایی که شما دارید هم مربوط میشه این موضوع؟

دوست من ! پرشین تولز هم داره سی پنل استفاده می کنه .
پس ظاهرا کلمه پرشین نباید مشکلی داشته باشد .

ولی ترجیحا بهتر است DNS های اصلی سرور ، hostname کلمه ایران نداشته باشد !
do lot winny quan lot nam dep do nhiet do tam cho be vay cong so chan vay cong so nu cho thue trang phuc
سی پنل در شرایطش نوشته که سروری که ایرانیها ( منظور از داخل کشور ایران ) کنترل کنند ، لایسنس نمی دهند !
بنابراین من فکر می کنم مهم اینه که آنها تشخیص دهند سرور از خارج کشور داره کنترل می شود و به سایتها کاری ندارند !
ضمن آنکه مشکلات سی پنل خود را مستقیما با ساپورت سی پنل مطرح ننمایید و از طریق ساپورت سرورتان اینکارو انجام دهید . ( البته اگر سرور Managed خریداری کرده باشید )

Last edited:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
Last edited:

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
اگه حجم فضای کمتری هم بخوایم یا اینکه ببا امکاناتی سفارشی بخوایم مشکلی وجود نداره؟
uptime شون چطوریه؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
اگه حجم فضای کمتری هم بخوایم یا اینکه ببا امکاناتی سفارشی بخوایم مشکلی وجود نداره؟
uptime شون چطوریه؟

سرورهای اختصاصی و خاص منظوره هم راه اندازی میشه .

مثلا کسی یک Application نوشته و می خواهد در اینترنت چک کنه .
یا سرویس خاصی داره و نیاز به سرور اختصاصی داشته باشه .
quan lot vera quan lot nam do nhiet do tam vest cong so chan vay cong so cho thue trang phuc re dep
امکان سرور سفارشی هم وجود دارد . تماس بگیرید .
فرم تماس : http://cms.volcan.co.nz/contact-us.html

Last edited:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
Last edited:

shobadebaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام من قصد خريدن سرويس رسيلر را دارم . سرويس هاي شما رو ديدم سرويس 10 گيگ به كار من زياد مياد . زديد سالي 8 دلار
خوب براي پرداخت خودتان انجام مي ديد؟ دلار نيوزلند فكر كنم درسته؟
يعني به عبارتي ميشه سالي 96 دلار حالا اگر به دلار نيوزلند حساب كنيم ميشه 182 دلار كه در مبلغ 640 ضرب كنيم ميشه 116.480 تومان حالا با 5000 تومان كارمزد جمع بشه ميشه 121.480 تومان حالا رند بگيم 121.500 تومان درست حساب كردم؟

فقط چند تا سوال : اين شركت الان اونور ايراني هستند يعني باهاشون تماس بگيرم ايراني بگم مشكلاتم رو يا نه لاتين بگم؟ چون سايت همه چيش لاتينه
2- براي پرداخت اينها با شما يكي هستند يا نه شما جدا هستيد و من براي پرداخت بايد به شما مراجعه كنم؟

با تشكر از دوستان

Last edited:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام من قصد خريدن سرويس رسيلر را دارم . سرويس هاي شما رو ديدم سرويس 10 گيگ به كار من زياد مياد . زديد سالي 8 دلار
خوب براي پرداخت خودتان انجام مي ديد؟ دلار نيوزلند فكر كنم درسته؟
يعني به عبارتي ميشه سالي 96 دلار حالا اگر به دلار نيوزلند حساب كنيم ميشه 182 دلار كه در مبلغ 640 ضرب كنيم ميشه 116.480 تومان حالا با 5000 تومان كارمزد جمع بشه ميشه 121.480 تومان حالا رند بگيم 121.500 تومان درست حساب كردم؟

فقط چند تا سوال : اين شركت الان اونور ايراني هستند يعني باهاشون تماس بگيرم ايراني بگم مشكلاتم رو يا نه لاتين بگم؟ چون سايت همه چيش لاتينه
2- براي پرداخت اينها با شما يكي هستند يا نه شما جدا هستيد و من براي پرداخت بايد به شما مراجعه كنم؟

با تشكر

سلام.

در سایتش قید کرده Prices ( US Dollars )

فقط سرورهای نیوزلند آنها به دلار NZ هست .
با آنها فارسی صحبت کنید ، مشکلی پیش نمیاد .
do lot vera ao lot nam sieu mong tui ngu cho be thoi trang cong so nu ao so mi cong so chup anh cho be re dep
درمورد پرداخت ، هیچ فرقی نمی کنه ! می توانید مستقلا از آنها خرید کنید . می تونید بدید که من انجام بدم .
ما با دوستان شبکه ولکن همکار هستیم . فرقی نمی کنه پول را به کی بدید .

Last edited:

TruthPraiser

Registered User
لایک‌ها
10
واژه نخست سه نام اين شهر به ترتيب تاريخ ع ش ق
ببخشید این سوالم شاید خیلی ساده باشه ولی تو قسمت مربوط به قیمت ها سه حالت
کد:
1-Month Price
 6-Month Price
 12-Month Price
وجود داره , می شه در مورد این کمی توضیح بدید که پرداخت برای یک ماهه و 6 ماهه و 12 ماهه چطوریه؟
چون الان تو قسمت Reseller برای حجم مثلا 10 GIG یک ماهه رو نوشته 9.95$ و 6 ماهه 8.95$ و 12 ماهه 7.95$ .

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ببخشید این سوالم شاید خیلی ساده باشه ولی تو قسمت مربوط به قیمت ها سه حالت
کد:
1-Month Price
 6-Month Price
 12-Month Price
وجود داره , می شه در مورد این کمی توضیح بدید که پرداخت برای یک ماهه و 6 ماهه و 12 ماهه چطوریه؟
چون الان تو قسمت Reseller برای حجم مثلا 10 GIG یک ماهه رو نوشته 9.95$ و 6 ماهه 8.95$ و 12 ماهه 7.95$ .

منظورش اینه که 6 ماهه یا یکساله هزینه هرماهش کمتر میشه .

یعنی :
quan lot paltal ao lot nam cao cap chau tam cao cap cho be thoi trang cong so gia re vay lien cong so nu chup anh cho be
1 ماهه => 9.95
6 ماهه = > 8.95 * 6
12 ماهه = > 7.95 * 12

Last edited:

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ببخشید من خوب متوجه نشدم , یعنی می شه رسلر رو یک ماهه یا شش ماهه هم گرفت؟
مشخصات سرور برای رسلرشون چطوریه؟

بله . میشه . شش ماهه یا یکساله بگیرید .
ao nguc paltal ao lot nam dep chau tam cho be thoi trang cong so vay lien cong so cho thue trang phuc chup anh
سرورهای 2 یا 4 هسته ای هستند .
2 تا 4 گیگ هم حافظه دارند .

Last edited:
بالا